e-strava Jídelníček
ZŠ Skřečoň
Bohumín
[0033]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
5.5.
Polévka mlynářská /1/4, 7,9/Hodnocení:
1. Koprová omáčka /7/, brambory, vejce vařené /3/
Út
6.5.
Polévka hrachová /1/1,9/Hodnocení:
1. Fořtovská roštěná /1/1,10,7,9/, dušená rýže, hlávkový salát
St
7.5.
Polévka brokolicový krém /1/1,7/Hodnocení:
1. Šumavská vepřová kapsa /1/1,7,9/, bramborová kaše /7/, míchaný kompot

9.5.
Polévka česneková /9/Hodnocení:
1. Segedínský guláš /1/1,10,7/, houskový knedlík /1/1,7,3/
Po
12.5.
Polévka z fazolových lusků /1/1,7/
1. Pečené kuřecí stehno /1/1,7,9/, dušená rýže, míchaný kompot
2. Hlíva ústřičká na smetaně /1/1,7/, špecle /1/1,3/
Út
13.5.
Polévka rajská s tarhoňou /1/1,7,3/
1. Rybí karbenátek /1/1,7,3,4/, bramborová kaše /7/, okurkový salát
2. Mexický fazolový hrnec /1/1,9/, chléb /1/1,1/2/
St
14.5.
Polévka rychlá s vejci /9,7,3/
1. Vepřová plec na česneku /1/1,9/, kyselé zelí /1/1,10/, houskový knedlík /1/1,7,3
2. Krůtí kostky /7/, kari rýže
Čt
15.5.
Polévka z míchaných luštěnin /1/1,1/3,9/
1. Ražniči na plechu /1/1,9/, brambory, hlávkový salát
2. Marinovaný vepřový plátek /1/1,9/, pohankový salát

16.5.
Polévka pórková /1/1,9/
1. Poděbradské hovězí maso /1/1,7,9/, těstoviny /1/1,3/
2. Přírodní krůtí játra, opékané brambory, zeleninová obhloha
Po
19.5.
Polévka kulajda /1/1,7,3/
1. Těstovinové rizoto s krůtím masem /1/1,3,9,7/ salát z červené řepy
2. Vepřový plátek na hříbkách /1/1,9/, bramborová kaše /7/, salát z červ. řepy
Út
20.5.
Polévka bramborová /1/1,7,9/
1. Kuře na paprice /1/1,7/, houskový knedlík /1/1,7,3/
2. Vepřová pečeně na medvědím česneku /1/1,9/ dušená rýže
St
21.5.
Polévka zelná s rajčaty /1/1,10,7/
1. Hovězí kýta na zelenině /1/1,10,7/ bramborová kaše /7/
2. Zapečená tarhoňa /1/1,7,3/, hlávkový salát
Čt
22.5.
Polévka z vaječné jíšky /1/1,7,9,3/
1. Čočka po švábsku /7,9/, výpečky z králíka, chléb /1/1,1/2/
2. Hořčičné rybí filé /4,7,10,3/, bramborová kaše /7/

23.5.
Polévka cizrnová /1/1,7,9/
1. Bělehradský vepřový pláítek /1/1,9/, brambory
2. Jáhlová kaše s kakaem /1/1,7/
Po
26.5.
1.
Út
27.5.
1.
St
28.5.
1.
Čt
29.5.
1.

30.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.