e-strava Jídelníček
Střední škola
Bohumín
[0410]
Ulrich software
Den Nabídka
St
1.10.
Polévka zeleninová s krupic. svitkem, 1.3.9.Hodnocení:
1. 150g Smaž. kuřecí řízek, vař. bram., mrkvový salát, 1.3.7.
2. 350g Kroupové rizoto s červ. řepou a balk. sýrem, 1.7.
Čt
2.10.
Polévka drůbeží krém, 1.7.9.Hodnocení:
1. 350g Celozrnné těstoviny s olivami, ořechy a tofu, 1.3.8.12.
2. 130g Krůtí zbojnický plátek, duš. rýže, 1.

3.10.
Polévka gulášová, 1.7.9.12.Hodnocení:
1. 150g Vepř. krkovice na česneku, šťouch. br. s mangolem, 1.7.
2. 350g Naše dýňové noky se sýrem a cherry rajčaty, 1.3.7.
So
4.10.
1.
2.
Po
6.10.
Polévka bramborová s hlívou, 1.9.12.Hodnocení:
1. 1ks Vaječná frit., čočka po orientálsku, chléb, 1.3.7.9.12.
2. 200g Ohnivé kuřecí nudličky, rýže, 1.12.
Út
7.10.
Polévka halászle, 1.4.7.9.12.Hodnocení:
1. 130g Hovězí frankfurtská pečeně, housk. knedl., 1.3.7.12.
2. 350g Těstoviny linquine s riccottou a list. špenátem, 1.3.7.
St
8.10.
Polévka zelná s noky, 1.9.12.Hodnocení:
1. 1ks Naše krupicová palačina s pečenou hruškou a skoř., 1.3.7.
2. 150g Sekaná pečně, bramborová kaše, čalamáda, 1.7.12.
Čt
9.10.
Polévka hovězí vývar s fritát. nudlemi, 1.3.7.9.Hodnocení:
1. 350g Celozrnné těstoviny s rajč. sugo a kuř. masem, 1.3.12.
2. 200g Kapustový karbanátek, šťouchané brambory, 1.3.7.

10.10.
Polévka dýňový krém, 1.7.9.
1. 300g Naše halušky s brynzou a smaž. cibulkou, 1.3.7.
2. 200g Jitrnic. a jelit. prejt, kys. zelí, vařené bram., 1.7.12.
So
11.10.
1.
2.
Po
13.10.
Polévka zeleninová s bulgurem, 1.9.Hodnocení:
1. 1ks Plněný zelný list mlet. masem, br. kaše, 1.7.
2. 350g Zapék. těstoviny s nivou a vejci, řep. sal., 1.3.7.12.
Út
14.10.
Polévka cizrnová, 1.9.12.Hodnocení:
1. 8ks Zeleninové sushi, sladkokys. omáčka, 1.6.11.
2. 130g Hovězí na kořenové zelenině, krupic. noky, 1.3.7.9.
St
15.10.
Polévka kulajda, 1.3.7.9.12.Hodnocení:
1. 150g Fish and chips, 1.3.4.7.
2. 400g Dukátové buchtičky s van. krémem a višněmi, 1.3.7.
Čt
16.10.
Polévka kuřecí vývar s pohankou, 1.9.Hodnocení:
1. 2ks Sázené vejce, hrachová kaše s cib., chléb, okurka, 1.3.9.12.
2. 150g Přírodní kuřecí plátek, demi-glace, šťouchané bram., 1.7.9.

17.10.
Polévka rybí s kroupami, 1..4.9.Hodnocení:
1. 350g Krůtí rizoto, čalamáda, 1.7.12.
2. 200g Řepový falafel, podz. salátek, česnek. dip, 1.7.
So
18.10.
1.
2.
Po
20.10.
Polévka zabijačková, 1.9.Hodnocení:
1. 350g Tabouleh s balk. sýrem, 1.7.
2. 150g Kuřecí plátek s hořčič. omáčce, nastav. kaše, 1.7.12.
Út
21.10.
Polévka dršťková, 1.9.Hodnocení:
1. 130g Hovězí po mexicku, rýže, 1.6.12.
2. 350g Špen. noky s riccottou a česnek. omáčkou, 1.3.7.
St
22.10.
Polévka rybí s kapáním, 1.4.9.
1. 1ks Náš pita chléb s vaj. omeleteou, zelenin. a dipem, 1.3.7.12.
2. 150g Vepř. výpečky, kys. zelí, housk. knedlíky, 1.3.7.12.
Čt
23.10.
Polévka hovězí vývar s bulgurem, 1.9.
1. 130g Trhané krůtí maso se zelenin. ratatouille, 1.
2. 350g Houbové kroupoto, 1.12.

24.10.
Polévka hrstková, 1.12.
1. 350g Těstoviny s mozzarellou a tuňákem, 1.3.4.7.
2. 180g Smažený květák, vařené brambory, 1.3.7.
So
25.10.
1.
2.
Po
27.10.
1.
2.
St
29.10.
Polévka koprová, 1.7.9.12.
1. 1ks Pečené kuřecí stehno, rýže, 1.7.
2. 150g Vepřové nudličky, slaninová omáčka, op. bram., 1.7.
Čt
30.10.
Polévka sedlácká, 1.7.9.
1. 350g Italské rizoto se sýrem Gran Moravia, 1.7.12.
2. 150g Vepřová plec, dušený špenát, bram. knedlík, 1.3.7.

31.10.
Polévka fazolová, 1.9.12.
1. 150g Kuřecí medailonky s žampiony, tarhoňa, 1.3.7.
2. 220g Sýrový karbanátek s cuketou, brambory, 1.3.7.
So
1.11.
1.
2.
Po
3.11.
1.
2.
Út
4.11.
1.
2.
St
5.11.
1.
2.
Čt
6.11.
1.
2.

7.11.
1.
2.
So
8.11.
1.
2.
Po
10.11.
1.
2.
Út
11.11.
1.
2.
St
12.11.
1.
2.
Čt
13.11.
1.
2.

14.11.
1.
2.
So
15.11.
1.
2.
Út
18.11.
1.
2.
St
19.11.
1.
2.
Čt
20.11.
1.
2.

21.11.
1.
2.
So
22.11.
1.
2.
Po
24.11.
1.
2.
Út
25.11.
1.
2.
St
26.11.
1.
2.
Čt
27.11.
1.
2.

28.11.
1.
2.
So
29.11.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.