e-strava Jídelníček
ZŠ Komenského 402
Frýdek Místek
[0365]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
1.4.
Pohanková(9,7,1.1,3,4,6)Hodnocení:
1. Kuř. nudličky na kari, kuskus, salát, čaj(1.1,10,11,9,7)
St
2.4.
Bramborová s cizrnou(7,1.1,6,10,9,11,3)Hodnocení:
1. Šoulet se zeleninou, salát, cibul. chléb, mléko, ovoce(1.1-3,9,7,6,10,11,3)
Čt
3.4.
Česneková s bulgurem(1.1,6,3,9,4,7,10,11)Hodnocení:
1. Bramborové knedle plněné uz. masem, kys. zelí, čaj(1.1,3,7,6,11)

4.4.
Kmínová s vejci(1.1,9,3,7,4,6)
1. Pečené kuř. stehno, brambor, duš. zelenina, džus, ovoce(7,1.1,12,3,6,9,10,11)
Po
7.4.
Rajčatová s kapáním(1.1,3,7,6,9,10,11,4)Hodnocení:
1. Zapečené těstoviny s kuř. masem a brokolicí, okurek, čaj(1.1,3,7,10)
Út
8.4.
Zeleninová s quinoou(9,7,1.1,3,4,6)Hodnocení:
1. Krůtí paprikáš, houskový knedlík, džus(1.1-3,7,3)
St
9.4.
Čočková se zeleninou(1.1,1.3,9)Hodnocení:
1. Losos na másle, bram. kaše, kompot, čaj, ovoce(4,7,12)
Čt
10.4.
Zelňačka(1.1,7)Hodnocení:
1. Vepř. kotlet na houbách, brambor, salát, džus(1.1,12,7)

11.4.
Kroupová(9,1.3,7,1.1,3,4,6)
1. Hovězí na zelenině, rýže, salát, mošt(9,1.1,7,3,6,4)
Po
14.4.
Polévka zeleninová s rybími knedlíčky (7,1.1,9,3,4,6,11,13)Hodnocení:
1. Boloňské špagety, čaj ovocný (7,1.1)
Út
15.4.
Polévka krupicová s vejci (9,1.1,3,7,4,6)Hodnocení:
1. Sekaný řízek, brambory vař.,tatar.omáčka, džus (1.1,1.2,1.3,7,6,3,11,13,12,10)
St
16.4.
Polévka kedlubnová (7,1.1)
1. Hrachová kaše s párkem, chléb, kakao, ovoce (1.1,7,6,10,9,11,3,1.2)
Út
22.4.
Mrkvová s ovesnými vločkami (1.1,7,9,10,3,4,6,1.4)
1. Rybí stripsy, bramborová kaše, salát, čaj ovocný (1.1,4,3,12,7)
St
23.4.
Drůbeží s těstovinou (9,1.1,3,7,6,4)
1. Mexický guláš, dušená rýže, džus, ovoce (1.1,7,6,3,9,4)
Čt
24.4.
Zeleninový boršč (9,3,6,7,10,11,1.1,12,4)
1. Žemlovka s jablky a tvarohem, granko (1.1,1.2,1.3,7,3,12,6)

25.4.
Havířská fazolačka (1.1,1,7,3,8)
1. Kuřecí nudličky se sýrovou omáčkou, tarhoňa, čaj s citronem (7,1.1,12)
Po
28.4.
Zeleninová s jáhlami (9,7,1.1,3,4,6)
1. Masové koule v rajč.omáčce,duš.rýže,džus (7,1.1,1.2,1.3,3,6,11,13,9,12)
Út
29.4.
Kefírová polévka (1.1,7)
1. Vepřové maso na slanině, bramb.kaše,salát,čaj ovocný (1.1,10,6,3,9,4,7,12)
St
30.4.
Cibulová s bramborem (1.1,7,3,4,6,9)
1. Čočka s tofu, chléb,mléko,salát,ovoce (1.1,9,6,1.2,7)

2.5.
Kmínová s kapáním (1.1,9,3,7,4,6)
1. Vepřové v kapustě,brambory vařené, čaj (1.1,12,7)
Po
5.5.
1.
Út
6.5.
1.
St
7.5.
1.

9.5.
1.
Po
12.5.
1.
Út
13.5.
1.
St
14.5.
1.
Čt
15.5.
1.

16.5.
1.
Po
19.5.
1.
Út
20.5.
1.
St
21.5.
1.
Čt
22.5.
1.

23.5.
1.
Po
26.5.
1.
Út
27.5.
1.
St
28.5.
1.
Čt
29.5.
1.

30.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.