e-strava Jídelníček
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
2.6.
Polévka z vaječné jíšky /1,3,9/Hodnocení:
1. Valašské hnízdo (kapie, klobása, žampiony), brambory, zelenin. salát /1,10/
Út
3.6.
Polévka zelňačka /1,6,7,9/
1. Nudle s mákem /1,3,7,8/
2. Obrácený řízek, brambory maštěné máslem, zeleninový salát /1,3,7,9/
St
4.6.
Polévka česneková s vejci /3,9/
1. Kuře na paprice, těstoviny /1,3,7/
Čt
5.6.
Polévka zeleninová s drožďovými knedlíčky /1,3,6,7,9/
1. Ryby se sýrem, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
2. Vepřová játra na cibulce, rýže, zeleninový salát /1/

6.6.
Polévka čočková /1,9/
1. Hovězí pečeně znojemská, rýže, zeleninový salát /1,10/
Po
9.6.
Polévka uzená s kroupami /1,6,9/Hodnocení:
1. Hrachová kaše, uzené maso, chléb, okurek /1,10/
2. Těstoviny po lotrinsku, okurek /1,3,7/
Út
10.6.
Polévka pohanková /1,9/
1. Hovězí guláš, houskový knedlík /1,3,6,7/
St
11.6.
Polévka pórková s vejci /1,3,6,7,9/
1. Staropražské kuře, bramborová kaše, zeleninový salát /1,7,10/
Čt
12.6.
Polévka hovězí s těstovinou /1,3,6,9,10/
1. Vařené vejce, koprová omáčka, brambory /1,3,7/

13.6.
Polévka brokolicová /1,3,6,7,9,10/
1. Karbenátek, brambory maštěné máslem, zeleninový salát /1,3,7/
Po
16.6.
Polévka frankfurtská /1,3,6,7,9/
1. Krupicová kaše /1,7/
2. Kuřecí zapečené se sýrem a šlehačkou, brambory, zeleninový salát /7/
Út
17.6.
Polévka z míchaných luštěnin /1,9/
1. Francouzské brambory, zeleninový salát /1,3,7,9/
St
18.6.
Polévka jáhlová /1,9/
1. Hovězí na pórku, rýže, zeleninový salát /1/
Čt
19.6.
Polévka mrkvová /1,3,6,7,9,10/
1. Maďarské zelí (uzenina, smetana), bramborový knedlík /1,3,7,10/

20.6.
Polévka vločková /1,9/
1. Ryby na bylinkovém másle, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
2. Masové lasagne /1,3,7/
Po
23.6.
Polévka květákový krém /1,3,6,7,9,10/
1. Masová směs na čínský způsob (vepř., kapie, pórek), rýže /1,6,10/
Út
24.6.
Polévka rybí se zeleninou /1,7,9/
1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík /1,3,7,9/
St
25.6.
Polévka krkonošská cibulačka /9/
1. Vepřová cikánská pečeně, těstoviny /1,3,9/
Čt
26.6.
Polévka hovězí s játrovými knedlíčky /1,3,6,7,9,10/
1. Kuřecí řízek, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/

27.6.
Polévka zeleninová s kuskusem /1,6,9/
1. Bramborový guláš, chléb /1,6,9/
2. Obložená bageta (máslo, sýr, šunka, zelenina) /1,6,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.