Deň |
Ponuka |
Ut 2.4. | HOVĚZÍ VÝVAR S KAPÁNÍM 1,3,7,9 | Hodnotenie: | 1. HRACHOVÁ KAŠE, DIETNÍ PÁREK, KYSANÉ ZELÍ, CHLÉB 1,3,7 | | 2. HOUBOVÝ KUBA, KYSELÝ OKUREK 1,3,7 |
|
St 3.4. | POLÉVKA VLOČKOVÁ SE ZELENINOU, 1,3,7,9 | Hodnotenie: | 1. HOLANDSKÝ ŘÍZEK, BRAMBORY, SALÁT 1,3,7 | | 2. NUDLE S MÁKEM A CUKREM, MÁSLO, OVOCE 1,3,7 | |
|
Št 4.4. | POLÉVKA MRKVOVÁ KREMOVÁ 1,7 | Hodnotenie: | 1. KUŘECÍ STEHNO NA ČESNEKU A MÁSLE, DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,7 | | 2. ZELENINOVÝ NÁKYP S MOZARELLOU, BRAMBORY MAŠTĚNÉ MÁSLEM, SALÁT 1,3,7 |
|
Pi 5.4. | POLÉVKA ITALSKÁ S TĚSTOVINOU A SÝREM 1,3,7 | Hodnotenie: | 1. ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY S MLETÝM MASEM A ZELENINOU, SALÁT Z ČERV. ŘEPY 1,3,7,9 | | 2. PEČENÁ RYBA NA ZELENINOVÉM LŮŽKU, PEČIVO 1,3,4,7 | |
|
|
Po 8.4. | ČESNEKOVÁ POLÉVKA S KROUPAMI 1,3,9 | Hodnotenie: | 1. VEPŘOVÉ KOSTKY, DUŠENÁ MRKEV, VAŘENÝ BRAMBOR 1,9 | | 2. HALUŠKY S KYSANÝM ZELÍM A VÝPEČKY Z UZ. BOKU 1,9 |
|
Ut 9.4. | FRANKFURTSKÁ POLÉVKA 1,9 | Hodnotenie: | 1. KUŘECÍ NUDLIČKY V SÝROVÉ OMÁČCE, TĚSTOVINY 1,3,7,9 | | 2. ŽEMLOVKA S JABLKY 1,3,7 |
|
St 10.4. | KRUPICOVÁ POLÉVKA S VEJCI 1,3,9 | Hodnotenie: | 1. KLOPSY V RAJSKÉ OMÁČCE,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9 | | 2. OBALOVANÝ KVĚTÁK,VAŘENÝ BRAMBOR, DIP,MÍCHANÝ SALÁT 1,7,9 | |
|
Št 11.4. | BROKOLICOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA 1,7,9 | Hodnotenie: | 1. VEP. ZÁVITEK ALA ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK,DUŠENÁ RÝŽE,MRKVOVÝ SALÁT 1,3,9 | | 2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU 1,3,7 | |
|
Pi 12.4. | ZELENINOVÁ POLÉVKA S POHANKOU 1,9 | 1. SELSKÁ.VEP.PEČENĚ,HLÁVKOVÉ ZELÍ DUŠENÉ,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9 | 2. RYBÍ FILÉ PEČENÉ NA MÁSLE A KMÍNĚ, BRAMBOVÁ KAŠE ,KOMPOT 1,4,7,9 |
|
|
Po 15.4. | KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI 1,7,9 | Hodnotenie: | 1. KUŘECÍ MARINOVANÝ PLÁTEK,VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,9 | |
|
Ut 16.4. | BRAMBOROVÁ POLÉVKA 1,9 | Hodnotenie: | 1. VEPŘOVÁ KÝTA PO ZNOJEMSKU, DUŠENÁ RÝŽE,KOMPOT 1,9 | |
|
St 17.4. | SLEPIČÍ VÝVAR S DROBENÍM 1,3,9 | Hodnotenie: | 1. VEP. KARBENÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE,SALÁT 1,3,7,9 | |
|
