e-strava Jídelníček
Jídelna Sedlnice
Sedlnice
[0441]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.3.
pol. Česneková s krupkami /1,9/
1. Koprová omáčka, vař. vejce, brambory /1,3,7,9/
2. Krůtí na slanině, pohanka /1,9/
Út
4.3.
pol. Dýňový krém /1,7,9/
1. Těstoviny po Lotrinsku (hov+v.maso,cib,prot,kys.sm,sýr) /1,7,9/
2. Rybí filé na másle s bylinkami, bulgur se zeleninou /1,4,9/
St
5.3.
pol. Hovězí vývar s játrovou rýží /1,3,9/
1. Vepř. bratislavská plec, kyn. celozrnný knedlík /1,3,7,9/
2. Kuř. maso s hráškem, rýže s jáhly /1,9/
Čt
6.3.
pol. Petrželová s lušt. nudličkami /1,7,9/
1. Krůtí maso se zel. a rýží (faz.lusky, mích.zel,cib) /9/
2. Hov. na jalovci, brambory /1,9/

7.3.
pol. Hrstková /1,9/
1. Žemlovka s jablky /1,3,7/
2. Vep. nudličky s pórkem a žam, bulgur /1,9/
Po
10.3.
pol. Vločková s protlakem /1,9/
1. Rybí filé s baby karotkou a bylinkami, brambory /4,9/
2. Květákové kari, rýže basmati - bezmasé /1,7,9/
Út
11.3.
pol. Z vaječné jíšky /1,3,9/
1. Králík na koř. zelenině, tarhoňa - těstovina /1,9/
2. Halušky s kys. zelím a slaninou /1,12/
St
12.3.
pol. Celerová s krutonky /1,7,9/Hodnocení:
1. Srbské rizoto /7,9,12/
2. Hov. maso protýkané zeleninou, brambory /1,9/
Čt
13.3.
pol. Boršč /1,9,12/
1. Kuřecí roláda, bram. kaše /1,9/
2. Kynutý závin s mákem /1,3,7/

14.3.
pol. Zeleninová s bulgurem /1,9/Hodnocení:
1. Hrachová kaše, chléb, kys. okurek /1,9,12/
2. V. maso, dušená mrkev s růžič.kapustou, brambory /1,7,9/
Po
17.3.
pol. Cibulová s bramborem /1,9/
1. Zbruf se sýrem (italský guláš-v.maso,drc.raj,cib), špagety /1,7,9/
2. Kuř. maso na žampionech, bulgur /1,9/
Út
18.3.
pol. Rybí Šči (zelí,pór,koř.zel, jogurt) /1,4,7,9/Hodnocení:
1. Krůtí výpečky, špenát, brambory /1,3,9/
2. Sójové nudličky na paprice, rýže /1,6,7,9/
St
19.3.
pol. Brokolicová /1,3,9/Hodnocení:
1. Cikánský guláš (h.maso,celer,raj), kyn. knedlík /1,3,7,9/
2. Tilápie s nivou, brambory mích. s pažitkou /4,7/
Čt
20.3.
pol. Hrachová /1,9/
1. Tondovo kuře (cib,koř.zel,keč,protl,čes), brambory /9/
2. Zel. lečo s klobásou, slunečnicový chléb /1,3,9/

21.3.
pol. Jarní bramborová /1,9/Hodnocení:
1. Vep. maso na kmíně, barevné těstoviny /1,9/
2. Čočkový salát se šuš. rajčaty a balkán. sýrem (Beluga č.), pečivo /1,7/
Po
24.3.
pol. Zeleninová s kuskusem /1,9/
1. Kovbojské fazole -bezmas. (lečo,slan,cib) /1,9/
2. Krůtí maso s játry, rýže /1,9/
Út
25.3.
pol. Rajská s bulgurem /1,9/
1. Císařský řízek (kuř.m,suš.čes), br. kaše s batáty /1,3,7,9/
2. Gnocchi s brokolicí a sýrovou omáčkou - bezmas. /1,7,9/
St
26.3.
pol. Drůbeží vývar s masem a těst. /1,9/
1. Selská pečeně, hlávkové zelí, brambory /1,9/
2. Těstovinový salát se zeleninou, vejce vař. /1,3,7,9/
Čt
27.3.
pol. Frankfurtská /1,9/Hodnocení:
1. Ryba losos s jogurt.-koprovým přelivem, brambory /4,7,9/
2. Kuř. nudličky s mích. zeleninou, bulgur /1,9/

