e-strava Jedálny lístok
SŠ řemesel Pionýrů 2069
Frýdek Místek
[0061]
Ulrich software
Deň Ponuka
Pi
1.11.
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA 1,3,9Hodnotenie:
1. VEPŘOVÉ NA KMÍNĚ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,4,,7,9
2. ZELENINOVÝ NÁKYP S MOZZARELLOU, ZELEN.PŘÍZD,,, CELOZRN.PEČIVO1,3,7,9
Po
4.11.
POLÉVKA KRUPICOVÁ S VEJCI 1,3,9,Hodnotenie:
1. KUŘECÍ NUDLIČKY V SÝROVÉ OMÁČCE, ŠPAGETY 1,3,7,9
2. BRAMBOROVÝ GULÁŠ, CHLÉB 1,3,7,9
Ut
5.11.
POLÉVKA ZELENINOVÁ S JÁHLY 1,3,73,9Hodnotenie:
1. VEPŘOVÁ KÝTA PROTÝK.ZELENINOU, DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,3,7,9
2. PEČENÉ PREJTY, KYSANÉ ZELÍ, BRAMBOR 1,3,7,9
St
6.11.
POLÉVKA KULAJDA 1,3,7,9Hodnotenie:
1. VEPŘENKY S CIBULÍ A HOŘČICÍ, VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,7,9,10
2. ALPSKÝ KYN.KNEDLÍK, VANIL.KRÉM, SYP.CUKREM S MÁKEM, PŘELIV. MÁSLEM 1,3,7,9
Št
7.11.
POLÉVKA HRSTKOVÁ 1,3,7,9Hodnotenie:
1. HUSARSKÝ ZÁVITEK (PLNĚNÝ MLETÝM MASEM), KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. HOUBOVÝ KUBA, KYSELÝ OKUREK 1,3,7,9
Pi
8.11.
POLÉVKA UZENÁ S KROUPAMA 1,3,7,9Hodnotenie:
1. KUŘECÍ KOSTKY NA RAJČATECH, BRAMBOR VAŘENÝ, KOMPOT 1,3,7,9
2. PALAČINKY PLNĚNÉ ZELENINOU, SYPANÉ SÝREM, ZEL. PŘÍZDOBA 1,3,7,9
Po
11.11.
POLÉVKA ŠPENÁTOVÁ S BRAMBOREM 1,3,7,9Hodnotenie:
1. ZAPÉK.TĚSTOVINY S MLET. MASEM A ZELENINOU, SALÁT 1,3,7,9
2. OBALOVANÝ KVĚTÁK,, BRAMBOR VAŘENÝ, TATARKA, SALÁT 1,3,7,9
Ut
12.11.
POLÉVKA FAZOLOVÁ 1,3,9Hodnotenie:
1. KUŘECÍ PLÁTEK NA KARI, DUŠ.RÝŽE, SALÁT 1,3,9
2. ŽEMLOVKA S JABLKY, OCHUCENÉ MLÉKO 1,3,7,9
St
13.11.
POLÉVKA KUŘECÍ VÝVAR S DROBENÍM 1,3,7,9Hodnotenie:
1. HOVĚZÍ GULÁŠ S CIBULÍ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. PAPRIKY PLNĚNÉ JÁHLY, MOZZARELLOU, PEČIVO, PŘÍZDOBA 1,3,7,9
Št
14.11.
POLÉVKA ZELENINOVÁ S POHANKOU1,3,9Hodnotenie:
1. HRACHOVÁ KAŠE, UZENÉ MASO, OKUREK, CHLÉB 1,3,7,9
2. MASOVÁ SMĚS NA LEČU (VEPŘ. A KUŘECÍ MASO) , OPÉK. BRAMBOR, SALÁT 1,3,9
Pi
15.11.
POLÉVKA RAJSKÁ S RÝŽI 1,3,7,9Hodnotenie:
1. SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, KOMPOT 1,3,7,9
2. KUSKUSOTA S ČOČKOU, KUŘ.MASEM A ZELENINOU,SYP.SÝREM, SALÁT 1,3,7,9
Po
18.11.
