e-strava Jídelníček
SŠPH Havířov Šumbark
Havířov Šumbark
[0003]
Ulrich software
Den Nabídka

1.11.
HOVĚZÍ VÝVAR S FRITÁTOVÝMI NUDLEMI (al. 1,3,7,9)Hodnocení:
1. Čočka na kyselo, volské oko+vař. vejce, chléb, kys. okurek, mošt (al. 1,3,7)
2. Pohanka se zeleninou, uzeninou, syp. parmaz. kys. cibulky, mošt (al.7)
Po
4.11.
KAPUSTOVÁ S BRAMBORAMIHodnocení:
1. Ovocné tvarohové knedlíky syp. cukr., přelité máslem, ml. nápoj (al.1,3,7)
2. Španělský ptáček, duš. rýže, kys. okurek, čaj (al. 1,3)
Út
5.11.
KMÍNOVÁ S VEJCI (al. 1,3,7)Hodnocení:
1. Hamburská vepř. kýta, housk. knedlík, voda se sir., ovoce (al. 1,3,7,9)
St
6.11.
BORŠČ (al. 1,9)Hodnocení:
1. Krůtí prsa přírodní, přílohová zel., brambory, mošt (al. 7)
2. Gnocchi se sýrovou omáčkou z nivy, zel. obloha, mošt (al. 1,3,7)
Čt
7.11.
SLEPIČÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9)Hodnocení:
1. Maso tří vůní, bulgur, zel. salát, čaj (al. 1)

8.11.
ZELENINOVÝ KRÉM S CHLEB. KRUTONKY (al. 1,3,7,9)Hodnocení:
1. Rybí filé s citron. přelivem, brambory s pažitkou, ovoce, čaj (al.1,4,7)
2. Grenadýrský pochod (brambory+těst. na paprice, slanina), zel. salát, čaj (al.1,3
Po
11.11.
BRAMBORAČKA (al. 1,7,9)Hodnocení:
1. Vepřové ohnivé nudličky, duš. rýže, zel. salát, čaj (al. 1,10)
2. Zeleninové smaženky, brambory, zel. salát, tatarská om. čaj (al. 1,3,7,9)
Út
12.11.
SLEPIČÍ VÝVAR S CELOZRNNÝMI TĚSTOVINAMI (al. 3,9)Hodnocení:
1. Duš. špenát, vejce vařená, brambory, ovoce, čaj, bílá káva(al. 1,3,7)
St
13.11.
HRSTKOVÁ (al. 1,7,9)Hodnocení:
1. Kuřecí kousky na paprice, těstoviny, mošt (al.1,3,7)
2. Pečený kuřecí řízek v cornfl.,na zeleninovém sal., dip, ml. náp. mošt( (al. 3,7
Čt
14.11.
FRANCOUZSKÁ S CEL. TĚSTOVINAMI (al. 1,3,9)Hodnocení:
1. Hrachová kaše s cibulkou, klobáska, chléb, kys. okurek, voda s citr. (al.1,3,7)
2. Vepřová srdíčka na smetaně (mletá), housk. knedlík, voda s citr. (al. 1,3,7,9,10

15.11.
KVĚTÁKOVÁ S BRAMBORAMI (al. 1,7)Hodnocení:
1. Srbské rizoto syp. sýrem, kys. okurek, dezert, čaj, bílá káva (al. 7)
Po
18.11.
POLÉVKA Z ČERVENÉ ČOČKYHodnocení:
1. Marinovaná krkovička, br. kaše, zel. salát. voda s citr., ml.nápoj (al. 7,10)
2. Tuňákový salát s těstovinami a zelen.,voda s citr., ml. náp.(al. 1,3,7)
Út
19.11.
HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,9)Hodnocení:
1. Hovězí pečeně, rajská omáčka, housk. knedlík, čaj (al.1,3,7,9)
St
20.11.
BROKOLICOVÁ (al. 1,7)Hodnocení:
1. Vepřová kot. přírodní, brambory, luštěni. salát, voda se sir. (al.1)
2. Krůtí játrová omáčka, duš, rýže, zel. salát, voda se sir. (al. 1)
Čt
21.11.
ČESNEKAČKA S KROUPAMI (al. 1)
1. Tagliatelle s kuřecím masem v bylink. omáčce, syp. parm. čaj(al.1,3,7)
2. Vepřová panenka v pepřové omáčce, šťouch. brambor, čaj (al.1,7)

22.11.
ZELENINOVÁ (al. 1,7,9)
1. Moravský vrabec, kys. zelí, br. knedlík (al.1,3)
Po
25.11.
GULÁŠOVÁ (al. 1)
1. Rybí filé obalované, br. kaše, kompot, mošt (al. 1,3,4,7)
2. Gnocchi se suš. rajčaty, špenátem, slaninou, mošt (al. 1,3,7)
Út
26.11.
KOZÍ BRADA (al. 1,7)
1. Hovězí po burgunsku, duš. rýže, zel. salát, čaj (al. 1,9)
2. Zapékané těstoviny se zeleninou syp. nivou, zel. salát, čaj (al. 1,3,7)
St
27.11.
SLEPIČÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7)
1. Sekaná pečeně, brambory, zel. salát, ovoce, voda se sir. (al. 1,3,7)
Čt
28.11.
ZELENINOVÁ (al. 1,7,9)
1. Koprová omáčka, housk. knedlík, vařená vejce, náp. tropico, (al. 1,3,7)
2. Staropol.bigos(vep. maso, klobás, slan. žamp. kys. zel.) chléb, tropic(al1,3,)

29.11.
RYBÍ POLÉVKA S KRUTONKY (al. 1,3,4,7)
1. Krůtí plátek restovaný, zel. obloha, bulgur, dezert, mošt (al.1,3,7)
Po
2.12.
1.
Út
3.12.
1.
St
4.12.
1.
Čt
5.12.
1.

6.12.
1.
Po
9.12.
1.
Út
10.12.
1.
St
11.12.
1.
Čt
12.12.
1.

13.12.
1.
Po
16.12.
1.
Út
17.12.
1.
St
18.12.
1.
Čt
19.12.
1.

20.12.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.