2. 150g Vepř.kýta na divoko se šípkovou om. a karlovarským knedlíkem 1,3,7,9,10
3. Veg: 450g Cizrnový guláš s tofu a bramborem 1,6,9
4. Fit: 240g Kuře na zázvoru a citrusech, rýže 7,9
Thu 11.12.
Vývar s rýží a hráškem 9
1. 240g Kuře po myslivecku s dušenou rýží 1,7,9,10
2. 200g Vepřová roláda se staročeskou lepenicí 1,3,7,9,10,12
3. Veg: 450g Vaječná omeleta se zeleninou, čedarem a vař.bramborem 1,3,7,9
4. Fit:150g Rybí filé zapečené s cuketou, rajčaty a bylinkami, kuskus 1,4,9
Fri 12.12.
Koprová 1,7,9
1. 150g Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší 1,3,7
2. 200g Jelítka s kys.zelím a vařeným bramborem 1,9,10,12
3. Veg: 450g Rizoto z bulguru se zeleninou a hlívou 1,7,9
4. Fit: 150g Kuřecí sweet and sour s rýží basmati 9
Mon 15.12.
1.
2.
3.
4.
Tue 16.12.
1.
2.
3.
4.
Wed 17.12.
1.
2.
3.
4.
Thu 18.12.
1.
2.
3.
4.
Fri 19.12.
1.
2.
3.
4.
Mon 22.12.
1.
2.
3.
Tue 23.12.
1.
2.
3.
Mon 29.12.
1.
2.
3.
Tue 30.12.
1.
2.
3.
Wed 31.12.
1.
2.
3.
Allergens
1
Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2
Crustaceans and products thereof
3
Eggs and products thereof
4
Fish and products thereof
5
Peanuts and products thereof
6
Soybeans and products thereof
7
Milk and products thereof (including lactose)
8
Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9
Celery and products thereof
10
Mustard and products thereof
11
Sesame seeds and products thereof
12
Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers