e-strava Jedálny lístok
Střední škola
Bohumín
[0410]
Ulrich software
Deň Ponuka
Pi
1.11.
Polévka italská, 1.7.9.12.Hodnotenie:
1. 150g Holandský řízek, br. kaše, 1.3.7.
2. 150g Vepř. výpečky, kedlub. zelí, housk. knedl., 1.3.7.12.
So
2.11.
1.
2.
Po
4.11.
Polévka brokolicová, 1.7.9.Hodnotenie:
1. 2ks Náš bramborák na plechu s jáhly, zelný salát, 1.3.7.12.
2. 180g Vepřová játra na cibulce, dušená rýže, 1.
Ut
5.11.
Polévka ze žlutého hrachu s mrkví, 1.9.Hodnotenie:
1. 150g Naše sekaná, jihočeská lepenice, 1.7.12.
2. 150g Kuřecí nudličky s med.-hořčič. om., těstoviny, 1.3.7.10.
St
6.11.
Polévka rybí s kapáním, 1.3.4.7.Hodnotenie:
1. 150g Moravský vrabec, kys. zelí, bram. knedlík, 1.3.7.12.
2. 130g Kuřecí špíz s kukuřicí, naše hranolky, 1.
Št
7.11.
Polévka hovězí vývar s nudlemi 1.3.7.9.
1. 300g Bulgurové rizoto se zeleninou a balk. sýrem, 1.7.
2. 400g Kuskus se špenátem a krůtím masem, 1.7.
Pi
8.11.
Polévka dršťková, 1.9.Hodnotenie:
1. 200g Smažený rybí karbanátek, šťouch. bram., 1.3.4.7.
2. 2ks Sázené vejce, čočka na kyselo, chléb,okurk., 1.3.9.12.
So
9.11.
1.
2.
Po
11.11.
Polévka kmínová s vejci, 1.3.9.Hodnotenie:
1. 400g Špagety po uhlířsku sypané sýrem, 1.3.7.
2. 1ks Kuřecí stehno na zelí, vař. brambory, 1.12.
Ut
12.11.
Polévka kulajda, 1.3.7.9.12.
1. 350g Cizrnový salát s fetou, naše focaccia, 1.7.
2. 150g Fish and chips s koprovou majonézou, 1.3.4.7.
St
13.11.
Polévka gulášová, 1.9.
1. 150g Vepř. krkovice na houbách, housk. knedl., 1.3.7.12.
2. 370g Rizoto s krůtím masem. kys. okurka, 1.7.12.
Št
14.11.
Polévka zeleninový vývar s pohankou, 1.9.
1. 300g Karbanátek z červ. řepy na sal.,česn. dip, 1.3.7.
2. 1ks Náš kynutý knedlík s borůvkami a vanilk. omáčkou, 1.3.7.
Pi
15.11.
Polévka čočková s kari, 1.9.12.
1. 150g Smažený kuřecí řízek, šťouchané brambory,1.3.7.
2. 130g Azu po tatarsku, tarhoňa, 1.3.12.
So
16.11.
1.
2.
Po
18.11.
Polévka petrželový krém, 1.7.9.Hodnotenie:
1. 370g Naše halušky s brynzou a angl. slan., 1.3.7.
2. 1ks Pečené kuřecí stehno, staročeská rýže, 1.7.
Ut
19.11.
Polévka hrstková, 1.9.Hodnotenie:
1. 150g Záhorácký závitek, šťouchané brambory, 1.7.10.12.
2. 130g Námořnické maso, vařené těstoviny, 1.3.12.
St
20.11.
Polévka česneková s krutony, 1.3.9.Hodnotenie:
1. 180g Smažený květák, vařené brambory, 1.3.7.
2. 150g Mleté vepřové biftečky na smet., housk. knedl., 1.3.7.
Št
21.11.
Polévka slepičí vývar s vaječným svitkem, 1.3.9.
1. 1ks Fishburger, naše hranolky, 1.3.4.7.12.
2. 180g Brokolicový falafel, hrachový hummus,pečivo, 1.3.7.
Pi
22.11.
Polkévka bramborová s paprikou, 1.7.9.
1. 300g Tagliatelle s drůbežím sugo, 1.3.7.12.
2. 400g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, 1.3.7.
So
23.11.
1.
2.
Po
25.11.
Polévka pracheňská, 1.3.7.9.
1. 1ks Kuře na paprice,tarhoňa, 1.3.7.
2. 370g Kroupové rizoto s houbami a parmazánem, 1.7.
Ut
26.11.
Polévka hovězí vývar s tyrolskými knedlíčky, 1.3.7.9.
1. 150g Smažené rybí filé, bramborová kaše, 1.3.4.7.
2. 150g Pečený uzený bůček, fazole se zelím, chléb, 1.12.
St
27.11.
Polévka frankfurtská, 1.7.9.
1. 400g Restovaná rýže na kari s krůtím masem, 1.6.9.12.
2. 150g Trhaná vepř. krkovice, dušený špenát, bram. knedl., 1.3.7.
Št
28.11.
Polévka minestrone, 1.9.12.
1. 180g Zeleninový kuskus s gril. květákem v sezamu, 1.11.
2. 400g Žemlovka s jablky a tvarohem, 1.3.7.
Pi
29.11.
Polévka sicilská rybí tomátová, 1.4.9.12.
1. 180g Gril. vepř. játra, opék. bram., 1.7.
2. 200g Kuřecí roláda, vař. těstoviny s osmaž. cibulkou, 1.7.12.
So
30.11.
1.
2.
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno