e-strava Jídelníček
SŠPH Havířov Šumbark
Havířov Šumbark
[0003]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
1.12.
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁHLOVÝMI VLOČKAMI (al. 1,3,7,9)Hodnocení:
1. Rybí filé na česneku, bramborovo - hráškové pyré, mošt(al. 1,4,7)
2. Halušky s bryndzou a slaninou , mošt (al. 1,3,7)
Út
2.12.
KMÍNOVÁ S VEJCI (al. 1,3,7)Hodnocení:
1. Vepř. plátek přírodní, bulgur, zel. salát, čaj. (al. 1)
2. Zapečená brokolice s cel. těstovinami syp. parm. zel. salát, čaj (al. 1,3,7)
St
3.12.
ČOČKOVÁ POLÉVKA (al. 1,7,9)Hodnocení:
1. Nudle syp. mákem s cukrem, přel. máslem , ml.nápoj, nápoj (al. 1,3,7)
2. Vepřová panenka s liškovou omáčkou, šťouch. brambory
Čt
4.12.
GULÁŠOVÁ POLÉVKA (al. 1)Hodnocení:
1. Krůtí kousky po indicku, duš. rýže, zel. salát, dezert, voda se sir.(al. 1,7)

5.12.
SLEPIČÍ VÝVAR S POHANKOU S KUŘECÍM MASEM (al. 1,9)Hodnocení:
1. Segedínský guláš, housk. knedlík,ŽÁK -PERNÍK voda s citr. (al. 1,3,7)
2. Segedínský guláš, chléb, ŽÁK -PERNÍKvoda s citr. (al. 1,3,7)
Po
8.12.
ZELENINOVÁ NEZAHUŠTĚNÁ (al. 7,9)
1. Hrachová kaše s cibulkou, klobáska, chléb, kys. okurek, voda s citr. (al. 1,3)
2. Pohanka světlá se zeleninou syp. parm., zel. salát, voda s citr. (al. 1,7)
Út
9.12.
HOVĚZÍ POLÉVKA S BRYNDZOVÝMI NOČKY (al. 1,3,7,9)
1. Vepřové výpečky, duš. špenát, br. knedlík, ovoce, mošt(al. 1,3,7)
St
10.12.
ČESNEKAČKA S KROUPAMI A BRAMBORAMI (al. 1,9)
1. Krůtí guláš s těstovinami, čaj (al. 1,3)
2. Hovězí svíčková na smetaně, housk. knedlík, čaj (al. 1,3,7)
Čt
11.12.
RAJSKÁ S OVESNÝMI VLOČKAMI (al. 1,7,
1. Kuřecí řízek smažený, br. kaše, kompot, voda se sir. (al. 1,3,7)
2. Kuřecí řízek smažený, bram. salát BEZ MAJONÉZY, voda se sir. (al. 1,3,7,9)

12.12.
KOZÍ BRADA (al. 1,7)
1. Rizoto s vepřovým masem a zeleninou syp. sýrem, okurek,čaj (al. 1,7,9)
Po
15.12.
1.
Út
16.12.
1.
St
17.12.
1.
Čt
18.12.
1.

19.12.
1.
Po
22.12.
1.
Út
23.12.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.