e-strava Jídelníček
ZŠ Npor. Loma
Příbor
[0282]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
2.4.
pol. pohanková se zeleninou - 9Hodnocení:
1. Ragú z červené čočky, špagety, sýr - 1.1, 7
2. Zeleninové bulgureto sypané sýrem, salát - 1.1, 7
St
3.4.
pol. zeleninová - 1.1, 7, 9Hodnocení:
1. Kuře alá bažant, brambory, salát - 1.1
2. Vepřový guláš, těstoviny - 1.1
Čt
4.4.
pol. květáková - 1.1, 3, 7Hodnocení:
1. Hovězí cikánská pečeně, rýže - 1.1
2. Krůtí maso na zelenině, brambory - 1.1, 9

5.4.
pol. z bílých fazolí - 1.1Hodnocení:
1. Holandský řízek, bramborová kaše, salát z čer. řepy - 1.1, 3, 7
Po
8.4.
pol. zelňačka - 1.1, 7Hodnocení:
1. Kuřecí přírodní plátek, brambory, zelenina - 1.1
2. Vepřová panenka na pórku, rýže - 1.1
Út
9.4.
pol. celerová s lušť.nudlemi - 1.1, 9Hodnocení:
1. Hovězí znojemská pečeně, rýže - 1.1
2. Brambory zapečené s flíčky, salát - 1.1, 3, 7
St
10.4.
pol. cizrnováHodnocení:
1. Vepřová kotleta po srbsku, brambory - 1.1
2. Hovězí tokáň, pilaf - 1.1
Čt
11.4.
pol. rajská s oves.vločkami - 1.1, 1.4Hodnocení:
1. Ovocné kynuté knedlíky s máslem a cukrem, mléko - 1.1, 7
2. Krůtí dušené s čínským zelím, brambory - 1.1

12.4.
pol. brokolicová - 1.1, 3, 7
1. Rybí filé zap. se smetanou a sýrem, bramb.kaše, salát - 4, 7
Po
15.4.
pol. krupicová s vejci - 1.1, 3, 9Hodnocení:
1. Vepřové maso v mrkvi, brambory - 1.1, 7
2. Kuře pečené na medu, tříbarevná rýže - 1.1
Út
16.4.
pol. špenátová - 1.1, 3, 7Hodnocení:
1. Kuře dušené na rajčatech, tarhoňa - 1.1
2. Vepřové na česneku, brambory - 1.1
St
17.4.
pol. čočková - 1.1Hodnocení:
1. Hovězí pečeně na zelenině, brambory - 1.1, 7, 9
2. Zapečené těstoviny se žampiony, salát - 1.1, 3, 7
Čt
18.4.
pol. dýňový krém - 1.1, 7Hodnocení:
1. Drůbeží rizoto sypané sýrem, okurkový salát se smetanou- 7
2. Rybí filé na másle, brambory, okurkový salát se smetanou - 4, 7

19.4.
pol. vločková se zeleninou - 1.4, 7, 9
1. Hrachová kaše s grilovanou zeleninou, chléb, jogurt - 1.1, 7
Po
22.4.
pol. mrkvová - 1.1, 7
1. Krůtí na rozmarýnu, bramb. kaše - 1.1, 7
2. Vepřové na houbách, těstoviny - 1.1, 7
Út
23.4.
pol. halaszlé (rybí) - 4, 9
1. Rýžová kaše se skořicí, ovoce - 7
2. Krůtí maso v kapustě, brambory - 1.1
St
24.4.
pol. rýžová se zeleninou - 7, 9
1. Sekaná pečeně, kysané zelí, brambory - 1.1, 3, 7
2. Hovězí na slanině, rýže - 1.1
Čt
25.4.
pol. hovězí vývar s nudlemi - 1.1, 9
1. Hovězí pečeně na smetaně, houskové knedlíky - 1.1, 3, 7, 9, 10
2. Penne zapeč. se špenátem, zakys.smetanou a sýrem - 1.1, 7

26.4.
pol. z luštěninového hrnce - 1.1, 9
1. Smažený sýr, brambory, jogurtový dip - 1.1, 3, 7
Po
29.4.
1.
Út
30.4.
1.
Čt
2.5.
1.

3.5.
1.
Po
6.5.
1.
Út
7.5.
1.
Čt
9.5.
1.

10.5.
1.
Po
13.5.
1.
Út
14.5.
1.
St
15.5.
1.
Čt
16.5.
1.

17.5.
1.
Po
20.5.
1.
Út
21.5.
1.
St
22.5.
1.
Čt
23.5.
1.

24.5.
1.
Po
27.5.
1.
Út
28.5.
1.
St
29.5.
1.
Čt
30.5.
1.

31.5.
1.
Po
3.6.
1.
Út
4.6.
1.
St
5.6.
1.
Čt
6.6.
1.

7.6.
1.
Po
10.6.
1.
Út
11.6.
1.
St
12.6.
1.
Čt
13.6.
1.

14.6.
1.
Po
17.6.
1.
Út
18.6.
1.
St
19.6.
1.
Čt
20.6.
1.

21.6.
1.
Po
24.6.
1.
Út
25.6.
1.
St
26.6.
1.
Čt
27.6.
1.

28.6.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.