e-strava Menu
ZŠ a MŠ Žabeň
Žabeň
[0275]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.4.
Polévka zeleninová s rýží (9)
1. Karlovarský vepřový guláš, těstoviny (1)
Wed
2.4.
Polévka bramborová s žampiónem (1, 9)
1. Čočka na kyselo, vajíčko, chléb, kyselý okurek (1, 3)
Thu
3.4.
Polévka hovězí vývar s nudlemi (1, 9)
1. Hovězí vařené maso, rajská omáčka, kynutý houskový knedlík (1, 3, 7, 9)
Fri
4.4.
Polévka dýňový krém (1, 7)
1. Pečené kuřecí stehno, bramborová kaše s pažitkou, zel. salát (7)
Mon
7.4.
Polévka z červené čočky (1, 9)
1. Rybí nugety, bramborová kaše s pažitkou, zel. salát (1, 4, 7)
Tue
8.4.
Polévka sýrová (1, 7, 9)
1. Přírodní kuřecí plátek, dušená rýže, zel. salát (1, 10)
Wed
9.4.
Polévka jáhlová (9)
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1, 3, 7)
Thu
10.4.
Polévka zeleninová se sýrovým kapáním (1, 3, 7, 9)
1. Boloňské špagety, strouhaný sýr (1, 7)
Fri
11.4.
Polévka pórková (1, 7)
1. Záhorácký závitek s bramborem
Mon
14.4.
Polévka zeleninová s drožďovým kapáním (1, 3, 9)
1. Kuřecí zbruf s těstovinou, strouhaný sýr (1, 7)
Tue
15.4.
Polévka rajská (1, 9)
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše s pažitkou, zel. salát (1, 3, 7)
Wed
16.4.
Polévka kuřecí vývar (1, 9)
1. Svíčková na smetaně, kynutý houskový knedlík (1, 3, 7, 9, 10)
Thu
17.4.
Polévka dle denního menu restaurace Na Rychtě (pouze MŠ)
1. Oběd dle denního menu restaurace Na Rychtě (pouze MŠ)
Fri
18.4.
Velký pátek
1.
Mon
21.4.
Velikonoční pondělí
1.
Tue
22.4.
Polévka frankfurtská (1)
1. Pečené rybí filé s anglickou a rajčetem, bramb. kaše s pažitkou, zel.salát (4)
Wed
23.4.
Polévka zeleninová s bulgurem (1, 9)
1. Krupicová kaše s máslem a kakaem (1, 7)
Thu
24.4.
Polévka čočková (1)
1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše s pažitkou, zel. salát (1, 3, 7)
Fri
25.4.
Polévka zeleninová s vaječnou jíškou (1, 3, 9)
1. Vepřový závitek, dušená rýže, zel. salát (10)
Mon
28.4.
Polévka česneková s bramborem
1. Fazole, chléb, kyselý okurek (1)
Tue
29.4.
Polévka zeleninová s játrovým kapáním (1, 3, 9)
1. Kuřecí plátek, brambory s pažitkou, zel. salát (1, 10)
Wed
30.4.
Polévka boršč (1, 7, 9)
1. Vepřová pečeně na slanině s noky (1)
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available