e-strava Jídelníček
SPŠ Frenštát p. Radhoštěm
Frenštát pod Radhoštěm
[0294]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
2.4.
Kroupová se zeleninou /1,9/ džusHodnocení:
1. Kuřecí maso v sýrové omáčce, špagety /1,7/
2. Houbové halušky, salát z červené řepy /1/
St
3.4.
Česneková /3,9/ voda s citronem, ovoceHodnocení:
1. Rybí filé zapečené, vařený brambor, salát zeleninový /4,7/
2. Vepřové v kapustě, vařený brambor /1/
Čt
4.4.
Bramborová /1,7,9/ moštHodnocení:
1. Pečené kuřecí stehno na zelenině, jasmínová rýže /1,9/
2. Lečo s vejci, pečivo /1,3/

5.4.
Pórková s vejci /1,3,7/Hodnocení:
1. Mletý řízek s Hermelínem, maštěný brambor, zeleninová přízdoba /1,3,7/
Po
8.4.
Z vaječné jíšky /1,3,9/ čaj se sirupem, ovoceHodnocení:
1. Kuřecí gyros, vařený brambor, salát rajčatový /1/
2. Karbanátky z hlívy ústřičné, vařený brambor, smetanový dip /1,3,7/
Út
9.4.
Zeleninová /1,7,9/ moštHodnocení:
1. Čočka s vejcem, pečivo, salát zelný /1,3,/
2. Drůbeží játra na cibulce, bulgur, salát zelný /1/
St
10.4.
Jáhelná se zeleninou /1,9/ voda s citronem, ovoceHodnocení:
1. Krůtí na slanině, dušená rýže, salát okurkový /1/
2. Zapečené brambory s brokolicí /3,7/
Čt
11.4.
Jarní s fazolí černé oko /1,9/ džusHodnocení:
1. Italský guláš (zbruf), těstoviny /1,7/
2. Žemlovka s jablky /1,3,7/

12.4.
Květáková /1,3,7/ čaj s citronem ŘEDITELSKÉ VOLNO
1. Plněný zelný list, vařený brambor, přízdoba /3/
Po
15.4.
Krupicová s vejci /1,3,9/ voda se sirupem ŽÁCI ŘEDITELSKÉ VOLNO
1. Kuře na zelí, bramborový knedlík /1,7/
Út
16.4.
Kulajda /1,3,7/ džusHodnocení:
1. Rizoto z vepřového masa, salát zeleninový /7,9/
2. Celerové smaženky, vařený brambor, kompot /1,3,7/
St
17.4.
Mrkvová s těstovinovou rýží /1/ voda s citronem, ovoceHodnocení:
1. Rybí karbanátek se sýrem, vařený brambor, salát mrkvový /1,3,4,7/
2. Vepřové v kedlubnách, vařený brambor /1/
Čt
18.4.
Z červené čočky s Ajvarem /1,9/ moštHodnocení:
1. Nudle s mákem /1,7/
2. Makrela pečená se zelenými paprikami, vařený brambor /4/

19.4.
Rýžová /9/ ledový čaj s citronem, ovoceHodnocení:
1. Segedínský guláš, houskový knedlík /1,3,7/
Po
22.4.
Pohanková se zeleninou /9/ čaj se sirupem, ovoceHodnocení:
1. Kuřecí roláda se špenátem a slaninou, bramborová kaše, salát zeleninový /1,7/
2. Zeleninové bulgurito se sýrem, salát zeleninový /7,9/
Út
23.4.
Hrachová /1,9/ džusHodnocení:
1. Koprová omáčka, vařený brambor, vařené vejce /1,3,7/
2. Těstovinový salát s kuř. masem, přízdoba /1,7/
St
24.4.
Selská I. /1,9/ voda s citronem, ovoceHodnocení:
1. Krůtí po Znojemsku, dušená rýže, salát zelný /1/
2. Brokolice zapečená s rajčaty a sýrem, vařený brambor, zelný salát /3,7/
Čt
25.4.
Petrželová s krutony /1,7/ moštHodnocení:
1. Chilli con carne II., pečivo /1/
2. Florentínské špagety /1,7/

26.4.
Rajská s ovesnými vločkami/1,9/ voda se sirupem, ovoceHodnocení:
1. Holandský řízek, maštěný brambor, přízdoba zeleninová /1,3,7/
Po
29.4.
Kmínová s vejci/1,3,7,9/ čaj se sirupem, ovoce
1. Vepřová čína, dušená rýže /1,9/
2. Zapečené těstoviny(špagety, protlak, sýr) /1,7/
Út
30.4.
Čočková /1,9/ mošt
1. Pečené kuř. stehno na másle, brambor. kaše, okurkový salát s rajčaty /1,7/
2. Vepřové ledvinky na kmíně, jasmínová rýže, salát okurkový s rajčaty/1/
Čt
2.5.
Česneková /3,9/ džus ŽÁCI ŘEDITELSKÉ VOLNO
1. Květákové smaženky, vařený brambor, kompot míchaný /1,3,7/

3.5.
Brokolicový krém /1,7/ čaj s citronem, ovoce
1. Marinovaná kotleta, maštěný brambor, zeleninová přízdoba /3,7/
Po
6.5.
1.
2.
Út
7.5.
1.
2.
Čt
9.5.
1.
2.

10.5.
1.
Po
13.5.
1.
2.
Út
14.5.
1.
2.
St
15.5.
1.
2.
Čt
16.5.
1.
2.

17.5.
1.
Po
20.5.
1.
2.
Út
21.5.
1.
2.
St
22.5.
1.
2.
Čt
23.5.
1.
2.

24.5.
1.
Po
27.5.
1.
2.
Út
28.5.
1.
2.
St
29.5.
1.
2.
Čt
30.5.
1.
2.

31.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.