e-strava Jídelníček
Jídelna Sedlnice
Sedlnice
[0441]
Ulrich software
Den Nabídka

2.5.
pol. Krémová zeleninová /1,7,9/
1. V. selská kotleta, brambory /1,9/
2. Sójové nudličky na rajčatech, rýže /1,6,7,9/
Po
5.5.
pol. Čočková /1,9/
1. Peč. válečky z rybího filé, bram. kaše /1,4,7,9/
2. Krůtí maso s játrou, rýže /1,9/
Út
6.5.
pol. Zeleninová s jáhly /9/
1. Králík na paprice, rýžové těstoviny /1,7,9/
2. Smažený květák, brambory, dip s pažitkou
St
7.5.
pol. Frankfurtská /1,7,9/Hodnocení:
1. Záhorácký závitek (kys.zelí), brambory /1,9,12/
2. Hovězí kostky s kukuřicí, pohanka /1,9/

9.5.
pol. Petrželová /1,7,9/
1. Kuř. nudličky na pórku, rýže basmati /1,9/
2. Pohanka se zel. a sýrem balkán, sluneč. rohlík /1,7/
Po
12.5.
pol. Rajská s nudlemi /1,9/Hodnocení:
1. Koprová omáčka, vejce, brambory /1,3,7,9/
2. Krůtí maso na tymiánu, bulgur /1.9/
Út
13.5.
pol. Sicilská rybí s krutonky (pór,vej,cib) /1,3,9/
1. Kuřecí maso na kari, barevné těstoviny /1,7,9/
2. Jáhlový nákyp se štvestkami /3,7/
St
14.5.
pol. Selská /1,7,9/
1. Hov. maso na kořenové zel., rýže /1,9/
2. Cukeťák (šun,ang,sýr,vej), brambory /1,3,7,9/
Čt
15.5.
pol. Bramborová s krupkami /1,9/
1. V. kýta na smetaně, kyn. knedlík /1,3,7,9,10/
2. Těstoviny s tilápií a rajčaty (ajvar, raj) /1,4,9/

16.5.
pol. Zeleninová s krupicí /1,9/
1. Hrachová kaše, kys. okurek, chléb /1,9,12/
2. Kuř. maso na Lucembur. způsob (houby,prot,vín), brambory /1,9/
Po
19.5.
pol. Špenátová /
1. Kuř. maso na česneku, bulbur /1,9/
2. Zeleniový kuskus s uz. tofu /1,6,9/
Út
20.5.
pol. Zeleninová s drobením
1. Smaž. rybí filé, brambory m.m /1,3,4,7,9/
2. Čočka na kyselo, vejce, chléb /1,3,9/
St
21.5.
pol. Kuřecí s nudlemi /1,3,9/
1. Zapeč. těstoviny z Bádenska (h+v.maso, broko,raj,sýr,cib) /1,7,9/
2. Pohankové rizoto s králičím masem
Čt
22.5.
pol. Kmínová /1,9/
1. Zahradnická sekaná, bram. kaše /1,3,7,9/
2. Kuřecí po čínsku, basmati rýže /1,9/

23.5.
pol. Z míchaných luštěnin /1,9/
1. Kynuté knedlíky s ovocnou náplní m.m. /1,3,7/
2. Hov. maso v mrkvi, brambory /1,9/
Po
26.5.
pol. Zekeninová s červenou čočkou /9/
1. Špecle se špenát. sýrovou omáčkou /1,3,7,9,/
2. Rizoto s kuř. masem /9/
Út
27.5.
pol. Kapustová /1,7,9/
1. Krůtí vrabec, hlávkové zelí, brambory /1,9/
2. Bulgurový salát s tuňákem a zeleninou /1,4,9/
St
28.5.
pol. Z vaječné jíšky /1,3,9/
1. Debrecínský guláš, kyn. knedlík /1,3,7,9/
2. Nudle s mákem /1,7/
Čt
29.5.
pol. Z vaječné jíšky /1,3,9/
1. Kuř. maso po staročesku (kopr,žam,smet), rýže /1,7,9/
2. Rybí filé na bylin.másle, brambory /1,4,7,9/

30.5.
pol. Francouzská /1,3,9/
1. Fazole s rajčat. omáčkou, šunka dušená, pečivo /1,9/
2. Krůtí plátek s fazol. lusky na slanině, bulgur /1,9/
Po
2.6.
1.
2.
Út
3.6.
1.
2.
St
4.6.
1.
2.
Čt
5.6.
1.
2.

6.6.
1.
2.
Po
9.6.
1.
2.
Út
10.6.
1.
2.
St
11.6.
1.
2.
Čt
12.6.
1.
2.

13.6.
1.
2.
Po
16.6.
1.
2.
Út
17.6.
1.
2.
St
18.6.
1.
2.
Čt
19.6.
1.
2.

20.6.
1.
2.
Po
23.6.
1.
2.
Út
24.6.
1.
2.
St
25.6.
1.
2.
Čt
26.6.
1.
2.

27.6.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.