e-strava Jídelníček
Střední škola
Bohumín
[0410]
Ulrich software
Den Nabídka
So
1.3.
1.
2.
Po
3.3.
Polévka kapustová, 1.7.9.12.Hodnocení:
1. 1ks Mexická tortilla se sýrem, 1.7.12.
2. 320g Francouzské brambory, kys. okurka, 1.3.7.
Út
4.3.
Polévka drůbeží krém, 1.7.9.Hodnocení:
1. 150g Kuřecí plátek na kari s ananasem, kuskus, 1.6.11.12.
2. 150g Vepřové soté, naše špecle, 1.3.7.12.
St
5.3.
Polévka hrachová, 1.9.Hodnocení:
1. 1ks Smažené kuřecí stehno, šťouchané brambory, 1.3.7.
2. 130g Hovězí frankfurtská pečeně, houskové knedlíky, 1.3.7.
Čt
6.3.
Polévka hovězí vývar s pohankou, 1.9.Hodnocení:
1. 150g Krůtí závitek se špenátem, tarhoňa, 1.3.7.
2. 150g Cikánské vepřové žebírko, dušená rýže, 1.12.

7.3.
Polévka batátová s cizrnou a zázvorem, 1.7.9.
1. 150g Rybí filé v těstíčku, bramborová kaše, 1.3.4.7.
2. 400g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, 1.3.7.
So
8.3.
1.
2.
Po
10.3.
Polévka mrkvová s červenou čočkou, 1.7.9.Hodnocení:
1. 380g Gratin. brambory se smet. a rest. portobello, 1.7.
2. 350g Naše halušky s brynzou, 1.3.7.
Út
11.3.
Polévka dršťková, 1.9.Hodnocení:
1. 180g Játrový guláš, houskové knedlíky, 1.3.7.12.
2. 350g Rizoto s kuřecím masem, kys. okurka, 1.3.7.12.
St
12.3.
Polévka rybí s kapáním, 1.3.4.9.Hodnocení:
1. 150g Vepř. výpečky, červ. zelí, bram. knedlík, 1.3.7.12.
2. 130g Azu po tatarsku, tarhoňa, 1.3.12.
Čt
13.3.
Polévka hovězí vývar s krupicí, 1.9.Hodnocení:
1. 240g Smažené pštrosí vejce, bram. kaše, 1.3.7
2. 150g Kuřecí steak, peč. zelenina, česnek. dip, 1.7.9.

14.3.
Polévka minestrone, 1.9.12.Hodnocení:
1. 1ks Náš kynutý knedlík s lesní směsí a vanilk. om., 1.3.7.
2. 150g Smažená treska s limetkovou majonézou, vař. bram., 1.3.4.7.
So
15.3.
1.
2.
Po
17.3.
Polévka mexická, 1.7.9.12.Hodnocení:
1. 350g Těstovinové rizoto s jarní zeleninou, 1.3.7.
2. 350g Ragú z hlívy ústřičné, naše focaccia, 1.7.9.12.
Út
18.3.
Polévka rybí s pórkem, 1.4.9.Hodnocení:
1. 130g Hovězí maso s rest. okurkou, jasmín. rýže, 1.12.
2. 1ks Kuřecí stehno na zelí, vařené brambory, 1.12.
St
19.3.
Polévka zeleninová se špaldovými noky, 1.3.9.Hodnocení:
1. 1ks Plněný paprikový lusk, rajč. omáčka, housk. knedl., 1.3.7.9.12.
2. 350g Chilli con carne, kukuřičné placky, 1.3.12.
Čt
20.3.
Polévka kuřecí vývar s fritátovými nudlemi, 1.3.9.Hodnocení:
1. 150g Přírodní vepřový plátek, hrášková rýže, 1.
2. 400g Bulgurový salát s krůtím masem, 1.7.

21.3.
Polévka koprová, 1.3.7.12.Hodnocení:
1. 1ks Vaječná omeleta, fazolové lusky s angl. slan., vař. br., 1.3.7.
2. 1ks Fishburger, 1.3.4.7.12.
So
22.3.
1.
2.
Po
24.3.
Polévka rajčatová s bazalkou, 1.9.12.Hodnocení:
1. 1ks Pečený zeleninový karb., brambor.-petržel.pyré, 1.3.7.9.
2. 2ks Vejce na tvrdo, čočka na kyselo, chleba, okurka, 1.3.7.12.
Út
25.3.
Polévka sedlácká, 1.3.9.Hodnocení:
1. 350g Špagety s krůtím masem, pórkem a kukuřicí, 1.3.6.12.
2. 150g Vepřové nudličky na pepři, bram. kaše, kompot, 1.7.
St
26.3.
Polévka slepičí vývar s játr. knedlíčky, 1.3.9.Hodnocení:
1. 130g Hovězí svíčková na smetaně, housk. knedl., 1.3.7.9.10.12.
2.
Čt
27.3.
Polévka z medvědího česneku, 1.3.7.9.Hodnocení:
1. 150g Přírodní rybí filé na másle, šťouchané brambory, 1.4.7.
2. 350g Těst. farfalle s čerstvou zel. a bylinkovým dressingem, 1.3.7.

28.3.
Polévka jarní zeleninový vývar, 1.7.9.
1. 150g Kuřecí nudličky na asijský způsob, duš. rýže, 1.6.9.12.
2. 180g Smažené žampiony, vařené brambory, 1.3.7.
So
29.3.
1.
2.
Po
31.3.
Polévka brokolicová, 1.7.
1. 1ks Náš bramborák na plechu s jáhly, čalamáda, 1.3.7.12.
2. 180g Telecí játra na slanině, dušená rýže, 1.9.
Út
1.4.
Polévka hovězí vývar s masem a nudlemi, 1.3.9.
1. 400g Zeleninový salát s čekankou, kalamáry a focaccia, 1.7.12.14.
2. 150g Trhané kachní maso, duš, špenát, bram. knedl., 1.3.7.
St
2.4.
Polévka česneková s pohankou, 1.3.9.
1. 1ks Filátko ze pstruha, bretaňská zelenina, 4.
2. 300g Řepový karb. s balk. sýrem, vař. bram., 1.3.7.
Čt
3.4.
Polévka zelná, 1.7.9.12.
1. 350g Celozrné špagety se zel. a bol. směsí, 1.3.7.9.12.
2. 150g Přírodní kuřecí steak, polenta, mrkv. salát, 1.7.12.

4.4.
Polévka hrachová s kořenovou zeleninou, 1.7.9.
1. 2ks Palačinka s lesním ovocem a čoko. polevou, 1.3.7.
2. 150g Vepř. nudličky na žampionech, tarhoňa, 1.7.
So
5.4.
1.
2.
Po
7.4.
1.
2.
Út
8.4.
1.
2.
St
9.4.
1.
2.
Čt
10.4.
1.
2.

11.4.
1.
2.
So
12.4.
1.
2.
Po
14.4.
1.
2.
Út
15.4.
1.
2.
St
16.4.
1.
2.
Čt
17.4.
1.
2.

18.4.
1.
2.
So
19.4.
1.
2.
Po
21.4.
1.
2.
Út
22.4.
1.
2.
St
23.4.
1.
2.
Čt
24.4.
1.
2.

25.4.
1.
2.
So
26.4.
1.
2.
Po
28.4.
1.
2.
Út
29.4.
1.
2.
St
30.4.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.