1. Zapékané těstoviny s uzeným masem, kyselý okurek
2. Bramborové knedlíky plněné švestkou
Thu 22.1.
Bramborová se sýrem čaj ovocný ovoce
1. Vepřová pečeně cikánska, bulgur
2. Lehký zeleninový salát z vejci a tuňákem, pečivo
Fri 23.1.
Vločková čaj s medem
1. Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík
Mon 26.1.
Květáková čaj s citronem
1. Kuře na rajčatech, dušená rýže
2. Houbové halušky, rajče
Tue 27.1.
Frankfurtská ovocný čaj ovoce
1. Rybí filé na másle, bramborová kaše, salát z červené řepy
2. Srdce na smetaně, houskový knedlík
Wed 28.1.
Drůbeží vývar s játrovými knedlíčky čaj bylinkový ovoce
1. Tvarohové špalíky z jahodovým pyré
2. Brokolice na páře, sypaná sýrem, vařené brambory
Thu 29.1.
Česnekový krém čaj černý
1. Vepřové rizoto sypané sýrem, mrkvový salát
Allergens
1
Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2
Crustaceans and products thereof
3
Eggs and products thereof
4
Fish and products thereof
5
Peanuts and products thereof
6
Soybeans and products thereof
7
Milk and products thereof (including lactose)
8
Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9
Celery and products thereof
10
Mustard and products thereof
11
Sesame seeds and products thereof
12
Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers