e-strava Jedálny lístok
Střední škola
Bohumín
[0410]
Ulrich software
Deň Ponuka
Po
1.4.
1.
2.
3.
Ut
2.4.
Polévka mrkvová se zázvorem, 1.3.9.12.Hodnotenie:
1. 130g Uz. krkovice, kys. zelí, vař. brambory, 1.7.12.
2. 250g Kapust. karb. se sýrem, bram. kaše, 1.3.7.
3.
St
3.4.
Polévka drožďová s tarhoňou, 1.7.9.12.Hodnotenie:
1. 150g Krůtí ragů na česneku, vař. těstoviny, 1.3.12.
2. 200g Chilli con carne, tortilla, 1.12.
3.
Št
4.4.
Polévka hovězí vývar s kapáním, 1.3.7.9.Hodnotenie:
1. 150g Plěný vepř. závitek na smetaně, kuskus, 1.3.7.9.12.
2. 340g Jarní salát s mozzarellou a rajčaty, bagetka, 1.7.9.12.
3.
Pi
5.4.
Polévka hrstková, 1.9.12.Hodnotenie:
1. 130g Máslový kuřecí řízek, vař. brambory, 1.3.7.12.
2. 150g Vepř. guláš, housk. knedlíky, 1.3.7.12.
3.
So
6.4.
1.
2.
3.
Po
8.4.
Polévka brokolicová, 1.7.9.Hodnotenie:
1. 400g Špagety s kuřecím masem a sýrem, 1.3.7.12.
2. 400g Naše halušky se zelím, uz. masem a víd. cib., 1.3.7.12.
3.
Ut
9.4.
Polévka bramborová s paprikou, 1.9.Hodnotenie:
1. 150g Srbské vepřové žebírko, peč. bram., 1.12.
2. 1ks hermelín v bramboráku, zel. sal. 1.3.7.
3.
St
10.4.
Polévka čočková, 1.9.Hodnotenie:
1. 150g Kuřecí rolka se šunk. a sýrem, jasmín. rýže, 1.7.9.12.
2. 150g Hamburská vepřová kýta, housk. knedl., 1.3.7.9.10.12.
3.
Št
11.4.
Polévka drůbková s kapáním, 1.3.7.9.Hodnotenie:
1. 150g Trhaná krkovice, červ. zelí, bram. knedlík, 1.3.10.
2. 400g Těstovin saláts tuňákem a frittatou, 1.3.4.7.12.
3.
Pi
12.4.
Polévka rajčatová, 1.3.7.9.12.
1. 150g Naše sekaná, vař. bram., kys. okurka, 1.3.7.
2. 400g Žemlovka s jablky, 1.3.7.12.
3.
So
13.4.
1.
2.
3.
Po
15.4.
Polévka česneková s brambory, 1.3.9.
1. 130g Přírodní vepřový plátek, peč. bram., zel. salátek, 1.
2. 180g Kuřecí játra na cibulce, hrášková rýže, 1.12.
3.
Ut
16.4.
Polévka cizrnová, 1.9.12.Hodnotenie:
1. 150g Masové kuličky ve smet. omáčce, housk. knedl., 1.3.7.12.
2. 1ks Španělská omeleta, zelenin. salátek, 3.7.12.
3.
St
17.4.
Polévka jarní zeleninová, 1.9.
1. 220g Kuřecí stehno alá bažant, bulgur, 1.7.
2. 150g Vepřové ragů, duš. mrkev s hráškem, vař. bram., 1.3.7.12.
3.
Št
18.4.
Polévka slepičí s těstovinou, 1.3.9.Hodnotenie:
1. 130g Krůtí steak na medu, batátové pyré, 1.3.
2. 150g Rybí filé v sýrové krustě, čočkový salát, 1.3.4.7.9.12.
3.
Pi
19.4.
Polévka sedlácká, 1.3.7.9.12.
1. 150g Záhorácký závitek, šťouchané brambory, 1.7.12.
2. 180g Smažený květák, řepová polenta, 1.3.7.
3.
So
20.4.
1.
2.
3.
Po
22.4.
Kmínová s vejci, 1.3.9.Hodnotenie:
1. 220g Kuřecí stehno na rozmar., vař. bram., 1.
2. 300g Zapék. lasagne s brok. a sýr. om., 1.3.7.
3.
Ut
23.4.
Fazolová bílá, 1.7.9.12.Hodnotenie:
1. 130g Hov. plátek na houb., špek. knedl, 1.3.7.
2. 400g Rizoto s kuř. masem, kys. ok., 1.7.12.
3.
St
24.4.
Kedlubnová, 1.7.9.Hodnotenie:
1. 150g Segedín. guláš, housk. knedl., 1.3.7.9.12.
2. 130g Králičí ragů, bulgur, 1.9.12.
3.
Št
25.4.
Hovězí vývar s fritát. nudlemi, 1.7.9.Hodnotenie:
1. 180g Čevapčiči, vař. bram., hoř.,cib., 1.10.
2. 300g Restovaný květ na kari s cizrnou, tofu, 1.7.
3.
Pi
26.4.
Gulášová, 1.9.
1. 150g Smaž. rybí filé, bram. salát, 1.3.4.9.10.12.
2. 400g Dukátové buchtičky s vanilk. krémem, 1.3.7.
3.
So
27.4.
1.
2.
3.
Po
29.4.
Polévka hrstková, 1.9.
1. 220g Kuřecí stehno pečené, šťouchané bram., 1.7.
2. 400g Penne quattro formaggi, 1.3.7.
3.
Ut
30.4.
Polévka hovězí vývar s masem a zeleninou, 1.3.9.
1. 200g Smažený rybí karb. se sýrem, bram. pyré, 1.3.4.7.
2. 2ks Sázené vejce, čočkové ragů se zel., chléb, okurk., 1.3.7.12.
3.
Št
2.5.
Polévka drožďová s pohankou, 1.3.9.
1. 1ks Plněný paprik. lusk, rajsk. omáčka, housk. knedl., 1.3.7.12.
2. 130g Zelenin. salát s kuř. filátky, pažitk. dip, 7.12.
3.
Pi
3.5.
Polévka mrkvový krém, 1.7.9.
1. 150g Smažený kuřecí řízek, vař. bram., 1.3.7.
2. 300g Boloňské špagety, 1.3.7.9.12.
3.
So
4.5.
1.
2.
3.
Po
6.5.
1.
2.
3.
Ut
7.5.
1.
2.
3.
Št
9.5.
1.
2.
3.
Pi
10.5.
1.
2.
3.
So
11.5.
1.
2.
3.
Po
13.5.
1.
2.
3.
Ut
14.5.
1.
2.
3.
St
15.5.
1.
2.
3.
Št
16.5.
1.
2.
3.
Pi
17.5.
1.
2.
3.
So
18.5.
1.
2.
3.
Po
20.5.
1.
2.
3.
Ut
21.5.
1.
2.
3.
St
22.5.
1.
2.
3.
Št
23.5.
1.
2.
3.
Pi
24.5.
1.
2.
3.
So
25.5.
1.
2.
3.
Po
27.5.
1.
2.
3.
Ut
28.5.
1.
2.
3.
St
29.5.
1.
2.
3.
Št
30.5.
1.
2.
3.
Pi
31.5.
1.
2.
3.
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno