e-strava Jídelníček
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
2.9.
Polévka hovězí rychlá s vejci /1,3,6,9/
1. Pečené kuře, rýže, kompot /1,7/
Út
3.9.
Polévka pórková /1,3,7,9/
1. Vepřový plátek na slanině, brambory, zeleninový salát /1/
St
4.9.
Polévka rybí Šči /4,7,9/Hodnocení:
1. Frankfurtská hov. pečeně, houskový knedlík /1,3,7/
Čt
5.9.
Polévka česneková s vejci /3,9/Hodnocení:
1. Fazole na kyselo, uzenina, chléb, okurek /1,10/
2. Luhačovický špaček (vepř.,uzenina,protlak,kapie), brambory, zel.salát /1,3,10/

6.9.
Polévka zeleninová s kuskusem /1,6,9/
1. Boloňské špagety /1,3,6,7/
2. Vepřová játra na slanině, rýže, zeleninový salát /1/
Po
9.9.
Polévka slepičí s těstovinou /1,3,6,9,10/Hodnocení:
1. Srbské rizoto, zeleninový salát /7,9,10/
2. Obrácený řízek, brambory, zeleninový salát /1,3,7,10/
Út
10.9.
Polévka špenátová /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Ryby zapečené se sýrem, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
2. Kuřecí plátek na kari, rýže, zeleninový salát /1/
St
11.9.
Polévka zeleninová s pohankou /1,6/Hodnocení:
1. Vepřová pečeně, kysané zelí, bramborový knedlík /1,3,7,10/
2. Celerový salát, celozrnné pečivo /1,6,9/
Čt
12.9.
Polévka hrachová /1,9/Hodnocení:
1. Nudle s mákem /1,3,7,8/
2. Vepř. závitek se šunkou a sýrem, rýže, kompot /1,7/

13.9.
Polévka květáková /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Hovězí guláš, chléb /1,6,9/
2. Zapékaná cuketa se šunkou a žampiony, brambory /3,7/
Po
16.9.
Polévka sekyrková /1,9/
1. Čočka na kyselo, vejce, chléb, okurek /1,3,10/
2. Kuřecí prsa zapékané se sýrem, opékané brambory, zeleninový salát /7/
Út
17.9.
Polévka zeleninová s tarhoňou /1,6,9/
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
2. Kuskusový nákyp s meruňkama /7/
St
18.9.
Polévka jáhlová /1,9/
1. Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík /1,3,7/
2. Těstovinový salát s tuňákem, celozrnné pečivo /1,3,4,6/
Čt
19.9.
Polévka selská /1,3,6,7,9,10/
1. Vepřové na kmíně, těstoviny /1,3/
2. Kuřecí gyroz, tzatziky, celozrnné pečivo /1,6,7/

20.9.
Polévka celerová /1,3,6,7,9/
1. Kuřecí plátek na hořčici, rýže, zeleninový salát /1,10/
2. Dřevorubecké brambory s houbama, okurek /3,7,10/
Po
23.9.
Polévka bramborová se sojou /1,6,9/
1. Hovězí tokáň, rýže /1/
2. Omáčka z fazolových lusků, brambory, vejce /1,3,7/
Út
24.9.
Polévka krupicová s vejci /1,3,9/
1. Staropražské kuře, brambory, zeleninový salát /1,7/
2. Bulgurito s kuřecím masem, zeleninový salát /1,7/
St
25.9.
Polévka krkonošská cibulačka /1,3,9/
1. Rybí filé na kmíně, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
2. Ďábelská směs (vepřová), rýže, zeleninový salát /1,9,10/
Čt
26.9.
Polévka fazolová /1,9/
1. Polomská kotleta (žampiony, smetana), bramborový knedlík /1,3,7/
2. Salát z krabích tyčinek, celozrnné pečivo /1,4,7/

27.9.
Polévka gulášová /1,6,9/
1. Krupicová kaše /1,7/
2. Kuřecí řízek ve šlehačce, brambory, zeleninový salát /1,3,7/
Po
30.9.
Polévka kmínová s vejci /1,3,9/
1. Segedinský guláš, houskový knedlík /1,3,7,10/
2. Římský těstovinový salát (kapie, jogurt, zelenina), celozrné pečivo /1,3,6/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.