e-strava Jídelníček
SŠPH Havířov Šumbark
Havířov Šumbark
[0003]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
1.9.
UZENÁ S KROUPAMI (al. 1,9)Hodnocení:
1. Brambory šťouchané, uzený plátek, kys. okurek, mošt (al. 7)
Út
2.9.
ZELENINOVÁ (al. 1,9)Hodnocení:
1. Špagety s vepřovým masem, syp. sýrem, ovoce, voda s citr. (al.1,3,7)
St
3.9.
Z FAZOLOVÝCH LUSKŮ S BRAMBORAMI (al. 1,7)Hodnocení:
1. Drůbeží plátek, duš. rýže s pohankou, zel. salát, voda se sir. (al. 1)
Čt
4.9.
SLEPIČÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9)Hodnocení:
1. Tvarohové knedlíky s ovocem, zak. smet. mléko, voda s citr. (al. 1,3,7)

5.9.
MRKVOVÝ KRÉM S KRUTONKY (al. 1,3,7)
1. Segedínský guláš, housk. knedlík, tropico (al. 1,3,7)
Po
8.9.
BROKOLICOVÁ (al. 1,7)
1. Vepřová pečeně štěpánská, duš. rýže, zel. salát, čaj (al. 1)
2. Rizoto z quinoi se zeleninou syp. sýrem(bezmasé), zel.salát, čaj (al.7)
Út
9.9.
FAZOLOVÁ (al. 1,7)
1. Sekaná pečeně, brambory, zel. salát, ovoce, voda se sir. (al.1,3,7)
St
10.9.
CIBULOVÁ S KRUTONKY (al. 1,7)
1. Kuřecí kousky na paprice, těstoviny, mošt (al. 1,3,7)
2. Zeleninový salát s tuňákem a vejci, pečivo, mošt (al. 1,3,7)
Čt
11.9.
HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,9)
1. Vepřová kotleta po lašsku, housk. knedlík, voda s bylinkami (al. 1,3,7)

12.9.
KRUPICOVÁ S VEJCI (al. 1,3)
1. Hrachová kaše, klobáska, chléb, kys. okurek, náp. tropico (al. 1)
2. Krůtí plátek, teplá přílohová zel., brambory, náp. tropico (al. 1)
Po
15.9.
1.
Út
16.9.
1.
St
17.9.
1.
Čt
18.9.
1.

19.9.
1.
Po
22.9.
1.
Út
23.9.
1.
St
24.9.
1.
Čt
25.9.
1.

26.9.
1.
Po
29.9.
1.
Út
30.9.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.