e-strava Jídelníček
ZŠ Podlesí
Šenov
[0406]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
2.4.
kroupová s hovězím masem
1. špagety s boloňskou omáčkou a sýrem
St
3.4.
dýńová
1. kuřecí řízky v jogurtu, brambory, zeleninový salát
Čt
4.4.
zeleninová s játrovou rýží
1. buchty s krémem

5.4.
česneková
1. vepřová pečeně, bramborový knedlík , kysané zelí
Po
8.4.
hráškový krém
1. vepřový řízek ,rýže, zeleninový salát
Út
9.4.
zeleninová s kapáním
1. fazole na smetaně, chléb
St
10.4.
rajská s vločkami
1. kuřecí kroketa se sýrem, brambory, kompot
Čt
11.4.
z černé čočky
1. hovězí pečeně cikánská, těstoviny

12.4.
rychlá s těstovinou
1. zeleninové placky se sýrem na listovém salátě
Po
15.4.
zelňačka
1. losos na másle, brambory,zeleninový salát
Út
16.4.
hrstková
1. zapečené těstoviny po lotrinsku, čalamáda
St
17.4.
špenátová
1. kuřecí řízek, bramborová kaše, kompot
Čt
18.4.
gulášová
1. šišky s perníkem

19.4.
pórková se sýrem
1. masové koule s omáčkou z pečených paprik, kuskus
Po
22.4.
rybí s pórkem a krutóny
1. smetanové brambory, červená řepa
Út
23.4.
hrachová
1. pečené kuře, bramborová kaše,celerový salát s jablky
St
24.4.
slepičí s masem a rýží
1. italský guláš, těstoviny
Čt
25.4.
zeleninová s kapáním
1. španělská čočka s mletým masem, rohlík

26.4.
gulášová z hlívy
1. mozajková sekaná s tuňákem, šťouchané brambory, ovocný salát
Po
29.4.
hovězí s masem a nudlemi
1. špenát dušený, vejce, brambory
Út
30.4.
1. svíčková na smetaně z drubežího masa, houskový knedlík
Čt
2.5.
1.

3.5.
1.
Po
6.5.
1.
Út
7.5.
1.
Čt
9.5.
1.

10.5.
1.
Po
13.5.
1.
Út
14.5.
1.
St
15.5.
1.
Čt
16.5.
1.

17.5.
1.
Po
20.5.
1.
Út
21.5.
1.
St
22.5.
1.
Čt
23.5.
1.

24.5.
1.
Po
27.5.
1.
Út
28.5.
1.
St
29.5.
1.
Čt
30.5.
1.

31.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.