e-strava Jídelníček
SŠPH Havířov Šumbark
Havířov Šumbark
[0003]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
2.4.
SLEPIČÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9)Hodnocení:
1. Vepřová kotleta po cikánsku, duš. rýže, zel. salát, čaj (al.1)
2. Zeleninové smaženky pečené, brambor, zel. salát,tatarka, čaj (al. 1,3,7)
St
3.4.
KULAJDA (al.1,3,7)Hodnocení:
1. Rybí filé na česneku, bramborová kaše, kompot, ovoce, voda s citr.(al4,7)
2. Zapékané těstoviny s brokolicí syp. parm., ovoce, voda s citr.(al.1,3,7)
Čt
4.4.
GULÁŠOVÁ (al. 1)Hodnocení:
1. Vepřová kotleta na houbách, duš. rýže, zel. salát, mošt(al. 1)
2. Králičí kousky se slaninou a zel. fazolkami, brambory, mošt(al.1)

5.4.
SLEPIČÍ VÝVAR S DROŽĎOVÝMI KNEDLÍČKY(al. 7,9)Hodnocení:
1. Kuřecí plátek přír., brambory s pažitkou, zel. salát,ovoce, voda se sir. (al1,7)
2. Segedínský guláš, housk. knedlík, ovoce,voda se sir. (al. 1,3,7)
Po
8.4.
CELEROVÁ S BRAMBORAMI(al.1,3,7,9)Hodnocení:
1. Čočka na kyselo, klobáska, chléb, kys. okurek, ovoce, voda se sir. (al.1,3)
2. Maso tří vůní, dušená rýže, ovoce, voda se sir. (al.1)
Út
9.4.
SLEPIČÍ VÝVAR S OVESNÝMI VLOČKAMI (al. 1,3,7,9)Hodnocení:
1. Zahradnická sekaná , br. kaše, kompot, b. káva, voda s citr. (al.1,3,7)
2. Těstovinový salát s tuňákem a zeleninou, b. káva, voda s citr. (al.1,3,4,7)
St
10.4.
ZELENINOVÁ S POHANKOU (al.1,9)Hodnocení:
1. Kuřecí kousky na paprice, těstoviny, ovoce, voda se sir. (al.1,3,7)
2. Španělský ptáček, duš. rýže, ovoce, voda se sir. (al. 1,3,7)
Čt
11.4.
FAZOLOVÁ (al. 1,7)Hodnocení:
1. Holandský řízek, brambory, kompot, ovoce, voda s citr. (al.1,3,7)
2. Hamburger s kuřecím masem a zel. 2 ks, ovoce, voda s citr. (al.1,3,7)

12.4.
ČESNEKOVÁ S KROUPAMI A BRAMBORAMI (al.1)Hodnocení:
1. Rybí filé s omáčkou ze zel.pepře, šťouch. brambor, zel.salát,mošt (al.1,4,7)
2. Koprová omáčka, vař. vejce 2 ks, housk. knedlík, mošt (al. 1,3,7)
Po
15.4.
MRKVOVÝ KRÉM S DÝŇOVÝMI SEMÍNKY (al.1,7)
1. Vepř. kotleta po znojemsku, duš. rýže, zel. salát, ml. nápoj,čaj ovocný(al.1,7)
2. Francouzské brambory syp. sýrem, kys. okurek ml. nápoj ,čaj ovocný(al.1,3,7)
Út
16.4.
HOUBOVÁ POLÉVKA S BRAMBORAMI (al.1,3,7,9)Hodnocení:
1. Kuřecí po indicku, těstoviny,ovoce, voda s citr. (al. 1,7)
2. Krůtí játra na cibulce, opék.brambor, dip, zel.salát, ovoce,voda s citr. (al.1,7
St
17.4.
ZELENINOVÝ BORŠČ (al.1,9)Hodnocení:
1. Rybí filé na rajčatech, br. kaše, kompot, mošt (al. 1,4,7)
2. Hovězí na celeru, bulgur, zel. salát, mošt (al. 1,7,9)
Čt
18.4.
SLEPIČÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY (al.1,3,7)Hodnocení:
1. Bretaňské fazole, dietní párečky,chléb, ovoce,voda se sir. (al.1)
2. Zapékané palačinky s tvarohem syp. cukrem,ml. náp. ,ovoce voda se sir. (al.1,3,7

19.4.
RAJSKÁ POLÉVKA S OVESNÝMI VLOČKAMI (al. 1,9)Hodnocení:
1. Vepřový řízek z kotlety, br. kaše, kompot, b. káva, mošt(al.1,3,7)
Po
22.4.
BROKOLICOVÁ S BRAMBORAMI (al. 1,7)Hodnocení:
1. Rizoto s vepř. masem, syp. sýrem,kys. okurek, čaj (al. 7)
Út
23.4.
FRANCOUZSKÁ S KUŘECÍM MASEM A TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9)Hodnocení:
1. Br. knedlíky s uzeninou, kys. zelí, ovoce, voda se sir. (al.1)
St
24.4.
HRSTKOVÁ (al. 1,9)Hodnocení:
1. Vepřový karbenátek sm., br. kaše, kompot, b. káva, voda s citr. (al. 1,3,7)
Čt
25.4.
KAPUSTOVÁ S RÝŽÍ
1. Vepřový guláš, housk. knedlík, ovoce, čaj (al. 1,3,7)

26.4.
SLEPIČÍ VÝVAR S LUŠTĚNINOVÝMI NUDLIČKAMI (al.1,3,9)
1. Kuřecí nudličky na smetaně, těstoviny, mošt (al. 1,3,7)
Po
29.4.
HOVĚZÍ VÝVAR S TĚST. RÝŽÍ (al.1,3,7,9)
1. Hrachová kaše, uz. plátek, kys. okurek, chléb, mošt (al. 1,3,7)
Út
30.4.
FRANKFURTSKÁ S PÁRKEM A BRAMBORAMI (al. 1,7)
1. Vepřová kotleta na slanině, duš. rýže, zel. salát, voda s citr. (al.1,7)
Čt
2.5.
1.

3.5.
1.
Po
6.5.
1.
Út
7.5.
1.
Čt
9.5.
1.

10.5.
1.
Po
13.5.
1.
Út
14.5.
1.
St
15.5.
1.
Čt
16.5.
1.

17.5.
1.
Po
20.5.
1.
Út
21.5.
1.
St
22.5.
1.
Čt
23.5.
1.

24.5.
1.
Po
27.5.
1.
Út
28.5.
1.
St
29.5.
1.
Čt
30.5.
1.

31.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.