e-strava Menu
Jídelna Sedlnice
Sedlnice
[0441]
Ulrich software
Day Choice
Fri
1.11.
pol. Bramborová s krupkami /1,9/
1. Hrachová kaše se šunkou, pečivo /1,9/
2. Hov. maso v mrkvi, brambory /1,9/
Mon
4.11.
pol. Hrstková /1,9/
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem /1,3,7/
2. Krůtí maso na rozmarýnu, bulgur /1,9/
Tue
5.11.
pol. Zeleninová krémová /1,7,9/Rating:
1. Kuřecí ražničí, petrželová rýže /1,9,10/
2. Pohanka s tofu a pečenou zeleninou, graham. rohlík /1,6,9/
Wed
6.11.
pol. Rybí /4,7,9/Rating:
1. Vepř.maso na česneku, kapustové zelí, brambory /1,9/
2. Šumavské nudle zapeč. (krůtí m.,cib,pór,žam,vej,šun,sýr) /1,3,7,9/
Thu
7.11.
pol. Zeleninová s jáhly /9/
1. Ryba tilápie na bylinkách, bram. kaše
2. Fazolový guláš (vep.m.,lečo,cib,ang,ml.pap), chléb /1,9/
Fri
8.11.
pol. Z hlávkového zelí /1,9/
1. Hov. maso na kmíně, těstoviny /1,9/
2. Houbový kuba, kys. okurek /1,9/
Mon
11.11.
pol. Kulajda /1,3,7,9/
1. Těstovinové rizoto - bezmasé (lečo, koř.zel,sýr) /1,9/
2. Krůtí plátek, hrášek na másle, rýže s quinoa /1,7,9/
Tue
12.11.
pol. Hrachová /1,9/
1. Provensálský králík (žam,čes,protl), gnocchi /1,7,9/
2. Brokolicová poezie (brok+květ,Niva,vej,smet), bram. /3,7,9/
Wed
13.11.
pol. Hovězí vývar s rýží /9/Rating:
1. Hov. pečeně na paprice, kyn. knedlík /1,3,7,9/
2. Vep. kýta s pórkem, perlový kuskus=těstovina /1,9/
Thu
14.11.
pol. Vločková /1,7,9/
1. Kuřecí řízek, brambory /1,3,7/
2. Nudle s tvarohem a cukrem /1,7/
Fri
15.11.
pol. Zeleninová s bramborem /9/
1. Čočka na smetaně, vař.vejce,chléb /1,3,7,9/
2. Vep. maso s játrou, rýže /1,9/
Mon
18.11.
pol. Pórková s vejci /1,3,9/
1. Sicilské těstoviny -celozrnné (kuř.m,koř.zel,protl,ang) /1,9/
2. Halušky s kys. zelím a anglickou /1,9,12/
Tue
19.11.
pol. Čočková /1,9/
1. Rybí filé na cibuli, brambory /4,9/
2. Krůtí nudličky s barevnou mrkví, bulgur /1,9/
Wed
20.11.
pol. Masový krém /1,7,9/Rating:
1. Zahradnická sekaná, br. kaše /1,3,7,9/
2. Králík na houbách, těstoviny /1,9/
Thu
21.11.
pol. Pohanková se zeleninou /9/
1. Hov. guláš po Srbsku (hráš,kapie,prot,čes), rýže /1,9/
2. Francouzské brambory, kys.okurek /1,3,7,9,12/
Fri
22.11.
pol. Rajská s těst. písmenky /1,9/
1. Šišky s mákem /1,7/
2. Smažený květák, brambory, jogurtový dip s petrž. /1,3,7/
Mon
25.11.
pol. Zeleninová s kapáním /1,3,7,9/
1. Koprová omáčka, vař.vejce, brambory /1,3,7,9/
2. Kuř. plátek na rozmarýnu, kuskus s kukuřicí /1,9/
Tue
26.11.
pol. Celerová s kuličkami /1,7,9/
1. Krůtí maso po cikánsku (cib,ang,st.okur,ml.p,koř.z.), rýže /1,9/
2. Těstovinový salát se zeleninou - bezmas. /1,3,7,9/
Wed
27.11.
pol. Fazolová /1,9/
1. Vepř. Domažlické ragú, kyn. knedlík /1,3,7,9/
2. Rybí filé s timiánem, brambory s petrž. /4,7/
Thu
28.11.
pol. Podkrkonošské kyselo /1,3,7,9,12/
1. Kuřecí nudličky s ajvarem, těstoviny barevné /1,9/
2. Hov. maso na slanině, bulgur /1,9/
Fri
29.11.
pol. Zeleninová s rýží /9/
1. Moravský vrabec, špenát, brambory /1,3,9/
2. Pohankový nákyp s ovocem /3,7/
Mon
2.12.
1.
2.
Tue
3.12.
1.
2.
Wed
4.12.
1.
2.
Thu
5.12.
1.
2.
Fri
6.12.
1.
2.
Mon
9.12.
1.
2.
Tue
10.12.
1.
2.
Wed
11.12.
1.
2.
Thu
12.12.
1.
2.
Fri
13.12.
1.
2.
Mon
16.12.
1.
2.
Tue
17.12.
1.
2.
Wed
18.12.
1.
2.
Thu
19.12.
1.
2.
Fri
20.12.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available