e-strava Jídelníček
Střední škola
Bohumín
[0410]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
1.9.
Polévka uzená s kroupami, 1.9.
1. 350g Těstovinový salát s tuňákem a čerstvou zel.,dressing, 1.3.4.7.11.12.
2. 150g Segedínský guláš, houskové knedlíky, 1.3.7.12.
Út
2.9.
Polévka drožďová s kapáním, 1.3.7.9.Hodnocení:
1. 350g Naše gnocchi se suš. rajčaty a pestem, 1.3.7.
2. 150g Kuřecí čína, rýže, 1.6.9.12.
St
3.9.
Polévka hrachová, 1.9.12.Hodnocení:
1. 200g Celerovo-sýrový karbanátek, bram. kaše, 1.3.7.9.
2. 1ks Kuřecí stehno na zelí, karlovarské knedlíky, 1.3.7.12.
Čt
4.9.
Polévka kachní vývar s nudlemi, 1.3.9.Hodnocení:
1. 400g Žemlovka s jablky, 1.3.7.
2. 180g Kuřecí játra na cibulce, hráškový bulgur, 1.

5.9.
Polévka asijská rybí, 1.4.9.
1. 350g Kuskusový salát s pečenou zeleninou, 1.
2. 130g Hovězí plátek na majoránce, staročeská rýže, 1.
So
6.9.
1.
2.
Po
8.9.
Polévka kedlubnová, 1.7.9.
1. 350g Cuketové rizoto s kari, 1.
2. 220g Maminčino kuře, 1.3.7.
Út
9.9.
Polévka rybí tomátová, 1.4.9.12.
1. 1ks Palačinka s cibulovou omáčkou a žampiony, 1.3.7.
2. 250g Krůtí ragú, kuskus, 1.3.6.12.
St
10.9.
Polévka fazolová, 1.7.9.12.
1. 200g Květákové placičky, šťouchané bram., 1.3.7.
2. 1ks Plněný paprikový lusk, rajč. omáčka, housk. knedlíky, 1.3.7.9.12.
Čt
11.9.
Polévka slepičí vývar s pohankou, 1.9.
1. 1ks Naše pizza se špenátem a vejci, 1.3.7.12.
2. 150g Vepřová plec, dušená mrkev s hráškem, brambory, 1.

12.9.
Polévka sedlácká, 1.7.9.
1. 300g Zapékané lasagne s brokolicí a dýní, 1.3.7.
2. 150g Smažené rybí filé, náš bramborový salát, 1.3.4.7.9.10.12.
So
13.9.
1.
2.
Po
15.9.
1.
2.
Út
16.9.
1.
2.
St
17.9.
1.
2.
Čt
18.9.
1.
2.

19.9.
1.
2.
So
20.9.
1.
2.
Po
22.9.
1.
2.
Út
23.9.
1.
2.
St
24.9.
1.
2.
Čt
25.9.
1.
2.

26.9.
1.
2.
So
27.9.
1.
2.
Po
29.9.
1.
2.
Út
30.9.
1.
2.
St
1.10.
1.
2.
Čt
2.10.
1.
2.

3.10.
1.
2.
So
4.10.
1.
2.
Po
6.10.
1.
2.
Út
7.10.
1.
2.
St
8.10.
1.
2.
Čt
9.10.
1.
2.

10.10.
1.
2.
So
11.10.
1.
2.
Po
13.10.
1.
2.
Út
14.10.
1.
2.
St
15.10.
1.
2.
Čt
16.10.
1.
2.

17.10.
1.
2.
So
18.10.
1.
2.
Po
20.10.
1.
2.
Út
21.10.
1.
2.
St
22.10.
1.
2.
Čt
23.10.
1.
2.

24.10.
1.
2.
So
25.10.
1.
2.
Po
27.10.
1.
2.
St
29.10.
1.
2.
Čt
30.10.
1.
2.

31.10.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.