e-strava Menu
Ferrit s.r.o.
Staré Město
[0352]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.7.
Kozí brada 1,7,9Rating:
1. 150g Krůtí perkelt s těstovinami 1,3,9
2. 150g Obrácený vepřový řízek s mačkaným bramborem 1,3,7,10
3. Veg: 450g Halušky se špenátem a uzeným sýrem 1,3,7,9
4. Fit: 130g Hovězí kýta na žampionech s hráškovou rýží 9
Wed
2.7.
Kmínová 3,9Rating:
1. 150g Hovězí chilli con carne s dušenou rýží
2. 150g Smažená vepřová játra s vařeným bramborem a pikantní omáčkou 1,3,7
3. Veg: 2ks Vařená vejce s houbovou omáčkou a vařeným bramborem 1,3,7,9
4. Fit: 450g Zelofleky se šunkou, vejci a sýrem 3,7
Thu
3.7.
Fazolková na kyselo 1,7,9Rating:
1. 450g Špagety s kuřecím masem, rajčatovou omáčkou a sýrem 1,3,7,9
2. 200g Sekaný vepřový biftek se špenátem a mozzarellou, vařený brambor 1,7,9
3. Veg: 450g Bramborové noky s brokolicovou omáčkou a nivou 1,3,7
4. Fit: 150g Kuřecí curry s rýží basmati 8
Fri
4.7.
Kapustová 1,7,9Rating:
1. 150g Vepřová pečeně po Znojemsku s dušenou rýží 1,7,9,10
2. 150g Hovězí srdce na smetaně s houskovým knedlíkem 1,3,7,9,10
3. Veg: 2ks Sázená vejce, čočka po hustu, chléb 1,3
4. Fit: 450g Celozrnné těstoviny po Arménsku 1,3,7,9
Mon
7.7.
Celerová 1,7,9Rating:
1. 150g Kuře Kung Pao s rýží basmati 2,6,9,11
2. 150g Rybí filé se smetanovou omáčkou s koprem, bramborová kaše 1,4,7
3. Veg:450g Čočkový dhál s rýží basmati 8,9
4. Fit: 150g Hovězí po cikánsku s vařeným bramborem 7,9
Tue
8.7.
Mrkvová s chilli 1,7,9Rating:
1. 240g Pečené kuřecí stehno, těstovinový salát se zeleninou 1,3,7,9,10
2. 200g Špekáčky na černém pivu a cibuli, pečený brambor 1,9
3. Veg: 150g Smažený květák s vařeným bramborem a tatarkou 1,3,7
4. Fit: 130g Hovězí Azu po tatarsku s dušenou rýží 7,9,10
Wed
9.7.
Vývar s rýží a hráškem 9Rating:
1. 150g Plněný paprikový lusk s rajčatovou omáčkou a duš.rýží 1,3,7,9,10
2. 450g Hrachová kaše s pečenou klobásou, smaženou cibulkou a chlebem 1
3. Veg: 450g Mac and cheese (zapečená kolínka se sýrem a smetanou) 1,3,7
4. Fit: 450g Zeleninový salát s tuňákem, vejcem a krutony 1,3,4
Thu
10.7.
Hrstková 1,9Rating:
1. 160g Vepř.roláda plněná fáší s chorizem, šťouchaný brambor 1,3,7,10
2. 450g Bramborové noky se špenátem, kuřecím masem a smetanou 1,3,7,9
3. Veg: 100g Hermelín pečený v listovém těstě, zeleninový salát 1,3,7
4. Fit: 450g Krůtí bigos s pohankou 9,10,12
Fri
11.7.
Rajská 1,7,9,10Rating:
1. 150g Holandský sekaný řízek, mačkaný brambor 1,3,7
2. 150g Vepřové nudličky Stroganoff s dušenou rýží 1,7,9,10
3. Veg: 450g Hlíva na paprice s bramborovými haluškami 1,3,7,9
4. Fit: 450g Bílé fazole s kapustou, kuřecím masem a parmezánem, bageta 1,7,9
Mon
14.7.
Krupicová s vejcem 1,3,9Rating:
1. 240g Kuřecí stehno po Srbsku s dušenou rýží 1,9
2. 450g Francouzské brambory s uzeným masem 3,7,9
3. Veg: 200g Cuketové řízečky s vařeným bramborem 1,3,7
4. Fit: 150g Krůtí vrabec s dušeným špenátem a vařeným bramborem 7,9
Tue
15.7.
Gulášová 1,9
1. 150g Kuřecí nudličky se slaninou a fazolkami, mačkaný brambor 1,7,9
2. 200g Pečený vepř.bůček, restované červené zelí s cibulí, halušky 1,3,9,10,12
3. Veg: 450g Zeleninový nákyp s vejci a sýrem, vařený brambor 3,7,9
4. Fit: 450g Celozrnné špagety s boloňskou omáčkou 1,3,7,9,10
Wed
16.7.
Uzený vývar s masem a bramborem 9
1. 150g Vepřový španělský ptáček s dušenou rýží 1,3,7,9,10
2. 450g Lasagne s kuřecím masem, rajčaty, cuketou a lilkem 1,3,7,9
3. Veg: 450g Bramborový guláš s uzeným tofu a chlebem 1,6
4. Fit: 150g Kuřecí roláda plněná špenátem, vařený brambor 7,9
Thu
17.7.
Květáková 1,3,7,9
1. 150g Bratislavská vepřová pečeně s houskovým knedlíkem 1,3,7,9,10
2. 150g Sekaný vepřový biftek s hořčičnou om. a pečeným bramborem 1,3,7,9,10
3. Veg: 450g Kynuté lívance s tvarohem a lesním ovocem 1,3,7
4. Fit: 450g Římský salát s rajčaty, sýrem, kuř.masem a bagetou 1,7
Fri
18.7.
Čočková se zeleninou 1,9
1. 150g Smažený kuřecí řízek marinovaný v jogurtu, br. kaše 1,3,7
2. 150g Pečená vepřová plec na česneku se špekovým knedlíkem 1,3,7,9,10
3. Veg: 450g Bretaňské fazole s bagetou 1,9
4. Fit: 450g Kuřecí chilli con carne, tortila zapečená s chedarem 1,7
Mon
28.7.
1.
2.
3.
4.
Tue
29.7.
1.
2.
3.
4.
Wed
30.7.
1.
2.
3.
4.
Thu
31.7.
1.
2.
3.
4.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available