e-strava Jídelníček
ZŠ Kirilovova 330
Paskov
[0063]
Ulrich software
Den Nabídka

1.10.
česneková - kroupová (1,3)Hodnocení:
1. Vepřová pečeně, dušený špenát, bramborový knedlík (1,3,7)
Po
4.10.
fazolová (1)Hodnocení:
1. Vepřenky s cibulí, brambory (1,3,7)
Út
5.10.
gulášová (1)Hodnocení:
1. Kuřecí papání (1,7)
St
6.10.
bramborová (1,9)Hodnocení:
1. Čočka na kyselo s vajíčkem, chléb, kyselý okurek (1,3)
Čt
7.10.
květáková (1,3,7)Hodnocení:
1. Přírodní hovězí plátek, dušená rýže,zel. salát (1,10)

8.10.
zeleninová s kuskusem (1,9)
1. Vepřová hamburská kýta, kynutý houskový knedlík (1,3,7,10)
Po
11.10.
z červené čočky (1)
1. Pečený rybí karbenátek se sýrem, brambory, zel.salát (1,4,7)
Út
12.10.
vločková (1,7,9)Hodnocení:
1. Domácí buchty plněné tvarohem, povidly (1,3,7)
St
13.10.
pórková (1,7)Hodnocení:
1. Rizoto z vepřovým masem a zeleninou, strouhaný sýr (7)
Čt
14.10.
hrachová (1)Hodnocení:
1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, zeleninový salát (1,3,7)

15.10.
zeleninová se sýrovým kapáním (1,3,7,9)
1. Krůtí maso na ajvaru s těstovinou (1)
Po
18.10.
zeleninová (1,3,9)
1. Koprová omáčka s vajíčkem, brambory (1,3,7)
Út
19.10.
z kyselého mléka (1,3,7)
1. Přírodní kuřecí plátek s rýží, přílohová zelenina (1,7,10)
St
20.10.
rajská (1,9)
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, zeleninový salát (1,3,7)
Čt
21.10.
čočková (1)
1. Zapečené těstoviny s uzeným masem, zeleninový salát (1,3,7)

22.10.
kuřecí vývar s těstovinou (1,9)
1. Kuřecí stehno a la kachna, červené zelí, bramborový knedlík (1)
Po
25.10.
droždˇová (1,3,9)
1. Boloňské špagety (1,7)
Út
26.10.
zelná (1,7)
1. Ražničí z vepřového masa, brambory, zel. přízdoba (10)
St
27.10.
kuřecí vývar s těstovinou (1,9)
1. Krůtí játra na cibulce, dušená rýže, kyselý okurek (1)

29.10.
česneková (3)
1. Vepřová pečeně,kyselé zelí, kynutý houskový knedlík (1,3,7)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.