e-strava Jídelníček
SŠPH Havířov Šumbark
Havířov Šumbark
[0003]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.3.
CELEROVÁ S KRUTONY (al.1,7,9)Hodnocení:
1. Vepřová kotleta po srbsku, bulgur, ovoce, čaj (al. 1)
Út
4.3.
SLEPIČÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,9)Hodnocení:
1. Kuřecí plátek v pepřovo-smetan. omáč., těstoviny, voda se sir. (al. 1,3,7)
St
5.3.
KRUPICOVÁ S VEJCI (al. 1,3,7)Hodnocení:
1. Bretaňské fazole, libové párečky, chléb, ovoce, voda s citr. (al. 1,3)
Čt
6.3.
FRANCOUZSKÁ S MUŠLIČKAMI (al. 1,3,7,9)Hodnocení:
1. Vepřové výpečky, br. knedlík, zelí kysané, náp. tropico (al.1)

7.3.
RAJSKÁ S OVESNÝMI VLOČKAMI (al. 1,3,7,9)
1. Ryba v celozr., bram.s paž., komp.,zel. sal. ovoce, mošt ,ml.náp.( 1,3,4,7,11)
Po
10.3.
ZELENINOVÁ S POHANKOU (al. 1,7,9)Hodnocení:
1. Vepřový guláš, housk. knedlík, voda se sirupem (al. 1,3)
Út
11.3.
KULAJDA (al. 1,3,7)Hodnocení:
1. Drůbeží rizoto sypané sýrem, kys. okurek, ovoce, čaj (al. 7,9)
St
12.3.
ČESNEKAČKA S KROUPAMI (al. 3)Hodnocení:
1. Marinovaná krkovička, steakové hranolky, tatar. om. zel. salát (al. 1,7,10)
Čt
13.3.
ČOČKOVÁ S UZENINOU (al. 1,9)Hodnocení:
1. Bram.. šišky s mák(jog.šišky) syp. cukrem přel. más, ml.náp. voda s citr. (1,3,7

14.3.
SLEPIČÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9)Hodnocení:
1. Krůtí pečeně, brambory, teplá zel. příloha, ovoce,ml. náp. mošt (al. 1)
Po
17.3.
ZELENINOVÁ S JÁHLY (al.1,7,9)Hodnocení:
1. Čočka na kyselo, klobáska(párečky), chléb, kys. okurek, mošt(al. 1,3)
Út
18.3.
KMÍNOVÁ S KAPÁNÍM (al. 1,,3,7,9)Hodnocení:
1. Rajská omáčka, sekaná pečeně, houskový knedlík, zázv. limo(al.1,3,7,9)
St
19.3.
GULÁŠOVÁ BRAMBOROVÁ (al. 1)Hodnocení:
1. Losos na list. salátu, hořčic. dre., pečivo, ovoce, mošt, záz. lim.(al.1,3,4,7,1
Čt
20.3.
HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9)Hodnocení:
1. Záhorácký závitek(vepř. maso, slanina, zelí), brambory, ovoce, čaj (al.1,7)

21.3.
HRÁŠKOVÝ KRÉM S KRUTONY (al. 1,3)Hodnocení:
1. Gnocchi se sýrovou omáčkou, zel. obloha, dezert, voda s citr. (al. 1,3,7)
Po
24.3.
SLEPIČÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al.1,3,7,9)Hodnocení:
1. Ohnivé vepřové maso, duš. rýže, ovoce, voda se sir. (al. 1,10)
Út
25.3.
ZELENINOVÁ S LUŠT. NUDLIČKAMI (al. 1,7,9)Hodnocení:
1. Rybí filé na česneku, br. kaše, kompot, zel. salát,tropico, b. káva,(al. 1,4,7)
St
26.3.
KAPUSTOVÁ S RÝŽÍHodnocení:
1. Hovězí svíčková pečeně, housk. knedlík, voda s citronem (al. 1,3,7,9)
Čt
27.3.
HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINOVOU RÝŽÍ(al.Hodnocení:
1. Dušený špenát, brambory, vařená vejce, ovoce, mošt (al. 1,3,7)

28.3.
KVĚTÁKOVÁ (al. 1,7)Hodnocení:
1. Špagety s vepřovým masem syp. sýrem, ovoce, čaj (al. 1,3,7,9)
Po
31.3.
CIZRNOVÁ S KRUTONKY (al. 1,3)
1. Vepřová pečeně, duš. mrkev, brambory, čaj (al. 1,7)
2. Těstovinový salát s tuňákem a zeleninou, majonézou, čaj (al. 1,3,7)
Út
1.4.
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY (al. 1,3,7,9)
1. Kuřecí prsa na kari s pórkem, duš, rýže, zel salát, voda se sir. (al. 1,7)
2. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, ml. nápoj, voda se sir. (al. 1,3,7)
St
2.4.
ČESNEKAČKA S BRAMBORAMI
1. Čočka na kyselo, volské oko, vařená vejce, chléb, ovoce, mošt(al. 1,3,7)
2. Houbový bulgur na smetaně syp. parmaz., cibulky , ovoce, mošt (al. 7)
Čt
3.4.
DÝŇOVÝ KRÉM S KRUTONKY (al. 1,3,7)
1. Azu po tatarsku, duš. rýže, voda s citr., bílá káva (al. 1,7)
2. Maminčino kuře(kuřecí stehno, těstoviny, játra, žamp.)voda s citr. (al. 1,3,7)

4.4.
ZELENINOVÁ (al. 1,7,9)
1. Moravský vrabec, červené zelí, br. knedlík, ovoce, voda se sir. (al. 1)
2. Kuřecí hamburger se zeleninou 2 ks, ovoce, voda se sir. (al. 1,3,7)
Po
7.4.
1.
Út
8.4.
1.
St
9.4.
1.
Čt
10.4.
1.

11.4.
1.
Po
14.4.
1.
Út
15.4.
1.
St
16.4.
1.
Čt
17.4.
1.

18.4.
1.
Po
21.4.
1.
Út
22.4.
1.
St
23.4.
1.
Čt
24.4.
1.

25.4.
1.
Po
28.4.
1.
Út
29.4.
1.
St
30.4.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.