e-strava Jídelníček
ZŠ Fatranská Nitra
Nitra
[0045]
Ulrich software
Den Nabídka

2.5.
5.102 Pol. tekvicová 7,1, Stolova voda
1. 9.044 Kuracie stehná pečené- kalibr./sk/ Ryža dusená, Komp.mandarink.
Po
5.5.
5.042 Po. kapustnica s klobásou a hubami /sk/ 1, Chlieb špal
1. 15.072 Ryžovy kopec s kompotom 7, Mlieko kakove 7, Sušené jablka
Út
6.5.
5.079 Pol.rybacia so zeleninou a zemiakmi 4,9,Voda
1. 13.007 Čevabčiči /sk/ Zemiaky varené , zelen.obloha -cibula, horčica
St
7.5.
5.065 Pol.paradjkova 1,7, Ovsenné vločky 1, Čaj bylinkovy s
1. 9.067 Cestoviny penn so syrovou omáčkou a kuracim mäsom 1,7,6,/sk/

9.5.
5.092 Pol.šošovicova mliečna 1,7, Voda s pomaranč.šťavou
1. 7.015 Bravč.stehno na rasci /sk/ 1, Zemiaky opekané, Š. z čínskej kapusty
Po
12.5.
5.083 Pol. kuracia/sk/9 , cestoviny do pol.1, Ovocne platky
1. 15.073 Rezance s makom a višňami 1,7,Mlieko vanilkove 7
Út
13.5.
5.134 Pol.zemiakova so zelenými paprikami 6,7,1, Voda
1. 7.024 Študentsky rezeň /sk/ 1,7,6 Zemiak.pyre 7
St
14.5.
5.021 Pol.fazuľova so zeleninou 1,9,Prírodná ov.šťava 100%
1. 10.026 Neapolská paella z rybieho mäsa 4, Šalát reďkovkový
Čt
15.5.
5.007 Pol.cesnaková so zemiakmi 7,1,Čaj ovocný, nesladený
1. 9.032 Morčací perkelt /sk/ 6,7,1, Cestoviny 1

16.5.
5.122 Pol.zeleninová 9,Pohánka, Voda s citr.šťavou a bylin
1. 9.001 Hydinové guľky v paradajkovej omáčke /sk/ Zemiaky varené
Po
19.5.
1.
Út
20.5.
1.
St
21.5.
1.
Čt
22.5.
1.

23.5.
1.
Po
26.5.
1.
Út
27.5.
1.
St
28.5.
1.
Čt
29.5.
1.

30.5.
1.
Po
2.6.
1.
Út
3.6.
1.
St
4.6.
1.
Čt
5.6.
1.

6.6.
1.
Po
9.6.
1.
Út
10.6.
1.
St
11.6.
1.
Čt
12.6.
1.

13.6.
1.
Po
16.6.
1.
Út
17.6.
1.
St
18.6.
1.
Čt
19.6.
1.

20.6.
1.
Po
23.6.
1.
Út
24.6.
1.
St
25.6.
1.
Čt
26.6.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.