e-strava Jídelníček
ZŠ Skřečoň
Bohumín
[0033]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.11.
Polévka česneková /9/Hodnocení:
1. Čočka na kyselo /1/1/, vařené vejce /3/, chléb /1/1,1/2/
2. Guláš z hlívy ústřičné /1/1,9/, špecle /1/1,3/
Út
4.11.
Polévka dýňová /1/1,7,9/Hodnocení:
1. Kuřecí plátek na medvědím česneku /1/1,9/, kuskus se zeleninou /1/1,9,7/, salát
2. Penne quatro formaggi /1/1,3,7/
St
5.11.
Polévka z fazolových lusků /1/1,7/Hodnocení:
1. Soukenický řízek /1/1,7,3/, bramborová kaše /7/, míchaný kompot
2. Krůtí kostky s paprikou a červenou cibulí, jasmínová rýže
Čt
6.11.
Polévka krupicová s vejci /1/1,7,9,3/Hodnocení:
1. Vepřová kýta na smetaně /1/1,7,9,10/, těstoviny /1/1,3/
2. Bramborové knedlíky se švestkami /1/1,3,6,11/

7.11.
Polévka cizrnová /1/1,7,9/Hodnocení:
1. Hovězí nudličky po myslivecku /1/1,7,9/, brambory, hlávkový salát
2. Karlovarský kotouč /1/1,10,3,9/, dušená rýže, hlávkový salát
Po
10.11.
Polévka kmínová s bramborem /1/1,7,9/Hodnocení:
1. Kuřecí nudličky v sýrové omáčce /1/1,7,9/, barevné těstoviny /1/1,3/
2. Plněný zelný list /1/1,3/, brambory
Út
11.11.
Polévka hrachová /1/1,9/Hodnocení:
1. Obalované rybí filé /1/1,7,3,4/, bramborová kaše /7/, okurkový salát
2. Vepřová játra na smetaně /1/1,7/, houskový knedlík /1/1,7,3/
St
12.11.
Polévka slepičí vývar s opraženým strouháním /1/1,7,9,3/Hodnocení:
1. Vepřová plec na česneku /1/1,9/, kyselé zelí /1/1,10/, houskový knedlík /1/1,7,3
2. Květákový nákyp /1/1,7,3/, brambory, rajčatový salát
Čt
13.11.
Polévka houbová /1/1,7/Hodnocení:
1. Ražniči na plechu /1/1,9/, brambory, hlávkový salát
2. Bulguroto s krůtím masem a zeleninou /1/1,3,9,7/, hlávkový salát

14.11.
Polévka vločková /14,9,7/
1. Cikánská hovězí pečeně /1/1,10,9/, dušená rýže
2. Pizza s více druhy sýrů /1/1,7,3/
Út
18.11.
Polévka selská /1/1,7,3/
1. Moravský vrabec, dušená mrkev /1/1,7/, brambory
2. Slezský bigos /1/1,10,9,7/, chléb /1/1,1/2/
St
19.11.
Bílá fazolová polévka /1/1,7/
1. Krůtí kostky na curry a zelenině /9/, špagety /1/1,3/
2. Kuřecí plátek s loštickou omáčkou /1/1,7/, zámecké brambory /7,9/
Čt
20.11.
Polévka pohanková s mrkví /7,9/
1. Kuř. stehno po valašsku /1/1,7/, kuř. nudličky po val. /MŠ,1.st./, br. kaše /7/
2. Bramborové nočky /1/1,7,3/, valašské červené zelí s jablky /1/1, uzené maso

21.11.
Polévka drožďová s vločkami /1/1,7,3,9/
1. Znojemská vepřová pečeně /1/1,9,10/, dušená rýže
2. Lokše se zakysanou smetanou /1/1,3,7/, tvarohem a povidly /7/
Po
24.11.
Polévka bramborová /1/1,7,9/
1. Dukátové buchtičky /1/1,7,3/ s vanilkovým krémem /7/
2. Maďarský perkelt /1/1,7,9/, špecle /1/1,3/
Út
25.11.
Polévka luštěninový boršč /1/1,9,7,10/
1. Kuřecí stehno po zahradnicku, kuřecí plátek /MŠ a 1.st//1/1,7,9/, brambory
2. Zapečená tarhoňa /1/1,7,3/, rajčatový salát
St
26.11.
Polévka rýžová /1/1,9,7.3/
1. Segedinský guláš /1/1,10,7/, houskový knedlík /1/1,7,3/
2. Těstovinové rizoto s krůtím masem /1/1,3,9,7/, hlávkový salát
Čt
27.11.
Polévka z vaječné jíšky /1/1,7,9,3/
1. Rybí karbanátek /1/1,3,7,4/, bramborová kaše /7/, mrkvový salát
2. Mexický fazolový hrnec /1/1,9/, chléb /1/1,1/2/

28.11.
Polévka květákový krém /1/1,7/
1. Vepřová pečeně na hříbkách /1/1,9/, dušená rýže, salát z červené řepy
2. Kuřecí plátek s broskví a sýrem /1/1,7,9/, brambory, zeleninová obloha
Po
1.12.
1.
Út
2.12.
1.
St
3.12.
1.
Čt
4.12.
1.

5.12.
1.
Po
8.12.
1.
Út
9.12.
1.
St
10.12.
1.
Čt
11.12.
1.

12.12.
1.
Po
15.12.
1.
Út
16.12.
1.
St
17.12.
1.
Čt
18.12.
1.

19.12.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.