e-strava Jídelníček
SŠ řemesel Pionýrů 2069
Frýdek Místek
[0061]
Ulrich software
Den Nabídka
St
1.11.
ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA 1,9,7Hodnocení:
1. KUŘECÍ PLÁTEK NA KARI, DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,9
2. CHALUPÁŘSKÝ TEPLÝ SALÁT(HL. ZELÍ,TĚSTOVINA, UZ. BOK), ZEL. PŘÍZDOBA 1,9
Čt
2.11.
POLÉVKA ZELŇAČKA 1,9Hodnocení:
1. MEDOVÁ KOTLETA, BRAMBOROVÁ KAŠE,SALÁT 1,7,9
2. JÁTROVÁ OMÁČKA, KYNUTÝ KNEDLÍK, OVOCE 1,7

3.11.
KMÍNOVÁ POLÉVKA S KAPÁNÍM 1,3,9Hodnocení:
1. ŠPAGETY PO BOLOŇSKU SYPANÉ SÝREM 1,7,9
2. KŘENOVÁ OMÁČKA, VAŘENÉ VEJCE, VAŘENÝ BRAMBOR 1,3,7,9
Po
6.11.
HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,9Hodnocení:
1. VEPŘOVÉ NA KMÍNĚ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. RYBÍ FILÉ NA BYLINKOVÉM MÁSLE,VAŘENÝ BRAMBOR.OKURKOVÝ SALÁT 1,7,4,9
Út
7.11.
RAJSKÁ POLÉVKA S VLOČKAMI 1,9Hodnocení:
1. KUŘECI STEHNO PEČENÉ NA MÁSLE, DUŠENÁ RÝŽE, MRKVOVÝ SALÁT 1,7,9
2. HALUŠKY S KYSANÝM ZELÍM A VÝPEČKY S UZENÉHO BOKU 1,3,9
St
8.11.
POLÉVKA KOZÍ BRADA /HLÁVKOVÉ ZELÍ/ 1,7,9Hodnocení:
1. VEPŘENKY S CIBULÍ, VAŘENÝ BRAMBOR, HOŘČICE 1,9,10
2. TĚSTOVINY SYPANÉ PERNÍKEM A CUKREM, POLÉVANÉ MÁSLEM 1,7,3
Čt
9.11.
HRACHOVÁ POLÉVKA 1,9Hodnocení:
1. PERKELT Z KUŘECÍHO MASA,TĚSTOVINY 1,3,9,7
2. ZAPEČENÝ KVĚTÁK S UZEN. SÝREM,VAŘENÝ BRAMBOR MAŠTĚNÝ,RAJČATOVÝ SALÁT 1,7,9

10.11.
SLEPIČÍ VÝVAR SE STROUHÁNÍM 1,3,9Hodnocení:
1. KOPROVÁ OMÁČKA, KYNUTÝ KNEDLÍK, VAŘENÉ VEJCE, OVOCE 1,3,7,9
2. FRANCOUZSKÉ BRAMBORY, SALÁT Z KYSANÉHO ZELÍ 1,3,7,9
Po
13.11.
BRAMBOROVÁ POLÉVKA 1,9Hodnocení:
1. VEPŘ. KOTLET NA ŽAMPIÓNECH, DUŠENÁ RÝŽE 1,9
2. JÁHLOVÝ NÁKYP S JABLKY SYPANÝ CUKREM A POLÉVANÝ MÁSLEM 1,3,7
Út
14.11.
POLÉVKA RISI-BISI (s rýží a hráškem) 1,9Hodnocení:
1. HOVĚZÍ ZNOJEMSKÁ PEČENĚ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. PALAČINKY PLNĚNÉ ŠPENÁTEM,SYPANÉ SÝREM,ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA 1,3,7
St
15.11.
ZELENINOVÁ POLÉVKA 1,9Hodnocení:
1. SÝROVÁ OMÁČKA, TĚSTOVINY 1,7,9
2. ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK(plněný kys. zelím),VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT Z ČERV. ŘEPY 1,9
Čt
16.11.
ČESNEKOVÁ POLÉVKA S KROUPAMI 1,3,9Hodnocení:
1. KUŘECÍ ŘÍZEK, VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,7,9
2. BULGUROVÉ RIZOTO S ML MASEM A ZELENINOU, SALÁT 1,7,9
Po
20.11.
MILIÓNOVÁ POLÉVKA (krupicová s vejci) 1,3,9Hodnocení:
1. ČOČKA NA KYSELO, PÁREK, KYS.OKUREK,CHLÉB 1,9
2. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VAN. KRÉMEM 1,3,7
Út
21.11.
KAPUSTOVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI 1,9Hodnocení:
1. RYBÍ FILÉ NA RAJČATECH,VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,4,9
2. VITAMÍNOVÝ SALÁT.PEČIVO 1,7,9
St
22.11.
VÝVAR S DROBENÍM 1,9,3Hodnocení:
1. KUŘECÍ PLÁTEK NA BAZALCE,DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,9
2. OBALOVANÝ CELER, VAŘENÝ BRAMBOR, DIP 1,7,9
Čt
23.11.
MRKVOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA 1,7,9Hodnocení:
1. VEPŘOVÉ NUDLIČKY, TĚSTOVINY 1,3,9
2. BROKOLICOVÝ NÁKYP S MOZZARELLOU, VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,7,9

