e-strava Menu
SŠPH Havířov Šumbark
Havířov Šumbark
[0003]
Ulrich software
Day Choice
Thu
2.5.
DÝŇOVÝ KRÉM S KRUTONY (al. 1,3,7)Rating:
1. Vepřová kýta po valašsku, housk. knedlík,ovoce, mošt (al. 1,3,7)
2. César salát, opékaný toust, ovoce,mošt (al.1,3,4,7)
Fri
3.5.
KVĚTÁKOVÁ (al.1,7)
1. Rybí filé peč., brambory s pažitkou, citrónová omáčka, čaj (al.1,4,7)
2. Pohanka se zeleninou syp. sýrem, kys. okurek, čaj (al.1,7)
Mon
6.5.
ČESNEKAČKA S UZENINOU A BRAMBORAMI (al.3,7)
1. Vepřové výpečky, duš. špenát, br. knedlík, ovoce, voda se sir. (al.1,3,7)
2. Nudle s mákem syp. cukrem, přel. máslem, ovoce, voda s citr. ml. náp(al1,3,7
Tue
7.5.
ZELENINOVÁ (al.1,7,9)
1. Kuřecí na paprice, těstoviny, voda s citr., bílá káva (al.1,3,7)
2. Ryba Mahi-mahi v těstíčku, brambory, kompot, dezert , voda s citr. (al.1,3,4,7)
Thu
9.5.
SLEPIČÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9)
1. Čočka na kyselo, šunková klobáska, chléb, kys. okurek, mošt (al. 1,3,7)
2. Křenová omáčka, hovězí plátek, brambory, voda se sir. (al. 1,7)
Fri
10.5.
UZENÁ S KROUPAMI (al. 9)
1. Segedínský guláš, housk. knedlík, ovoce, čaj (al. 1,3,7)
2. Zel. salát s praženou cizrnou, kuřecí plátek, dip, pečivo, ovoce, čaj (al.1,7)
Mon
13.5.
1.
Tue
14.5.
1.
Wed
15.5.
1.
Thu
16.5.
1.
Fri
17.5.
1.
Mon
20.5.
1.
Tue
21.5.
1.
Wed
22.5.
1.
Thu
23.5.
1.
Fri
24.5.
1.
Mon
27.5.
1.
Tue
28.5.
1.
Wed
29.5.
1.
Thu
30.5.
1.
Fri
31.5.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available