e-strava Jídelníček
ZŠ Skřečoň
Bohumín
[0033]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
1.9.
Polévka bramborová /1/1,7,9/Hodnocení:
1. Kuřecí nudličky v sýrové omáčce /1/1,7,9/, těstoviny /1/1,3/
Út
2.9.
Polévka kmínová s kapáním /1/1,7,9,3/Hodnocení:
1. Bělehradský vepřový plátek /1/1,9/, brambory
2. Moravský vrabec, čočka po švábsku /7,9/, chléb /1/1,1/2/
St
3.9.
Polévka brokolicový krém /1/1,7/
1. Hovězí roštěná /1/1,9,10/, dušená rýže
2. Hlíva ústřičná na smetaně /1/1,7/, špecle /1/1,3/
Čt
4.9.
Polévka špenátová /1/1,7,3/Hodnocení:
1. Krůtí plátek na medvědím česneku /1/1,9/, kuskus se zeleninou /1/1,9/
2. Poděbradské vepřové maso /1/1,9,7/, houskový knedlík /1/1,7,3/

5.9.
Polévka fazolová /1/1,7/
1. Sekaný máslový řízek /1/1,7,3/, bramborová kaše /7/
2. Hovězí kýta na hříbkách /1/1,7,9/, rýže basmati
Po
8.9.
Polévka česneková /9/
1. Italský guláš /1/1,10,9,7/, špagety /1/1,3/
2. Hořčičné rybí filé /4,7,10/, brambory, salát z červené řepy
Út
9.9.
Polévka koprová /7,3/
1. Pastýřský řízek /1/1,7,3,9/, bramborová kaše /7/, salát z míchané zeleniny
2. Hovězí tokáň /1/1,9/, špecle /1/1,3/
St
10.9.
Polévka slepičí vývar s opraženým strouháním /1/1,7,9,3/
1. Plněný papr. lusk /dospělí/ mas. koule /1/1,3/, rajská om. /1/1,7/, housk. knedl
2. Vepřový plátek na medvědím česneku /1/1,9/, pohankový salát
Čt
11.9.
Polévka čočková /1/1
1. Kuřecí stehno pečené na másle /1/1,7,9/, kuř. nudličky /1.st/, brambory, kompot
2. Bramborové šišky s mákem /1/1,7,3,6,11/

12.9.
Polévka pórková /1/1,9/
1. Španělský ptáček naruby /1/1,10,9,3/, dušená rýže, hl. salát
2. Cikánská vepřová pečeně /1/1,10,9/, těstoviny /1/1,3/, hlávkový salát
Po
15.9.
1.
Út
16.9.
1.
St
17.9.
1.
Čt
18.9.
1.

19.9.
1.
Po
22.9.
1.
Út
23.9.
1.
St
24.9.
1.
Čt
25.9.
1.

26.9.
1.
Po
29.9.
1.
Út
30.9.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.