e-strava Jídelníček
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
2.4.
Polévka fazolová /1,6,9/Hodnocení:
1. Bramborové šišky s borůvkama a zakysanou smetanou /1,3,7/
2. Kotlety se šlehačkou a sýrem, brambory, zeleninový salát /7/
St
3.4.
Polévka brokolicová /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Kuřecí ražniči, brambory, zeleninový salát /1/
2. Těstovinový salát s tuňákem, pečivo /1,3,4/
Čt
4.4.
Polévka jáhlová /1,9/Hodnocení:
1. Bratislavské plecko, těstoviny /1,3,7,10/
2. Vepřová játra na cibulce, rýže, zeleninový salát /1/

5.4.
Polévka slepičí s těstovinou /1,3,6,9,10/Hodnocení:
1. Rybí karbenátek, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,4,7/
2. Smetanová tarhoňa s kuřecím masem a žampiony /1,7/
Po
8.4.
Polévka bramborová s paprikama /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Pečené kuře, rýže, zeleninový salát /1,7/
2. Nudle s tvarohem /1,3,7/
Út
9.4.
Polévka zeleninová s pohankou /1,6,9/Hodnocení:
1. Rozbalený ptáček (vepř., anglická, klobása), brambory, zeleninový salát /1/
2. Bramborový guláš, chléb /1,6,9/
St
10.4.
Polévka mrkvová /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Čočka na kyselo, vejce, chléb, okurek /1,3,10/
2. Plněná vepřová kapsa (sýr, šunka), brambory, zeleninový salát /1,7/
Čt
11.4.
Polévka rybí Šči /4,7,9/Hodnocení:
1. Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík /1,3,7/
2. Jarní těstovinový salát (mrkev, šunka, tatarka), pečivo /1,3/

12.4.
Polévka pórková s vejci /1,3,6,7,9/
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
2. Masové lasagne /1,3,7/
Po
15.4.
Polévka cibulová se sýrem /1,3,6,7,9,10/
1. Francouzské brambory, zeleninový salát /3,7,9/
2. Luhačovický špaček(mleté maso, šunka, protlak), brambory, zelenin. salát /1,3,10
Út
16.4.
Polévka zeleninová s drožďovými knedlíčky /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Domažlické vepřové ragú (vejce,smetana,okurky,hrášek), rýže /1,3,7,10/
2. Těstovinový římský salát (kapie,okurek,jogurt,hořčice), pečivo /1,7,10/
St
17.4.
Polévka zelňačka /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Honzovy buchty s povidly /1,3,7/
2. Ďábelská vepřová směs (hořčice, kečup), rýže /1,9/
Čt
18.4.
Polévka plesnivka /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Ryby na másle, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
2. Kuřecí steak, gratinované brambory, zeleninový salát /7/

19.4.
Polévka hrachová /1,6,9/
1. Kuřecí na slanině, rýže, zeleninový salát /1/
2. Květákový mozeček, brambory s máslem, zeleninový salát /3,7/
Po
22.4.
Polévka krupicová s vejci /1,3,6,9/Hodnocení:
1. Segedinský guláš, houskový knedlík /1,3,7,10/
2. Kuskusový nákyp s meruňkama /1,7/
Út
23.4.
Polévka květáková /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Kuře na kari, brambory, zeleninový salát /1,7/
2. Těstoviny po lotrinsku (zakys.smetana, sýr protlak), zeleninový salát /1,3,7/
St
24.4.
Polévka krkonošská cibulačka /1,3,6,9,10/Hodnocení:
1. Špagety s kuřecím masem a sýrovou omáčkou /1,3,7/
2. Maso dvou barev (vepřové a kuřecí), rýže /1,9/
Čt
25.4.
Polévka rajská s ovesnými vločkami /1/
1. Vepřové na česneku, rýže, zeleninový salát /1/
2. Zapečená brokolice se sýrem, brambory, zeleninový salát /7/

26.4.
Polévka hovězí s játrovými knedlíčky /1,3,6,7,9,10/
1. Hrachová kaše, uzenina, chléb, okurek /1,10/
2. Pečená krkovice, salát coleslaw /7,9/
Po
29.4.
Polévka zeleninová s bulgurem /1,6,9/
1. Polomská kotleta (žampiony, smetana), bramborový knedlík /1,3,7/
2. Vepřové v kapustě, brambory /1/
Út
30.4.
Polévka špenátová /1,3,6,7,9,10/
1. Smažené rybí filé, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,4,7/
2. Čočkový salát, pečivo /1,3/
Čt
2.5.
Polévka z míchaných luštěnin /1,9/
1. Žemlovka s jablky /1,3,7/
2. Čínské nudle s kuřecím masem /1,9/

