e-strava Menu
ZŠ a MŠ Žabeň
Žabeň
[0275]
Ulrich software
Day Choice
Wed
1.5.
STÁTNÍ SVÁTEK
1.
Thu
2.5.
Polévka čočková (1)
1. Rybí filé na másle, bramborová kaše, zel. salát (4, 7)
Fri
3.5.
Drůbeží vývar s nudlemi (1, 9)
1. Kuře na paprice s těstovinou (1, 7)
Mon
6.5.
Polévka květáková (1, 3, 7)
1. Boloňské špagety s kuřecím masem, strouhaný sýr (1, 7)
Tue
7.5.
Polévka zeleninová s játrovým kapáním (1, 3, 9)
1. Krůtí pečeně, dušená mrkev s hráškem, brambory (1)
Wed
8.5.
STÁTNÍ SVÁTEK
1.
Thu
9.5.
Polévka cizrnová (1)
1. Zahradnická sekaná, brambory,zel.salát (1, 3, 7)
Fri
10.5.
Polévka zeleninová s kuskusem (1, 9)
1. Buchtičky s krémem (1, 3, 7)
Mon
13.5.
Polévka bramborová (1, 3, 9)
1. Halušky se zelím a uzeným masem (1)
Tue
14.5.
Polévka z kyselého mléka (1,3,7)
1. Přírodní hovězí plátek, bramborová kaše, zel. salát (1, 7, 10)
Wed
15.5.
Polévka rajská s ovesnými vločkami (1, 9)
1. Kuřecí papání (1, 7)
Thu
16.5.
Polévka kmínová s kapáním (1, 3, 9)
1. Hrachová kaše se smaženou cibulkou, chléb, kyselý okurek (1)
Fri
17.5.
Polévka dýňový krém (1, 7)
1. Kotleta na žampiónech, dušená rýže, zel. salát (1)
Mon
20.5.
Polévka z červené čočky (1, 9)
1. Losos na másle, špenát, brambory (4, 7)
Tue
21.5.
Polévka z jarní zeleniny (1, 7, 9)
1. Hovězí nudličky po cikánsku s těstovinou (1)
Wed
22.5.
Polévka vločková (1, 7, 9)
1. Rýžová kaše s máslem a kakaem (7)
Thu
23.5.
Polévka fazolová (1)
1. Kuřecí závitek se šunkou, sýrem, bramborová kaše, zel. salát (1, 7, 10)
Fri
24.5.
Polévka česneková s pohankou (3)
1. Segedínský guláš, kynutý houskový knedlík (1, 3, 7)
Mon
27.5.
Polévka brokolicová (1, 7)
1. Bulgureto s kuřecím masem a zeleninou, strouhaný sýr (1, 7)
Tue
28.5.
Polévka drožďová (1, 3, 9)
1. Kuře alá kachna, červené zelí, bramborový knedlík (1, 12)
Wed
29.5.
Polévka zeleninová s vajíčkem (1, 3, 9)
1. Čočka po brněnsku, vajíčko, kyselý okurek, chléb (1, 3)
Thu
30.5.
Polévka hlívová (1)
1. Zapečené brambory s uzeným masem, zel. salát (3, 7)
Fri
31.5.
Polévka hovězí rychlá (3, 9)
1. Hamburská vepřová kýta, kynutý houskový knedlík (1, 3, 7, 9, 10)
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available