e-strava Menu
ZŠ Havlíčkova
Český Těšín
[0071]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.7.
Polévka hrachová se zeleninou(9,1)Rating:
1. Filé z lososa přírodní(4,7), bramborová kaše(7), kompot
Wed
2.7.
Polévka z fazolových lusků(7,1)
1. Dušená krůtí játra na cibulce(1), rýže, kyselá okurka
Thu
3.7.
Polévka česneková(1)
1. Vepřová panenka zapečená se sýrem(7), brambory, nápoj
Fri
4.7.
Polévka zeleninová s ovesnými vločkami(9,1,7)
1. Dušený špenát(1,7,3), bramborové šišky(1,7,3), vejce(3), nápoj, ovoce
Mon
7.7.
Kulajda(1,7,3)Rating:
1. Vepřová kotleta na kmíně(1), bulgur(1), okurkový salát
Tue
8.7.
Polévka rajčatová s těstovinou(7,1)
1. Obalovaný sýr(1,3,7), brambory, dresink(7), nápoj
Wed
9.7.
Polévka bramborová(7,1,9)
1. Boloňské špagety s vepřovým masem(1,7,6), nápoj
Thu
10.7.
Polévka čočková(1)
1. Kuřecí maso na paprice(7,1), rýže, nápoj
Fri
11.7.
Polévka celerová se smaženým hráškem(7,1,9)
1. Vepřový závitek přírodní(1,3,10), brambory, ledový salát
Mon
14.7.
Polévka zelná(1)
1. Bulgureto s kuřecím masem a sýrem(1,9,7), kyselá okurka
Tue
15.7.
Drůbeží vývar s nudlemi(9,7,1)
1. Vepřový řízek smažený(1,3,7), bramborová kaše(7), kompot
Wed
16.7.
Polévka špenátová s bramborem(1,7)
1. Cikánská hovězí pečeně(1), rýže, nápoj
Thu
17.7.
Polévka fazolová(1)
1. Zapékané brambory se zeleninou a čedarem(7,3,9,1), bulharský salát
Fri
18.7.
Polévka mrkvová s ovesnými vločkami(7,1)
1. Krůtí na rajčatech(1,7), těstoviny(1), nápoj
Mon
21.7.
Polévka jáhelná se zeleninou(7,9)
1. Tortilla s kuřecím masem a zeleninou(1,7), nápoj
Tue
22.7.
Polévka rýžová(7,1,9)
1. Marinovaná krkovice(1), brambory, salát z čínského zelí s koprem
Wed
23.7.
Polévka houbová s bramborem(7,1)
1. Kuře pečené na česneku(7,1), rýže, kompot
Thu
24.7.
Polévka kmínová s vejci(7,1,9,3)
1. Sekaná pečeně(1,7,3,6), bramborová kaše(7), zeleninový salát
Fri
25.7.
Polévka luštěninová(1)
1. Krůtí nudličky s játrou(1,7,6), kuskus(1), salát z červené řepy
Mon
28.7.
1.
Tue
29.7.
1.
Wed
30.7.
1.
Thu
31.7.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available