e-strava Menu
SŠPH Havířov Šumbark
Havířov Šumbark
[0003]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.12.
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁHLOVÝMI VLOČKAMI (al. 1,3,7,9)Rating:
1. Rybí filé na česneku, bramborovo - hráškové pyré, mošt(al. 1,4,7)
2. Halušky s bryndzou a slaninou , mošt (al. 1,3,7)
Tue
2.12.
KMÍNOVÁ S VEJCI (al. 1,3,7)Rating:
1. Vepř. plátek přírodní, bulgur, zel. salát, čaj. (al. 1)
2. Zapečená brokolice s cel. těstovinami syp. parm. zel. salát, čaj (al. 1,3,7)
Wed
3.12.
ČOČKOVÁ POLÉVKA (al. 1,7,9)Rating:
1. Nudle syp. mákem s cukrem, přel. máslem , ml.nápoj, nápoj (al. 1,3,7)
2. Vepřová panenka s liškovou omáčkou, šťouch. brambory
Thu
4.12.
GULÁŠOVÁ POLÉVKA (al. 1)Rating:
1. Krůtí kousky po indicku, duš. rýže, zel. salát, dezert, voda se sir.(al. 1,7)
Fri
5.12.
SLEPIČÍ VÝVAR S POHANKOU S KUŘECÍM MASEM (al. 1,9)Rating:
1. Segedínský guláš, housk. knedlík,ŽÁK -PERNÍK voda s citr. (al. 1,3,7)
2. Segedínský guláš, chléb, ŽÁK -PERNÍKvoda s citr. (al. 1,3,7)
Mon
8.12.
ZELENINOVÁ NEZAHUŠTĚNÁ (al. 7,9)
1. Hrachová kaše s cibulkou, klobáska, chléb, kys. okurek, voda s citr. (al. 1,3)
2. Pohanka světlá se zeleninou syp. parm., zel. salát, voda s citr. (al. 1,7)
Tue
9.12.
HOVĚZÍ POLÉVKA S BRYNDZOVÝMI NOČKY (al. 1,3,7,9)
1. Vepřové výpečky, duš. špenát, br. knedlík, ovoce, mošt(al. 1,3,7)
Wed
10.12.
ČESNEKAČKA S KROUPAMI A BRAMBORAMI (al. 1,9)
1. Krůtí guláš s těstovinami, čaj (al. 1,3)
2. Hovězí svíčková na smetaně, housk. knedlík, čaj (al. 1,3,7)
Thu
11.12.
RAJSKÁ S OVESNÝMI VLOČKAMI (al. 1,7,
1. Kuřecí řízek smažený, br. kaše, kompot, voda se sir. (al. 1,3,7)
2. Kuřecí řízek smažený, bram. salát BEZ MAJONÉZY, voda se sir. (al. 1,3,7,9)
Fri
12.12.
KOZÍ BRADA (al. 1,7)
1. Rizoto s vepřovým masem a zeleninou syp. sýrem, okurek,čaj (al. 1,7,9)
Mon
15.12.
1.
Tue
16.12.
1.
Wed
17.12.
1.
Thu
18.12.
1.
Fri
19.12.
1.
Mon
22.12.
1.
Tue
23.12.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available