e-strava Jídelníček
SŠPH Havířov Šumbark
Havířov Šumbark
[0003]
Ulrich software
Den Nabídka
St
1.10.
ZELENINOVÁ (al. 1,7,9)Hodnocení:
1. Kuř. kousky, těstoviny se sýrovou omáčk. z nivy, zel. obloha, dezert, voda (al.
2. Cizrnové kari s kuskusem, dezert, voda s citr. (al. 1,7)
Čt
2.10.
MRKVOVÝ KRÉM S DÝŇOVÝMI SEMÍNKY (al. 1,7)Hodnocení:
1. Vepřové výpečky, duš. špenát, br. knedlík, voda s citr. (al. 1,3,7)

3.10.
HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,9)Hodnocení:
1. Špagety s vepř. masem na rajčatech syp, sýrem, mošt (al. 1,3,7)
2. Kuřecí prsa v hrach. těstíčku na zelenin. salátu, pečivo (al. 1,3,7)
Po
6.10.
BRAMBORAČKA (al.1)Hodnocení:
1. Rybí filé na rozmarýnu, brambory, kompot, mošt(al. 3,4,7)
2. Jogurtové šišky s ovocným přelivem, zak. sm., mošt (al. 1,3,7)
Út
7.10.
KMÍNOVÁ S VEJCI (al. 1,3,7)
1. Vepřová kotleta znojemská, duš. rýže tří barev, zel. salát, voda se sir. (al.1)
St
8.10.
HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al.1,3,9)Hodnocení:
1. Čočka na kyselo s uz. , kys. okurek, chléb, ovoce, čaj (al.1,3)
2. Pohanka se zeleninou sypaná parm.,(bezmasé), ovoce, čaj (al.1,7)
Čt
9.10.
KOZÍ BRADA (hl. zelí, bramb, uz., smetana)(al. 1,7)Hodnocení:
1. Krůtí pečeně, baby karotka na másle, brambory , čaj (al. 1,7)

10.10.
ZELENINOVÁ (al. 1,9)Hodnocení:
1. Rajská sekaná pečeně, housk. knedlík, voda se sir. (al. 1,3,7,9)
2. Hamburger kuřecí se zeleninou 2 ks, voda se sir. (al. 1,3,7,11)
Po
13.10.
POLÉVKA Z PEČENÝCH PAPRIK S JÁHLY (al. 1)Hodnocení:
1. Kuřecí kousky s pórkovou omáčkou, těstoviny, mošt (al. 1,3,7)
2. Rybí karbanátky, brambory, kompot, mošt (al.1,3,4,7)
Út
14.10.
HOVĚZÍ VÝVAR S LUŠTĚNINOVÝMI NUDLIČKAMI (al. 1,9)Hodnocení:
1. Křenová omáčka, vař.vejce, brambory, čaj (al. 1,3,7)
2. Vepřový závitek s nivou a uz. , duš. rýže, zel. salát, čaj (al. 1,7)
St
15.10.
ZELENINOVÁ (al. 7,9)Hodnocení:
1. Hamburská vepř. pečeně, housk. knedlík, voda s citr. (al. 1,3,7,9)
2. Cizrna na paprice, kuřecí plátek, pečivo, voda s citr. (al. 1,3)
Čt
16.10.
SLEPIČÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,9)Hodnocení:
1. Fazolový guláš s vepřovým masem, chléb, ovoce, voda se sir. (al.1,3)
2. VÝDEJ OBĚDŮ DO 12:00 HOD. !!!

17.10.
KVĚTÁKOVÁ S BRAMBORAMI (al. 1,7)Hodnocení:
1. Srbské vepřové rizoto syp. sýrem, nápoj tropico (al. 1,7)
Po
20.10.
ČESNEKAČKA S KRUTONY (al. 1,3)Hodnocení:
1. Vepřová pečeně s žampiony, těstoviny, ovoce, voda s citr. (al. 1,3)
2. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, ml. nápoj ovoce, voda s citr(al.1,3,7)
Út
21.10.
ZELENINOVÁ (al. 1,7,9)Hodnocení:
1. Bramborové knedlíky s uzeninou, kys. zelí, čaj (al. 1,3)
St
22.10.
HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9)
1. Kuřecí řízek sm. brambory, kompot, náp. tropico
2. Grilovaný hermelín, zel. salát, pečivo, náp. tropico
Čt
23.10.
FAZOLOVÝ KRÉM (al. 1)
1. Kuřecí nudličky v chilli omáčce, hranolky, zel. salát, voda s citr. (al. 1)

24.10.
GULÁŠOVÁ (al. 1)
1. Rybí filé na másle, bramb.celerové pyré, kompot, mošt (al.1,4,7)
2. Krůtí játra rest., duš, rýže s čočkou beluga, zel. salát,mošt (al. 1,3,7)
Po
27.10.
HOVĚZÍ VÝVAR S TARHOŇOU (al. 1,3,7,9)
1. Krkovička zapečená s cibulí a sýrem, šťouchaný brambor, voda s citr. (al.7)
St
29.10.
ŠPENÁTOVÁ S BRAMBORAMI (al. 1)
1. Pečené kuřecí stehno, duš. rýže, zel. salát, voda se sir. (al. 1)
Čt
30.10.
SELSKÁ BRAMBOROVÁ S LUŠTĚNINOU (al. 1,7,9)
1. Kuřecí kousky s med.- hořč. omáčkou, celozr. kuskus se suš. rajčaty, DEZERT
2. INSPIRATIVNÍ VAŘENÍ S KUCHAŘEM Z FIRMY LA FOOD GASTRO

31.10.
SLEPIČÍ VÝVAR S POHANKOU (al. 1,3,7,9)
1. Segedínský guláš, housk. knedlík, mošt (al. 1,3,7)
2. Masové kuličky, bram. kaše s hráškem a brusinkami, mošt (al. 1,3,7)
Po
3.11.
1.
Út
4.11.
1.
St
5.11.
1.
Čt
6.11.
1.

7.11.
1.
Po
10.11.
1.
Út
11.11.
1.
St
12.11.
1.
Čt
13.11.
1.

14.11.
1.
Út
18.11.
1.
St
19.11.
1.
Čt
20.11.
1.

21.11.
1.
Po
24.11.
1.
Út
25.11.
1.
St
26.11.
1.
Čt
27.11.
1.

28.11.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.