POLÉVKA BRAMBOROVÁ 1,3,7,9Hodnotenie:
1. KRŮTÍ PERKELT, TĚSTOVINY 1,3,7,9
2. COTTAGE SALÁT, VAŘENÉ VEJCE, PEČIVO 1,3,7,9
Ut
19.11.
POLÉVKA ZELENINOVÁ S VLOČKAMI 1,3,7,9Hodnotenie:
1. VEPŘ.OVÁ KOTLETA NA ŽAMPIÓNECH, RÝŽE, SALÁT 1,3,7,9
2. VALAŠ. KONTRABÁŠ (UZENÉ, BRAM., POHANKA), SAL.Z ČERV. ŘEPY S JABLKY 1,3,7,9
St
20.11.
POLÉVKA ČOČKOVÁ 1,3,7,9Hodnotenie:
1. PEČENÉ KUŘ. STEHNO NA MÁSLE, BRAMB.KAŠE, SALÁT 1,3,7,9
2. NUDLE S MÁKEM, CUKREM, POLÉVANÉ MÁSLEM, OVOCE 1,3,7
Št
21.11.
POLÉVKA KRUPICOVÁ S VEJCI 1,3,7,9Hodnotenie:
1. MORAVSKÝ VRABEC, ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. KUŘECÍ JÁTRA NA BAZALCE, BULGUR, SALÁT 1,3,7,9
Pi
22.11.
POLÉVKA DRUBEŽÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,7,9
1. HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. CIZRNOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM, PEČIVO 1,3,4,7,9
Po
25.11.
POLÉVKA KOZÍ BRADA (HLÁV.ZELÍ, BRAMBOR, SMETENA) 1,3,7,9
1. PŘÍRODNÍ KUŘECÍ PLÁTEK, VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,7,9
2. HALUŠKY S KYSELÝM ZELÍM, VÝPEČKY Z UZENÉHO BŮČKU 1,3,7,9
Ut
26.11.
POLÉVKA ZELENINOVÁ S JÁHLY 1,3,7,9
1. ČOČKA NA KYSELO, PÁREK, CHLÉB, KYS. OKUREK 1,3,7,9
2. RYBÍ KARBANÁTEK, VAŘ.BRAMBOR, SALÁT Z ČERV.HLÁV.ZELÍ, A ZAKYS.SMET.1,3,4,7,9
St
27.11.
POLÉVKA ČESNEKOVÁ S OPEČ.CHLEBEM 1,3,7,9
1. BOLOŇSKÁ SMĚS, ŠPAGETY ,SÝR 1,3,7,9
2. BAVORSKÉ VDOLKY S MARMELÁDOU A TVAROHEM, OVOCE 1,3,7,9
Št
28.11.
POLÉVKA KMÍNOVÁ S KAPÁNÍM 1,3,7,9
1. ZNOJEMSKÁ VEPŘOVÁ KÝTA, RÝŽE, SALÁT 1,3,7,9
2. BROKOLICOVÝ NÁKYP S MOZARELLOU, VAŘ.BRAMB.MAŠTĚNÝ, ZEL.PŘÍZDOBA 1,3,7,9
Pi
29.11.
POLÉVKA RYCHLÁ S TĚSTOVINOU 1,3,7,9
1. KOPROVÁ OMÁČKA, KYNUTÝ KNEDLÍK, VEJCE, OVOCE 1,3,7,9
2. ČÍNSKÉ KUŘECÍ NUDLIČKY, BULGUR ,SALÁT 1,3,7,9
Po
2.12.
1.
Ut
3.12.
1.
St
4.12.
1.
Št
5.12.
1.
Pi
6.12.
1.
Po
9.12.
1.
Ut
10.12.
1.
St
11.12.
1.
Št
12.12.
1.
Pi
13.12.
1.
Po
16.12.
1.
Ut
17.12.
1.
St
18.12.
1.
Št
19.12.
1.
Pi
20.12.
1.
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno