e-strava Jídelníček
Střední škola
Bohumín
[0410]
Ulrich software
Den Nabídka

1.11.
Polévka italská, 1.7.9.12.Hodnocení:
1. 150g Holandský řízek, br. kaše, 1.3.7.
2. 150g Vepř. výpečky, kedlub. zelí, housk. knedl., 1.3.7.12.
So
2.11.
1.
2.
Po
4.11.
Polévka brokolicová, 1.7.9.Hodnocení:
1. 2ks Náš bramborák na plechu s jáhly, zelný salát, 1.3.7.12.
2. 180g Vepřová játra na cibulce, dušená rýže, 1.
Út
5.11.
Polévka ze žlutého hrachu s mrkví, 1.9.Hodnocení:
1. 150g Naše sekaná, jihočeská lepenice, 1.7.12.
2. 150g Kuřecí nudličky s med.-hořčič. om., těstoviny, 1.3.7.10.
St
6.11.
Polévka rybí s kapáním, 1.3.4.7.Hodnocení:
1. 150g Moravský vrabec, kys. zelí, bram. knedlík, 1.3.7.12.
2. 130g Kuřecí špíz s kukuřicí, naše hranolky, 1.
Čt
7.11.
Polévka hovězí vývar s nudlemi 1.3.7.9.
1. 300g Bulgurové rizoto se zeleninou a balk. sýrem, 1.7.
2. 400g Kuskus se špenátem a krůtím masem, 1.7.

8.11.
Polévka dršťková, 1.9.Hodnocení:
1. 200g Smažený rybí karbanátek, šťouch. bram., 1.3.4.7.
2. 2ks Sázené vejce, čočka na kyselo, chléb,okurk., 1.3.9.12.
So
9.11.
1.
2.
Po
11.11.
Polévka kmínová s vejci, 1.3.9.Hodnocení:
1. 400g Špagety po uhlířsku sypané sýrem, 1.3.7.
2. 1ks Kuřecí stehno na zelí, vař. brambory, 1.12.
Út
12.11.
Polévka kulajda, 1.3.7.9.12.
1. 350g Cizrnový salát s fetou, naše focaccia, 1.7.
2. 150g Fish and chips s koprovou majonézou, 1.3.4.7.
St
13.11.
Polévka gulášová, 1.9.
1. 150g Vepř. krkovice na houbách, housk. knedl., 1.3.7.12.
2. 370g Rizoto s krůtím masem. kys. okurka, 1.7.12.
Čt
14.11.
Polévka zeleninový vývar s pohankou, 1.9.
1. 300g Karbanátek z červ. řepy na sal.,česn. dip, 1.3.7.
2. 1ks Náš kynutý knedlík s borůvkami a vanilk. omáčkou, 1.3.7.

15.11.
Polévka čočková s kari, 1.9.12.
1. 150g Smažený kuřecí řízek, šťouchané brambory,1.3.7.
2. 130g Azu po tatarsku, tarhoňa, 1.3.12.
So
16.11.
1.
2.
Po
18.11.
Polévka petrželový krém, 1.7.9.Hodnocení:
1. 370g Naše halušky s brynzou a angl. slan., 1.3.7.
2. 1ks Pečené kuřecí stehno, staročeská rýže, 1.7.
Út
19.11.
Polévka hrstková, 1.9.Hodnocení:
1. 150g Záhorácký závitek, šťouchané brambory, 1.7.10.12.
2. 130g Námořnické maso, vařené těstoviny, 1.3.12.
St
20.11.
Polévka česneková s krutony, 1.3.9.Hodnocení:
1. 180g Smažený květák, vařené brambory, 1.3.7.
2. 150g Mleté vepřové biftečky na smet., housk. knedl., 1.3.7.
Čt
21.11.
Polévka slepičí vývar s vaječným svitkem, 1.3.9.
1. 1ks Fishburger, naše hranolky, 1.3.4.7.12.
2. 180g Brokolicový falafel, hrachový hummus,pečivo, 1.3.7.

22.11.
Polkévka bramborová s paprikou, 1.7.9.
1. 300g Tagliatelle s drůbežím sugo, 1.3.7.12.
2. 400g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, 1.3.7.
So
23.11.
1.
2.
Po
25.11.
Polévka pracheňská, 1.3.7.9.
1. 1ks Kuře na paprice,tarhoňa, 1.3.7.
2. 370g Kroupové rizoto s houbami a parmazánem, 1.7.
Út
26.11.
Polévka hovězí vývar s tyrolskými knedlíčky, 1.3.7.9.
1. 150g Smažené rybí filé, bramborová kaše, 1.3.4.7.
2. 150g Pečený uzený bůček, fazole se zelím, chléb, 1.12.
St
27.11.
Polévka frankfurtská, 1.7.9.
1. 400g Restovaná rýže na kari s krůtím masem, 1.6.9.12.
2. 150g Trhaná vepř. krkovice, dušený špenát, bram. knedl., 1.3.7.
Čt
28.11.
Polévka minestrone, 1.9.12.
1. 180g Zeleninový kuskus s gril. květákem v sezamu, 1.11.
2. 400g Žemlovka s jablky a tvarohem, 1.3.7.

29.11.
Polévka sicilská rybí tomátová, 1.4.9.12.
1. 180g Gril. vepř. játra, opék. bram., 1.7.
2. 200g Kuřecí roláda, vař. těstoviny s osmaž. cibulkou, 1.7.12.
So
30.11.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.