e-strava Menu
SŠPH Havířov Šumbark
Havířov Šumbark
[0003]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.9.
UZENÁ S KROUPAMI (al. 1,9)Rating:
1. Brambory šťouchané, uzený plátek, kys. okurek, mošt (al. 7)
Tue
2.9.
ZELENINOVÁ (al. 1,9)Rating:
1. Špagety s vepřovým masem, syp. sýrem, ovoce, voda s citr. (al.1,3,7)
Wed
3.9.
Z FAZOLOVÝCH LUSKŮ S BRAMBORAMI (al. 1,7)Rating:
1. Drůbeží plátek, duš. rýže s pohankou, zel. salát, voda se sir. (al. 1)
Thu
4.9.
SLEPIČÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9)Rating:
1. Tvarohové knedlíky s ovocem, zak. smet. mléko, voda s citr. (al. 1,3,7)
Fri
5.9.
MRKVOVÝ KRÉM S KRUTONKY (al. 1,3,7)
1. Segedínský guláš, housk. knedlík, tropico (al. 1,3,7)
Mon
8.9.
BROKOLICOVÁ (al. 1,7)
1. Vepřová pečeně štěpánská, duš. rýže, zel. salát, čaj (al. 1)
2. Rizoto z quinoi se zeleninou syp. sýrem(bezmasé), zel.salát, čaj (al.7)
Tue
9.9.
FAZOLOVÁ (al. 1,7)
1. Sekaná pečeně, brambory, zel. salát, ovoce, voda se sir. (al.1,3,7)
Wed
10.9.
CIBULOVÁ S KRUTONKY (al. 1,7)
1. Kuřecí kousky na paprice, těstoviny, mošt (al. 1,3,7)
2. Zeleninový salát s tuňákem a vejci, pečivo, mošt (al. 1,3,7)
Thu
11.9.
HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,9)
1. Vepřová kotleta po lašsku, housk. knedlík, voda s bylinkami (al. 1,3,7)
Fri
12.9.
KRUPICOVÁ S VEJCI (al. 1,3)
1. Hrachová kaše, klobáska, chléb, kys. okurek, náp. tropico (al. 1)
2. Krůtí plátek, teplá přílohová zel., brambory, náp. tropico (al. 1)
Mon
15.9.
1.
Tue
16.9.
1.
Wed
17.9.
1.
Thu
18.9.
1.
Fri
19.9.
1.
Mon
22.9.
1.
Tue
23.9.
1.
Wed
24.9.
1.
Thu
25.9.
1.
Fri
26.9.
1.
Mon
29.9.
1.
Tue
30.9.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available