e-strava Jídelníček
ZŠ Skřečoň
Bohumín
[0033]
Ulrich software
Den Nabídka
St
1.10.
Polévka z fazolových lusků /1/1,7/Hodnocení:
1. Hovězí kýta na zelenině /1/1,7,9/, dušená rýže, hlávkový salát
2. Cuketa s mletým masem a rajčaty /7,9/, brambory, hlávkový salát
Čt
2.10.
Polévka slepičí vývar s krupicovými nočky /1/1,7,9,3/Hodnocení:
1. Králík na smetaně /1/1,7/, těstoviny /1/1,3/
2. Jáhlový nákyp /1/1,7,3/

3.10.
Polévka luštěninový boršč /1/1,9,10,7/
1. Holandský řízek /1/1,7,3/, bramborová kaše /7/, míchaný kompot
2. Debrecínský guláš /1/1,9/, tarhoňa /1/1,3/
Po
6.10.
Polévka brokolicová /1/1,7/Hodnocení:
1. Těstovinové rizoto s vepřovým masem /1/1,3,9,7/
2. Kuře na zelí /10/, brambory
Út
7.10.
Polévka česneková /9/Hodnocení:
1. Pikantní fazole s mletým masem /1/1,7,9/, chléb //1/1,1/2/
2. Vepřová játra na cibulce /1/1,10,9/, dušená rýže
St
8.10.
Polévka rajská s kapáním /1/1,7,3/Hodnocení:
1. Přírodní krůtí plátek /1/1,9/, baby mrkvička s kukuřicí /7,9/, brambory
2. Poděbradské vepřové maso /1/1,7,9/, těstoviny /1/1,3/
Čt
9.10.
Polévka bramborová /1/1,7,9/Hodnocení:
1. Krupicová kaše s kakaem /1/1,7/
2. Kuřecí závitek se sušenými rajčaty a mozzarellou /1/1,7,9/, rýže basmati

10.10.
Polévka jihočeská /1/1,9,7/Hodnocení:
1. Hovězí znojemská pečeně /1/1,9,10/, bramborová kaše /7/
2. Zapečená tarhoňa /1/1,7,3/
Po
13.10.
Polévka vločková /1/4,9,7/Hodnocení:
1. Koprová omáčka /1/1,7/, vařené vejce /3/, brambory
2. Hovězí tokáň /1/1,9/, špecle /1/1,3/
Út
14.10.
Polévka hrstková /1/1,1/3,9/
1. Pečené kuřecí stehno na másle, kuřecí nudličky /MŠ a 1. st./ /1/1,7,9/ duš. rýže
2. Srbská musaka /7,3/, brambory, mrkvový salát
St
15.10.
Polévka hovězí vývar s těstovinou /1/1,7,9,3/Hodnocení:
1. Moravský vrabec, hlávkové zelí /1/1, bramborový knedlík /1/1,3,7,6,11/
2. Zapečené tofu s bramborami a zeleninou /6,7,9/, hlávkový salát
Čt
16.10.
Polévka květákový krém /1/1,7/
1. Obalované rybí filé /1/1,4,7,3/, bramborová kaše /7/, okurkový salát
2. Čočkové ragú /9/, chléb /1/1,1/2/

17.10.
Polévka z vaječné jíšky /1/1,7,9,3/
1. Frankfurtská pečeně /1/1,7,9/, těstoviny /1/1,3/
2. Lasagne s mletým masem /1/1,3,7,9/
Po
20.10.
Polévka kulajda /1/1,7,3/
1. Rybí filé zapečené se sýrem a pórkem /4,7/, bramborová kaše /7/, míchaný kompot
2. Marinovaný vepřový plátek /1/1.9/, pohankový salát
Út
21.10.
Polévka čočková /1/1
1. Vepřová plec na žampionech /1/1,9/, dušená rýže, hlávkový salát
2. Těstovinový salát s kuřecím masem /1/1,3,7,9/
St
22.10.
Polévka pórková /1/1,9/
1. Hovězí guláš /1/1,10,9/, houskový knedlík /1/1,7,3/
2. Uherské zelí /10,3,7/, brambory
Čt
23.10.
Toskánská bramboračka /1/1,9/
1. Špagety /1/1,3/s bylinkovými rajčaty /7,1/1/ - /bezmasé/
2. Přírodní hovězí plátek /1/1,9/, kedlubnové zelí /1/1,7/, brambory

24.10.
Thajská zeleninová polévka /6,9/
1. Dušený špenát /1/1,3,7/, vepřové výpečky, brambory
2. Krůtí kostky /soté/ /7,1/1,9/, kari rýže
Čt
30.10.
Polévka z červené čočky /9/
1. Bratislavská vepřová plec /1/1,7,9,10/, houskový knedlík /1/1,7,3/
2. Kuskusoto s kuřecím masem a rajčaty /1/1,7,9/

31.10.
Polévka mlynářská /1/1,7,9/
1. Masová směs se zeleninou /1/1,9,6,10/, dušená rýže
2. Hořčičné rybí filé /4,7,10/, brambory
Po
3.11.
1.
Út
4.11.
1.
St
5.11.
1.
Čt
6.11.
1.

7.11.
1.
Po
10.11.
1.
Út
11.11.
1.
St
12.11.
1.
Čt
13.11.
1.

14.11.
1.
Út
18.11.
1.
St
19.11.
1.
Čt
20.11.
1.

21.11.
1.
Po
24.11.
1.
Út
25.11.
1.
St
26.11.
1.
Čt
27.11.
1.

28.11.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.