Št 18.4. | VÝVAR S DROŽĎOVÝMI KNEDLÍČKY A TĚSTOVINOU 1,3,9 | Hodnotenie: | 1. KUŘECÍ PLÁTEK NA PAPRICE A SMETANĚ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9 | | 2. FAZOLOVÝ VEP. GULÁŠ, CHLÉB 1,9 | |
|
Pi 19.4. | POLÉVKA ZELŇAČKA 1,7,9 | Hodnotenie: | 1. VEPŘOVÝ PŘÍRODNÍ PLÁTEK, DUŠENÁ RÝŽE S POHANKOU, SALÁT 1,9,10 | | 2. KYNUTÉ KNEDLÍKY S POVIDLY NA PÁŘE,SYPANÉ CUKREM A POLÉVANÉ MÁSLEM 1,3,7 | |
|
|
Po 22.4. | KMÍNOVÁ POLÉVKA S VEJCI 1,3,9 | Hodnotenie: | 1. ŠPAGETY PO BOLOŇSKU SYPANÉ SÝREM 1,7,9 | | 2. RYBÍ FILÉ OBALOVANÉ, VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,4,9 | |
|
Ut 23.4. | KAPUSTOVÁ POLÉVKA 1,9 | Hodnotenie: | 1. HOVĚZÍ PLÁTEK NA DIVOKO,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9 | | 2. KUŘECÍ JÁTRA NA MAJORÁNCE, BRAMBORÁČKY 1,9 |
|
St 24.4. | ZELENINOVÁ POLÉVKA S JÁHLEMI 1,3,9 | Hodnotenie: | 1. ČOČKA NA KYSELO, PÁREK, CHLÉB, KYS.OKUREK 1,3,9 | | 2. VEPŘOVÁ ROLÁDA, BRAMBOROVÁ KAŠE,SALÁT 1,7,9 | |
|
Št 25.4. | ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM 1,3,9 | Hodnotenie: | 1. KUŘECÍ KOSTKY NA ZELENINĚ,DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,9 | | 2. BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM,SYP.CUKREM A POLÉVANÉ MÁSLEM,OVOCE 1,3,7 | |
|
Pi 26.4. | RYCHLÁ POLÉVKA S TĚSTOVINOU 1,3,9 | Hodnotenie: | 1. KOPROVÁ OMÁČKA, VAŘENÝ BRAMBOR, VAŘ.VEJCE 1,3,7,9 | 2. PIKANTNÍ MASOVÁ SMĚS,BULGUR, SALÁT 1,3,9 | |
|
|
Po 29.4. | HRSTKOVÁ POLÉVKA 1,9 | 1. VEPŘOVÝ GULÁŠ,TĚSTOVINY 1,3,9 | 2. RÝŽOVÝ NÁKYP S OVOCEM, POLÉVANÝ MÁSLEM A SYPANÝ CUKREM 1,3,7 |
|
Ut 30.4. | BRAMBOROVÁ POLÉVKA S HOUBAMI 1,9 | 1. KUŘECÍ STEHNO PEČENÉ NA MÁSLE,DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,7,9 | 2. PALAČINKY PLNĚNÉ ŠPENÁTEM, SYPANÉ SÝREM,ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA 1,3,7,9 |
|
Št 2.5. | KUŘECÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,9 | 1. HAMBURSKÁ VEP. KÝTA, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9 | 2. BROKOLICOVO-KVĚTÁKOVÝ NÁKYP,VAŘ. BRAMBOR MAŠTĚNÝ,KOMPOT 1,3,7,9 |
|
Pi 3.5. | ZELENINOVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI 1,3,9 | 1. KUŘECÍ ŘÍZEK ,VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,7,9 | 2. VITAMÍNOVÝ SALÁT, PEČIVO 1,7,9 |
|
|
Po 6.5. | |
Ut 7.5. | |
Št 9.5. | |
Pi 10.5. | |
|
Po 13.5. | |
Ut 14.5. | |
St 15.5. | |
Št 16.5. | |
Pi 17.5. | |
|
Po 20.5. | |
Ut 21.5. | |
St 22.5. | |
Št 23.5. | |
Pi 24.5. | |
|
Po 27.5. | |
Ut 28.5. | |
St 29.5. | |
Št 30.5. | |
Pi 31.5. | |