e-strava Menu
Střední škola
Bohumín
[0410]
Ulrich software
Day Choice
Fri
1.11.
Polévka italská, 1.7.9.12.Rating:
1. 150g Holandský řízek, br. kaše, 1.3.7.
2. 150g Vepř. výpečky, kedlub. zelí, housk. knedl., 1.3.7.12.
Sat
2.11.
1.
2.
Mon
4.11.
Polévka brokolicová, 1.7.9.Rating:
1. 2ks Náš bramborák na plechu s jáhly, zelný salát, 1.3.7.12.
2. 180g Vepřová játra na cibulce, dušená rýže, 1.
Tue
5.11.
Polévka ze žlutého hrachu s mrkví, 1.9.Rating:
1. 150g Naše sekaná, jihočeská lepenice, 1.7.12.
2. 150g Kuřecí nudličky s med.-hořčič. om., těstoviny, 1.3.7.10.
Wed
6.11.
Polévka rybí s kapáním, 1.3.4.7.Rating:
1. 150g Moravský vrabec, kys. zelí, bram. knedlík, 1.3.7.12.
2. 130g Kuřecí špíz s kukuřicí, naše hranolky, 1.
Thu
7.11.
Polévka hovězí vývar s nudlemi 1.3.7.9.
1. 300g Bulgurové rizoto se zeleninou a balk. sýrem, 1.7.
2. 400g Kuskus se špenátem a krůtím masem, 1.7.
Fri
8.11.
Polévka dršťková, 1.9.Rating:
1. 200g Smažený rybí karbanátek, šťouch. bram., 1.3.4.7.
2. 2ks Sázené vejce, čočka na kyselo, chléb,okurk., 1.3.9.12.
Sat
9.11.
1.
2.
Mon
11.11.
Polévka kmínová s vejci, 1.3.9.Rating:
1. 400g Špagety po uhlířsku sypané sýrem, 1.3.7.
2. 1ks Kuřecí stehno na zelí, vař. brambory, 1.12.
Tue
12.11.
Polévka kulajda, 1.3.7.9.12.
1. 350g Cizrnový salát s fetou, naše focaccia, 1.7.
2. 150g Fish and chips s koprovou majonézou, 1.3.4.7.
Wed
13.11.
Polévka gulášová, 1.9.
1. 150g Vepř. krkovice na houbách, housk. knedl., 1.3.7.12.
2. 370g Rizoto s krůtím masem. kys. okurka, 1.7.12.
Thu
14.11.
Polévka zeleninový vývar s pohankou, 1.9.
1. 300g Karbanátek z červ. řepy na sal.,česn. dip, 1.3.7.
2. 1ks Náš kynutý knedlík s borůvkami a vanilk. omáčkou, 1.3.7.
Fri
15.11.
Polévka čočková s kari, 1.9.12.
1. 150g Smažený kuřecí řízek, šťouchané brambory,1.3.7.
2. 130g Azu po tatarsku, tarhoňa, 1.3.12.
Sat
16.11.
1.
2.
Mon
18.11.
Polévka petrželový krém, 1.7.9.Rating:
1. 370g Naše halušky s brynzou a angl. slan., 1.3.7.
2. 1ks Pečené kuřecí stehno, staročeská rýže, 1.7.
Tue
19.11.
Polévka hrstková, 1.9.Rating:
1. 150g Záhorácký závitek, šťouchané brambory, 1.7.10.12.
2. 130g Námořnické maso, vařené těstoviny, 1.3.12.
Wed
20.11.
Polévka česneková s krutony, 1.3.9.Rating:
1. 180g Smažený květák, vařené brambory, 1.3.7.
2. 150g Mleté vepřové biftečky na smet., housk. knedl., 1.3.7.
Thu
21.11.
Polévka slepičí vývar s vaječným svitkem, 1.3.9.
1. 1ks Fishburger, naše hranolky, 1.3.4.7.12.
2. 180g Brokolicový falafel, hrachový hummus,pečivo, 1.3.7.
Fri
22.11.
Polkévka bramborová s paprikou, 1.7.9.
1. 300g Tagliatelle s drůbežím sugo, 1.3.7.12.
2. 400g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, 1.3.7.
Sat
23.11.
1.
2.
Mon
25.11.
Polévka pracheňská, 1.3.7.9.
1. 1ks Kuře na paprice,tarhoňa, 1.3.7.
2. 370g Kroupové rizoto s houbami a parmazánem, 1.7.
Tue
26.11.
Polévka hovězí vývar s tyrolskými knedlíčky, 1.3.7.9.
1. 150g Smažené rybí filé, bramborová kaše, 1.3.4.7.
2. 150g Pečený uzený bůček, fazole se zelím, chléb, 1.12.
Wed
27.11.
Polévka frankfurtská, 1.7.9.
1. 400g Restovaná rýže na kari s krůtím masem, 1.6.9.12.
2. 150g Trhaná vepř. krkovice, dušený špenát, bram. knedl., 1.3.7.
Thu
28.11.
Polévka minestrone, 1.9.12.
1. 180g Zeleninový kuskus s gril. květákem v sezamu, 1.11.
2. 400g Žemlovka s jablky a tvarohem, 1.3.7.
Fri
29.11.
Polévka sicilská rybí tomátová, 1.4.9.12.
1. 180g Gril. vepř. játra, opék. bram., 1.7.
2. 200g Kuřecí roláda, vař. těstoviny s osmaž. cibulkou, 1.7.12.
Sat
30.11.
1.
2.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available