e-strava Jídelníček
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.11.
Polévka zeleninová s quinoou /1,6,9/
1. Kuřecí plátek na slanině, bramborová kaše, zeleninový salát /1,7/
2. Salát z červeného zelí, cereální pečivo /1,3,6,10/
Út
4.11.
Polévka hrachová /1,9/
1. Rozbalený vepřový ptáček, rýže, zeleninový salát /1,9,10/
St
5.11.
Polévka hovězí s krupkami /1,9/
1. Koblížky s marmeládou /1,3,7/
2. Uherská pečeně, rýže, zeleninový salát /1,9,10/
Čt
6.11.
Polévka pórková s vejci /1,3,9/
1. Rybí karbenátek, brambory maštěné máslem, zeleninový salát /1,3,4,7/
2. Bulgur s cizrnou a zeleninou /1,6,9/

7.11.
Polévka cibulová se sýrem /1,3,6,7,9,10/
1. Těstovinová musaka (mleté vepř. maso, raj. protlak) /1,3,7,9/
2. Pečené kuře, kuskus, kompot /1,7/
Po
10.11.
Polévka květáková s brokolicí /1,7/
1. Halušky s cizrnou a brynzou /1,3,6,7/
2. Kuřecí prsa zapečená se sýrem, bramborová kaše, zeleninový salát /7/
Út
11.11.
Polévka zeleninová s pohankou /1,6,9/
1. Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík /1,3,7,10/
2. Zapečené brambory se sojou, okurek /3,6,7,10/
St
12.11.
Polévka frankfurtská s bramborem /1,7/
1. Krupeto s kuřecím masem, okurek /1,7,10/
2. Lasagne se špenátem a riccotou /1,3,7/
Čt
13.11.
Polévka jáhlová /1,9/
1. Hrachová kaše, párek, chléb, okurek /1,10/
2. Rybí filé v kari omáčce, rýže /4,7/

14.11.
Polévka kapustová /1,9/
1. Přírodní kotleta, opékané brambory, zeleninový salát /1,10/
Út
18.11.
Polévka zelňačka /1,3,7,9,10/
1. Rýžový nákyp s meruňkami /3,7/
2. Kuřecí maso na řezané paprice,brambory /1/
St
19.11.
DEN ASIJSKÉ KUCHYNĚ: Polévka Basko - hov. vývar s masovou rýží /1,3,9/
1. Žluté Thajské cizrnové kari se zeleninou a rýží /6,7,8,9/
2. Thajský kuřecí cashew wok se zeleninou a rýží /3,8/
Čt
20.11.
Polévka zeleninová s drožďovými knedlíčky /1,3,7,9/
1. Moravský vrabec, dušený špenát, bramborový knedlík /1,3,7/

21.11.
Polévka čočková /1,9/
1. Ryby na másle, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
2. Zeleninový karbenátek, brambory maštěné máslem, zeleninový salát /1,3,7,9/
Po
24.11.
Polévka česneková s bulgurem /1,3,9/
1. Vepřová pečeně, kysané zelí, houskový knedlík /1,3,7,10/
Út
25.11.
Polévka zeleninová s ovesnými vločkami /1,9/
1. Křupavé kuře, bramborová kaše, zeleninový salát /7,10/
2. Pohanková kaše /1,7/
St
26.11.
Polévka hrstková /1,6,9/
1. Smetanová tarhoňa s kuřecím masem a žampiony /1,7/
2. Salám v sýrovém těstíčku, brambory, zeleninový salát /1,3,7/
Čt
27.11.
Polévka celerová /1,3,6,7,9,10/
1. Jáhly s tofu a restovanou zeleninou /1,6,9/
2. Pražská hovězí pečeně, rýže /1,3/

28.11.
Polévka bramborová se sojou /1,6,9/
1. Kuře na paprice, těstoviny /1,3,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.