e-strava Menu
Střední škola
Bohumín
[0410]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.9.
Polévka uzená s kroupami, 1.9.
1. 350g Těstovinový salát s tuňákem a čerstvou zel.,dressing, 1.3.4.7.11.12.
2. 150g Segedínský guláš, houskové knedlíky, 1.3.7.12.
Tue
2.9.
Polévka drožďová s kapáním, 1.3.7.9.Rating:
1. 350g Naše gnocchi se suš. rajčaty a pestem, 1.3.7.
2. 150g Kuřecí čína, rýže, 1.6.9.12.
Wed
3.9.
Polévka hrachová, 1.9.12.Rating:
1. 200g Celerovo-sýrový karbanátek, bram. kaše, 1.3.7.9.
2. 1ks Kuřecí stehno na zelí, karlovarské knedlíky, 1.3.7.12.
Thu
4.9.
Polévka kachní vývar s nudlemi, 1.3.9.Rating:
1. 400g Žemlovka s jablky, 1.3.7.
2. 180g Kuřecí játra na cibulce, hráškový bulgur, 1.
Fri
5.9.
Polévka asijská rybí, 1.4.9.
1. 350g Kuskusový salát s pečenou zeleninou, 1.
2. 130g Hovězí plátek na majoránce, staročeská rýže, 1.
Sat
6.9.
1.
2.
Mon
8.9.
Polévka kedlubnová, 1.7.9.
1. 350g Cuketové rizoto s kari, 1.
2. 220g Maminčino kuře, 1.3.7.
Tue
9.9.
Polévka rybí tomátová, 1.4.9.12.
1. 1ks Palačinka s cibulovou omáčkou a žampiony, 1.3.7.
2. 250g Krůtí ragú, kuskus, 1.3.6.12.
Wed
10.9.
Polévka fazolová, 1.7.9.12.
1. 200g Květákové placičky, šťouchané bram., 1.3.7.
2. 1ks Plněný paprikový lusk, rajč. omáčka, housk. knedlíky, 1.3.7.9.12.
Thu
11.9.
Polévka slepičí vývar s pohankou, 1.9.
1. 1ks Naše pizza se špenátem a vejci, 1.3.7.12.
2. 150g Vepřová plec, dušená mrkev s hráškem, brambory, 1.
Fri
12.9.
Polévka sedlácká, 1.7.9.
1. 300g Zapékané lasagne s brokolicí a dýní, 1.3.7.
2. 150g Smažené rybí filé, náš bramborový salát, 1.3.4.7.9.10.12.
Sat
13.9.
1.
2.
Mon
15.9.
1.
2.
Tue
16.9.
1.
2.
Wed
17.9.
1.
2.
Thu
18.9.
1.
2.
Fri
19.9.
1.
2.
Sat
20.9.
1.
2.
Mon
22.9.
1.
2.
Tue
23.9.
1.
2.
Wed
24.9.
1.
2.
Thu
25.9.
1.
2.
Fri
26.9.
1.
2.
Sat
27.9.
1.
2.
Mon
29.9.
1.
2.
Tue
30.9.
1.
2.
Wed
1.10.
1.
2.
Thu
2.10.
1.
2.
Fri
3.10.
1.
2.
Sat
4.10.
1.
2.
Mon
6.10.
1.
2.
Tue
7.10.
1.
2.
Wed
8.10.
1.
2.
Thu
9.10.
1.
2.
Fri
10.10.
1.
2.
Sat
11.10.
1.
2.
Mon
13.10.
1.
2.
Tue
14.10.
1.
2.
Wed
15.10.
1.
2.
Thu
16.10.
1.
2.
Fri
17.10.
1.
2.
Sat
18.10.
1.
2.
Mon
20.10.
1.
2.
Tue
21.10.
1.
2.
Wed
22.10.
1.
2.
Thu
23.10.
1.
2.
Fri
24.10.
1.
2.
Sat
25.10.
1.
2.
Mon
27.10.
1.
2.
Wed
29.10.
1.
2.
Thu
30.10.
1.
2.
Fri
31.10.
1.
2.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available