e-strava Menu
ZŠ Vendryně
Vendryně
[0021]
Ulrich software
Day Choice
Thu
2.5.
Jáhlová se zeleninou 1,
1. Bolońské špagety se strouhaným sýrem,ovocný čaj 1,7,12
2. Květák po polsku,brambor,kompot 12.
Fri
3.5.
Čočková s mrkví 1,
1. Koprová omáčka,vařené vejce,brambor 1,3,7,
Mon
6.5.
Krupicová 1,3,
1. Segedinský guláš, houskový knedlík, džus 1,3,7,12,
Tue
7.5.
Hrachová 1,
1. Španělský ptáček, dušená rýže, zelenin.salát 1.3,12,
2. Bulgur na slano/ajvar,pór,mrkev,kapie/, rajče
Thu
9.5.
Rajčatová s rýží 1,
1. Rybí filé na bylinkovém másle,brambor,zelenin.salát 1,7,12,
2. Těstovinový salát se sušenými rajčaty, zelenin.salát 1,12,
Fri
10.5.
Gulášová 1,
1. Kynuté knedlíky s marmeládou, kakao 1,3,7,12,
Mon
13.5.
Brokolicová s tarhońou 1,
1. Zeleninové rizoto s kuřecím masem a sýrem, kys.okurek 7,12,
Tue
14.5.
Vločková 1,
1. Domácí sekaná , bramborová kaše,červená řepa s jablky 1,3,7,12,
2. Zapékaná brokolice s pohankou a sýrem,červená řepa s jablky 1,3,7,12,
Wed
15.5.
Krkonošská bramboračka 1,
1. Fazolový guláš s klobásou,chléb ,graham nápoj 1,12,
2. Jelitový prejt,chléb ,kys.okurek 1,12,
Thu
16.5.
Kulajda 1,3,7,
1. Vepřová pečeně po burgunsku, těstoviny 1,7,
2. Sázené vejce,brambor, zelenin.obloha 3,12,
Fri
17.5.
Kuřecí vývar s těstovinou 1,9,
1. Kuře na paprice, rýže s pohankou , 1,7,
Mon
20.5.
Slezská zelńačka 1,7,12,
1. Bramborovo-tvarohové šišky s perníkem, ovocné mléko 1,3,7,11,
Tue
21.5.
Mrkvová s kapáním 1,3,
1. Kuřecí prso na slanině,rýže,ledový salát 1,12,
2. Slovenské halušky s bryndzou a slaninou 1,7,
Wed
22.5.
Česneková s krutony 1,3,
1. Obalovaná treska,bramborová kaše,zelenin.salát 1,3,7,12,
2. Zapečená cuketa s mrkví a mozarellou,brambor 3,7,
Thu
23.5.
Z míchaných luštěnin 1,
1. Námořnické maso,těstoviny 1,3,12,
2. Rýžový salát s cherry rajčaty,olivami a bazalkou 12,
Fri
24.5.
Špenátová s jáhly 1,3,
1. Krůtí nudličky gyros/zakys.smetana,česnek,ananas,hořčice/jasmínová rýže,1,7,12,
Mon
27.5.
Ragú s cizrnou 1,9,
1. Těstoviny s uzeninou a kyselým zelím, čaj 1,2,
Tue
28.5.
Cibulová s vločkami 1.7.
1. Vepřový plátek na medu,brambor,slát Coleslaw 1.10.12.
2. Kapustový karbenátak, brambor,salát Coleslaw 1,3,7,12,
Wed
29.5.
Hovězí vývar s rýží 1,9,
1. Chalupářská čočka,sázené vejce,chléb 1,3,7,
2. Těstovinový salát se zeleninou a tuńákem 1,4,12,´
Thu
30.5.
Italská 1.9.
1. Čevabčiči s cibulí,brambor,zelenin.obloha 1,3,7,12,
2. Květákový mozeček,brambor,zelenin.obloha 3,12,
Fri
31.5.
Droždová 1,3,9,
1. Bratislavská vepřová plec,houskový knedlík 1,3,7,
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available