e-strava Jídelníček
SŠPH Havířov Šumbark
Havířov Šumbark
[0003]
Ulrich software
Den Nabídka
Čt
1.5.
SVÁTEK
1.

2.5.
HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9)
1. Kuřecí stripsy 3 ks, br. kaše, zel. salát, ovoce, mošt (al. 1,3,7)
Po
5.5.
KVĚTÁKOVÁ (al.1,7)Hodnocení:
1. Kotleta na hříb. (vepř, kuř.plátek), duš. rýže, zel. salát, voda s citr.,b.1,7
2. Pohankové rizoto s uzeným masem syp. sýrem, cibulky kys., b. káva (al. 1,7)
Út
6.5.
FRANCOUZSKÁ S CELOZR. TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9)Hodnocení:
1. Rybí filé s citr. přelivem, brambory s pažitkou, kompot (al. 4,7)
2. Karbanátky z červené čočky na zel. salátu, dip, mošt(al. 1,3,7)
St
7.5.
ZELENINOVÁ S JÁHLY (al. 1,3,9)Hodnocení:
1. Rajská omáčka, housk. knedlík, sek.pečeně, voda se sir. ovoce (al. 1,3,7,9)
2. Br. šišky s mákem syp. cukrem, ml. nápoj, voda se sir. , ovoce(al. 1,3,7)
Čt
8.5.
1. SVÁTEK

9.5.
KRUPICOVÁ S VEJCI (al. 1,3,7)Hodnocení:
1. Fazolový guláš s vepř. masem, chléb, voda s citr. (al. 1,3,7)
2. Plněný zelný list ml. masem, brambory, voda s citr. (al. 1)
Po
12.5.
HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9)Hodnocení:
1. Vepřové kostky, duš. mrkev, brambory, čaj (al. 1,7)
2. Hovězí stroganoff (žampiony, smetan.) duš. rýže voda s citr. (al. 1,7)
Út
13.5.
ZELENINOVÝ BORŠČ (al. 1,7,9)Hodnocení:
1. Koprová omáčka, vař. vejce, housk. knedlík, mošt, ovoce (al. 1,3,7)
2. Máslový pečený sekaný řízek, br. kaše, mrkvový salát, mošt (al. 1,3,7)
St
14.5.
BROKOLICOVÁ (al. 1,7)
1. Drůbeží čínské nudličky, duš. rýže, voda se sir. (al. 7,9)
2. Tuňákový salát s těstovinami s majonézou a zeleninou, voda se sir. (al. 1,3,4,7)
Čt
15.5.
FRANKFURTSKÁ S KLOBÁSKOU (al. 1)
1. Šoulet(hrách, kroupy) vepř. krkovice, chléb, kys. okurek čaj(al. 1,3)
2. Zel. salát s pečenou čer. řepou, syp. balk. sýr, pečivo, dip, čaj (al. 1,3,7)

16.5.
HOVĚZÍ VÝVAR S RÝŽÍ A HRÁŠKEM (al. 9)
1. Hovězí plátek s pepřovou omáčkou, br. kaše, voda s citr. (al. 1,7)
2. Gnocchi se sýrovou omáčkou, zel. přízdoba, voda s citr. (al.1,3,7)
Po
19.5.
ČESNEKOVÁ S KROUPAMI (al. 1,3)
1. Špagety s vepřovým masem na rajčatech syp. sýrem, voda se sir. (al. 1,3,7)
2. Květákový mozeček, brambory ,ovoce, voda se sir. (al. 3)
Út
20.5.
1. NEVAŘÍ SE - VÝMĚNA PLYNOMĚRU
St
21.5.
SLEPIČÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,9)
1.
2.
Čt
22.5.
KEDLUBNOVÁ S BRAMBORAMI (al. 7)
1.
2.

23.5.
POLÉVKA Z ČERVENÉ ČOČKY
1.
2.
Po
26.5.
1.
Út
27.5.
1.
St
28.5.
1.
Čt
29.5.
1.

30.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.