3.5.
Polévka kulajda /1,3,6,7,9,10/
1. Mexický guláš, rýže /1,7/
2. Cizrnový salát s tuňákem, cereální pečivo /1,4,6,9/
Po
6.5.
Polévka jáhlová /1,6,9/
1. Karlovarský kotouč (vejce, protlak, uzenina), rýže, zeleninový salát /1,3,7/
Út
7.5.
Polévka zeleninová se sýrovým kapáním /1,3,6,7,9/
1. Hovězí vařené, žampionová omáčka, houskový knedlík /1,3,7/
Čt
9.5.
Polévka ragú s bramborem /7,9/
1. Horňácký guláš, chléb /1,7,9/
2. Rybí filé s ovesnými vločkami a zeleninou, brambory, zeleninový salát /4,7/

10.5.
Polévka celerová se smaženým hráškem /1,3,6,7,9,10/
1. Kuře na zelí, brambory /10/
2. Koprová omáčka, vařené vejce, brambory /1,3,7/
Po
13.5.
Polévka bramborová s cizrnou /1,9/
1. Srbské rizoto, zeleninový salát /7,9/
2. Kuřecí gyros, tzatziky, cereální pečivo /1,6,7/
Út
14.5.
Polévka česneková /3,9/
1. Japonské rybí filé (zakys. smetana, zelenina), brambor. kaše, zel.sa /4,7,9/
2. Pečené kuře, šopský salát /7/
St
15.5.
Polévka rýžová s mlékem a vejci /13,6,7,9,10/
1. Bramborový knedlík plněný uzeninou, kysané zelí /1,3,7,10/
2. Těstovinový salát s kuřecím masem, cereální pečivo /1,3,6/
Čt
16.5.
Polévka hráškový krém /7/
1. Čevabčiči (cibule, hořčice), brambory, zeleninový salát /1,3,10/
2. Zapečená cuketa se šunkou, sýrem a žampiony, brambory /7/

17.5.
Polévka gulášová /1,6,9/
1. Krupicová kaše s kakaem /1,7/
2. Kuřecí řízek zapečený se šlehačkou, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
Po
20.5.
Polévka vločková /1,9/
1. Čočka po srbsku (lečo), chléb /1,9/
2. Pečená krkovice, fazolové lusky s anglickou slaninou /bez/
Út
21.5.
Polévka slepičí s těstovinou /1,3,6,9,10/
1. Hovězí tokáň, rýže /1/
2. Bulgurito s kuřecím masem, okurek /7,9,10/
St
22.5.
Polévka sedlácká /1/
1. Špecle zapečemné s kuřecím masem a špenátem /1,3,7/
2. Přírodní vepřový plátek, rýže, kompot /1,10/
Čt
23.5.
Polévka zeleninová s tarhoňou /1,6,9/
1. Kuře na paprice, houskový knedlík /1,3,7/
2. Zeleninové karbenátky, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7,9/

24.5.
Polévka kapustová /1/
1. Maso pod peřinou (kotleta, mleté maso,sýr), bramborová kaše, zel. sal. /7/
2. Kaše z kukuřičné polenty /1,7/
Po
27.5.
Polévka rychlá s vejci /3,9/
1. Buchtičky s krémem /1,3,7/
2. Kuřecí rolka, brambory, zeleninový salát /1,3,7,9/
Út
28.5.
Polévka frankfurtská s bramborem /1,3,6,7,9,10/
1. Kuřecí řízek, bramborová kaše, kompot /1,3,7/
2. Kaše z ovesných vloček /1,7/
St
29.5.
Polévka selská /1,3,6,7,9,10/
1. Maďarské obložené zelí (vepřové, klobása, smetana), brambor. knedlík /1,3,7/
2. Salát z červeného zelí (vejce, šunka, tatarka), cereální pečivo /1,3,6,10/
Čt
30.5.
Polévka zeleninová s pohankou /1,6,9/
1. Ryby zapečené se sýrem a šlehačkou, brambory, zeleninový salát /4,7/
2. Karlovarský guláš, těstoviny /1,3,7/

31.5.
Polévka čočková /1,9/
1. Těstoviny zapečené s mletým masem a květákem, okurek /1,3,7/
2. Vepřové kostky po námořnicku, rýže /1/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.