e-strava Jídelníček
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
6.1.
Polévka zeleninová s kuskusem /1,9/Hodnocení:
1. Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb, okurek /1,3,10/
Út
7.1.
Polévka rajská s těstovinou /1,3/Hodnocení:
1. Pečené kuře, rýže, kompot /1,7/
2. Tarhoňa se zeleninou, červenou čočkou a sýrem /1,7,9/
St
8.1.
Polévka krupicová s vejci /1,3,9/
1. Ruská hovězí pečeně, houskový knedlík /1,3,7,9,10/
2. Vepřová játra na cibulce, rýže, okurek /1,10/
Čt
9.1.
Polévka vločková /1,9/Hodnocení:
1. Holandský řízek, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
2. Kuskusový nákyp s ovocem /1,7/

10.1.
Polévka slepičí s tarhoňou /1,3,6,9,10/
1. Špagety se sýrovou omáčkou a kuřecím masem /1,3,7/
2. Hovězí maso, křenová omáčka, brambory /1,7/
Po
13.1.
Polévka z vaječné jíšky /3,9/Hodnocení:
1. Vepřové v kapustě, brambory /1/
2. Těstovinový salát s kuřecím masem, cereální pečivo /1,6/
Út
14.1.
Polévka brokolicová /1,3,6,7,9,10/
1. Kuřecí na kari, rýže, zeleninový salát /1/
2. Masové lasagne /1,3,7/
St
15.1.
Polévka zeleninová s drožďovými knedlíčky /1,3,6,79/Hodnocení:
1. Rybí filé na kmíně, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
2. Kovbojský guláš, chléb /1,6,9/
Čt
16.1.
Polévka hrachová /1,9/
1. Bramborové šišky s mákem /1,3,7,8/
2. Ďábelská vepřová směs, rýže /1,9/

17.1.
Polévka česneková s vejci /3,9/
1. Hovězí frankfurtská pečeně, těstoviny /1,3,7/
2. Dřevorubecké brambory s houbama /3/
Po
20.1.
Polévka celerová se smaženým hráškem /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Vařené vejce, dušený špenát, brambory /1,3,7/
2. Přírodní kotleta, gratinované brambory, zeleninový salát /1,7,10/
Út
21.1.
Polévka kulajda /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Hovězí znojemská pečeně, rýže, zeleninový salát /1,10/
2. Zeleninové karbenátky, brambory maštěné máslem, zeleninový salát /1,3,7,9/
St
22.1.
Polévka jáhlová se zeleninou /1,9/
1. Kuřecí řízek na smetaně, brambory, zeleninový salát /13,7/
2. Salát z červeného zelí, cereální pečivo /1,3,6,10/
Čt
23.1.
Polévka zeleninová s kapáním /1,3,7,9/Hodnocení:
1. Segedinský guláš, houskový knedlík /1,3,7,10/
2. Pečené kuřecí stehno, šopský salát /7/

24.1.
Polévka ragú s rýží /9/
1. Trenčanské fazole, chléb, okurek /1,10/
2. Kuřecí plátek zapečený s Nivou, opékané brambory, zeleninový salát /7/
Po
27.1.
Polévka čočková /1,9/
1. Rybí prsty, bramborová kaše, zeleninová obloha /1,3,4,7/
2. Tortila s kuřecím masem a zeleninou /1,3,9/
Út
28.1.
Polévka sekyrková /1,9/
1. Krupicová kaše /1,7/
2. Sekaná pečeně, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
St
29.1.
Polévka bramborová s cizrnou /1,6,9/
1. Hovězí cikánská pečeně, rýže /1,10/
2. Zapečená cuketa se šunkou a žampiony /7/
Čt
30.1.
Polévka zeleninová s bulgurem /1,9/
1. Těstoviny po lotrinsku (vepřové, zakysaná smetana, sýt, protlak) /1,3,7/
2. Bramborový guláš, chléb /1,6,9/

