e-strava Jídelníček
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Den Nabídka
St
1.3.
Zeleninová polévka se špaldovými kroupami /1,9,/
1. Boloňské špagety se sýrem a pórkem ,pomeranče/1,7/
Čt
2.3.
Kulajda - polévka /1,3,7/
1. Telecí medailonky na zelenině, dušená rýže, čaj , jogurt /1,7,9/

3.3.
Kuřecí polévka se zavářkou /1/
1. Hrachová kaše, kyselý okurek, chléb, čaj s medem,/1/
Po
6.3.
Fazolová polévka/1/
1. Pečené kuřecí stehno, rýže s hráškem, kompot /1/
Út
7.3.
Zeleninový boršč /1,9/
1. Dětská krupicová kaše s máslem a kakaem, ovoce /1,7,/
St
8.3.
Polévka s rýžovými vločkami /1/
1. Koprová omáčka, vejce, brambor/1,3,7/
Čt
9.3.
Labská luštěninová polévka /1/
1. Znojemská pečeně, těstoviny, /1/

10.3.
Bramborová polévka /1/
1. Pečená krkovice na zelí, brambor, /1/
Po
13.3.
Jahlová polévka /1,9/
1. Krůtí kousky na grilovacím koření, burgur , pomeranč/1/
Út
14.3.
Zelňačka /1/
1. Sekaná pečeně, brambor s jarní cibulkou, luštěninový salát /1,3,7/
St
15.3.
Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky /1,3,7/
1. Zapečené špecle se špenátem a kuřecím masem1,3,7/
Čt
16.3.
Rajská polévka s tarhoňou /1/
1. Ryby z trouby , brambory vařené, mrkvový salát /1,3,7/

17.3.
Krupicová polévka s vejci /1,3,7/
1. Segedínský guláš, houskový knedlík /1,3,7/
Po
20.3.
Česneková polévka s vejcem /1 3/Hodnocení:
1. Masové koule s rajskou omáčkou, těstoviny /1,3,7/
Út
21.3.
Květáková polévka /1,3/
1. Maso dvou barev, rýže, Basmati, fazolové lusky /1/
St
22.3.
Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky /1,3/
1. Nudle s mákem , ochucené mléko /1,7/
Čt
23.3.
Polévka krupková/1,3,/
1. Uzené maso, červené zelí, bramborový knedlík /1,3/

24.3.
Rýžová polévka /1/Hodnocení:
1. Kuřecí plátek , bramborová kaše,/1,7/
Po
27.3.
Čočková polévka /1/Hodnocení:
1. Rybí filé na bylinkách, brambor vařený, zelen. přízdoba /1,7/
Út
28.3.
Pohanková polévka /1/
1. Vepřová kýta na smetaně,houskový knedlík /1,3,7/
St
29.3.
Vločková polévka /1/
1. Vepřové maso na houbách, kuskus/1/
Čt
30.3.
Vývarová polévka s játrovými knedlíčky /1,3/Hodnocení:
1. Hovězí guláš, chléb /1/

31.3.
Cibulová polévka /1/
1. Kuřecí kousky v sýrové omáčce, barevné těstoviny,/1,7/
Po
3.4.
Jarní polévka /1,9/
1. Činské maso, dušená rýže,/1,9/
2. Kontrabaš / pohanka, uzené maso, /1/
Út
4.4.
Luštěninová polévka /1/
1. Rozbalený vepřový ptáček, těstoviny, džus/1/
2. Zapečená brokolice, brambor vařený, zeleninový salát /1,3,7/
St
5.4.
Cizrnová polévka /1/
1. Vajíčko vařené, špenát dušený, bramborový knedlík /13,7/
2. Burgurové rizoto se zeleninou /1,9/
Út
11.4.
Kulajda /1,3,7/
1. Boloňské špagety (1,6,7,9)
2. Kuřecí plátek na gril. kořením, tarhoňa, zelenin. přízdoba /1/
St
12.4.
Dýňová polévka s krutony a smetanou /1,7/
1. Kynuté knedlíky s povidly polité máslem a cukrem ,/1,3,7/
2. Pečené kuřecí stehno, dušená rýže ,celerový salát /1,9/
Čt
13.4.
Gulášová polévka /1/
1. Smažená ryba se sýrem, gratinované brambory, salát Coleslaw/137/
2. Zeleninové karbenátky, salát Coleslaw /1,3,7/

14.4.
Zeleninová polévka s jahlovými vločkami /1,9/
1. Pečená krkovice, těstovinový salát s fazolemi, /1/
2. Palačinky plněné špenátem a sýrem /1,3,7/
Po
17.4.
Zeleninová polévka se špaldovými kroupami /1,9/
1. Segedínský guláš, houskový knedlík /1,3,7/
2. Jarní salát( červené zelí, vejce, šunka, majolka) pečivo
Út
18.4.
Hrachová polévka /1/
1. Vepřový řízek, bramborová kaše, mrkvový salát /1/
2. Houbové halušky /1/
St
19.4.
Vývar s drožďovými knedlíčky /1,3/
1. Lasagne s kuřecím masem / 1,3,7/
2. Vepřové nudličky Stroganov, tarhoňa/1,7/
Čt
20.4.
Rajská polévka s kuskusem /1/
1. Krůtí kousky na žampionech, rýže Basmati, zel. přízdoba/1/
2. Těstovinový salát s tuňákem /1,7/

21.4.
Vločková polévka /1/
1. Vepřové rizoto, červená řepa /1/9/
2. Bramborové šišky se strouhankou, /1,7/
Po
24.4.
Polévka z vaječné jíšky /1,3/
1. Kuře na paprice, houskový knedlík /1,3,7/
2. Těstovinový salát se zelím a fazolemi /1/
Út
25.4.
Zeleninový boršč/1/
1. Domácí buchty s drobenkou, /1,3,7/
2. Srbské rizoto,kyselý okurek /1/
St
26.4.
Česneková polévka s vejci /1/
1. Rybí filé na zelenině, brambory šťouchané s jarní cibulkou /1,9/
2. Vepřová pečeně,salát z tarhoni a s čočkou /1/
Čt
27.4.
Vývarová polévka s těstovinou /1/
1. Mexický guláš, dušená rýže/1/
2. Přírodní kolteta, šoulet, okurka /1/

28.4.
Špenátová polévka /1,3/
1. Masový závitek s mrkví, špecle, /1/
2. Kuskus s kuřecím masem, zeleninová přízdoba /1/
Po
1.5.
1.
Út
2.5.
1.
St
3.5.
1.
Čt
4.5.
1.

5.5.
1.
Po
8.5.
1.
Út
9.5.
1.
St
10.5.
1.
Čt
11.5.
1.

12.5.
1.
Po
15.5.
1.
Út
16.5.
1.
St
17.5.
1.
Čt
18.5.
1.

19.5.
1.
Po
22.5.
1.
Út
23.5.
1.
St
24.5.
1.
Čt
25.5.
1.

26.5.
1.
Po
29.5.
1.
Út
30.5.
1.
St
31.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.