e-strava Menu
ZŠ Školní
Orlová Lutyně
[0361]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.4.
Cibulová se strouháním 1.1,3
1. Smažená ryba, bramborová kaše, zelný salát 1.1,3,4,7 nápoj
2. Zeleninové lečo, chléb 1.1,1.2,3 nápoj
Wed
2.4.
Kmínová s vejci 1.1,3
1. Vepřové na červeném zelí, bramborový knedlík 1.1,3 nápoj
2. Rýžový nákyp s meruňkama 1.1,7 nápoj
Thu
3.4.
Gulášová s bramborami 1.1
1. Vařené vejce, koprová omáčka, brambory 1.1,3,7 nápoj
2. Brokolice na másle, brambory, okurka nápoj
Fri
4.4.
Hrachová polévka 1.1,7
1. Kuřecí ražničí na plechu, rýže, salát z červené řepy 1.1,7,10 nápoj
2. Houbové ragů, rýže, salát z červené řepy nápoj
Mon
7.4.
Zeleninová s červenou čočkou 1.1,9
1. Krůtí kostky na pórku, bulgur s těstovinou 1.1, 3,10 nápoj
2. Zeleninový salát se sýrem, pečivo 1.1,7 nápoj
Tue
8.4.
Dýňová s krutony 1.1,7
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, salát zelný 1.1,3,7 nápoj
2. Rybí závitky ( zelenina, angl.slanina), bramb. kaše, zelný salát 1.1,4,7 nápoj
Wed
9.4.
Fazolová 1.1,7
1. Bramborové šišky s opraženou strouhankou a máslem, mléko 1.1,3,7
2. Boloňské lasagne, okurka 1.1,3,7 nápoj
Thu
10.4.
Květáková s vejci 1.1,3,7
1. Kuřecí plátek na kmínu, brambory, mrkvový salát 1.1,10 nápoj
2. Květákový mozeček, brambory, salát mrkvový 1.1,3,7 nápoj
Fri
11.4.
Bramborová 1.1,10
1. Vepřová pečeně na smetaně, houskový knedlík 1.1,3,7 nápoj
2. Špecle s kysaným zelím a anglickou slaninou 1.1,3 nápoj
Mon
14.4.
Krupicová s vejci 1.1,3,9
1. Masové kuličky, rajčatová omáčka, rýže 1.1,3,7 nápoj
2. Králík na divoko, rýže, okurka 1.1,10 nápoj
Tue
15.4.
Pórková s kroupami 1.1
1. Tilápie (ryba) na paprikách, bramborová kaše, salát 1.1,4,7 nápoj
2. Zeleninový karbanátek, bramborová kaše, salát 1.1,3,7 nápoj
Wed
16.4.
Zeleninová s bramborami 1.1,9
1. Čočka na kyselo, vejce, chléb, okurka 1.1,3,7 nápoj
2. Bramborový guláš s chlebem 1.1,1.2 nápoj
Tue
22.4.
1.
2.
Wed
23.4.
1.
2.
Thu
24.4.
1.
2.
Fri
25.4.
1.
2.
Mon
28.4.
1.
2.
Tue
29.4.
1.
2.
Wed
30.4.
1.
2.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available