e-strava Jídelníček
ZŠ Komenského 402
Frýdek Místek
[0365]
Ulrich software
Den Nabídka
St
1.10.
Česneková s pohankou(1.3,1.1,6,3,9,4,7,10,11)Hodnocení:
1. Krůtí nudličky na kari, kuskus, salát, ledový čaj, ovoce(1.1,10,11,9,7)
Čt
2.10.
Podmáslová(1.1,7)Hodnocení:
1. Luštěninový prejt, bača chléb, okurek, mléko lipánek(7,6,10,9,11,3,13,1.1-3)

3.10.
Kmínová s bulgurem(7,1.1,9,3,4,6)Hodnocení:
1. Sekaný řízek, hláv. zelí, brambor, čaj, ovoce(1.1-3,7,6,3,11,13,12)
Po
6.10.
Z jarní zeleniny(7,1.1,9,3,4,6)
1. Selská pečeně, špenát dušený, bram. knedlík, džus(1.1,7,3,6,11)
Út
7.10.
Z červené čočky(1.1,7,6,10,9,11,3)Hodnocení:
1. Dukátové buchtičky s krémem, čaj, ovoce(1.1,3,7,1.4,8,12)
St
8.10.
Cibulová se sýrem(1.1-3,7,3,4,6,9)Hodnocení:
1. Losos na másle, bram. kaše, salát, džus(4,7,12)
Čt
9.10.
Gulášová(1.1,3,6,7,9,10,11,4)Hodnocení:
1. Čevabčiči, brambor, dom. tatarka, čaj(1.1-3,3,6,7,9,10,11,12)

10.10.
Bramborová se zelím a rajčaty(1.1,7)Hodnocení:
1. Hovězí po cikánsku, těst. rýže, mošt(3,6,7,9,10,11,1.1,4)
Po
13.10.
Cuketová s oreganem(7,9,1.1)Hodnocení:
1. Krůtí nudličky po pražsku, rýže, salát, džus(1.1)
Út
14.10.
Kapustová s kroupami(1.1,1.3,7,6,10,9,11,3,4)
1. Koprová omáčka, vař. vejce, brambor, čaj(1.1,6,3,9,4,7,12)
St
15.10.
Zeleninová s kapáním(9,7,3,1.1,4,6)
1. Mexické fazole, chléb, salát, caro, ovoce(7,1,3,8,1.1-2,6)
Čt
16.10.
Hovězí s těstovinou((9,1.1,6,3,4,7)
1. Hovězí guláš, housk. knedlík, džus(3,6,7,9,10,1.1-3,4)

17.10.
Rybí šči((4,9,1.1,7)
1. Holandský řízek, brambor, salát,čaj, ovoce(7,1.1,3,6,11,13,9,10,12)
Po
20.10.
1.
Út
21.10.
1.
St
22.10.
1.
Čt
23.10.
1.

24.10.
1.
Čt
30.10.
1.

31.10.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.