28.3.
pol. Čočková /1,9/
1. Tvarohové knedlíky s ovocem /1,3,7/
2. Vep. čevapčiči, brambory /9,10/
Po
31.3.
pol. Z fazolových lusků s kapáním /1,3,7,9/
1. Krůtí maso s ajvarem, těstoviny /1,9/
2. Kedlubnové placičky, bram. s petrželkou, česnek. dip /1,3,7,9/
Út
1.4.
pol. Kmínová s vejci /1,3,9/
1. Kuřecí maso po Indicku (jabl,smet,cib), rýže basmati /1,7,9/
2. Pohankový nákyp s ovocem /3,7/
St
2.4.
pol. Zeleninová s drobením /1,3,9
1. Hamburská v.plec (koř.zel,smet,šun,hořč,st.oku), kyn.knedlík /1,3,7,9,10,12/
2. Krůtí plátek s kukuřicí, jáhly /1,9/
Čt
3.4.
pol. Kulajda /1,3,7,9/
1. Těstovinové rizoto s kuř. masem /1,7,9/
2. Peč. karbanátky s nivou, br. kaše /1,7/

4.4.
pol. Z jarní zeleniny s vločkami /1,9/
1. Cizrna na paprice, rohlík /1,7,9,/
2. Rybí filé na bylinkovém másle, bulgur se zel. /1,4,7,9/
Po
7.4.
pol. Hrstková /1,9/
1. Kuřecí maso na tymiánu, bulgur s quinoa /1,9/
2. Halušky s bryndzou a anglickou slaninou /1,7/
Út
8.4.
pol. Bramborová /1,9/
1. Zvěřinové nudličky se zel.(pór,papr,žam), rýže /1,9/
2. Gnocchi s gril. zeleninou (cuk,lil,žam,papr,raj,cib) a parmezánem /1,7,9/
St
9.4.
pol. Česneková se šunkou a sýrem /1,7,9/
1. Rybí filé na kmíně, bram. kaše /4,7,9/
2. Kuř. maso na slanině, rýže s kukuřicí /1,9/
Čt
10.4.
pol. Zeleninová s vejci /3,9/
1. Plovdivské v. maso (cib,protl,čes), těstoviny /1,9/
2. Luštěninová směs, kys. okurek, chléb /1,9,12/

11.4.
pol. Ragú s rýží /1,7,9/
1. Špecle s mákem /1,3,7/
2. Vepřenky s cibulí, brambory s petrž. /1,9,10/
Po
14.4.
1.
2.
Út
15.4.
1.
2.
St
16.4.
1.
2.
Út
22.4.
1.
2.
St
23.4.
1.
2.
Čt
24.4.
1.
2.

25.4.
1.
2.
Po
28.4.
1.
2.
Út
29.4.
1.
2.
St
30.4.
pol. Hrstková /1,9/
1. Kuř. maso na tymiánu, bulgur s quinoa /1,9/
2. Halušky s bryndzou a angl. slaninou /1,7/

2.5.
1.
Po
5.5.
1.
2.
Út
6.5.
1.
2.
St
7.5.
1.
2.

9.5.
1.
Po
12.5.
1.
2.
Út
13.5.
1.
2.
St
14.5.
1.
2.
Čt
15.5.
1.
2.

16.5.
1.
2.
Po
19.5.
1.
2.
Út
20.5.
1.
2.
St
21.5.
1.
2.
Čt
22.5.
1.
2.

23.5.
1.
2.
Po
26.5.
1.
2.
Út
27.5.
1.
2.
St
28.5.
1.
2.
Čt
29.5.
1.
2.

30.5.
1.
2.
Po
2.6.
1.
2.
Út
3.6.
1.
2.
St
4.6.
1.
2.
Čt
5.6.
1.
2.

6.6.
1.
2.
Po
9.6.
1.
2.
Út
10.6.
1.
2.
St
11.6.
1.
2.
Čt
12.6.
1.
2.

13.6.
1.
2.
Po
16.6.
1.
2.
Út
17.6.
1.
2.
St
18.6.
1.
2.
Čt
19.6.
1.
2.

20.6.
1.
2.
Po
23.6.
1.
2.
Út
24.6.
1.
2.
St
25.6.
1.
2.
Čt
26.6.
1.
2.

27.6.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.