e-strava Jedálny lístok
SŠ řemesel Pionýrů 2069
Frýdek Místek
[0061]
Ulrich software
Deň Ponuka
Ut
2.4.
HOVĚZÍ VÝVAR S KAPÁNÍM 1,3,7,9Hodnotenie:
1. HRACHOVÁ KAŠE, DIETNÍ PÁREK, KYSANÉ ZELÍ, CHLÉB 1,3,7
2. HOUBOVÝ KUBA, KYSELÝ OKUREK 1,3,7
St
3.4.
POLÉVKA VLOČKOVÁ SE ZELENINOU, 1,3,7,9Hodnotenie:
1. HOLANDSKÝ ŘÍZEK, BRAMBORY, SALÁT 1,3,7
2. NUDLE S MÁKEM A CUKREM, MÁSLO, OVOCE 1,3,7
Št
4.4.
POLÉVKA MRKVOVÁ KREMOVÁ 1,7Hodnotenie:
1. KUŘECÍ STEHNO NA ČESNEKU A MÁSLE, DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,7
2. ZELENINOVÝ NÁKYP S MOZARELLOU, BRAMBORY MAŠTĚNÉ MÁSLEM, SALÁT 1,3,7
Pi
5.4.
POLÉVKA ITALSKÁ S TĚSTOVINOU A SÝREM 1,3,7Hodnotenie:
1. ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY S MLETÝM MASEM A ZELENINOU, SALÁT Z ČERV. ŘEPY 1,3,7,9
2. PEČENÁ RYBA NA ZELENINOVÉM LŮŽKU, PEČIVO 1,3,4,7
Po
8.4.
ČESNEKOVÁ POLÉVKA S KROUPAMI 1,3,9Hodnotenie:
1. VEPŘOVÉ KOSTKY, DUŠENÁ MRKEV, VAŘENÝ BRAMBOR 1,9
2. HALUŠKY S KYSANÝM ZELÍM A VÝPEČKY Z UZ. BOKU 1,9
Ut
9.4.
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA 1,9Hodnotenie:
1. KUŘECÍ NUDLIČKY V SÝROVÉ OMÁČCE, TĚSTOVINY 1,3,7,9
2. ŽEMLOVKA S JABLKY 1,3,7
St
10.4.
KRUPICOVÁ POLÉVKA S VEJCI 1,3,9Hodnotenie:
1. KLOPSY V RAJSKÉ OMÁČCE,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. OBALOVANÝ KVĚTÁK,VAŘENÝ BRAMBOR, DIP,MÍCHANÝ SALÁT 1,7,9
Št
11.4.
BROKOLICOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA 1,7,9Hodnotenie:
1. VEP. ZÁVITEK ALA ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK,DUŠENÁ RÝŽE,MRKVOVÝ SALÁT 1,3,9
2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU 1,3,7
Pi
12.4.
ZELENINOVÁ POLÉVKA S POHANKOU 1,9
1. SELSKÁ.VEP.PEČENĚ,HLÁVKOVÉ ZELÍ DUŠENÉ,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. RYBÍ FILÉ PEČENÉ NA MÁSLE A KMÍNĚ, BRAMBOVÁ KAŠE ,KOMPOT 1,4,7,9
Po
15.4.
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI 1,7,9Hodnotenie:
1. KUŘECÍ MARINOVANÝ PLÁTEK,VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,9
Ut
16.4.
BRAMBOROVÁ POLÉVKA 1,9Hodnotenie:
1. VEPŘOVÁ KÝTA PO ZNOJEMSKU, DUŠENÁ RÝŽE,KOMPOT 1,9
St
17.4.
SLEPIČÍ VÝVAR S DROBENÍM 1,3,9Hodnotenie:
1. VEP. KARBENÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE,SALÁT 1,3,7,9
Št
18.4.
