e-strava Menu
SŠ řemesel Pionýrů 2069
Frýdek Místek
[0061]
Ulrich software
Day Choice
Fri
1.11.
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA 1,3,9Rating:
1. VEPŘOVÉ NA KMÍNĚ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,4,,7,9
2. ZELENINOVÝ NÁKYP S MOZZARELLOU, ZELEN.PŘÍZD,,, CELOZRN.PEČIVO1,3,7,9
Mon
4.11.
POLÉVKA KRUPICOVÁ S VEJCI 1,3,9,Rating:
1. KUŘECÍ NUDLIČKY V SÝROVÉ OMÁČCE, ŠPAGETY 1,3,7,9
2. BRAMBOROVÝ GULÁŠ, CHLÉB 1,3,7,9
Tue
5.11.
POLÉVKA ZELENINOVÁ S JÁHLY 1,3,73,9Rating:
1. VEPŘOVÁ KÝTA PROTÝK.ZELENINOU, DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,3,7,9
2. PEČENÉ PREJTY, KYSANÉ ZELÍ, BRAMBOR 1,3,7,9
Wed
6.11.
POLÉVKA KULAJDA 1,3,7,9Rating:
1. VEPŘENKY S CIBULÍ A HOŘČICÍ, VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,7,9,10
2. ALPSKÝ KYN.KNEDLÍK, VANIL.KRÉM, SYP.CUKREM S MÁKEM, PŘELIV. MÁSLEM 1,3,7,9
Thu
7.11.
POLÉVKA HRSTKOVÁ 1,3,7,9Rating:
1. HUSARSKÝ ZÁVITEK (PLNĚNÝ MLETÝM MASEM), KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. HOUBOVÝ KUBA, KYSELÝ OKUREK 1,3,7,9
Fri
8.11.
POLÉVKA UZENÁ S KROUPAMA 1,3,7,9Rating:
1. KUŘECÍ KOSTKY NA RAJČATECH, BRAMBOR VAŘENÝ, KOMPOT 1,3,7,9
2. PALAČINKY PLNĚNÉ ZELENINOU, SYPANÉ SÝREM, ZEL. PŘÍZDOBA 1,3,7,9
Mon
11.11.
POLÉVKA ŠPENÁTOVÁ S BRAMBOREM 1,3,7,9Rating:
1. ZAPÉK.TĚSTOVINY S MLET. MASEM A ZELENINOU, SALÁT 1,3,7,9
2. OBALOVANÝ KVĚTÁK,, BRAMBOR VAŘENÝ, TATARKA, SALÁT 1,3,7,9
Tue
12.11.
POLÉVKA FAZOLOVÁ 1,3,9Rating:
1. KUŘECÍ PLÁTEK NA KARI, DUŠ.RÝŽE, SALÁT 1,3,9
2. ŽEMLOVKA S JABLKY, OCHUCENÉ MLÉKO 1,3,7,9
Wed
13.11.
POLÉVKA KUŘECÍ VÝVAR S DROBENÍM 1,3,7,9Rating:
1. HOVĚZÍ GULÁŠ S CIBULÍ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. PAPRIKY PLNĚNÉ JÁHLY, MOZZARELLOU, PEČIVO, PŘÍZDOBA 1,3,7,9
Thu
14.11.
POLÉVKA ZELENINOVÁ S POHANKOU1,3,9Rating:
1. HRACHOVÁ KAŠE, UZENÉ MASO, OKUREK, CHLÉB 1,3,7,9
2. MASOVÁ SMĚS NA LEČU (VEPŘ. A KUŘECÍ MASO) , OPÉK. BRAMBOR, SALÁT 1,3,9
Fri
15.11.
POLÉVKA RAJSKÁ S RÝŽI 1,3,7,9Rating:
1. SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, KOMPOT 1,3,7,9
2. KUSKUSOTA S ČOČKOU, KUŘ.MASEM A ZELENINOU,SYP.SÝREM, SALÁT 1,3,7,9
Mon
18.11.
