e-strava Menu
ZŠ Kirilovova 330
Paskov
[0063]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.4.
zeleninová s rýží (9)
1. Karlovarský vepřový guláš, těstoviny (1)
Wed
2.4.
bramborová s žampiónem (1,9)
1. Čočka na kyselo, vajíčko, chléb, kyselý okurek (1,3)
Thu
3.4.
hovězí vývar s nudlemi (1,9)
1. Hovězí vařené maso, rajská omáčka, kynutý houskový knedlík (1,3,7,9)
Fri
4.4.
dýňový krém (1,7)
1. Pečené kuřecí stehno, bramborová kaše s pažitkou, zel.salát (7)
Mon
7.4.
z červené čočky (1,9)
1. Rybí nugety, bramborová kaše s pažitkou, zel. salát (1,4,7)
Tue
8.4.
sýrová (1,7,9)
1. Přírodní kuřecí plátek, dušená rýže, zel.salát (1,10)
Wed
9.4.
jahelná (9)
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
Thu
10.4.
zeleninová se sýrovým kapáním (1,3,7,9)
1. Boloňské špagety, strouhaný sýr (1,7)
Fri
11.4.
pórková (1,7)
1. Záhorácký závitek s bramborem
Mon
14.4.
zeleninová s droždˇ. kapáním (1,3,9)
1. Kuřecí zbruf s těstovinou, strouhaný sýr (1,7)
Tue
15.4.
rajská (1,9)
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše s pažitkou, zel. salát (1,3,7)
Wed
16.4.
kuřecí vývar (1,9)
1. Svíčková na smetaně, kynutý houskový knedlík (1,3,7,9,10)
Tue
22.4.
frankfurtská (1)
1. Pečené rybí filé s anglickou a rajčetem, bramborová kaše s pažitkou, zel.salát(4
Wed
23.4.
zeleninová s bulgurem(1,9)
1. Krupicová kaše s máslem a kakaem (1,7)
Thu
24.4.
čočková (1)
1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše s pažitkou, zel.salát (1,3,7)
Fri
25.4.
zeleninová s vaječnou jíškou (1,3,9)
1. Vepřový závitek, dušená rýže, zel.salát (10)
Mon
28.4.
česneková s bramborem
1. Fazole, chléb, kyselý okurek (1)
Tue
29.4.
zeleninová s játrovým kapáním (1,3,9)
1. Kuřecí plátek, brambory s pažitkou, zel.salát (1,10)
Wed
30.4.
boršč (1,7,9)
1. Vepřová pečeně na slanině s noky (1)
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available