e-strava Jídelníček
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
1.12.
Polévka krupicová s vejci /1,3,9/Hodnocení:
1. Polomská kotleta, těstoviny /1,3,7/
2. Salát z krabích tyčinek, cereální pečivo /1,4,6/
Út
2.12.
Polévka gulášová /1,6,9/Hodnocení:
1. Kynuté knedlíky s povidly /1,3,7/
2. Znojemská hovězí pečeně, rýže /1,10/
St
3.12.
Polévka slepičí s těstovinou /1,3,9/Hodnocení:
1. Brambory zapečené s Nivou a mandlemi, zeleninový salát /3,7,8/
2. Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou /1,3,9/
Čt
4.12.
Polévka zeleninová s pohankou /1,9/
1. Rybí filé v bylinkové krustě, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
2. Luštěninové rizoto s kroupami a bulgurem, okurek /1,7,9,10/

5.12.
Polévka hrachová /1,9/
1. Maminčino kuře, rýže, zeleninový salát /1/
2. Těstovinový salát s tuňákem, cereální pečivo /1,3,4,6/
Po
8.12.
Polévka z ovesných vloček /1,9/
1. Srbské rizoto, zeleninový salát /7,9/
2. Pečené kuře, šopský salát /7/
Út
9.12.
Polévka pórková s kapáním /1,3,7/
1. Fazolový guláš (vepř. maso, lečo), chléb /1,9/
2. Vařené vejce, koprová omáčka, brambory /1,3,7/
St
10.12.
DEN SLOVENSKÉ KUCHYNĚ: Polévka Demikát s brynzou /7/
1. Krůtí nudličky na paprice, tarhoňa /1,3,7,9,10/
2. Kuřecí karbenátky, brambory, zeleninový salát /1,7/
Čt
11.12.
Polévka kmínová s vejci /3,9/
1. Ruská hovězí pečeně, houskový knedlík /1,3,7,9/

12.12.
Polévka květáková /1,3,6,7,9/
1. Boloňské šagety /1,3,6,7,9/
Po
15.12.
Polévka ruský boršč /1,3,6,7,9,10/
1. Krupicová kaše /1,7/
2. Ďábelská vepřová směs, opékané brambory, zeleninový salát /1,9/
Út
16.12.
Polévka mrkvová /1,3,7,9/
1. Pečená kachna, červené zelí, bramborový knedlík /1,3,7,10/
St
17.12.
Polévka z míchaných luštěnin /1,6,9/
1. Kuřecí plátek, gratinované brambory, zeleninový salát /7,10/
2. Cizrnový salát s tuňákem, celozrnné pečivo /1,4,6,10/
Čt
18.12.
Polévka zeleninová s bulgurem /1,6,9/
1. Smažené rybí filé, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,4,7/

19.12.
Polévka špenátová /1,3,7,9,10/
1. Zapékané těstoviny s uzeninou, červená řepa /1,3,7,9,10/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.