e-strava Jídelníček
OU a praktická škola
Nový Jičín
[0400]
Ulrich software
Den Nabídka

2.5.
Česneková s bramborem (9)
1. Kuřecí nudličky na paprice, duš.rýže, voda s citrónem (1,7,9)
Po
5.5.
Zeleninová (1,7,9)
1. Hukvaldský závitek, dušená rýže s kurkumou, salát ledový, voda s citr. (1,3)
Út
6.5.
Hovězí s krupicí a vejcem (1,3,9)
1. Paprik. lusk plň masem a rýží,rajčatová om.,knedlík se špaldou, nápoj (1,3,7,9)
2. Rizolky z mletého masa, zeleninový salát s balk.sýrem, čaj ov. (1,3,7)
St
7.5.
Z cizrny (1,3,9)Hodnocení:
1. Pečený (smaž.) sýr, vař.brambory, zelen.přídoba, jogurt.dressink (1,3,7

9.5.
Z rybího filé s pórkem (rýžová mouka, 7,9)
1. Jablková žemlovka sypaná tvarohem a skořicí, ovoce, voda s mátou (1,3,7)
Po
12.5.
Zeleninová s játrovou rýží (1,3,7,9)
1. Burgundská hov.pečeně, duš.rýže syp. petrželkou, nápoj (1,9)
Út
13.5.
Kedlubnová (1,9)
1. Pečené kuře s žeml.nádivkou, mích.brambory, lušť.salát, nápoj (1,3,7)
St
14.5.
Houbová (rýžová moluka,9)
1. Čočka na kyselo s vař.vejcem, steril.okurek, chléb, nápoj (1,3,6,7)
Čt
15.5.
Hovězí s těstovinou (1,9)
1. Vepřová pečeně po selsku, zelí z červené řepy, knedlík slezský, voda (1,3)

16.5.
Zelná (1,9)
1. Zeleninový nákyp se sýrem, bramb.kaše, kompot, nápoj (3,7)
Po
19.5.
1.
Út
20.5.
1.
St
21.5.
Pohanková se zeleninou (9)
1. Svíčková na smetaně, knedlík houskový (karlovarský), voda (1,3,7,9)
Čt
22.5.
1.

23.5.
1.
Po
26.5.
1.
Út
27.5.
1.
St
28.5.
1.
Čt
29.5.
1.

30.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.