e-strava Jídelníček
ZŠ Komenského 402
Frýdek Místek
[0365]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
2.5.
Kmínová s kuskusem(1.1,9,3,7,6,4)Hodnocení:
1. Bramborové halušky se zelím, čaj(1.1,12,7)
St
3.5.
Hrachová(1.1-3,7,6,10,9,11,3)Hodnocení:
1. Pečený rybí karbenátek, bram.kaše, salát, džus ovoce(4,3,1.1-3,6,7,11,13)
Čt
4.5.
Špenátová(1.1-3,7,3)Hodnocení:
1. Pečené kuře, rýže s quinoou, salát, čaj(7,1.1,12,3,9,10,11)

5.5.
Zeleninová s čer. čočkou(9,7,1.1,3,6,4,1,10)Hodnocení:
1. Bratislavská vepř. plec, houskový a celozr. knedlík, mléko, ovoce(1.1,7)
Út
9.5.
Pórková s kapáním(3,1.1,7,4,6,9)Hodnocení:
1. Čočka s uz. tofu, chléb, švest. pudink, džus(1.1-2,9,6,10,1.4,3,8)
St
10.5.
Vločková(9,1.4,7)Hodnocení:
1. Kuřecí nudličky po orientálsku(paprika, rajče),těstov. rýže, čaj, ovoce(1.1)
Čt
11.5.
Ragů s bramborem(9,12,7,1.1)Hodnocení:
1. Sekaný řízek přírodní, brambor, salát, džus(1.1-3,7,6,3,11,13,12)

12.5.
Česneková s bulgurem(1.1,6,3,9,4,7,10,11)Hodnocení:
1. Vepřové v kapustě, gnocchi, mátový čaj s medem, ovoce(1.1)
Po
15.5.
Kulajda(7,1.1,3)Hodnocení:
1. Těstoviny s tvarohem a ořechy, granko(1.1,7,6)
Út
16.5.
Jáhlová(9,7,1.1,3,4,6)Hodnocení:
1. Vepřový závitek se suš. rajčaty a špenátem, rýže, salát, čaj(1.1,12)
St
17.5.
Čočková s kroupami(1.1,1.3,9)Hodnocení:
1. Rybí filé po řecku, brambor, salát, džus, ovoce(4,1.1,7,3,12)
Čt
18.5.
Selská s těstovinou(7,1.1,9)Hodnocení:
1. Smažený vepř. řízek, brambor, kompot, čaj(1.1,3,7,6,11,13,9,10,12)

19.5.
Zelňačka s párkem(3,6,7,9,10,1.1)Hodnocení:
1. Krůtí myslivecký guláš, housk. a celozr. knedlík, džus, ovoce(7,9,1.1-3,3,7)
Po
22.5.
Ruský boršč(9,3,6,7,10,11,1.1,12,4)Hodnocení:
1. Zapečené těstoviny s kuřecím masem a brokolicí, salát, čaj(1.1,3,7,12)
Út
23.5.
Pohanková(9,7,1.1,3,4,6)Hodnocení:
1. Hovězí pikant. nudličky, bram.packy(brambor),džus(7,1.1,6,3,9,4,12)
St
24.5.
Rybí polévka šči(4,9,1.1,7)Hodnocení:
1. Bílé fazole po florentinsku, chléb, salát, mléko, ovoce(1,7,3,8,9,6,10,11,1.1-2)
Čt
25.5.
Zeleninová s kuskusem(9,7,1.1,3,4,6)Hodnocení:
1. Brambor. knedlíky plněné uz. masem, kys. zelí, čaj(1.1,3,7,6,11)

26.5.
Bramborová(7,1.1,6,10,9,11,3)Hodnocení:
1. Masové koule v rajčatové omáčce, rýže, džus, ovoce(7,1.1-3,3,6,11,13,9,12)
Po
29.5.
Houbová(9,1.1,7,12,3,4,6)
1. Koprová omáčka, vař. vejce, brambor, čaj(1.1,6,3,9,4,7,12)
Út
30.5.
Zeleninová s krupic. noky(9,7,1.1,3)
1. Boloňské špagety se sýrem, džus(7,1.1)
St
31.5.
Hrstková(1.1,1.3,1,7,3,8,6,10,9,11)
1. Rybí filé na medvěd. česneku s paprikou, bram. kaše, salát, mošt(4,12,3,6,7,9,10
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.