e-strava Jídelníček
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
2.12.
Polévka pórková /1,3,7,9/Hodnocení:
1. Boloňské špagety /1,3,7/
Út
3.12.
Polévka zelňačka /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Rýžový nákyp s meruňkama /1,3,7/
2. Vepřové na paprikách, brambory, zeleninový salát /1/
St
4.12.
Polévka hovězí s játrovými knedlíčky /1,3,7,9/Hodnocení:
1. Vepřová pečeně, kysané zelí, bramborový knedlík /1,3,7,10/
2. Jarní těstovinový salát (šunka, mrkev, majonéza), pečivo /1,3/
Čt
5.12.
Polévka vločková /1,9/
1. Ryby na másle, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
2. Polomská kotleta, těstoviny /1,3,7/

6.12.
Polévka čočková /1,9/Hodnocení:
1. Maminčino kuře, rýže, zeleninový salát /1/
2. Salát z krabích tyčinek, pečivo /1,4,7/
Po
9.12.
Polévka rychlá s vejci /3,9/Hodnocení:
1. Hrachová kaše, uzená plec, chléb, okurek /1,10/
2. Obrácený řízek, opékané brambory, zeleninový salát /1,2,10/
Út
10.12.
Polévka selská /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Poděbradské maso, houskový knedlík /1,3,7,9/
2. Květákový mozeček, brambory maštěné máslem, zeleninový salát /1,3,7/
St
11.12.
Polévka zeleninová s bulgurem /1,6,9/Hodnocení:
1. Zbojnická hovězí pečeně, rýže, zeleninový salát /1/
2. Cizrnový salát s tuňákem, bagetka /1,4,9,10/
Čt
12.12.
Polévka mrkvová /1,3,6,7,9,10/
1. Kuře na zelí, brambory /10/
2. Nudlový nákyp s tvarohem /1,3,7/

13.12.
Polévka špenátová /1,3,/7Hodnocení:
1. Zapékané těstoviny, zeleninový salát /1,3,7,9,10/
2. Přírodní kuřecí prsa, bramborová kaše, zeleninový salát /1,7/
Po
16.12.
Polévka z míchaných luštěnin /1,9/Hodnocení:
1. Hovězí tokáň, rýže /1/
2. Koprová omáčka, vařené vejce, brambory /1,3,7/
Út
17.12.
Polévka kapustová /1/
1. Rybí filé zapečené se sýrem, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
2. Smetanová tarhoňa s kuřecím masem a žampiony /1,7/
St
18.12.
Polévka gulášová /1,6,9/
1. Kynuté knedle s povidlama /1,3,7/
2. Vepřové na pórku, rýže, zeleninový salát /1/
Čt
19.12.
Polévka hrachová /1,9/
1. Kuřecí řízek, bramborová kaše, kompot /1,3,7/
2. Kaše z ovesných vloček /1,7/

20.12.
Polévka zeleninová se sýrovým kapáním /1,3,7,9/
1. Srbské rizoto, zeleninový salát /7,9,10/
Po
6.1.
Polévka zeleninová s kuskusem /1,9/
1. Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb, okurek /1,3,10/
Út
7.1.
Polévka rajská s těstovinou /1,3/
1. Pečené kuře, rýže, kompot /1,7/
2. Tarhoňa se zeleninou, červenou čočkou a sýrem /1,7,9/
St
8.1.
Polévka krupicová s vejci /1,3,9/
1. Ruská hovězí pečeně, houskový knedlík /1,3,7,9,10/
2. Vepřová játra na cibulce, rýže, okurek /1,10/
Čt
9.1.
Polévka vločková /1,9/
1. Holandský řízek, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
2. Kuskusový nákyp s ovocem /1,7/

10.1.
Polévka slepičí s tarhoňou /1,3,6,9,10/
1. Špagety se sýrovou omáčkou a kuřecím masem /1,3,7/
2. Hovězí maso, křenová omáčka, brambory /1,7/
Po
13.1.
Polévka z vaječné jíšky /3,9/
1. Vepřové v kapustě, brambory /1/
2. Těstovinový salát s kuřecím masem, cereální pečivo /1,6/
Út
14.1.
Polévka brokolicová /1,3,6,7,9,10/
1. Kuřecí na kari, rýže, zeleninový salát /1/
2. Masové lasagne /1,3,7/
St
15.1.
Polévka zeleninová s drožďovými knedlíčky /1,3,6,79/
1. Rybí filé na kmíně, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
2. Kovbojský guláš, chléb /1,6,9/
Čt
16.1.
Polévka hrachová /1,9/
1. Bramborové šišky s mákem /1,3,7,8/
2. Ďábelská vepřová směs, rýže /1,9/

17.1.
Polévka česneková s vejci /3,9/
1. Hovězí frankfurtská pečeně, těstoviny /1,3,7/
2. Dřevorubecké brambory s houbama /3/
Po
20.1.
Polévka celerová se smaženým hráškem /1,3,6,7,9,10/
1. Vařené vejce, dušený špenát, brambory /1,3,7/
2. Přírodní kotleta, gratinované brambory, zeleninový salát /1,7,10/
Út
21.1.
Polévka kulajda /1,3,6,7,9,10/
1. Hovězí znojemská pečeně, rýže, zeleninový salát /1,10/
2. Zeleninové karbenátky, brambory maštěné máslem, zeleninový salát /1,3,7,9/
St
22.1.
Polévka jáhlová se zeleninou /1,9/
1. Kuřecí řízek na smetaně, brambory, zeleninový salát /13,7/
2. Salát z červeného zelí, cereální pečivo /1,3,6,10/
Čt
23.1.
Polévka zeleninová s kapáním /1,3,7,9/
1. Segedinský guláš, houskový knedlík /1,3,7,10/
2. Pečené kuřecí stehno, šopský salát /7/

24.1.
Polévka ragú s rýží /9/
1. Trenčanské fazole, chléb, okurek /1,10/
2. Kuřecí plátek zapečený s Nivou, opékané brambory, zeleninový salát /7/
Po
27.1.
Polévka čočková /1,9/
1. Rybí prsty, bramborová kaše, zeleninová obloha /1,3,4,7/
2. Tortila s kuřecím masem a zeleninou /1,3,9/
Út
28.1.
Polévka sekyrková /1,9/
1. Krupicová kaše /1,7/
2. Sekaná pečeně, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
St
29.1.
Polévka bramborová s cizrnou /1,6,9/
1. Hovězí cikánská pečeně, rýže /1,10/
2. Zapečená cuketa se šunkou a žampiony /7/
Čt
30.1.
Polévka zeleninová s bulgurem /1,9/
1. Těstoviny po lotrinsku (vepřové, zakysaná smetana, sýt, protlak) /1,3,7/
2. Bramborový guláš, chléb /1,6,9/

31.1.
Polévka cibulová se sýrem /1,3,6,7,9,10/
1. Bramborový knedlík plněný uzeninou, kysané zelí /1,3,7,10/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.