e-strava Jídelníček
ZŠ Kirilovova 330
Paskov
[0063]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.3.
krupicová s vejci (1,3,9)Hodnocení:
1. Boloňské špagety, strouhaný sýr (1,7)
Út
4.3.
rajslá s těstovinou (1,9)Hodnocení:
1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, zel. salát (1,3,7)
St
5.3.
bramborová (1,9)
1. Fazole po bretaňsku, chléb, kyselý okurek (1)
Čt
6.3.
pohanková (9)Hodnocení:
1. Nudle s mákem (1,7)

7.3.
zeleninová s játrovou rýží (1,3,9)
1. Vepřová kotleta po znojemsku, dušená rýže, zel. salát (1)
Po
10.3.
z červené čočky (1,9)Hodnocení:
1. Rybí filé na másle, bramborová kaše, zel. salát (4,7)
Út
11.3.
květáková (1,3,7)
1. Přírodní kuřecí plátek, dušená rýže, zel.salát (1,10)
St
12.3.
kuřecí vývar s nudlemi (1,9)
1. Hovězí guláš, kynutý houskový knedlík (1,3,7)
Čt
13.3.
selská (1,9)Hodnocení:
1. Vepřenky s cibulí, brambory, zel. salát (1,3,7,10)

14.3.
kápiová (1,7)
1. Těstoviny zapečené s cuketou, zel.salát(1,3,7)bezmasé
Po
17.3.
hráškový krém (1,7)
1. Dušený špenát, vajíčko, brambory (1,3,7)
Út
18.3.
vývar s tarhoňou (1,9)Hodnocení:
1. Kuřecí plátek, sýrová omáčka, těstoviny(1,7)
St
19.3.
vločková (1,9)Hodnocení:
1. Domácí buchty s tvarohem, marmeládou (1,3,7)
Čt
20.3.
čočková (1)
1. Smažené rybí filé, bramborová kaše, zel.salát(1,3,4,7)

21.3.
zeleninová + kroupy (1,9)
1. Vepřová kotleta na ajvaru, dušená rýže, zel.salát (1)
Po
24.3.
mrkvová (1,9)Hodnocení:
1. Sekaný pečený karbenátek, bramborová kaše, zel.salát(1,3,7)
Út
25.3.
zeleninová s kuskusem (1,9)
1. Frankfurtská pečeně, kynutý houskový knedlík (1,3,7)
St
26.3.
brokolicový krém (1,7)
1. Krůtí nudličky s bulgurem, trio zelenina (1,10)
Čt
27.3.
zeleninová s droždˇovým kapáním (1,3,9)
1. Hrachová kaše s cibulkou, chléb, kyselý okurek (1)

28.3.
zeleninová s vajíčkem (1,3,9)Hodnocení:
1. Kuře ala kachna, červené zelí, bramborový knedlík (1)
Po
31.3.
zelná (1)
1. Rizoto s vepřovým masem a zeleninou, strouhaný sýr, zel.salát (7)
Út
1.4.
zeleninová s rýží (9)
1. Karlovarský vepřový guláš, těstoviny (1)
St
2.4.
bramborová s žampiónem (1,9)
1. Čočka na kyselo, vajíčko, chléb, kyselý okurek (1,3)
Čt
3.4.
hovězí vývar s nudlemi (1,9)
1. Hovězí vařené maso, rajská omáčka, kynutý houskový knedlík (1,3,7,9)

4.4.
dýňový krém (1,7)
1. Pečené kuřecí stehno, bramborová kaše s pažitkou, zel.salát (7)
Po
7.4.
z červené čočky (1,9)
1. Rybí nugety, bramborová kaše s pažitkou, zel. salát (1,4,7)
Út
8.4.
sýrová (1,7,9)
1. Přírodní kuřecí plátek, dušená rýže, zel.salát (1,10)
St
9.4.
jahelná (9)
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
Čt
10.4.
zeleninová se sýrovým kapáním (1,3,7,9)
1. Boloňské špagety, strouhaný sýr (1,7)

11.4.
pórková (1,7)
1. Záhorácký závitek s bramborem
Po
14.4.
zeleninová s droždˇ. kapáním (1,3,9)
1. Kuřecí zbruf s těstovinou, strouhaný sýr (1,7)
Út
15.4.
rajská (1,9)
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše s pažitkou, zel. salát (1,3,7)
St
16.4.
kuřecí vývar (1,9)
1. Svíčková na smetaně, kynutý houskový knedlík (1,3,7,9,10)
Út
22.4.
frankfurtská (1)
1. Pečené rybí filé s anglickou a rajčetem, bramborová kaše s pažitkou, zel.salát(4
St
23.4.
zeleninová s bulgurem(1,9)
1. Krupicová kaše s máslem a kakaem (1,7)
Čt
24.4.
čočková (1)
1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše s pažitkou, zel.salát (1,3,7)

25.4.
zeleninová s vaječnou jíškou (1,3,9)
1. Vepřový závitek, dušená rýže, zel.salát (10)
Po
28.4.
česneková s bramborem
1. Fazole, chléb, kyselý okurek (1)
Út
29.4.
zeleninová s játrovým kapáním (1,3,9)
1. Kuřecí plátek, brambory s pažitkou, zel.salát (1,10)
St
30.4.
boršč (1,7,9)
1. Vepřová pečeně na slanině s noky (1)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.