e-strava Jídelníček
SŠ řemesel Pionýrů 2069
Frýdek Místek
[0061]
Ulrich software
Den Nabídka

1.10.
KRUPICOVÁ POLÉVKA S VEJCI 1,3,9Hodnocení:
1. ZAHRADNICKÁ SEKANÁ, BRAMBOROVÁ KAŠE,SALÁT 1,3,7,9
2. RÝŽOVÉ POKUŠENÍ S OVOCEM ,POLÉVANÝ MÁSLEM A SYPANÝ CUKREM 1,3,7
Po
4.10.
ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM 1,3,7,9Hodnocení:
1. VEPŘ.KÝTA NA PAPRICE,TĚSTOVINY 1,7,9
2. OBALOVANÝ CELER, VAŘENÝ BRAMBOR,SALÁT, DIP 1,3,7,9
Út
5.10.
HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI 1,3,9Hodnocení:
1. KUŘECÍ PLÁTEK NA ČESNEKU,BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT 1,9 ,7
2. BENÁTSKÉ RIZOTO SYPANÉ SÝREM(šun. salám,hrášek, žampiony), SALÁT 1,9
St
6.10.
ČESNEKOVÁ POLÉVKA S KROUPAMI 1,3,9Hodnocení:
1. HOVĚZÍ GULÁŠ S CIBULÍ,HOUSKOVÝ KNEDLÍK KYNUTÝ 1,3,7,9
2. KRUTÍ JÁTRA NA BAZALCE,AMERICKÉ BRAMBORY,SALÁT 1,9
Čt
7.10.
HRSTKOVÁ POLÉVKA 1,9Hodnocení:
1. KOPROVÁ OMÁČKA, VAŘENÉ VEJCE,VAŘ.BRAMBOR,OVOCE 1,3,7,9
2. BAVORSKÉ VDOLKY S DŽEMEM A TVAROHEM SYPANÉ CUKREM,OVOCE 1,3,7

8.10.
POLÉVKA Z FAZOLOVÝCH LUSKŮ 1,3,7,9Hodnocení:
1. ČÍNSKÉ VEPŘOVÉ NUDLIČKY, DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,9
2. TEPLÝ CHALUPÁŘSKÝ SALÁT(hlávkové zelí. uzený bůček, těstoviny),KOMPOT 1,9
Po
11.10.
ZELENINOVÁ POLÉVKA S POHANKOU 1,3,9Hodnocení:
1. KUŘE ALA KACHNA, ČERVENÉ DUŠ.ZELÍ,HOUS. KNEDLÍK KYNUTÝ/VAŘ.BRAMBOR 1,9
2. PALAČINKY PLNĚNÉ ŠPENÁTEM, SYPANÉ SÝREM,ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA 1,3,7,9
Út
12.10.
HOVĚZÍ VÝVAR S DROBENÍM 1,3,9Hodnocení:
1. ŠPAGETY PO BOLOŇSKU SYPANÉ SÝREM 1,7,9
2. OBALOVANÉ ŽAMPIÓNY,VAŘENÝ BRAMBOR,TATARKA, SALÁT 1,3,7,9
St
13.10.
BRAMBOROVÁ POLÉVKA 1,9Hodnocení:
1. PŘÍRODNÍ VEP.KOTLET, DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,9,10
2. KYNUTÉ KNEDLÍKY NA PÁŘE SYPANÉ CUKREM A POL.MÁSLEM ,OVOCE 1,3,7
Čt
14.10.
KAPUSTOVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI 1,9Hodnocení:
1. MARINOVANÝ KUŘECÍ PLÁTEK, VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,9
2. HALUŠKY S BRYNDZOU A VÝPEČKY Z UZENÉ SLANINY 1,7,9

15.10.
RYCHLÁ POLÉVKA S TĚSTOVINOU 1,3,9Hodnocení:
1. ČOČKA NA KYSELO, DIETNÍ PÁREK, KYS.OKUREK, CHLÉB ,OVOCE 1,9
2. KUŘECÍ PALIČKY NA DIVOKO,BULGUR, SALÁT 1,9
Po
18.10.
RAJSKÁ POLÉVKA S KAPÁNÍM 1,3,9
1. VEPŘOVÝ PLÁTEK NA CELERU,DUŠENÁ RÝŽE S HRÁŠKEM,SALÁT 1,9,10
2. KUŘECÍ ŠPÍZ S ANANASEM, VAŘENÝ BRAMBOR,JOG. DIP, SALÁT 1,7,9
Út
19.10.
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY A TĚSTOVINOU 1,3,9
1. HOVĚZÍ KOSTKY NA HOUBÁCH,BRAM.KAŠE,SALÁT 1,7,9
2. JÁHLOVÝ NÁKYP S JABLKY SYPANÝ CUKREM A POLÉV. MÁSLEM,OVOCE 1,3,7
St
20.10.
POLÉVKA RISI-BISI 1,9
1. VEPŘOVÁ KÝTA NA SMETANĚ A ZELENINĚ,HOUSKOVÝ KNEDLÍK, 1,3,7,9
2. OBALOVANÝ KVĚTÁK, VAŘENÝ BRAMBOR,ĎÁBELSKÁ OMÁČKA,SALÁT 1,7,9
Čt
21.10.
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA S BRAMBORY 1,7,9
1. KRUTÍ GULÁŠ, TĚSTOVINA 1,3,9
2. BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ MASEM, KYSANÉ ZELÍ, CIBULKA 1,3,7,9

22.10.
HRACHOVÁ POLÉVKA S OPEČENOU HOUSKOU 1,9
1. RYBÍ FILÉ V SÝROVÉ KRUSTĚ, VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,7,4
2. KUSKUSOTO S KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU,KOMPOT 1,9
Po
25.10.
1.
Út
26.10.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.