e-strava Jídelníček
ZŠ Kirilovova 330
Paskov
[0063]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
2.4.
zeleninová s kapáním (1,3.9)Hodnocení:
1. Koprová omáčka s vajíčkem, brambory(1,3,7)
St
3.4.
hovězí rychlá( (3,9)
1. Boloňské špagety, strouhaný sýr (1,7)
Čt
4.4.
rajská s těstovinou (1,9)Hodnocení:
1. Rybí karbenátek se sýrem, bramborová kaše , zeleninový salát (1,3,4,7)

5.4.
selská (1,9)
1. Vepřová znojemská pečeně, dušená rýže, zel.salát (1)
Po
8.4.
z fazolových lusků (1,7)Hodnocení:
1. Holandský řízek, bramborová kaše s pažitkou, zel. salát (1,3,7)
Út
9.4.
česneková - kroupová (1,3)Hodnocení:
1. Čočka na kyselo s vajíčkem, chléb, kyselý okurek (1,3)
St
10.4.
fazolová (1)Hodnocení:
1. Zapečené těstoviny s uzeným masem, zel.salát (1,3,7)
Čt
11.4.
mrkvová (1,7,9)Hodnocení:
1. Kotleta na hořčiči, dušená rýže, zel.salát (1,10)

12.4.
kuřecí vývar s těstovinou (1,9)
1. Vepřové ražničí, brambory s pažitkou, zel. přízdoba (10)
Po
15.4.
kápiová (1,7)Hodnocení:
1. Kuřecí nudličky na kari s bulgurem, zel.salát (1)
Út
16.4.
gulášová (1)Hodnocení:
1. Rybí prsty, bramborová kaše s pažitkou, zel.salát (1,4,7)
St
17.4.
zeleninová s kuskusem (1,9)Hodnocení:
1. Kynuté knedle na páře s ovocnou náplní (1,3,7)
Čt
18.4.
droždˇová (1,9)Hodnocení:
1. Hovězí guláš, kynutý houskový knedlík (1,3,7)

19.4.
z vaječné jíšky (1,3,9)
1. Kuře na zelí s bramborem
Po
22.4.
krupicová s vajíčkem (1,3,9)Hodnocení:
1. Masové koule v rajské omáčce s těstovinou (1,3,9)
Út
23.4.
česneková s bramborem (3)Hodnocení:
1. Moravský vrabec, kyselé zelí, bramborový knedlík (1)
St
24.4.
bramborová s hřiby (1,9)
1. Fazole po bretaňsku, chléb, kyselý okurek (1)
Čt
25.4.
špenátová (1,3,7)Hodnocení:
1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše s pažitkou, zel. salát (1,3,7)

26.4.
francouzská (1,9)
1. Svíčková na smetaně, kynutý houskový knedlík (1,3,7,9,10)
Po
29.4.
zeleninová s rýží (9)
1. Smažený květák, brambory, zel.salát (1,3,7)
Út
30.4.
kapustová (1)
1. Kuřecí nudličky, čínské nudle(1,6)
Čt
2.5.
čočková (1)
1. Rybí filé na másle, bramborová kaše, zel.salát (4,7)

3.5.
drůbeží vývar s nudlemi (1,9)
1. Kuře na paprice s těstovinou (1,7)
Po
6.5.
květáková (1,3,7)
1. Boloňské špagety s kuřecím masem, strouhaný sýr (1,7)
Út
7.5.
zeleninová s játrovým kapáním (1,3,9)
1. Krůtí pečeně, dušená mrkev s hráškem, brambory (1)
Čt
9.5.
cizrnová (1)
1. Zahradnická sekaná, brambory,zel.salát(1,3,7)

10.5.
zeleninová s kuskusem (1,9)
1. Buchtičky s krémem (1,3,7)
Po
13.5.
bramborová(1,3,9)
1. Halušky se zelím a uzeným masem (1)
Út
14.5.
z kyselého mléka (1,3,7)
1. Přírodní hovězí plátek, bramborová kaše, zel.salát (1,7,10)
St
15.5.
rajská s oves. vločkama (1,9)
1. Kuřecí papání (1,7)
Čt
16.5.
kmínová s kapáním (1,3,9)
1. Hrachová kaše se smaženou cibulkou, chléb, kyselý okurek(1)

17.5.
dýňový krém (1,7)
1. Kotleta na žampiónech, dušená rýže,zel.salát (1)
Po
20.5.
z červené čočky(1,9)
1. Losos na másle, špenát, brambory(4,7)
Út
21.5.
z jarní zeleniny (1,7,9)
1. Hovězí nudličky po cikánsku s těstovinou(1)
St
22.5.
vločková (1,7,9)
1. Rýžová kaše s máslem a kakaem (7)
Čt
23.5.
fazolová (1)
1. Kuřecí závitek se šunkou,sýrem,bramborová kaše,zel.salát(1,7,10)

24.5.
česneková s pohankou(3)
1. Segedínský guláš,kynutý houskový knedlík(1,3,7)
Po
27.5.
brokolicová(1,7)
1. Bulgureto s kuřecím masem a zeleninou,strouhaný sýr(1,7)
Út
28.5.
droždˇová (1,3,9)
1. Kuře alá kachna, červené zelí, bramborový knedlík(1,12)
St
29.5.
zeleninová s vajíčkem(1,3,9)
1. Čočka po brněnsku, vajíčko, kyselý okurek, chléb (1,3,)
Čt
30.5.
hlívová (1)
1. Zapečené brambory s uzeným masem,zel.salát(3,7)

31.5.
hovězí rychlá (3,9)
1. Hamburská vepřová kýta,kynutý houskový knedlík(1,3,7,9,10)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.