e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Žabeň
Žabeň
[0275]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.3.
Polévka krupicová s vejci (1, 3, 9)
1. Boloňské špagety, strouhaný sýr (1, 7)
Út
4.3.
Polévka rajská s těstovinou (1, 9)
1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, zel. salát (1, 3, 7)
St
5.3.
Polévka bramborová (1, 9)
1. Fazole po bretaňsku, chléb, kyselý okurek (1)
Čt
6.3.
Polévka pohanková (9)
1. Nudle s mákem (1, 7)

7.3.
Polévka zeleninová s játrovou rýží (1, 3, 9)
1. Vepřová kotleta po znojemsku, dušená rýže, zel. salát (1)
Po
10.3.
Polévka z červené čočky (1, 9)
1. Rybí filé na másle, bramborová kaše, zel. salát (4, 7)
Út
11.3.
Polévka květáková (1, 3, 7)
1. Přírodní kuřecí plátek, dušená rýže, zel. salát (1, 10)
St
12.3.
Polévka kuřecí vývar s nudlemi (1, 9)
1. Hovězí guláš, kynutý houskový knedlík (1, 3, 7)
Čt
13.3.
Polévka selská (1, 9)
1. Vepřenky s cibulí, brambory, zel. salát (1, 3, 7, 10)

14.3.
Polévka kapiová (1, 7)
1. Těstoviny zapečené s cuketou (bezmasé), zel. salát (1, 3, 7)
Po
17.3.
Polévka hráškový krém (1, 7)
1. Dušený špenát, vajíčko, brambory (1, 3, 7)
Út
18.3.
Polévka vývar s tarhoňou (1, 9)
1. Kuřecí plátek, sýrová omáčka, těstoviny (1, 7)
St
19.3.
Polévka vločková (1, 9)
1. Domácí buchty s tvarohem, marmeládou (1, 3, 7)
Čt
20.3.
Polévka čočková (1)
1. Smažené rybí filé, bramborová kaše, zel. salát (1, 3, 4, 7)

21.3.
Polévka zeleninovo-kroupová (1, 9)
1. Vepřová kotleta na ajvaru, dušená rýže, zel. salát (1)
Po
24.3.
Polévka mrkvová (1, 9)
1. Sekaný pečený karbenátek, bramborová kaše, zel. salát (1, 3, 7)
Út
25.3.
Polévka zeleninová s kuskusem (1, 9)
1. Frankfurtská pečeně, kynutý houskový knedlík (1, 3, 7)
St
26.3.
Polévka brokolicový krém (1, 7)
1. Krůtí nudličky s bulgurem, trio zelenina (1, 10)
Čt
27.3.
Polévka zeleninová s drožďovým kapáním (1, 3, 9)
1. Hrachová kaše s cibulkou, chléb, kyselý okurek (1)

28.3.
Polévka zeleninová s vajíčkem (1, 3, 9)
1. Kuře ala kachna, červené zelí, bramborový knedlík (1)
Po
31.3.
Polévka zelná (1)
1. Rizoto s vepřovým masem a zeleninou, strouhaný sýr, zel. salát (7)
Út
1.4.
Polévka zeleninová s rýží (9)
1. Karlovarský vepřový guláš, těstoviny (1)
St
2.4.
Polévka bramborová s žampiónem (1, 9)
1. Čočka na kyselo, vajíčko, chléb, kyselý okurek (1, 3)
Čt
3.4.
Polévka hovězí vývar s nudlemi (1, 9)
1. Hovězí vařené maso, rajská omáčka, kynutý houskový knedlík (1, 3, 7, 9)

4.4.
Polévka dýňový krém (1, 7)
1. Pečené kuřecí stehno, bramborová kaše s pažitkou, zel. salát (7)
Po
7.4.
Polévka z červené čočky (1, 9)
1. Rybí nugety, bramborová kaše s pažitkou, zel. salát (1, 4, 7)
Út
8.4.
Polévka sýrová (1, 7, 9)
1. Přírodní kuřecí plátek, dušená rýže, zel. salát (1, 10)
St
9.4.
Polévka jáhlová (9)
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1, 3, 7)
Čt
10.4.
Polévka zeleninová se sýrovým kapáním (1, 3, 7, 9)
1. Boloňské špagety, strouhaný sýr (1, 7)

11.4.
Polévka pórková (1, 7)
1. Záhorácký závitek s bramborem
Po
14.4.
Polévka zeleninová s drožďovým kapáním (1, 3, 9)
1. Kuřecí zbruf s těstovinou, strouhaný sýr (1, 7)
Út
15.4.
Polévka rajská (1, 9)
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše s pažitkou, zel. salát (1, 3, 7)
St
16.4.
Polévka kuřecí vývar (1, 9)
1. Svíčková na smetaně, kynutý houskový knedlík (1, 3, 7, 9, 10)
Čt
17.4.
Polévka dle denního menu restaurace Na Rychtě (pouze MŠ)
1. Oběd dle denního menu restaurace Na Rychtě (pouze MŠ)

18.4.
Velký pátek
1.
Po
21.4.
Velikonoční pondělí
1.
Út
22.4.
Polévka frankfurtská (1)
1. Pečené rybí filé s anglickou a rajčetem, bramb. kaše s pažitkou, zel.salát (4)
St
23.4.
Polévka zeleninová s bulgurem (1, 9)
1. Krupicová kaše s máslem a kakaem (1, 7)
Čt
24.4.
Polévka čočková (1)
1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše s pažitkou, zel. salát (1, 3, 7)

25.4.
Polévka zeleninová s vaječnou jíškou (1, 3, 9)
1. Vepřový závitek, dušená rýže, zel. salát (10)
Po
28.4.
Polévka česneková s bramborem
1. Fazole, chléb, kyselý okurek (1)
Út
29.4.
Polévka zeleninová s játrovým kapáním (1, 3, 9)
1. Kuřecí plátek, brambory s pažitkou, zel. salát (1, 10)
St
30.4.
Polévka boršč (1, 7, 9)
1. Vepřová pečeně na slanině s noky (1)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.