e-strava Jedálny lístok
SŠPH Havířov Šumbark
Havířov Šumbark
[0003]
Ulrich software
Deň Ponuka
Pi
3.1.
SLEPIČÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9)
1. Koprová omáčka, vejce vař. 2 ks, housk. knedlík, voda se sir. (al. 1,3,7)
Po
6.1.
FRANCOUZSKÁ S MUŠLIČKAMI (al. 1,3,7,9)Hodnotenie:
1. Čočka na kyselo, klobáska, chléb,kys. okurek, čaj (al. 1,3)
Ut
7.1.
ZELENINOVÁ (al. 1,7,9)Hodnotenie:
1. Vepřová pečeně na slanině, duš. rýže, zel. salát, mošt (al. 1)
St
8.1.
HRÁŠKOVÝ KRÉM S KRUTONY (al. 1,3,7)Hodnotenie:
1. Sekaná pečeně, brambory, zel. salát, čaj (al. 1,3,7)
Št
9.1.
RAJSKÁ S OVESNÝMI VLOČKAMI (al. 1)Hodnotenie:
1. Těst.se sýrovo - brokoli. om., zel.přízd.,BEZMASÉ, moučník, voda se sir. 1,3,7
Pi
10.1.
ČESNEKAČKA S UZ. BRAMB., S CHLEBOVÝMI KRUTONY (al. 1,3,7,9)Hodnotenie:
1. Vepřové výpečky, kys. zelí, br. knedlík, čaj s citr. ovoce (al. 1,3,7)
Po
13.1.
HRSTKOVÁ (al. 1,7,9)Hodnotenie:
1. Vepřová čína s duš. rýží, ovoce, voda se sir. (al. 1,9)
Ut
14.1.
Hovězí vývar s těstovinami (al. 1,3,7,9)Hodnotenie:
1. Krůtí pečeně, brambory, teplá příl. zelenina, čaj (al. 1,7,9)
St
15.1.
POHANKOVÁ SE ZELENINOU (al.1,9)Hodnotenie:
1. Hrachová kaše s cibulkou, uz. plátek, chléb, kys. okurek, mošt (al. 1)
Št
16.1.
GULÁŠOVÁ (al. 1,7)Hodnotenie:
1. Rybí filé na rozmarýnu, br. kaše, kompot, ml. náp.,voda s citr. (al. 4,7)
Pi
17.1.
KVĚTÁKOVÁ (al. 1,3,7)Hodnotenie:
1. Špagety s vepř. masem, syp. sýrem,b. káva, ovoce, čaj (al. 1,3,7)
Po
20.1.
SLEPIČÍ VÝVAR S KAPÁNÍM (al. 1,3,7,9)Hodnotenie:
1. Bram. knedlíky s uzeninou (pol.), kys. zelí, čaj (al. 1)
Ut
21.1.
BRAMBORAČKA (al. 1,9)Hodnotenie:
1. Drůbeží na paprice, těstoviny, mošt, ovoce, (al. 1,3,7)
St
22.1.
DÝŇOVÝ KRÉM S KRUTONKY (al. 1,7)Hodnotenie:
1. Zelen.. rizoto syp. parmaz.BEZMASÉ,kys. ok., mošt, dezert, ml. nápoj ( 1,3,7,9)
Št
23.1.
KMÍNOVÁ S VEJCI (al. 1,3,7,9)Hodnotenie:
1. Mar. krkovice, brambory, salát coleslaw, voda se sir. (al. 1,7)
Pi
24.1.
HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9)Hodnotenie:
1. Hamburská vepř. kýta, housk. knedlík, ovoce, b. káva,čaj (al. 1,3,7,9)
Po
27.1.
ČOČKOVÁ (al. 1,9)Hodnotenie:
1. Obalovaná treska s brok. a sýrem, br. kaše, kompot,ml. náp., čaj(al. 1,3,4,7)
Ut
28.1.
MINESTRONE (al. 1,7,9)Hodnotenie:
1. Krůtí pečeně zahr. s pepřovou omáčk., duš. rýže, zel. salát,ml. náp. mošt(al.1,7
St
29.1.
SLEPIČÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9)Hodnotenie:
1. Fazolový guláš s vepř. masem, chléb, ovoce, tropico(al. 1,3,7)
Št
30.1.
ŠPENÁTOVÁ S KRUTONKY (al.1,3,7)Hodnotenie:
1. Bulguroto s kuřecím masem a zeleninou syp. sýrem, zel. salát, mošt (al. 1,7,9)
Pi
31.1.
ZELENINOVÁ (al. 1,7,9)
1. Krůtí játra rest., hranolky, tatarská om. zel.salát, voda se sir. (al.1,7)
Po
3.2.
ZELENINOVÝ KRÉM (al. 1,7,9)
1. Rybí filé na česneku, br. kaše, kompot, ovoce, tropico (al.1,4,7)
Ut
4.2.
HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9)
1. Drůbeží na kari, duš, rýže, voda se sirupem (al.1,7)
St
5.2.
ČESNEKAČKA S KROUPAMI (al.9)
1. Vepřové po lašsku, housk. knedlík, ovoce, mošt (al.1,3,7)
Št
6.2.
ZELENINOVÁ (al. 1,7,9)
1. Čočka na kys., volské oko+vař. vejce, chléb, kys. okurek, čaj, dezert (al.1,3,7)
Pi
7.2.
FRANKFURTSKÁ S PÁRKEM (al. 1,7)
1. Vepřové výpečky, kys. zelí, br. knedlík, voda s citr. (al.1)
Po
10.2.
1.
Ut
11.2.
1.
St
12.2.
1.
Št
13.2.
1.
Pi
14.2.
1.
Po
17.2.
1.
Ut
18.2.
1.
St
19.2.
1.
Št
20.2.
1.
Pi
21.2.
1.
Po
24.2.
1.
Ut
25.2.
1.
St
26.2.
1.
Št
27.2.
1.
Pi
28.2.
1.
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno