e-strava Menu
ZŠ Mládí
Orlová Lutyně
[0355]
Ulrich software
Day Choice
Thu
2.5.
Květáková s vejci 1.1,3,7
1. Segedínský guláš, houskový knedlík 1.1,3,7 nápoj
Fri
3.5.
Zeleninová s kapáním 1.1,9
1. Masové kuličky, rajčatová omáčka, rýže 1.1,7 nápoj
Mon
6.5.
Bramborová 1.1,9
1. Krupicová kaše s máslem a kakaem 1.1,7 nápoj
Tue
7.5.
Brokolicová s vejci 1.1,3,7
1. Krůtí medajlonky, bramborová kaše, salát 1.1,7 nápoj
Thu
9.5.
Rajčatová s kuskusem 1.1,7
1. Vepřové kostky v kedlubnách, brambory 1.1,7 nápoj
Fri
10.5.
Zeleninová s kroupami 1.1,9
1. Mletý biftek, hrachová kaše, salát 1.1,3,7 nápoj
Mon
13.5.
Fazolová 1.1,7
1. Kuřecí nudličky, lovecká omáčka, těstoviny, okurka 1.1,7 nápoj
Tue
14.5.
Z vaječné jíšky 1.1,3,7
1. Rybí filé po srbsku, brambory 1.1,4,7 nápoj
Wed
15.5.
Drůbeží s těstovinou 1.1,3,9
1. Vepřová pečeně hamburská, houskový knedlík 1.1,3,7 nápoj
Thu
16.5.
Bramborová 1.1,9
1. Krůtí maso špikované, bramborová kaše, kompot 1.1,7 nápoj
Fri
17.5.
Frankfurtská 1.1
1. Zeleninové rizoto, sýr, salát 1.1,7 nápoj 1.1,7
Mon
20.5.
1.
Tue
21.5.
1.
Wed
22.5.
1.
Thu
23.5.
1.
Fri
24.5.
1.
Mon
27.5.
1.
Tue
28.5.
1.
Wed
29.5.
1.
Thu
30.5.
1.
Fri
31.5.
1.
Mon
3.6.
1.
Tue
4.6.
1.
Wed
5.6.
1.
Thu
6.6.
1.
Fri
7.6.
1.
Mon
10.6.
1.
Tue
11.6.
1.
Wed
12.6.
1.
Thu
13.6.
1.
Fri
14.6.
1.
Mon
17.6.
1.
Tue
18.6.
1.
Wed
19.6.
1.
Thu
20.6.
1.
Fri
21.6.
1.
Mon
24.6.
1.
Tue
25.6.
1.
Wed
26.6.
1.
Thu
27.6.
1.
Mon
1.7.
1.
Tue
2.7.
1.
Wed
3.7.
1.
Thu
4.7.
1.
Fri
5.7.
1.
Mon
8.7.
1.
Tue
9.7.
1.
Wed
10.7.
1.
Thu
11.7.
1.
Fri
12.7.
1.
Mon
15.7.
1.
Tue
16.7.
1.
Wed
17.7.
1.
Thu
18.7.
1.
Fri
19.7.
1.
Mon
22.7.
1.
Tue
23.7.
1.
Wed
24.7.
1.
Thu
25.7.
1.
Fri
26.7.
1.
Mon
29.7.
1.
Tue
30.7.
1.
Wed
31.7.
1.
Thu
1.8.
1.
Fri
2.8.
1.
Mon
5.8.
1.
Tue
6.8.
1.
Wed
7.8.
1.
Thu
8.8.
1.
Fri
9.8.
1.
Mon
12.8.
1.
Tue
13.8.
1.
Wed
14.8.
1.
Thu
15.8.
1.
Fri
16.8.
1.
Mon
19.8.
1.
Tue
20.8.
1.
Wed
21.8.
1.
Thu
22.8.
1.
Fri
23.8.
1.
Mon
26.8.
1.
Tue
27.8.
1.
Wed
28.8.
1.
Thu
29.8.
1.
Fri
30.8.
1.
Tue
3.9.
1.
Wed
4.9.
1.
Thu
5.9.
1.
Fri
6.9.
1.
Mon
9.9.
1.
Tue
10.9.
1.
Wed
11.9.
1.
Thu
12.9.
1.
Fri
13.9.
1.
Mon
16.9.
1.
Tue
17.9.
1.
Wed
18.9.
1.
Thu
19.9.
1.
Fri
20.9.
1.
Mon
23.9.
1.
Tue
24.9.
1.
Wed
25.9.
1.
Thu
26.9.
1.
Fri
27.9.
1.
Mon
30.9.
1.
Tue
1.10.
1.
Wed
2.10.
1.
Thu
3.10.
1.
Fri
4.10.
1.
Mon
7.10.
1.
Tue
8.10.
1.
Wed
9.10.
1.
Thu
10.10.
1.
Fri
11.10.
1.
Mon
14.10.
1.
Tue
15.10.
1.
Wed
16.10.
1.
Thu
17.10.
1.
Fri
18.10.
1.
Mon
21.10.
1.
Tue
22.10.
1.
Wed
23.10.
1.
Thu
24.10.
1.
Fri
25.10.
1.
Mon
28.10.
1.
Tue
29.10.
1.
Wed
30.10.
1.
Thu
31.10.
1.
Fri
1.11.
1.
Mon
4.11.
1.
Tue
5.11.
1.
Wed
6.11.
1.
Thu
7.11.
1.
Fri
8.11.
1.
Mon
11.11.
1.
Tue
12.11.
1.
Wed
13.11.
1.
Thu
14.11.
1.
Fri
15.11.
1.
Mon
18.11.
1.
Tue
19.11.
1.
Wed
20.11.
1.
Thu
21.11.
1.
Fri
22.11.
1.
Mon
25.11.
1.
Tue
26.11.
1.
Wed
27.11.
1.
Thu
28.11.
1.
Fri
29.11.
1.
Mon
2.12.
1.
Tue
3.12.
1.
Wed
4.12.
1.
Thu
5.12.
1.
Fri
6.12.
1.
Mon
9.12.
1.
Tue
10.12.
1.
Wed
11.12.
1.
Thu
12.12.
1.
Fri
13.12.
1.
Mon
16.12.
1.
Tue
17.12.
1.
Wed
18.12.
1.
Thu
19.12.
1.
Fri
20.12.
1.
Mon
23.12.
1.
Tue
24.12.
1.
Wed
25.12.
1.
Thu
26.12.
1.
Fri
27.12.
1.
Mon
30.12.
1.
Tue
31.12.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available