Den |
Nabídka |
St 1.11. | ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA 1,9,7 | Hodnocení: | 1. KUŘECÍ PLÁTEK NA KARI, DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,9 |      | 2. CHALUPÁŘSKÝ TEPLÝ SALÁT(HL. ZELÍ,TĚSTOVINA, UZ. BOK), ZEL. PŘÍZDOBA 1,9 |
|
Čt 2.11. | POLÉVKA ZELŇAČKA 1,9 | Hodnocení: | 1. MEDOVÁ KOTLETA, BRAMBOROVÁ KAŠE,SALÁT 1,7,9 |      | 2. JÁTROVÁ OMÁČKA, KYNUTÝ KNEDLÍK, OVOCE 1,7 |      |
|
Pá 3.11. | KMÍNOVÁ POLÉVKA S KAPÁNÍM 1,3,9 | Hodnocení: | 1. ŠPAGETY PO BOLOŇSKU SYPANÉ SÝREM 1,7,9 |      | 2. KŘENOVÁ OMÁČKA, VAŘENÉ VEJCE, VAŘENÝ BRAMBOR 1,3,7,9 |
|
|
Po 6.11. | HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,9 | Hodnocení: | 1. VEPŘOVÉ NA KMÍNĚ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9 |      | 2. RYBÍ FILÉ NA BYLINKOVÉM MÁSLE,VAŘENÝ BRAMBOR.OKURKOVÝ SALÁT 1,7,4,9 |      |
|
Út 7.11. | RAJSKÁ POLÉVKA S VLOČKAMI 1,9 | Hodnocení: | 1. KUŘECI STEHNO PEČENÉ NA MÁSLE, DUŠENÁ RÝŽE, MRKVOVÝ SALÁT 1,7,9 |      | 2. HALUŠKY S KYSANÝM ZELÍM A VÝPEČKY S UZENÉHO BOKU 1,3,9 |      |
|
St 8.11. | POLÉVKA KOZÍ BRADA /HLÁVKOVÉ ZELÍ/ 1,7,9 | Hodnocení: | 1. VEPŘENKY S CIBULÍ, VAŘENÝ BRAMBOR, HOŘČICE 1,9,10 |      | 2. TĚSTOVINY SYPANÉ PERNÍKEM A CUKREM, POLÉVANÉ MÁSLEM 1,7,3 |      |
|
Čt 9.11. | HRACHOVÁ POLÉVKA 1,9 | Hodnocení: | 1. PERKELT Z KUŘECÍHO MASA,TĚSTOVINY 1,3,9,7 |      | 2. ZAPEČENÝ KVĚTÁK S UZEN. SÝREM,VAŘENÝ BRAMBOR MAŠTĚNÝ,RAJČATOVÝ SALÁT 1,7,9 |      |
|
Pá 10.11. | SLEPIČÍ VÝVAR SE STROUHÁNÍM 1,3,9 | Hodnocení: | 1. KOPROVÁ OMÁČKA, KYNUTÝ KNEDLÍK, VAŘENÉ VEJCE, OVOCE 1,3,7,9 |      | 2. FRANCOUZSKÉ BRAMBORY, SALÁT Z KYSANÉHO ZELÍ 1,3,7,9 |      |
|
|
Po 13.11. | BRAMBOROVÁ POLÉVKA 1,9 | Hodnocení: | 1. VEPŘ. KOTLET NA ŽAMPIÓNECH, DUŠENÁ RÝŽE 1,9 |      | 2. JÁHLOVÝ NÁKYP S JABLKY SYPANÝ CUKREM A POLÉVANÝ MÁSLEM 1,3,7 |      |
|
Út 14.11. | POLÉVKA RISI-BISI (s rýží a hráškem) 1,9 | Hodnocení: | 1. HOVĚZÍ ZNOJEMSKÁ PEČENĚ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9 |      | 2. PALAČINKY PLNĚNÉ ŠPENÁTEM,SYPANÉ SÝREM,ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA 1,3,7 |      |
|
St 15.11. | ZELENINOVÁ POLÉVKA 1,9 | Hodnocení: | 1. SÝROVÁ OMÁČKA, TĚSTOVINY 1,7,9 |      | 2. ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK(plněný kys. zelím),VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT Z ČERV. ŘEPY 1,9 |      |
|
Čt 16.11. | ČESNEKOVÁ POLÉVKA S KROUPAMI 1,3,9 | Hodnocení: | 1. KUŘECÍ ŘÍZEK, VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,7,9 |      | 2. BULGUROVÉ RIZOTO S ML MASEM A ZELENINOU, SALÁT 1,7,9 |      |
|
|
Po 20.11. | MILIÓNOVÁ POLÉVKA (krupicová s vejci) 1,3,9 | Hodnocení: | 1. ČOČKA NA KYSELO, PÁREK, KYS.OKUREK,CHLÉB 1,9 |      | 2. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VAN. KRÉMEM 1,3,7 |      |
|
