e-strava Jídelníček
Střední škola
Bohumín
[0410]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
21.7.
Polévka brokolicová, 1.7.9.
1. 150g Smažený vepř. řízek, víd. br. salát, 1.3.7.10.12.
2. 350g Naše halušky s brynzou a slaninou, 1.3.7.
Út
22.7.
Polévka fazolová, 1.9.12.
1. 150g Seged. guláš, housk. knedl., 1.3.7.12.
2. 180g Smaž. květák, vař. bram., tatarka, 1.3.7.12.
St
23.7.
Polévka frankfurtská, 1.7.9.
1. 1ks Pečené kuř. stehno, br. kaše, 1.7.
2. 350g Tagliatelle Aglio e Olio, 1.3.7.
Čt
24.7.
Polévka hov. vývar s frit. nudlemi, 1.3.7.9.
1. 130g Znojem. hovězí pečeně, duš. rýže, 1.12.
2. 2ks Vejce natvrdo, koprová om., vař. brambory, 1.3.7.9.12.

25.7.
Polévka zelná bílá, 1.7.9.12.
1. 150g Vepř. krkovice na č. pivu, šťouch. bram., 1.7.12.
2. 350g Zelenin. salát se sýrem a pancettou, 1.12.
So
26.7.
1.
2.
Po
28.7.
1.
2.
Út
29.7.
1.
2.
St
30.7.
1.
2.
Čt
31.7.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.