e-strava Jídelníček
ZŠ Npor. Loma
Příbor
[0282]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
5.5.
pol. zelňačka - 1.1, 7Hodnocení:
1. Pečené kuře, rýže, salát - 1.1
Út
6.5.
pol. hráškový krém - 1.1, 7Hodnocení:
1. Ryfí filé zap. v zak.smetaně se sýrem, brambory, salát - 4, 7
St
7.5.
pol. rýžová se zeleninou - 9Hodnocení:
1. Kubánské fazole s rajčaty a sýrem, chléb, jogurt - 1.1, 7
Po
12.5.
pol. pórková - 1.1Hodnocení:
1. Kuře na rajčatech, tarhoňa - 1.1
Út
13.5.
pol. rajská s oves. vločkami - 1.1, 1.4Hodnocení:
1. Zap. brambory s brokolicí, smetanou a sýrem, salát - 3, 7
St
14.5.
pol. krém z červené čočky s ajvarem - 7Hodnocení:
1. Znojemská hov. pečeně, rýže - 1.1
Čt
15.5.
pol. kapustová - 1.1
1. Vepřové maso v mrkvi, brambory - 1.1, 7

16.5.
pol. zeleninová s drožď. knedlíčky - 1.1, 3, 9
1. Ovocné knedlíky s máslem a cukrem - 1.1, 7
Po
19.5.
pol. květáková - 1.1, 3, 7
1. Kuřecí prso na tymiánu, brambory, salát - 1.1
2. Jáhlová kaše se skořicí - 7
Út
20.5.
pol. cibulová se sýrem - 1.1, 7
1. Hovězí guláš, těstoviny - 1.1, 10
2. Haše, brambory, kys. okurka - 1.1, 3, 7
St
21.5.
pol. hrstková - 1.1
1. Rybí filé na másle, bramb. kaše, salát - 4, 7
2. Krůtí na česneku, šafránová rýže se zelenými fazolemi - 1.1
Čt
22.5.
pol. zeleninová - 1.1, 7, 9
1. Hrachová kaše s grilovanou zeleninou, chléb, jogurt - 1.1
2. Flíčky zapečené s brambory, jogurt - 1.1, 3, 7

23.5.
pol. pohanková se zeleninou - 7, 9
1. Sekaná pečeně, kysané zelí, brambory - 1.1, 3
Po
26.5.
1.
Út
27.5.
1.
St
28.5.
1.
Čt
29.5.
1.

30.5.
1.
Po
2.6.
1.
Út
3.6.
1.
St
4.6.
1.
Čt
5.6.
1.

6.6.
1.
Po
9.6.
1.
Út
10.6.
1.
St
11.6.
1.
Čt
12.6.
1.

13.6.
1.
Po
16.6.
1.
Út
17.6.
1.
St
18.6.
1.
Čt
19.6.
1.

20.6.
1.
Po
23.6.
1.
Út
24.6.
1.
St
25.6.
1.
Čt
26.6.
1.

27.6.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.