1. 150g Krůtí řízek v bylinkové strouhance s mačkaným bramborem 1,3,7
2. 150g Vepřový maďarský guláš s houskovým knedlíkem 1,3,9
3. Veg: 450g Těstoviny s čedarovou omáčkou 1,3,7
4. Fit: 150g Butter chicken s jasmínovou rýží 7,9
Mon 8.9.
Vločková 1,3,7,9
1. 150g Vepřová pečeně na paprice s těstovinami 1,3,7,9,10
2. 300g Pečená kuřecí křídla s mačkaným bramborem 6,7,10
3. Veg: 450g Zelné placky s dipem ze zakysané smetany 1,3,7,9,10,12
4. Fit: 450g Celozrnné těstoviny s rajčatovou omáčkou s tuňákem a olivami 1,3,4,9
Tue 9.9.
Mrkvová s chilli 1,6,7,9
1. 150g Sekaný masový biftek s koprovou om. a vařeným bramborem 1,3,7,9,10
2. 450g Zapečené těstoviny s uzeným masem a sýrem 1,3,7,9
3. Veg: 450g Špenátové lívance s omáčkou z nivy a smetany 1,3,7,9
4. Fit: 450g Krůtí dušené na česneku se zelným závinem 1,3,7,9,10,12
Wed 10.9.
Fazolová 1,7,9
1. 150g Pečené kroupové jelito s kys.zelím a vařeným bramborem 1,7,9,10,12
2. 450g Brynzové halušky se slaninou a smaženou cibulkou 1,3,7,9
3. Veg: 450g Dušený špenát se sázenými vejci a vařeným bramborem 1,3,7,9
4. Fit: 450g Bulgur s čočkou a zeleninou, grilovaná kuřecí prsa 1,7,9,10
Thu 11.9.
Koprová 1,7,9
1. 450g Kuřecí rizoto se sýrem a zeleninou 7,9
2. 150g Soukenický vepřový řízek s bramborovou kaší 1,3,7
3. Veg: 450g Bram.noky se suš.rajčaty, bazalkovým pestem a olivami 1,3,7,9
4. Fit: 450g Zapečené brambory se šunkou, vejci a tvarůžky 3,7,9
Fri 12.9.
Minestrone 1,7,9
1. 150g Vepřový španělský ptáček s rýží 1,3,7,9,10
2. 500g Zapečené arménské těstoviny se sýrem 1,3,7,9,10
3. Veg: 450g Pečená rýže se zeleninou, tofu a vejci 2,3,6,9
4. Fit: 150g Kuřecí prsa na pomerančích s pečeným bramborem 7,9
Mon 15.9.
1.
2.
3.
4.
Tue 16.9.
1.
2.
3.
4.
Wed 17.9.
1.
2.
3.
4.
Thu 18.9.
1.
2.
3.
4.
Fri 19.9.
1.
2.
3.
4.
Mon 22.9.
1.
2.
3.
4.
Tue 23.9.
1.
2.
3.
4.
Wed 24.9.
1.
2.
3.
4.
Thu 25.9.
1.
2.
3.
4.
Fri 26.9.
1.
2.
3.
4.
Mon 29.9.
1.
2.
3.
4.
Tue 30.9.
1.
2.
3.
4.
Allergens
1
Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2
Crustaceans and products thereof
3
Eggs and products thereof
4
Fish and products thereof
5
Peanuts and products thereof
6
Soybeans and products thereof
7
Milk and products thereof (including lactose)
8
Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9
Celery and products thereof
10
Mustard and products thereof
11
Sesame seeds and products thereof
12
Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers