e-strava Jídelníček
Jídelna Sedlnice
Sedlnice
[0441]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
2.4.
pol. Zeleninová s jáhly /9/Hodnocení:
1. Bramborový guláš s párkem, chléb /1,9/
2. Pohankové rizoto s kuř. masem, kys. okurek /1,7,9/
St
3.4.
pol. Kmínová s vejci /1,3,9/Hodnocení:
1. Hov. znojemská pečeně, kyn. knedlík /1,3,7,9/
2. Vepř. játra na tymiánu s mandlemi, rýže /1,8,9/
Čt
4.4.
pol. Z červené řepy /1,7,9/Hodnocení:
1. Krůtí maso na slanině, těstoviny /1,9/
2. Vepř. maso na houbách, brambory /1,9/

5.4.
pol. Hráškový krém /1,7,9/
1. Špecle s mákem /1,3,7/
2. Kuř. maso se zel.směsí, bulgur /1,9/
Po
8.4.
pol. Bramborová /1,9/
1. Fazolové lusky na smetaně, vejce, brambory /1,3,7,9/
2. Kuřecí maso s rozmarýnem, zeleninový kuskus /1,9/
Út
9.4.
pol. Koprová /1,7,9/
1. Rybí filé na másle, míchané brambory s pažitkou /4,7,9/
2. Krůtí maso na paprikách, bulgur /1,7/
St
10.4.
pol. Frankfurtská /1,9/
1. Pečené kuře ála bažant, rýže , okurkový sal. se smet. /1,9,7/
2. Vepřenky s cibulí (mleté m.), brambory, okurkový sal.se smet. /1,3,9,10,7/
Čt
11.4.
pol. Čočková /1,9/
1. Krůtí m. na česneku se žamp., brambory /1,9/
2. Vepř. maso na kmíně, těstoviny /1,9/

12.4.
pol. Zeleninová s vejci /3,9/
1. Cizrna na rajčatech (smet,raj), rohlík /1,7,9/
2. Hov. maso v mrkvi, brambory /1,7,9/
Po
15.4.
pol. Hrstková /1,9/
1. Palačinky zapeč. s tvarohem /1,3,7/
2. Rybí filé s brokolicí a sýrem, brambory /4,7,9/
Út
16.4.
pol. Zelenivá s pohankou /9/Hodnocení:
1. Zvěřinové nudličky se zel. (žam,pór,kapie), rýže /1,9/
2. Fazolový salát se šunkou a sýrem, rohlík /1,6/
St
17.4.
pol. Rybí s kari /1,4,7,9/
1. Vepř. kýta na smetaně, kyn. celozrnný knedlík /1,3,7,9,10/
2. Hov. na jalovci, brambory /1,9/
Čt
18.4.
pol. Kapustová s bramborem /1,9/
1. Francouzské brambory /3,7,9/
2. Krůtí minutkový guláš (žam,keč,cib,sýr), rýže /1,7,9/

19.4.
pol. Vločková /1,7,9/
1. Vepř. plovdivské maso (cib,prot,čes), těstoviny /1,9/
2. Kuřecí maso s kukuřicí, bulgur /1,7/
Po
22.4.
pol. Zeleninová s bramborem /1,9/Hodnocení:
1. Čočka na kyselo, sázené vejce, pečivo /1,3,9/
2. Krůtí maso se žamp., rýže /1,9/
Út
23.4.
pol. Česneková se šunkou a sýrem /7,9/Hodnocení:
1. Rybí filé na zelenině, brambory /4,9/
2. Houbový kuba z hlívy ústřičné /1,9/
St
24.4.
pol. Zeleninová s mungo fazolemi /9/
1. Hov. rozlítaný ptáček, hrášková rýže /1,9/
2. Květákový mozeček, brambory, kompot /3,9/
Čt
25.4.
pol. Kuřecí vývar s fritátovými nudleni /1,3,9/
1. Kuřecí roláda, bram. kaše /7,9/
2. Vepř. srdce na slanině, rýže /1,9/

26.4.
pol. Brokolicová /1,3,9/
1. Srbské rizoto /7,9/
2. Pečené kuře, brambory /1,9/
Po
29.4.
pol. Kmínová s kapáním /1,3,7,9/
1. Kantonská rýže s krůtím m. ( cib,šun,vej,papr,pór,žam)
2. Kedlubnové smaženky, brambory, jogurtový dip
Út
30.4.
pol. Mrkvová s tarhoňou /1,9/
1. Kuřecí m. na kari, barevné těstoviny /1,7,9/
2. Rýžový nákyp s meruňkami /3,7/
Čt
2.5.
pol. Čočková /1,9/
1. Hovězí na celeru, brambory /1,9/
2. Kuřecí plátek přírodní, kari rýže /1,9/

3.5.
pol. Zeleninová s kuskusem /1,9/
1. Segedínský guláš, kynutý knedlík /1,3,7,9/
2. Rizoto z rybího filé - Losos /4,9/
Po
6.5.
1.
2.
Út
7.5.
1.
2.
Čt
9.5.
1.
2.

10.5.
1.
2.
Po
13.5.
1.
2.
Út
14.5.
1.
2.
St
15.5.
1.
2.
Čt
16.5.
1.
2.

17.5.
1.
2.
Po
20.5.
1.
2.
Út
21.5.
1.
2.
St
22.5.
1.
2.
Čt
23.5.
1.
2.

24.5.
1.
2.
Po
27.5.
1.
2.
Út
28.5.
1.
2.
St
29.5.
1.
2.
Čt
30.5.
1.
2.

31.5.
1.
2.
Po
3.6.
1.
2.
Út
4.6.
1.
2.
St
5.6.
1.
2.
Čt
6.6.
1.
2.

7.6.
1.
2.
Po
10.6.
1.
2.
Út
11.6.
1.
2.
St
12.6.
1.
2.
Čt
13.6.
1.
2.

14.6.
1.
2.
Po
17.6.
1.
2.
Út
18.6.
1.
2.
St
19.6.
1.
2.
Čt
20.6.
1.
2.

21.6.
1.
2.
Po
24.6.
1.
2.
Út
25.6.
1.
2.
St
26.6.
1.
2.
Čt
27.6.
1.
2.

28.6.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.