e-strava Jídelníček
Jídelna Sedlnice
Sedlnice
[0441]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.11.
pol. Hrstková /1,9/Hodnocení:
1. Těstovinové zeleninové rizoto (sýr,koř.zel,mraž.zel) /1,7,9/
2. Rybí filé s bylinkovým máslem, brambory /4,7,9/
Út
4.11.
pol. Pórková s vejci /1,3,7,9/
1. Kuřecí ražničí, rýže basmati /1,9,10/
2. Šoulet s uz. masem (kroupy,hrách,cib,čes), kys. okurek /1,9/
St
5.11.
pol. Hovězí vývar s játrovou rýží /1,3,9/
1. Holandský řízek, bram. kaše /1,3,7,9/
2. Hov. na houbách, divoká rýže /1,9/
Čt
6.11.
pol. Rybí šči (pór,kys.sm,zelí,koř.zel) /1,7,9/Hodnocení:
1. Krůtí maso na česneku, bulgur /1,7,9/
2. Cukeťák (šun,sýr,cib,ang,čes), brambory /1,3,7,9/

7.11.
pol. Zeleninová s bramborem /9/
1. Kovbojské fazolke (lečo,cib,ang), chléb /1,9,11/
2. Smaž. květák, brambory, dip s petrž. /1,3,7,10,12/
Po
10.11.
pol. Kmínová /1,9/
1. Rybí filé pod peřinkou (corn flake,jog,sýr), brambory /1,4,7/
2. Krůtí maso s ajvarem, těstoviny /1,9/
Út
11.11.
pol. Celerová /1,7,9/
1. Kuřecí roláda (šun,sýr), br. kaše /1,7,9/
2. Drůbeží játra na majoránce, rýže /1,9/
St
12.11.
pol. Zeleninová s rýží /9/
1. Hov. maso na paprice, kyn. knedlík /1,3,7,9/
2. V. maso v kedlubnách, brambory /1,9/
Čt
13.11.
pol. Z fazolových lusků /1,7,9/
1. Peč. kuře, červené zelí, bram. knedlík /1,3,9/
2. Bulgurový salát s dýní,tofu a rajčaty /1,6,9/

14.11.
pol. Čočková /1,9,/
1. Rýžový nákyp s ovocem /3,7/
2. Vep. maso provensálské, brambory /1,9/
Út
18.11.
pol. Zeleninová s krupicí /1,9/
1. Čočka na smetaně, vejce, chléb /1,3,7,9/
2. Rybí filé na másle s byl., kuskus se zeleninou /4,7,9/
St
19.11.
pol. Mléčná s koprem a bram. /1,7,9/
1. Kuř. nudličky na kari, těstoviny celozrnné
2. Zap. brokolice s květákem, sýr. a uz. masem /1,3,7,9/
Čt
20.11.
pol. Špenátová s vejci /1,3,9/
1. Rizoto s krůtím m. zelen. a houbami (lečo,sýr,hou,zel) /1,7,9/
2. Domácí makový závin /1,3,7/

21.11.
pol. Francouzská s celozr. mušličkami /1,9/
1. Vep. sekaná, dušené zelí, brambory /1,3,7,9/
2. Těstoviny s rajčat. om. s tuňákem /1,4,9/
Po
24.11.
pol.
1. Gnocchi se špenátem a sýrovou om. /1,7,9/
2. Kuřecí m. s koř.zel., bulgur s jáhly
Út
25.11.
pol.
1. Rybí filé na tymiánu, brambory s petrželkou /4,7,9/
2. Špecle s kys.zelím a anglickou /1,3,9,12/
St
26.11.
pol. Bramborová na kyselo /1,9/
1. Hov. maso na kmíně, barevné těstoviny /1,9/
2. Krůtí plátek, duš. hrášek na másle, rýže s quinoa /1,7,9/
Čt
27.11.
pol.
1. Vep. námořnické maso, brambory
2. Pohankové rizoto se zel. a houbami

28.11.
pol.
1. Knedlíky s ovocnou náplní
2. Kotlíkový guláš
Po
1.12.
1.
2.
Út
2.12.
1.
2.
St
3.12.
1.
2.
Čt
4.12.
1.
2.

5.12.
1.
2.
Po
8.12.
1.
2.
Út
9.12.
1.
2.
St
10.12.
1.
2.
Čt
11.12.
1.
2.

12.12.
1.
2.
Po
15.12.
1.
2.
Út
16.12.
1.
2.
St
17.12.
1.
2.
Čt
18.12.
1.
2.

19.12.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.