24.11.
RYCHLÁ POLÉVKA S TĚSTOVINOU 1,3,9Hodnocení:
1. KUŘE ALA KACHNA,ČERVENÉ DUŠ. ZELÍ HLÁVKOVÉ,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. BENÁTSKÉ RIZOTO/šunka., žampióny, hrášek/,SYPANÉ SÝREM,SALÁT 1,7,9
Po
27.11.
STÁVKA
1.
Út
28.11.
KAPUSTOVÁ POLÉVKA 1,9Hodnocení:
1. VEPŘOVÁ KÝTA PO MYSLIVECKU (HOUBY),BRAMBOROVÝ KNEDLÍK ,SALÁT 1,3,9
2. OBALOVANÝ KVĚTÁK, VAŘENÝ BRAMBOR, ĎÁBELSKÁ OM.,SALÁT 1,7,9
St
29.11.
HRSTKOVÁ POLÉVKA 1,9Hodnocení:
1. KUŘECÍ ZÁVITEK(MOZZARELLA, UZENINA),DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,7,9
2. RÝŽOVÉ POKUŠENÍ S OVOCEM,SYP.CUKREM A POL.MÁSLEM,ML. NÁPOJ 1,3,7
Čt
30.11.
SLEPIČÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,9
1. HOVĚZÍ NA ZELENINĚ, TĚSTOVINY,SALÁT 1,9
2. KUŘECÍ KOSTKY NA ČESNEKU,KUSKUS, KOMPOT 1,9

1.12.
VLOČKOVÁ POLÉVKA 1,9
1. VEPŘOVÝ KARBENÁTEK,VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,7,9
2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM, ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA 1,3,7,9
Po
4.12.
VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,9
1. VEPŘ. KOTLETA NA CELERU,DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,9,10
2. PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY. DUŠENÝ ŠPENÁT 1,3,9,7
Út
5.12.
ZELENINOVÁ POLÉVKA 1,9
1. BRATISLAVSKÁ VEP. PEČENĚ NA SMETANĚ,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. JÁHLOVÝ NÁKYP S OVOCEM 1,3,7
St
6.12.
RAJSKÁ POLÉVKA S RÝŽÍ 1,9
1. KUŘECÍ NUDLIČKY PIKANTNÍ, TĚSTOVINY 1,3,9
2. RYBÍ FILÉ NA MÁSLE A PÓRKU, VAŘENÝ BRAMBOR, KOMPOT 1,4,7,9
Čt
7.12.
ČESNEKOVÁ POLÉVKA S KROUPAMI 1,3,9
1. VEP. VÝPEČKY, KYSANÉ ZELÍ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. RAKOUSKÝ ZELENINOVÝ ŘÍZEK, VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,9

8.12.
KMÍNOVÁ POLÉVKA S VEJCI 1,3,9
1. ŠPAGETY PO BOLOŇSKU SYPANÉ SÝREM 1,7,9
2. KVĚTÁKOVÝ NÁKYP, PEČIVO,ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA 1,3,7,9
Po
11.12.
1.
Út
12.12.
1.
St
13.12.
1.
Čt
14.12.
1.

15.12.
1.
Po
18.12.
1.
Út
19.12.
1.
St
20.12.
1.
Čt
21.12.
1.

22.12.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.