e-strava Jídelníček
ZŠ Komenského 402
Frýdek Místek
[0365]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
3.1.
Zeleninová(7,1.1,9,3,4,6)Hodnocení:
1. Bramborové halušky s kyselým zelím, čaj(1.1,12,7)
St
4.1.
Z červené čočky(1.1,7,6,10,9,11,3)Hodnocení:
1. Treska na česneku s paprikou, brambor, salát, džus, ovoce(4,12,3,6,7,9,10,11)
Čt
5.1.
Selská s houbami(7,1.1)Hodnocení:
1. Vepřové na kmíně, rýže, salát, čaj(1.1)

6.1.
Kmínová s vejci(1.1,9,3,7,4,6)Hodnocení:
1. Svíčková na smetaně, hous. a celozr. knedlík, džus, ovoce(9,12,7,1.1-3,10,6,3,4)
Po
9.1.
Květáková(7,1.1,3)
1. Vepřové rizoto, okurek, čaj(7,9,10,12)
Út
10.1.
Bramborová s cizrnou(7,1.1,6,10,9,11,3)
1. Řecký guláš z krůtího masa, těstoviny, džus(1.1,7,6,10,9,11,3)
St
11.1.
Zeleninová s pohankou(9,7,1.1,3,4,6)Hodnocení:
1. Chilli con carne, chléb, čaj, ovoce(1,7,3,8,6,9,10,11,1.1-2)
Čt
12.1.
Rajčatová s kapáním(1.1,3,7,6,9,10,11,4)Hodnocení:
1. Kuřecí na kari,bram. kaše, salát, džus(1.1,11,10,9,7,12)

13.1.
Hovězí s rýží a hráškem(9,1.1,6,3,4,7)
1. Smažený karbenátek, kys. zelí, brambor, čaj, ovoce(7,3,6,10,9,11,1.1-3,13,12)
Po
16.1.
Cibulová se sýrem a krutony(1.1-3,7,3,4,6,9)Hodnocení:
1. Vepřové v mrkvi, brambor, džus(7,1.1,9,10,12)
Út
17.1.
Z jarní zeleniny(7,1.1,9,3,4,6)Hodnocení:
1. Hovězí nudličky po pražsku, kuskus, salát, čaj(1.1,12)
St
18.1.
Hrstková(1.1,1.3,1,7,3,8,6,10,9,11)Hodnocení:
1. Ryba po řecku(olivy, protlak),brambor, salát, džus, ovoce(4,1.1,7,3,12)
Čt
19.1.
Z vaječné jíšky(9,7,1.1,3,4,6)Hodnocení:
1. Domácí buchty s povidly, mléko(1.1,7,3,12)

20.1.
Pórková s kapáním(3,1.1,7,4,6,9)Hodnocení:
1. Masové koule v rajčatové omáčce, rýže, čaj, ovoce(7,1.1-3,3,6,11,13,9,12)
Po
23.1.
Česneková s kroupamiHodnocení:
1. Mor. vrabec, duš. špenát, bram. knedlík, džus(1.1,7,3,6,11)
Út
24.1.
Mrkvová s oves. vločkami(1.1,7,9,10,3,4,6,1.4)Hodnocení:
1. Žampionová omáčka, vejce, brambor, čaj(7,1.1,3,12)
St
25.1.
Zeleninová s rybími knedlíčky(7,1.1,9,3,4,6,11,13)Hodnocení:
1. Hrachová kaše s cibulkou, chléb,džus, ovoce(1.1,7,6,10,9,11,3,1.1-2,6)
Čt
26.1.
Jáhlová(9,7,1.1,3,4,6)
1. Smažené kuř. stehno, brambor, salát, čaj(1.1,3,7,6,11,13,9,10,12)

27.1.
Kapustová(1.1,7,6,10,9,11,3,4)
1. Boloňské špagety, džus, ovoce(7,1.1)
Po
30.1.
Bramborová farmářská(7,1.1,1.3,9,12)
1. Bratislavská vepř. plec, houskový a celozrnný knedlík, čaj(7,1.1-3,12,9,10,3)
Út
31.1.
Zeleninová s drožďovými knedlíčky(9,7,3,1.1,6,11,13,4)
1. Ryba pečená s uzeným sýrem, brambor. kaše,salát, džus(4,7,12)
St
1.2.
Fazolová(1.1,1,7,3,8,6,10,9,11)
1. Krůtí nudličky, bulgur po staročesku, salát, čaj, ovoce(7,1.1)
Čt
2.2.
Zelňačka s kroupami(1.1,7)
1. Zbojnický skřivan( s párkem), brambor, salát, mošt(1.1,12,7)
Po
13.2.
1.
Út
14.2.
1.
St
15.2.
1.
Čt
16.2.
1.

17.2.
1.
Po
20.2.
1.
Út
21.2.
1.
St
22.2.
1.
Čt
23.2.
1.

24.2.
1.
Po
27.2.
1.
Út
28.2.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.