e-strava Jídelníček
ZŠ Komenského 402
Frýdek Místek
[0365]
Ulrich software
Den Nabídka
Čt
2.5.
Bramborová s houbami (7,1.1,9,12,1.3)Hodnocení:
1. Horňácký fazolový guláš s masem, chléb,čaj,mléko (1,7,3,8,1.1,6,9,10,11,1.2)

3.5.
Gulášová polévka (3,6,7,9,10,11,1.1,4)Hodnocení:
1. Kuřecí nudličky na kari, dušená rýže,salát,džus,ovoce (1.1,11,10,9,7)
Po
6.5.
Celerová(7,1.1-3,9)Hodnocení:
1. Vepřový vrabec, kysané zelí, housk. a celozrnný knedlík, čaj(1.1-3,3,7)
Út
7.5.
Mrkvová s jáhly(1.1,1.4,7,9,10,3,4,6)
1. Rybí filé na leču, brambor, salát, džus, ovoce(4,7,12)
Čt
9.5.
S drožďovými knedlíčky(9,7,3,1.1,6,11,13,4)
1. Špecle s nivovou omáčkou, čaj(1.1,3,6,7)

10.5.
Hrachová(1.1-3,7,6,10,9,11,3)
1. Kuř. po pražsku, pohanková rýže, salát, džus, ovoce(1.1)
Po
13.5.
Zeleninová(7,1.1,9,3,4,6)Hodnocení:
1. Drůbeží čína, bulgur, salát, čaj(1.1,7,3,10)
Út
14.5.
Rybí maďarská(4,1.1,3,6,7,9,10,11)Hodnocení:
1. Smažený vepř. řízek, brambor, kompot, džus(1.1,3,7,6,11,13,9,10,12)
St
15.5.
Kmínová s bramborem(7,1.1,9,3,4,6)Hodnocení:
1. Smetanová čočka, bača chléb, salát, mléko, ovoce(1.1-2,9,7,6)
Čt
16.5.
Drůbeží s celest. nudlemi(9,1.1,3,7,6,4)Hodnocení:
1. Zapečené těstoviny s kuř. masem a brokolicí, okurek, džus(1.1,3,7,10)

17.5.
Pórková s kapáním(3,1.1,7,4,6,9)Hodnocení:
1. Hov. pikantní nudličky(ster. okurek, kapie), hranolky, čaj, ovoce(7,1.1,10,6,9)
Po
20.5.
Bramborová(7,1.1,6,10,9,11,3)
1. Kuřecí pekinské(žampiony, okurky), těstoviny, džus(10,7,1.1)
Út
21.5.
Fazolová se smetanou(1.1,7,3,8)
1. Přírodní vepř. kotlet, bram. kaše, salát, čaj s medem(1.1,7,10,6,3,9,4,12)
St
22.5.
Dršťková z hlívy ústřičné(3,6,7,9,10,11,1.1,4)
1. Pečený rybí karbenátek, brambor, salát, džus, ovoce(4,3,1.1-3,6,7,11,13,12)
Čt
23.5.
Česneková s pohankou(1.1,6,3,9,4,7,10,11)
1. Zeleninový bulgur se šunkou a sýrem, šopský salát, čaj(1.1,7,6)

24.5.
Zeleninová s červenou čočkou(9,7,1.1,3,4,6,10)
1. Hov.svíčk.na smet., housk. a a cel. knedlík, džus, ovoce(1.1-3,3,4,7,9,12,6,3)
Po
27.5.
Rajčatová s oves. vločkami(1.1,1.4,3,7,4,6,9,10,11)
1. Vepřové maso v kapustě, brambor, čaj(1.1,6,3,9,4,7,12)
Út
28.5.
Jáhlová(9,7,1.1,3,4,6)
1. Pečené kuřecí stehno, rýže, salát, džus(7,1.1,12,3,6,9,10,11)
St
29.5.
Kulajda(7,1.1,3)
1. Šoulet(hrách, kroupy), chléb, salát, mléko, ovoce(1.1-3,7,6,10,9,11,3)
Čt
30.5.
Hovězí s krupic. noky(9,7,1.1,3,6,4)
1. Vepřenky s cibulí, brambor, salát, čaj(1.1-3,10,3,12)

31.5.
Zeleninová(7,1.1,9,3,4,6)
1. Krůtí paprikáš, těstoviny, džus, ovoce(7,1.1)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.