POLÉVKA BRAMBOROVÁ 1,3,7,9Rating:
1. KRŮTÍ PERKELT, TĚSTOVINY 1,3,7,9
2. COTTAGE SALÁT, VAŘENÉ VEJCE, PEČIVO 1,3,7,9
Tue
19.11.
POLÉVKA ZELENINOVÁ S VLOČKAMI 1,3,7,9Rating:
1. VEPŘ.OVÁ KOTLETA NA ŽAMPIÓNECH, RÝŽE, SALÁT 1,3,7,9
2. VALAŠ. KONTRABÁŠ (UZENÉ, BRAM., POHANKA), SAL.Z ČERV. ŘEPY S JABLKY 1,3,7,9
Wed
20.11.
POLÉVKA ČOČKOVÁ 1,3,7,9Rating:
1. PEČENÉ KUŘ. STEHNO NA MÁSLE, BRAMB.KAŠE, SALÁT 1,3,7,9
2. NUDLE S MÁKEM, CUKREM, POLÉVANÉ MÁSLEM, OVOCE 1,3,7
Thu
21.11.
POLÉVKA KRUPICOVÁ S VEJCI 1,3,7,9Rating:
1. MORAVSKÝ VRABEC, ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. KUŘECÍ JÁTRA NA BAZALCE, BULGUR, SALÁT 1,3,7,9
Fri
22.11.
POLÉVKA DRUBEŽÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,7,9
1. HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. CIZRNOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM, PEČIVO 1,3,4,7,9
Mon
25.11.
POLÉVKA KOZÍ BRADA (HLÁV.ZELÍ, BRAMBOR, SMETENA) 1,3,7,9
1. PŘÍRODNÍ KUŘECÍ PLÁTEK, VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,7,9
2. HALUŠKY S KYSELÝM ZELÍM, VÝPEČKY Z UZENÉHO BŮČKU 1,3,7,9
Tue
26.11.
POLÉVKA ZELENINOVÁ S JÁHLY 1,3,7,9
1. ČOČKA NA KYSELO, PÁREK, CHLÉB, KYS. OKUREK 1,3,7,9
2. RYBÍ KARBANÁTEK, VAŘ.BRAMBOR, SALÁT Z ČERV.HLÁV.ZELÍ, A ZAKYS.SMET.1,3,4,7,9
Wed
27.11.
POLÉVKA ČESNEKOVÁ S OPEČ.CHLEBEM 1,3,7,9
1. BOLOŇSKÁ SMĚS, ŠPAGETY ,SÝR 1,3,7,9
2. BAVORSKÉ VDOLKY S MARMELÁDOU A TVAROHEM, OVOCE 1,3,7,9
Thu
28.11.
POLÉVKA KMÍNOVÁ S KAPÁNÍM 1,3,7,9
1. ZNOJEMSKÁ VEPŘOVÁ KÝTA, RÝŽE, SALÁT 1,3,7,9
2. BROKOLICOVÝ NÁKYP S MOZARELLOU, VAŘ.BRAMB.MAŠTĚNÝ, ZEL.PŘÍZDOBA 1,3,7,9
Fri
29.11.
POLÉVKA RYCHLÁ S TĚSTOVINOU 1,3,7,9
1. KOPROVÁ OMÁČKA, KYNUTÝ KNEDLÍK, VEJCE, OVOCE 1,3,7,9
2. ČÍNSKÉ KUŘECÍ NUDLIČKY, BULGUR ,SALÁT 1,3,7,9
Mon
2.12.
1.
Tue
3.12.
1.
Wed
4.12.
1.
Thu
5.12.
1.
Fri
6.12.
1.
Mon
9.12.
1.
Tue
10.12.
1.
Wed
11.12.
1.
Thu
12.12.
1.
Fri
13.12.
1.
Mon
16.12.
1.
Tue
17.12.
1.
Wed
18.12.
1.
Thu
19.12.
1.
Fri
20.12.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available