Den |
Nabídka |
Út 2.4. | Kroupová se zeleninou /1,9/ džus | Hodnocení: | 1. Kuřecí maso v sýrové omáčce, špagety /1,7/ | | 2. Houbové halušky, salát z červené řepy /1/ | |
|
St 3.4. | Česneková /3,9/ voda s citronem, ovoce | Hodnocení: | 1. Rybí filé zapečené, vařený brambor, salát zeleninový /4,7/ | | 2. Vepřové v kapustě, vařený brambor /1/ | |
|
Čt 4.4. | Bramborová /1,7,9/ mošt | Hodnocení: | 1. Pečené kuřecí stehno na zelenině, jasmínová rýže /1,9/ | | 2. Lečo s vejci, pečivo /1,3/ | |
|
Pá 5.4. | Pórková s vejci /1,3,7/ | Hodnocení: | 1. Mletý řízek s Hermelínem, maštěný brambor, zeleninová přízdoba /1,3,7/ | |
|
|
Po 8.4. | Z vaječné jíšky /1,3,9/ čaj se sirupem, ovoce | Hodnocení: | 1. Kuřecí gyros, vařený brambor, salát rajčatový /1/ | | 2. Karbanátky z hlívy ústřičné, vařený brambor, smetanový dip /1,3,7/ |
|
Út 9.4. | Zeleninová /1,7,9/ mošt | Hodnocení: | 1. Čočka s vejcem, pečivo, salát zelný /1,3,/ | | 2. Drůbeží játra na cibulce, bulgur, salát zelný /1/ | |
|
St 10.4. | Jáhelná se zeleninou /1,9/ voda s citronem, ovoce | Hodnocení: | 1. Krůtí na slanině, dušená rýže, salát okurkový /1/ | | 2. Zapečené brambory s brokolicí /3,7/ | |
|
Čt 11.4. | Jarní s fazolí černé oko /1,9/ džus | Hodnocení: | 1. Italský guláš (zbruf), těstoviny /1,7/ | | 2. Žemlovka s jablky /1,3,7/ | |
|
Pá 12.4. | Květáková /1,3,7/ čaj s citronem ŘEDITELSKÉ VOLNO | 1. Plněný zelný list, vařený brambor, přízdoba /3/ |
|
|
Po 15.4. | Krupicová s vejci /1,3,9/ voda se sirupem ŽÁCI ŘEDITELSKÉ VOLNO | 1. Kuře na zelí, bramborový knedlík /1,7/ |
|
Út 16.4. | Kulajda /1,3,7/ džus | Hodnocení: | 1. Rizoto z vepřového masa, salát zeleninový /7,9/ | | 2. Celerové smaženky, vařený brambor, kompot /1,3,7/ |
|
St 17.4. | Mrkvová s těstovinovou rýží /1/ voda s citronem, ovoce | Hodnocení: | 1. Rybí karbanátek se sýrem, vařený brambor, salát mrkvový /1,3,4,7/ | | 2. Vepřové v kedlubnách, vařený brambor /1/ | |
|
Čt 18.4. | Z červené čočky s Ajvarem /1,9/ mošt | Hodnocení: | 1. Nudle s mákem /1,7/ | | 2. Makrela pečená se zelenými paprikami, vařený brambor /4/ | |
|
Pá 19.4. | Rýžová /9/ ledový čaj s citronem, ovoce | Hodnocení: | 1. Segedínský guláš, houskový knedlík /1,3,7/ | |
|
|
Po 22.4. | Pohanková se zeleninou /9/ čaj se sirupem, ovoce | Hodnocení: | 1. Kuřecí roláda se špenátem a slaninou, bramborová kaše, salát zeleninový /1,7/ | | 2. Zeleninové bulgurito se sýrem, salát zeleninový /7,9/ | |
|
Út 23.4. | Hrachová /1,9/ džus | Hodnocení: | 1. Koprová omáčka, vařený brambor, vařené vejce /1,3,7/ | | 2. Těstovinový salát s kuř. masem, přízdoba /1,7/ | |
|
St 24.4. | Selská I. /1,9/ voda s citronem, ovoce | Hodnocení: | 1. Krůtí po Znojemsku, dušená rýže, salát zelný /1/ | | 2. Brokolice zapečená s rajčaty a sýrem, vařený brambor, zelný salát /3,7/ |
|
Čt 25.4. | Petrželová s krutony /1,7/ mošt | Hodnocení: | 1. Chilli con carne II., pečivo /1/ | | 2. Florentínské špagety /1,7/ | |
|
Pá 26.4. | Rajská s ovesnými vločkami/1,9/ voda se sirupem, ovoce | Hodnocení: | 1. Holandský řízek, maštěný brambor, přízdoba zeleninová /1,3,7/ | |
|
|
Po 29.4. | Kmínová s vejci/1,3,7,9/ čaj se sirupem, ovoce | 1. Vepřová čína, dušená rýže /1,9/ | 2. Zapečené těstoviny(špagety, protlak, sýr) /1,7/ |
|
Út 30.4. | Čočková /1,9/ mošt | 1. Pečené kuř. stehno na másle, brambor. kaše, okurkový salát s rajčaty /1,7/ | 2. Vepřové ledvinky na kmíně, jasmínová rýže, salát okurkový s rajčaty/1/ |
|
Čt 2.5. | Česneková /3,9/ džus ŽÁCI ŘEDITELSKÉ VOLNO | 1. Květákové smaženky, vařený brambor, kompot míchaný /1,3,7/ |
|
Pá 3.5. | Brokolicový krém /1,7/ čaj s citronem, ovoce | 1. Marinovaná kotleta, maštěný brambor, zeleninová přízdoba /3,7/ |
|
|
Po 6.5. | |
Út 7.5. | |
Čt 9.5. | |
Pá 10.5. | |
|
Po 13.5. | |
Út 14.5. | |
St 15.5. | |
Čt 16.5. | |
Pá 17.5. | |
|
Po 20.5. | |
Út 21.5. | |
St 22.5. | |
Čt 23.5. | |
Pá 24.5. | |
|
Po 27.5. | |
Út 28.5. | |
St 29.5. | |
Čt 30.5. | |
Pá 31.5. | |
Jídla obsahují uvedené alergeny.Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.