e-strava Jídelníček
ZŠ Ostravice
Ostravice
[0362]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.3.
Pohanková se zeleninou (9)
1. Koprová omáčka, vejce, brambor (1,7,3)
Út
4.3.
Zelňačka (1,7,9)
1. Přírodní kuřecí řízek, zeleninový kuskus (1,7)
St
5.3.
Rajčatová s těstovinou (1,9,7)Hodnocení:
1. Zapečené brambory s luštěninou a zeleninou, salát z hl.zelí a řepy (1,3,7,6)
Čt
6.3.
Česnečka (1,3)
1. Hovězí pečeně znojemská, dušená rýže (1,)

7.3.
Bramboračka s houbama (1,7,9)
1. Mexická pánev, chleba (1)
Po
10.3.
Pórková polévka (1,7)
1. Losos pečený na másle, bramborová kaše, kompot (4,7)
Út
11.3.
Zeleninová polévka (1,9)
1. Bakoňská kotleta, bulgur (1,7,9)
St
12.3.
Dýňová polévka (1,7,9)
1. Mozaiková sekaná s tuňákem, br. kaše, mrkvový salát (1,4,7,3)
Čt
13.3.
Kulajda (1,3,7,9)
1. Rizoto, okurek (1,7)

14.3.
Čočková se zeleninou julienne (9)
1. Dukátové buchtičky s krémem (1,3,7)
Po
17.3.
Drožďová polévka (3,1,7,9)
1. Kuře pečené s jablky a křenem, br. kaše (7)
Út
18.3.
Špenátová polévka (1,3,7)
1. Tarhoňové rizoto (1,7,6,9)
St
19.3.
Jáhlová se zeleninou (9)
1. Hrachová kaše s cibulkou, chleba (1,7)
Čt
20.3.
Hovězí vývar s nudlemi (1,9)
1. Vařené hovězí, rajská omáčka, dušená rýže (1,9,7)

21.3.
Vločková (7,9)Hodnocení:
1. Selská vepřová pečeně, dušená zelenina na másle, halušky (1,7)
Po
24.3.
Polévka bramborová s rajčaty a hl.zelím (1,7)
1. Obalovaná treska, br. kaše, salát mrkvový salát (1,4,7,10)
Út
25.3.
Zeleninová se sýrovým kapáním (1,3,7,9)
1. Námořnické maso s rýží (1,3)
St
26.3.
Kroupová (1,9)
1. Moravský vrabec, zelí, br. knedlík (1)
Čt
27.3.
Zeleninová s pohankou (9)Hodnocení:
1. Kuře na paprice, cereální těstoviny (1,7)

28.3.
Fazolová polévka (9)
1. Krupicová kaše (1,7)
Po
31.3.
Rybí s jáhlama (4,9)
1. Fazolky na smetaně, br. vařený, vejce (1,7,3)
Út
1.4.
Drožďová polévka (1,3,7,9)
1. Kuřecí nudličky, bulgur (1,7)
St
2.4.
Cizrnová polévka s kokosovým mlékem (1,9,3)
1. Domácí sekaná, br. kaše, okurkový salát se smetanou (1,7,3)
Čt
3.4.
Česnečka (1,3)
1. Zeleninová čočka, vejce, chleba, okurek (1,3,9)

4.4.
Polévka zeleninová s vejci (1,3,9)
1. Těstoviny zapečené s brokolící sýrem, kuř.masem (1,7,10)
Po
7.4.
1.
Út
8.4.
1.
St
9.4.
1.
Čt
10.4.
1.

11.4.
1.
Po
14.4.
1.
Út
15.4.
1.
St
16.4.
1.
Út
22.4.
1.
St
23.4.
1.
Čt
24.4.
1.

25.4.
1.
Po
28.4.
1.
Út
29.4.
1.
St
30.4.
1.

2.5.
1.
Po
5.5.
1.
Út
6.5.
1.
St
7.5.
1.
Po
12.5.
1.
Út
13.5.
1.
St
14.5.
1.
Čt
15.5.
1.

16.5.
1.
Po
19.5.
1.
Út
20.5.
1.
St
21.5.
1.
Čt
22.5.
1.
Po
26.5.
1.
Út
27.5.
1.
St
28.5.
1.
Čt
29.5.
1.

30.5.
1.
Po
2.6.
1.
Út
3.6.
1.
St
4.6.
1.
Čt
5.6.
1.

6.6.
1.
Po
9.6.
1.
Út
10.6.
1.
St
11.6.
1.
Čt
12.6.
1.

13.6.
1.
Po
16.6.
1.
Út
17.6.
1.
St
18.6.
1.
Čt
19.6.
1.

20.6.
1.
Po
23.6.
1.
Út
24.6.
1.
St
25.6.
1.
Čt
26.6.
1.

27.6.
1.
Po
25.8.
1.
Út
26.8.
1.
St
27.8.
1.
Čt
28.8.
1.

29.8.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.