e-strava Jídelníček
ZŠ Skřečoň
Bohumín
[0033]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.3.
Polévka z fazolových lusků /1/1,7/Hodnocení:
1. Těstovinové rizoto s krůtím masem a zeleninou /1/1,3,9/, kyselý okurek /10/
Út
4.3.
Polévka hrstková /1/1,1/3,/9/Hodnocení:
1. Hovězí kýta na zelenině /1/1,1/3/9/, bramborová kaše /7/, hlávkový salát
St
5.3.
Polévka česneková /9/Hodnocení:
1. Plněný papr.lusk/dosp./,mas. koule/1/1,3/, rajská omáčka /1/1,7/, knedlík /1/1,3
Čt
6.3.
Australská zimní polévka /9/Hodnocení:
1. Kuřecí stehno na másle /1/1,7,9/, brambory, míchaný kompot

7.3.
Polévka pórková /1/1,9/Hodnocení:
1. Vepřové maso stroganov /1/1,10,9,7/, rýže basmati
Po
10.3.
Polévka kmínová s jáhly /1/1,7,9/Hodnocení:
1. Špagety /1/1,3/ s bylinkovými rajčaty /1/1,7,9/ /bezmasý pokrm/
Út
11.3.
Polévka květákový krém /1/1,7/
1. Obalované rybí filé /1/1,7,4,3/, bramborová kaše /7/, okurkový salát
St
12.3.
Polévka slepičí vývar s opraženým strouháním /1/1,7,9,3/
1. Králík na smetaně /1/1,7,, houskový knedlík /1/1,7,3/
Čt
13.3.
Polévka z červené čočky /9/
1. Hovězí pečené na hříbkách /1/1,9/, dušená rýže, hlávkový salát

14.3.
Polévka krupicová s vejci /1/1,7,9,3/Hodnocení:
1. Jitrnicový prejt /1/1,/, kyselé zelí /1/1,10/, brambory
Po
17.3.
Polévka dýňová /1/1,7/Hodnocení:
1. Krůtí kostky /1/1,7,9/, ochucená rýže
Út
18.3.
Polévka žampionová /1/1,7/Hodnocení:
1. Vepřový kotlet na kmínu /1/1,7/, bramborová kaše /7/, mrkvový salát
St
19.3.
Polévka thajská zeleninová /6,9/Hodnocení:
1. Vepřová kýta na paprice /1/1,7,9/, těstoviny /1/1,3/
Čt
20.3.
Polévka bramborová /1/1,7,9/Hodnocení:
1. Pikantní fazole s mletým masem /1/1,7,9/, chléb /1/1,1/2/

21.3.
Polévka cizrnová /1/1,9,7/Hodnocení:
1. Hovězí nudličky po myslivecku /1/1,9/, brambory, hlávkový salát
Po
24.3.
Polévka rýžová /1/1,7,9/Hodnocení:
1. Koprová omáčka /1/1,7/, brambory, vařené vejce /3/
Út
25.3.
Polévka hrachová /1/1,9/
1. Kuřecí plátek na rozmarýnu /1/1,9/, kuskus se zeleninou /1/1,7/
St
26.3.
Polévka z vaječné jíšky /1/1,9,7,3/Hodnocení:
1. Hovězí guláš /1/1,10,9/, houskový knedlík /1/1,7,3/
Čt
27.3.
Polévka brokolicový krém /1/1,7/
1. Zapečené rybí filé se sýrem /4,7,9/, bramborová kaše /7/

28.3.
Polévka rajská s vločkami /1/1,1/4,7/Hodnocení:
1. Vepřová pečeně po zahradnicku /1/1,9/, tarhoňa /1/1,3/
Po
31.3.
Polévka z fazolových lusků /1/1,7/
1. Sekaný máslový řízek /1/1,7,3/, bramborová kaše /7/, míchaný kompot
Út
1.4.
Polévka česneková /9/
1. Horňácký guláš /1/1,7,9/, chléb /1/1,1/2/
St
2.4.
Polévka luštěninový boršč /1/1,7,9,10/
1. Kuřecí stehno na zelenině /1/1,7,9/, brambory, hlávkový salát
Čt
3.4.
Polévka květáková /1/1,7,9/
1. Rýžová kaše s kakaem /7/

4.4.
Polévka kmínová s bulgurem /1/1,7,9/
1. Hovězí kýta na rajčatech /1/1,7,9/, těstoviny /1/1,3/
Po
7.4.
1.
Út
8.4.
1.
St
9.4.
1.
Čt
10.4.
1.

11.4.
1.
Po
14.4.
1.
Út
15.4.
1.
St
16.4.
1.
Út
22.4.
1.
St
23.4.
1.
Čt
24.4.
1.

25.4.
1.
Po
28.4.
1.
Út
29.4.
1.
St
30.4.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.