Út 21.11. | KAPUSTOVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI 1,9 | Hodnocení: | 1. RYBÍ FILÉ NA RAJČATECH,VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,4,9 |      | 2. VITAMÍNOVÝ SALÁT.PEČIVO 1,7,9 |      |
|
St 22.11. | VÝVAR S DROBENÍM 1,9,3 | Hodnocení: | 1. KUŘECÍ PLÁTEK NA BAZALCE,DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,9 |      | 2. OBALOVANÝ CELER, VAŘENÝ BRAMBOR, DIP 1,7,9 |      |
|
Čt 23.11. | MRKVOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA 1,7,9 | Hodnocení: | 1. VEPŘOVÉ NUDLIČKY, TĚSTOVINY 1,3,9 |      | 2. BROKOLICOVÝ NÁKYP S MOZZARELLOU, VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,7,9 |      |
|
Pá 24.11. | RYCHLÁ POLÉVKA S TĚSTOVINOU 1,3,9 | Hodnocení: | 1. KUŘE ALA KACHNA,ČERVENÉ DUŠ. ZELÍ HLÁVKOVÉ,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9 |      | 2. BENÁTSKÉ RIZOTO/šunka., žampióny, hrášek/,SYPANÉ SÝREM,SALÁT 1,7,9 |
|
|
Po 27.11. | |
Út 28.11. | KAPUSTOVÁ POLÉVKA 1,9 | Hodnocení: | 1. VEPŘOVÁ KÝTA PO MYSLIVECKU (HOUBY),BRAMBOROVÝ KNEDLÍK ,SALÁT 1,3,9 |      | 2. OBALOVANÝ KVĚTÁK, VAŘENÝ BRAMBOR, ĎÁBELSKÁ OM.,SALÁT 1,7,9 |      |
|
St 29.11. | HRSTKOVÁ POLÉVKA 1,9 | Hodnocení: | 1. KUŘECÍ ZÁVITEK(MOZZARELLA, UZENINA),DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,7,9 |      | 2. RÝŽOVÉ POKUŠENÍ S OVOCEM,SYP.CUKREM A POL.MÁSLEM,ML. NÁPOJ 1,3,7 |      |
|
Čt 30.11. | SLEPIČÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,9 | 1. HOVĚZÍ NA ZELENINĚ, TĚSTOVINY,SALÁT 1,9 | 2. KUŘECÍ KOSTKY NA ČESNEKU,KUSKUS, KOMPOT 1,9 |
|
Pá 1.12. | VLOČKOVÁ POLÉVKA 1,9 | 1. VEPŘOVÝ KARBENÁTEK,VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,7,9 | 2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM, ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA 1,3,7,9 |
|
|
Po 4.12. | VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,9 | 1. VEPŘ. KOTLETA NA CELERU,DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,9,10 | 2. PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY. DUŠENÝ ŠPENÁT 1,3,9,7 |
|
Út 5.12. | ZELENINOVÁ POLÉVKA 1,9 | 1. BRATISLAVSKÁ VEP. PEČENĚ NA SMETANĚ,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9 | 2. JÁHLOVÝ NÁKYP S OVOCEM 1,3,7 |
|
St 6.12. | RAJSKÁ POLÉVKA S RÝŽÍ 1,9 | 1. KUŘECÍ NUDLIČKY PIKANTNÍ, TĚSTOVINY 1,3,9 | 2. RYBÍ FILÉ NA MÁSLE A PÓRKU, VAŘENÝ BRAMBOR, KOMPOT 1,4,7,9 |
|
Čt 7.12. | ČESNEKOVÁ POLÉVKA S KROUPAMI 1,3,9 | 1. VEP. VÝPEČKY, KYSANÉ ZELÍ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9 | 2. RAKOUSKÝ ZELENINOVÝ ŘÍZEK, VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,9 |
|
Pá 8.12. | KMÍNOVÁ POLÉVKA S VEJCI 1,3,9 | 1. ŠPAGETY PO BOLOŇSKU SYPANÉ SÝREM 1,7,9 | 2. KVĚTÁKOVÝ NÁKYP, PEČIVO,ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA 1,3,7,9 |
|
|
Po 11.12. | |
Út 12.12. | |
St 13.12. | |
Čt 14.12. | |
Pá 15.12. | |
|
Po 18.12. | |
Út 19.12. | |
St 20.12. | |
Čt 21.12. | |
Pá 22.12. | |
Jídla obsahují uvedené alergeny.Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.