e-strava Jídelníček
ZŠ Kirilovova 330
Paskov
[0063]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
2.1.
z hlávkového zelí (1,7)
1. Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, kyselý okurek (1,7)
Út
3.1.
krupicová s vejci (1,3,9)Hodnocení:
1. Boloňské špagety, strouhaný sýr (1,7)
St
4.1.
bramborová (1,9)Hodnocení:
1. Čočka na kyselo, vajíčko, chléb, kyselý okurek (1,3)
Čt
5.1.
brokolicová (1,7)Hodnocení:
1. Přírodní plátek z kotlety,bramborová kaše s pažitkou, zel. salát (1,7,10)

6.1.
hovězí vývar s těstovinou (1,9)Hodnocení:
1. Vařené hovězí maso, žampiónová omáčka, kynutý houskový knedlík (1,3,7)
Po
9.1.
rajská (1,9)Hodnocení:
1. Pečený rybí karbenátek, bramborová kaše s pažitkou, zeleninový salát (1,3,4,7)
Út
10.1.
gulášová (1)Hodnocení:
1. Zapečené těstoviny s uzeným masem, zeleninový salát (1,3)
St
11.1.
vločková (1,9)Hodnocení:
1. Dukátové buchtičky s krémem (1,3,7)
Čt
12.1.
z vaječné jíšky (1,3,9)Hodnocení:
1. Krůtí pečeně, dušená mrkev s hráškem, brambory (1)

13.1.
drůbeží vývar (1,9)Hodnocení:
1. Bakoňská kotleta, dušená rýže, ze. salát (1,7)
Po
16.1.
zelná (1,7)Hodnocení:
1. Holandský řízek, bramborová kaše s pažitkou, zeleninový salát (1,3,7)
Út
17.1.
česneková - kroupová (1,3)Hodnocení:
1. Hrachová kaše se smaženou cibulkou, chléb, kyselý okurek (1)
St
18.1.
kulajda (1,7)Hodnocení:
1. Španělský ptáček, dušená rýže, zeleninový salát (1,3)
Čt
19.1.
zeleninová s vajíčkem (1,3,9)Hodnocení:
1. Hamburská kýta, kynutý houskový knedlík (1,3,7,9,10)

20.1.
s játrovou rýží (1,3,9)Hodnocení:
1. Kuřecí papání (1,7)
Po
23.1.
špenátová (1,3,7)Hodnocení:
1. Čebabčiči, brambory, zeleninový salát (1,3,7,10)
Út
24.1.
jahelná (9)Hodnocení:
1. Bramborové šišky s mákem (1,7)
St
25.1.
droždˇová (1,3,9)Hodnocení:
1. Kuřecí zbruf s těstovinou, strouhaný sýr (1,7)
Čt
26.1.
boršč (1,7,9)Hodnocení:
1. Vepřová pečeně na slanině, dušená rýže, zel. salát (1)

27.1.
ze zeleného hrášku (1)Hodnocení:
1. Smažené rybí filé,bramborová kaše s pažitkou, zeleninový salát (1,3,4,7)
Po
30.1.
frankfurtská (1)
1. Rizoto s vepřovým masem a zeleninou, strouhaný sýr (7)
Út
31.1.
hrachová (1)
1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše s pažitkou, zel. salát
St
1.2.
zeleninová s bulgurem (1,9)
1. Kynuté knedlíky na páře s povidly (1,3,7)
Čt
2.2.
rajská s těstovinou (1,9)
1. Rybí filé na másle, bramborová kaše s pažitkou, zeleninový salát (4,7)

3.2.
zeleninová s rýží (9)
1. Segedínský guláš, houskový kynutý knedlík (1,3,7)
Po
6.2.
česneková s bramborem (3)
1. Pečené kuře a lá kachna, červené zelí, bramborový knedlík (1)
Út
7.2.
zeleninová s kapáním (1,3,9)
1. Vepřová cikánská pečeně s těstovinou (1)
St
8.2.
hlívová (1)
1. Francouzské brambory, zeleninový salát (1,3,7)
Čt
9.2.
kápiová (1,7)
1. Kuřecí nudličky, dušená rýže, zeleninový salát (1,10)

10.2.
selská (1,9)
1. Hovězí guláš, kynutý houskový knedlík (1,3,7)
Po
13.2.
francouzská (1,9)
1. Moravský vrabec, dušený špenát, halušky (1,7)
Út
14.2.
zeleninová se sýrovým kapáním (1,3,7,9)
1. Smažený květák, brambory s pažitkou, zeleninový salát (1,3,7)
St
15.2.
bramborová s hříbky (1,9)
1. Fazole po bretaňsku, chléb, kyselý okurek (1)
Čt
16.2.
kuřecí vývar s nudlemi (1,9)
1. Kuřecí plátek na kari, dušená rýže, zeleninový salát (1)

17.2.
fazolová (1)
1. Pečený karbenátek, bramborová kaše s pažitkou,zeleninový salát (1,3,7)
Po
20.2.
hrstková (1)
1. Rybí prsty, bramborová kaše s pažitkou, zeleninový salát (1,4,7)
Út
21.2.
pohanková (9)
1. Masové koule v rajské omáčce, těstoviny (1,3,9)
St
22.2.
pórková (1,7)
1. Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, zeleninový salát (7)
Čt
23.2.
zeleninová s kapáním (1,3,7,9)
1. Čočka na kyselo, vajíčko, chléb, kyselý okurek (1,3)

24.2.
jahelná (1,9)
1. Svíčková na smetaně, kynutý houskový knedlík (1,3,7,9,10)
Po
27.2.
z kyselého mléka (1,3,7)
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše s pažitkou, zeleninový salát (1,3,7)
Út
28.2.
zeleninová s droždˇ. knedlíčky (1,3,9)
1. Boloňské špagety, strouhaný sýr (1,7)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.