e-strava Menu
ZŠ Skřečoň
Bohumín
[0033]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.9.
Polévka bramborová /1/1,7,9/Rating:
1. Kuřecí nudličky v sýrové omáčce /1/1,7,9/, těstoviny /1/1,3/
Tue
2.9.
Polévka kmínová s kapáním /1/1,7,9,3/Rating:
1. Bělehradský vepřový plátek /1/1,9/, brambory
2. Moravský vrabec, čočka po švábsku /7,9/, chléb /1/1,1/2/
Wed
3.9.
Polévka brokolicový krém /1/1,7/
1. Hovězí roštěná /1/1,9,10/, dušená rýže
2. Hlíva ústřičná na smetaně /1/1,7/, špecle /1/1,3/
Thu
4.9.
Polévka špenátová /1/1,7,3/Rating:
1. Krůtí plátek na medvědím česneku /1/1,9/, kuskus se zeleninou /1/1,9/
2. Poděbradské vepřové maso /1/1,9,7/, houskový knedlík /1/1,7,3/
Fri
5.9.
Polévka fazolová /1/1,7/
1. Sekaný máslový řízek /1/1,7,3/, bramborová kaše /7/
2. Hovězí kýta na hříbkách /1/1,7,9/, rýže basmati
Mon
8.9.
Polévka česneková /9/
1. Italský guláš /1/1,10,9,7/, špagety /1/1,3/
2. Hořčičné rybí filé /4,7,10/, brambory, salát z červené řepy
Tue
9.9.
Polévka koprová /7,3/
1. Pastýřský řízek /1/1,7,3,9/, bramborová kaše /7/, salát z míchané zeleniny
2. Hovězí tokáň /1/1,9/, špecle /1/1,3/
Wed
10.9.
Polévka slepičí vývar s opraženým strouháním /1/1,7,9,3/
1. Plněný papr. lusk /dospělí/ mas. koule /1/1,3/, rajská om. /1/1,7/, housk. knedl
2. Vepřový plátek na medvědím česneku /1/1,9/, pohankový salát
Thu
11.9.
Polévka čočková /1/1
1. Kuřecí stehno pečené na másle /1/1,7,9/, kuř. nudličky /1.st/, brambory, kompot
2. Bramborové šišky s mákem /1/1,7,3,6,11/
Fri
12.9.
Polévka pórková /1/1,9/
1. Španělský ptáček naruby /1/1,10,9,3/, dušená rýže, hl. salát
2. Cikánská vepřová pečeně /1/1,10,9/, těstoviny /1/1,3/, hlávkový salát
Mon
15.9.
1.
Tue
16.9.
1.
Wed
17.9.
1.
Thu
18.9.
1.
Fri
19.9.
1.
Mon
22.9.
1.
Tue
23.9.
1.
Wed
24.9.
1.
Thu
25.9.
1.
Fri
26.9.
1.
Mon
29.9.
1.
Tue
30.9.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available