e-strava Jídelníček
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
1.12.
Polévka krupicová s vejci /1,3,9/Hodnocení:
1. Polomská kotleta, těstoviny /1,3,7/
2. Salát z krabích tyčinek, cereální pečivo /1,4,6/
Út
2.12.
Polévka gulášová /1,6,9/Hodnocení:
1. Kynuté knedlíky s povidly /1,3,7/
2. Znojemská hovězí pečeně, rýže /1,10/
St
3.12.
Polévka slepičí s těstovinou /1,3,9/Hodnocení:
1. Brambory zapečené s Nivou a mandlemi, zeleninový salát /3,7,8/
2. Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou /1,3,9/
Čt
4.12.
Polévka zeleninová s pohankou /1,9/
1. Rybí filé v bylinkové krustě, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
2. Luštěninové rizoto s kroupami a bulgurem, okurek /1,7,9,10/

5.12.
Polévka hrachová /1,9/
1. Maminčino kuře, rýže, zeleninový salát /1/
2. Těstovinový salát s tuňákem, cereální pečivo /1,3,4,6/
Po
8.12.
Polévka z ovesných vloček /1,9/
1. Srbské rizoto, zeleninový salát /7,9/
2. Pečené kuře, šopský salát /7/
Út
9.12.
Polévka pórková s kapáním /1,3,7/Hodnocení:
1. Fazolový guláš (vepř. maso, lečo), chléb /1,9/
2. Vařené vejce, koprová omáčka, brambory /1,3,7/
St
10.12.
DEN SLOVENSKÉ KUCHYNĚ: Polévka Demikát s brynzou /7/Hodnocení:
1. Krůtí nudličky na paprice, tarhoňa /1,3,7,9,10/
2. Kuřecí karbenátky, brambory, zeleninový salát /1,7/
Čt
11.12.
Polévka kmínová s vejci /3,9/
1. Ruská hovězí pečeně, houskový knedlík /1,3,7,9/

12.12.
Polévka květáková /1,3,6,7,9/
1. Boloňské šagety /1,3,6,7,9/
Po
15.12.
Polévka ruský boršč /1,3,6,7,9,10/
1. Krupicová kaše /1,7/
2. Ďábelská vepřová směs, opékané brambory, zeleninový salát /1,9/
Út
16.12.
Polévka mrkvová /1,3,7,9/
1. Pečená kachna, červené zelí, bramborový knedlík /1,3,7,10/
St
17.12.
Polévka z míchaných luštěnin /1,6,9/
1. Kuřecí plátek, gratinované brambory, zeleninový salát /7,10/
2. Cizrnový salát s tuňákem, celozrnné pečivo /1,4,6,10/
Čt
18.12.
Polévka zeleninová s bulgurem /1,6,9/
1. Smažené rybí filé, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,4,7/

19.12.
Polévka špenátová /1,3,7,9,10/
1. Zapékané těstoviny s uzeninou, červená řepa /1,3,7,9,10/
Po
5.1.
Polévka zeleninová s kapáním /1,3,6,7,9/
1. Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb, okurek /1,3,10/
Út
6.1.
Polévka krupicová s vejci /1,3,9/
1. Staropražské kuře, bramborová kaše, zeleninový salát /1,7,10/
2. Jarní těstovinový salát, cereální bageta /1,6/
St
7.1.
Polévka plesnivka /1,3,7,9/
1. Vepřová kýta na paprice, houskový knedlík /1,3,7,9/
Čt
8.1.
Polévka hovězí s těstovinou /1,3,9/
1. Dřevorubecké brambory (žampiony), zeleninový salát /3/
2. Vepřové na kmíně, těstoviny /1/

9.1.
Polévka selská /1,3,6,7,9,10/
1. Kuřecí plátek na slanině, rýže, zeleninový salát /1,10/
2. Kuskusový nákyp s meruňkami /1,7/
Po
12.1.
Polévka gulášová /1,6,9/
1. Bramborové šišky s mákem /1,3,7,13/
2. Kuřecí na čínský způsob, rýže, zeleninový salát /1,9/
Út
13.1.
Polévka vločková /1,9/
1. Kuře na zelí, brambory /10/
St
14.1.
Polévka čočková /1,9/
1. Hamburská kýta na smetaně, těstoviny /1,3,7,9/
2. Salát z červeného zelí, cereální bageta /1,3,6,10/
Čt
15.1.
Polévka rajská s rýží /1/
1. Mahi Mahi v česnekové omáčce, bramborová kaše, zeleninový salát /3,4,7/
2. Vepřová játra na cibulce, rýže, okurek /1,10/

16.1.
Polévka zeleninová s quinoou /1,6,9/
1. Rizoto s fazolemi a zeleninou sypané sýrem, zeleninový salát /1,7/
2. Azu po tatarsku, rýže /1,10/
Po
19.1.
Polévka brokolicová /1,3,6,7,9,10/
1. Hovězí guláš, houskový knedlík /1,3,6,7,9/
Út
20.1.
Polévka česneková s vejci /3,9/
1. Hrachová kaše, uzené maso, chléb, okurek /1,10/
2. Smažený květák, brambory maštěné máslem, zeleninový salát /1,3,7/
St
21.1.
DEN ALPSKÉ KUCHYNĚ: Polévka alpských pastevců /7,9/
1. Gnocchi se špenátem a kuřecím masem /1,3,7/
2. Käsespätzle (sýrové špecle) /1,7/
Čt
22.1.
Polévka rýžová s mlékem a vejci /1,7,9/
1. Kuřecí po italsku, těstoviny /1,7,9/
2. Nudlový nákyp s tvarohem /1,3,7/

23.1.
Polévka hovězí s krupkami /1,9/
1. Fazolové lusky na smetaně, vařené vejce, brambory /1,3,7/
2. Kuřecí obrácený řízek, brambory, zeleninový salát /1,3,7/
Po
26.1.
Polévka mrkvová /1,7/
1. Kuře po zahradnicku, rýže, zeleninový salát /1,9/
2. Špagety po uhlířsku (slanina, vejce, sýr) /1,3,7/
Út
27.1.
Polévka frankfurtská s bramborem /1,7/
1. Buchtičky s krémem /1,3,7/
2. Hovězí na houbách, rýže, zeleninový salát /1/
St
28.1.
Polévka jáhlová se zeleninou /1,6,9/
1. Rybí filé na kmíně, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
2. Těstovinový salát s kuřecím masem, cereální pečivo /1,3,6/
Čt
29.1.
Polévka fazolová /1,9/
1. Zeleninové karbanátky s ovesnými vločkami, brambory, zelenin. salát /1,3,7,9/
2. Vepřová kotleta přírodní, šoulet, okurek /10/

30.1.
Polévka kmínová s vejci /1,3,9/
1. Vepřové na hořčici, rýže, zeleninový salát /1,10/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.