e-strava Menu
ZŠ a MŠ Dětmarovice
Dětmarovice
[0046]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.4.
BRAMBOROVÁ
1. KRŮTÍ PAPRIKÁŠ,TĚSTOVINY-PENNE,MOŠT,OVOCE
Wed
2.4.
KMÍNOVÁ S KAPÁNÍM
1. VEPŘOVÁ PEČENĚ,MRKEV DUŠENÁ,BRAMBORY,ČAJ MULTIVITAMÍN
Thu
3.4.
CIBULOVÁ SE SÝREM
1. KUŘECÍ NUDLIČKY PO ZAHRADNICKU,DUŠENÁ RÝŽE S KUSKUSEM,DŽUS
Fri
4.4.
BROKOLICOVÝ KRÉM
1. RYBÍ FILÉ ZAPEČENÉ SE SÝREM,BRAMBOROVÁ KAŠE,ZELNÝ SALÁT S KOPREM,VODA S CITRONEM
Mon
7.4.
FAZOLOVÁ
1. ČEVABČIČI S CIBULÍ A HOŘČICÍ,BRAMBORY,KYSELÝ OKUREK,ČAJ S CITRONEM
Tue
8.4.
ZELENINOVÁ
1. BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM,ZELÍ KYSANÉ,OVOCNÝ NÁPOJ
Wed
9.4.
ŽAMPIONOVÝ KRÉM
1. RIZOTO S KRŮTÍM MASEM,SYPANÉ SÝREM,RAJČATOVÝ SALÁT,VODA SE SIRUPEM
Thu
10.4.
MRKVOVÁ S POHANKOU
1. VEJCE VAŘENÁ,KOPROVÁ OMÁČKA,BRAMBORY,OVOCNÝ ČAJ
Fri
11.4.
VÝVAR S DROŽĎOVÝM KAPÁNÍM
1. KUŘECÍ ŠPALÍČKY NA MEDU,JASMÍNOVÁ RÝŽE,ANANASOVÝ KOMPOT,VODA
Mon
14.4.
ZELENINOVÁ
1. KRŮTÍ KOSTKY, FAZOLOVÝ GULÁŠ,CHLÉB,VODA SE SIRUPEM
Tue
15.4.
VÝVAR SE ZELENINOU A NUDLEMI
1. HAMBURSKÁ VEPŘOVÁ KÝTA,HOUSKOVÝ KNEDLÍK,DŽUS
Wed
16.4.
ZIMNÍ POLÉVKA
1. HOVĚZÍ PLÁTEK ZNOJEMSKÁ,DUŠENÁ RÝŽE,ČAJ S CITRONEM,OVOCE
Thu
17.4.
VLOČKOVÁ
1. VEPŘOVÝ PLÁTEK,ŠPENÁT DUŠENÝ,BRAMBORY
Tue
22.4.
UZENÁ S RÝŽÍ
1. HRACHOVÁ KAŠE S UZENÝM,CHLÉB,OKUREK,ČAJ,OVOCE
Wed
23.4.
RYBÍ POLÉVKA
1. KUŘECÍ ČÍNA,RÝŽE BASMATI,DŽUS
Thu
24.4.
KULAJDA
1. HONZOVY BUCHTY,OCHUCENÉ MLÉKO,PŘESNÍDÁVKA OVOCNÁ-DĚTI
Fri
25.4.
Z VAJEČNÉ JÍŠKY
1. MORAVSKÝ VRABEC,ZELÍ KYSANÉ,BRAMBOROVÝ KNEDLÍK,VODA SE SIRUPEM
Mon
28.4.
DRŮBKOVÁ S TĚSTOVINOU
1. KUŘE NA PAPRICE,RAKOUSKÉ ŠPECLE,OVOCNÝ NÁPOJ
Tue
29.4.
ZELŇAČKA
1. KRŮTÍ GULÁŠ PO MYSLIVECKU,DUŠENÁ RÝŽE,ČAJ MULTIVITAMÍN
Wed
30.4.
MINESTRONE
1. RYBÍ NUGETKY,BRAMBORY ŠŤOUCHANÉ S CIBULKOU,KOMPOT MÍCHANÝ,VODA
Fri
2.5.
1.
Mon
5.5.
1.
Tue
6.5.
1.
Wed
7.5.
1.
Fri
9.5.
1.
Mon
12.5.
1.
Tue
13.5.
1.
Wed
14.5.
1.
Thu
15.5.
1.
Fri
16.5.
1.
Mon
19.5.
1.
Tue
20.5.
1.
Wed
21.5.
1.
Thu
22.5.
1.
Fri
23.5.
1.
Mon
26.5.
1.
Tue
27.5.
1.
Wed
28.5.
1.
Thu
29.5.
1.
Fri
30.5.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available