31.1.
Polévka cibulová se sýrem /1,3,6,7,9,10/
1. Bramborový knedlík plněný uzeninou, kysané zelí /1,3,7,10/
Po
3.2.
Polévka zeleninová se sýrovými knedlíčky /1,3,7,9/
1. Fazolové ragú (kapie, rajče, ajvar), rýže /1/
2. Ražniči na plech, brambory, zeleninový salát /7/
Út
4.2.
Polévka pórková /1,3,7,9/
1. Hamburská kýta, houskový knedlík /1,3,7/
2. Těstovinový salát s tuňákem, pečivo /1,3,4/
St
5.2.
Polévka rychlá s vejci /1,3,6,9/
1. Staropražské kuře, bramborová kaše, zeleninový salát /1,7,10/
2. Salám v těstíčku, brambory s cibulkou, zeleninový salát /1,3,7/
Čt
6.2.
Polévka rybí Šči /1,4,7,9/
1. Špecle s kuřecím masem a špenátem /1,3,7/
2. Azu po tatarsku (vepř. kotleta,pórek,hořčice,žampiony,kečup), rýže /1,10/

7.2.
Polévka frankfurtská s bramborem /1,7,9/
1. Hovězí na pepři, rýže, kompot /1/
2. Kaše z polenty /1,7/
Po
10.2.
Polévka mrkvová /1,3,6,7,9,10/
1. Kuře na zelí, bramborový knedlík /1,3,7,10/
2. Uzená plec, houbový kuba s tarhoňou, okurek /1,10/
Út
11.2.
Polévka květáková /1,3,7,9/
1. Rybí kuličky, rajská omáčka, těstoviny /1,3,4/
2. Kuřecí roláda, rýže, zeleninový salát /1,3,7/
St
12.2.
Polévka gulášová /1,6,9/
1. Žemlovka s jablky /1,3,7/
2. Pečená krkovice, fazolové lusky se slaninou /10/
Čt
13.2.
Polévka zeleninová s pohankou /1,6,9/
1. Karbenátky s tvarohem, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
2. Bulgurito s kuřecím masem /1,7,9/

14.2.
Polévka fazolová /1,9/
1. Hovězí po Budějovicku (raj.protlak, smetana), rýže /1,7/
2. Kuskus se zeleninou a mascarpone /1,7,9/
Po
17.2.
Polévka masový krém /1,6,9/
1. Francouzské brambory, zeleninový salát /3,7,9/
2. Přírodní vepřový řízek, hranolky /1,10/
Út
18.2.
Polévka rýžová s vejci a mlékem /1,3,6,7,9,10/
1. Hovězí guláš, houskový knedlík /1,3,6,7/
2. Ryby na leču, brambory, zeleninový salát /3,4,7/
St
19.2.
Polévka krupicová s vejci /1,3,9/
1. Hrachová kaše, uzenina, chléb, okurek /1,10/
2. Polomská kotleta, těstoviny /1,3,7/
Čt
20.2.
Polévka vločková /1,9/
1. Kuře na paprice, těstoviny /1,3,7/
2. Celerový salát, cereální pečivo /1,3,6,9/

21.2.
Polévka špenátová /1,3,7/
1. Kuřecí na slanině, rýže, zeleninový salát /1/
2. Květákový mozeček, brambory maštěné máslem, zeleninový salát /3,7/
Po
24.2.
Polévka plesnivka /1,3,6,7,9,10/
1. Karlovarský kotouč, brambory, zeleninový salát /1,3,10/
Út
25.2.
Polévka z míchaných luštěnin /1,9/
1. Vepřové na kmíně, rýže, zeleninový salát /1/
St
26.2.
Polévka bramborová s paprikama /1,3,6,7,9,10/
1. Luhačovický špaček, tarhoňa, zeleninový salát /1,10/
Čt
27.2.
Polévka zeleninová s vejci /1,3,6,9/
1. Pečená kachna, červené zelí, bramborový knedlík /1,3,7,10/

28.2.
Polévka kapustová /1,9/
1. Ryby s brokolicovým přelivem, bramborová kaše, zeleninový salát /3,4,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.