e-strava Jídelníček
Střední škola
Bohumín
[0410]
Ulrich software
Den Nabídka
Čt
1.5.
1.

2.5.
Polévka hrachová, 1.9.
1. 2ks Smažená palačinka (šunka, sýr), trhaný listový salát, 1.3.7.12.
2. 1ks Kuřecí špíz, pečené brambory, zelenin. sal. s cizrnou, 1.9.12.
So
3.5.
1.
2.
Po
5.5.
Bramborová s paprikou, 1.9.Hodnocení:
1. 400g Jarní závitky z list. těsta, sladkokyselá omáčka, 1.6.7.12.
2. 350g Zeleninový kuskus s kuřecím masem, 1.9.
Út
6.5.
Polévka minestrone, 1.9.12.Hodnocení:
1. 400g Guláš s hlívy ústřičné, bramborák, 1.3.7.9.12.
2. 130g Hovězí plátek na česneku, dušená rýže, 1.
St
7.5.
Polévka hovězí vývar s pohankou, 1.9.Hodnocení:
1. 400g Thajské nudle se zeleninou a kokosovým mlékem, 1.9.
2. 180g Kuřecí játra s jablky, zel. hranolky z trouby, 1.9.12.
Čt
8.5.
Zavřeno
1.
2.

9.5.
Polévka zelná (bílá), 1.7.9.12.Hodnocení:
1. 150g Smažené rybí filé, bramborový salát, 1.3.4.9.10.12.
2. 180g Mleté biftečky, fazolové ragů, focac., 1.3.9.12.
So
10.5.
1.
2.
Po
12.5.
Polévka čočková, 1.9.12.Hodnocení:
1. 350g Rizoto s žampiony a jarními bylinkami, 1.7.
2. 150g Vepřová plec na černém pivu, šťouch. bram., 1.7.12.
Út
13.5.
Polévka hovězí výavar s celestýn. nudlemi, 1.3.9.Hodnocení:
1. 1ks Tortilla po mexicku, 1.7.12.
2. 150g Trhaná krkovice, červ. zelí, bram. knedlík, 1.3.7.12.
St
14.5.
Polévka mrkvová se zázvorem, 1.7.
1. 2ks Palačinka s lesním ovocem, 1.3.7.
2. 350g Naše halušky s brynzou a anglickou slaninou, 1.3.7.
Čt
15.5.
Polévka zeleninový boršč, 1.7.9.12.
1. 2ks Vejce na tvrdo, koprová omáčka, vař. brambory, 1.3.7.
2. 150g Přírodní krůtí steak, zelenin. salát, bag., 1.12.

16.5.
Polévka asijská, 4.
1. 400g Lasagne con spinaci (špenátové), 1.7.12.
2. 150g Kuřecí nudličky na kari s kokosovým mlékem, zel. bulgur, 1.
So
17.5.
1.
2.
Po
19.5.
Polévka špenátová, 1.3.7.9.
1. 350g Jarní salát s mozzarellou a rajčaty,peč., 1.7.12.
2. 1ks Kuřecí stehno a la bažant, bulgur, 1.7.
Út
20.5.
Polévka zeleninová, 7.9.
1. 350g Smažená rýže s bambusovými výhonky, 1.3.6.12.
2. 130g Námořnické maso, těstoviny, 1.3.12.
St
21.5.
Polévka kedlubnová, 1.7.9.
1. 400g Žemlovka s jablky, 1.3.7.
2. 150g Kuřecí roláda se suš. švěstkami, vař. bram., 1.
Čt
22.5.
Polévka slepičí vývar s kapáním, 1.3.7.9.
1. 350g Naše gnocchi s bazalkovou omáčkou a suš. rajč., 1.3.7.
2. 150g Vepřový guláš, houskové knedlíky, 1.3.7.12.

23.5.
Polévka fazolová, 1.7.9.
1. 100g Grilovaný divoký losos, máslové bram. s brokolicí, 1.3.4.7.
2. 400g Řecká musaka, 1.3.7.12.
So
24.5.
1.
2.
Po
26.5.
1.
2.
Út
27.5.
1.
2.
St
28.5.
1.
2.
Čt
29.5.
1.
2.

30.5.
1.
2.
So
31.5.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.