VÝVAR S DROŽĎOVÝMI KNEDLÍČKY A TĚSTOVINOU 1,3,9Hodnotenie:
1. KUŘECÍ PLÁTEK NA PAPRICE A SMETANĚ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. FAZOLOVÝ VEP. GULÁŠ, CHLÉB 1,9
Pi
19.4.
POLÉVKA ZELŇAČKA 1,7,9Hodnotenie:
1. VEPŘOVÝ PŘÍRODNÍ PLÁTEK, DUŠENÁ RÝŽE S POHANKOU, SALÁT 1,9,10
2. KYNUTÉ KNEDLÍKY S POVIDLY NA PÁŘE,SYPANÉ CUKREM A POLÉVANÉ MÁSLEM 1,3,7
Po
22.4.
KMÍNOVÁ POLÉVKA S VEJCI 1,3,9Hodnotenie:
1. ŠPAGETY PO BOLOŇSKU SYPANÉ SÝREM 1,7,9
2. RYBÍ FILÉ OBALOVANÉ, VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,4,9
Ut
23.4.
KAPUSTOVÁ POLÉVKA 1,9Hodnotenie:
1. HOVĚZÍ PLÁTEK NA DIVOKO,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. KUŘECÍ JÁTRA NA MAJORÁNCE, BRAMBORÁČKY 1,9
St
24.4.
ZELENINOVÁ POLÉVKA S JÁHLEMI 1,3,9Hodnotenie:
1. ČOČKA NA KYSELO, PÁREK, CHLÉB, KYS.OKUREK 1,3,9
2. VEPŘOVÁ ROLÁDA, BRAMBOROVÁ KAŠE,SALÁT 1,7,9
Št
25.4.
ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM 1,3,9Hodnotenie:
1. KUŘECÍ KOSTKY NA ZELENINĚ,DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,9
2. BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM,SYP.CUKREM A POLÉVANÉ MÁSLEM,OVOCE 1,3,7
Pi
26.4.
RYCHLÁ POLÉVKA S TĚSTOVINOU 1,3,9Hodnotenie:
1. KOPROVÁ OMÁČKA, VAŘENÝ BRAMBOR, VAŘ.VEJCE 1,3,7,9
2. PIKANTNÍ MASOVÁ SMĚS,BULGUR, SALÁT 1,3,9
Po
29.4.
HRSTKOVÁ POLÉVKA 1,9
1. VEPŘOVÝ GULÁŠ,TĚSTOVINY 1,3,9
2. RÝŽOVÝ NÁKYP S OVOCEM, POLÉVANÝ MÁSLEM A SYPANÝ CUKREM 1,3,7
Ut
30.4.
BRAMBOROVÁ POLÉVKA S HOUBAMI 1,9
1. KUŘECÍ STEHNO PEČENÉ NA MÁSLE,DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,7,9
2. PALAČINKY PLNĚNÉ ŠPENÁTEM, SYPANÉ SÝREM,ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA 1,3,7,9
Št
2.5.
KUŘECÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,9
1. HAMBURSKÁ VEP. KÝTA, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. BROKOLICOVO-KVĚTÁKOVÝ NÁKYP,VAŘ. BRAMBOR MAŠTĚNÝ,KOMPOT 1,3,7,9
Pi
3.5.
ZELENINOVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI 1,3,9
1. KUŘECÍ ŘÍZEK ,VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,7,9
2. VITAMÍNOVÝ SALÁT, PEČIVO 1,7,9
Po
6.5.
1.
Ut
7.5.
1.
Št
9.5.
1.
Pi
10.5.
1.
Po
13.5.
1.
Ut
14.5.
1.
St
15.5.
1.
Št
16.5.
1.
Pi
17.5.
1.
Po
20.5.
1.
Ut
21.5.
1.
St
22.5.
1.
Št
23.5.
1.
Pi
24.5.
1.
Po
27.5.
1.
Ut
28.5.
1.
St
29.5.
1.
Št
30.5.
1.
Pi
31.5.
1.
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno