e-strava Menu
ZŠ K Sedlištím
Lískovec
[0326]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.9.
Pórková polévka s bramborem 1,7,9
1. Segedínský guláš,houskový knedlík,čaj 1,3,7
Wed
3.9.
Zeleninová polévka 1,6,7,9
1. Čočka na kyselo,chléb,kys.okurek,ovoce,nápoj 1
Thu
4.9.
Krupková polévka se zeleninou 1,9
1. Koprová omáčka,vařené vejce,brambory,ledový čaj 1,3,7
Fri
5.9.
Bramborová polévka 1,9
1. Kuřecí přírodní řízek,bramb.kaše,okurkový salát s rajčaty,ochuc.mléko/kakao 1,7
Mon
8.9.
Zelná polévka s bramborem 1,7,9
1. Námořnické maso,rýže basmati,šlehaný jogurt s ovocem,ovocný čaj 1,3,7
Tue
9.9.
Zeleninová polévka 1,6,7,9
1. Treska na egyptský způsob,pažitkové brambory,ovoce,džus 4,7
Wed
10.9.
Fazolová polévka 1,9,10
1. Maminčino kuře,mini větrníček,ochucené mléko/čaj 1,3,7
Thu
11.9.
Mrkvová polévka s rajčaty a pohankou 1
1. Pečené maso,dušený špenát,bramborový knedlík,džus 1,7,3,6,9,10
Fri
12.9.
Slepičí vývar 1,9
1. Králík na divoko,šťouchané brambory,mrkvový salát s jablky,ledový čaj 1,9,12
Mon
15.9.
Česneková polévka s opečeným hráškem
1. Vepřové maso v kedlubnách,brambory s pažitkou,mléko/mošt
Tue
16.9.
Zeleninová babiččina polévka
1. Fazole s rajčatovou omáčkou,chléb,ovoce,čaj
Wed
17.9.
Pohanková krémová polévka
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem,caro/čaj
Thu
18.9.
Hovězí polévka rychlá
1. Kuřecí maso po čínsku,rýže,džus
Fri
19.9.
Polévka z fazolových lusků
1. Italský guláš,těstoviny,ochucené mléko/bylinkový čaj
Mon
22.9.
1.
Tue
23.9.
1.
Wed
24.9.
1.
Thu
25.9.
1.
Fri
26.9.
1.
Mon
29.9.
1.
Tue
30.9.
1.
Wed
1.10.
1.
Thu
2.10.
1.
Fri
3.10.
1.
Mon
6.10.
1.
Tue
7.10.
1.
Wed
8.10.
1.
Thu
9.10.
1.
Fri
10.10.
1.
Mon
13.10.
1.
Tue
14.10.
1.
Wed
15.10.
1.
Thu
16.10.
1.
Fri
17.10.
1.
Mon
20.10.
1.
Tue
21.10.
1.
Wed
22.10.
1.
Thu
23.10.
1.
Fri
24.10.
1.
Thu
30.10.
1.
Fri
31.10.
1.
Mon
3.11.
1.
Tue
4.11.
1.
Wed
5.11.
1.
Thu
6.11.
1.
Fri
7.11.
1.
Mon
10.11.
1.
Tue
11.11.
1.
Wed
12.11.
1.
Thu
13.11.
1.
Fri
14.11.
1.
Tue
18.11.
1.
Wed
19.11.
1.
Thu
20.11.
1.
Fri
21.11.
1.
Mon
24.11.
1.
Tue
25.11.
1.
Wed
26.11.
1.
Thu
27.11.
1.
Fri
28.11.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available