e-strava Jídelníček
ZŠ Kirilovova 330
Paskov
[0063]
Ulrich software
Den Nabídka

2.5.
zeleninová (1,3,9)
1. Koprová omáčka s vajíčkem, brambory (1,3,7)
Po
5.5.
zeleninová s kuskusem (1,9)
1. Kynuté knedle na páře (1,3,7)
Út
6.5.
fazolová (1)
1. Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, zel.salát (1,7)
St
7.5.
rajská s kapáním (1,3,9)Hodnocení:
1. Smažené rybí filé, bramborová kaše s pažitkou, zel. salát (1,3,4,7)

9.5.
kuřecí vývar s nudlemi (1,9)
1. Pečený karbenátek, hlávkové zelí, brambory (1,3)
Po
12.5.
krupicová s vajíčkem (1,3,7,9)Hodnocení:
1. Kuřecí kostky po cikánsku s těstovinou (1)
Út
13.5.
bramborová (1,3,9)
1. Hrachová kaše se smaženou cibulkou, chléb, kyselý okurek (1)
St
14.5.
špenátová (1,3,7)
1. Vepřové ražničí, brambory (10)
Čt
15.5.
zeleninová s rýží (9)
1. Hamburská kýta na smetaně, kynutý houskový knedlík (1,3,7,9,10)

16.5.
zeleninová s kapáním (1,3,9)
1. Přírodní krůtí plátek, dušená mrkev s hráškem, brambory (1)
Po
19.5.
hovězí rychlá (3,9)
1. Boloňské špagety, strouhaný sýr (1,7)
Út
20.5.
zeleninová s droždˇ. kapáním (1,3,9)
1. Přírodní hovězí plátek, bramborová kaše s pažitkou, zel. salát (1,7,10)
St
21.5.
pohanková (9)
1. Bramborové šišky s mákem (1,7)
Čt
22.5.
z červené čočky (1,9)
1. Rybí karbenátek se sýrem, bramborová kaše s pažitkou, zel.salát (1,3,7)

23.5.
brokolicová (1,7)
1. Vepřová kotleta na žampiónech, dušená rýže, zel. salát (1)
Po
26.5.
gulášová (1)
1. Zapečené těstoviny s uzeným masem, zel.salát (1,3,7)
Út
27.5.
zeleninová s játrovým kapáním (1,3,9)
1. Kuřecí plátek na kari, bulgur, zel.salát (1)
St
28.5.
zeleninová s kapáním (1,3,9)
1. Čočka na kyselo s vajíčkem, chléb, kyselý okurek (1,3)
Čt
29.5.
z fazolovýcch lusků (1,7)
1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše s pažitkou, zel.salát (1,3,7)

30.5.
česneková - kroupová (1,3)
1. Segedínský guláš, kynutý houskový knedlík (1,3,7)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.