e-strava Menu
ZŠ Vendryně
Vendryně
[0021]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.4.
Kedlubnová s jáhly 1,7,
1. Sekaná pečeně,bramborová kaše,míchaný kompot,1,3,7,12,
2. Květákový mozeček,brambor,míchaný kompot 3,7,12,
Wed
2.4.
Kulajda 1,3,7,
1. Bretanské fazole,chléb,graham,čalamáda,kys.okurek 1,7,
2. Šoulet se slaninou, kyselý okurek , 1,12,
Thu
3.4.
Kuřecí polévka s tarhońou 1,9,
1. Kuře na paprice,těstoviny, nápoj 1,7,12,
2. Hanácký salát/červ,zelí ster.hrášek,majolka/, pečivo 5,7,
Fri
4.4.
Mrkvová 1,
1. Smažený květák,brambory,domácí dip, čaj 1,3,7,
Mon
7.4.
Krupicová 1,9,
1. Hovězí guláš,houskový knedlík, džus 1,3,7,12,
Tue
8.4.
Vepřový vývar s rýží 9,
1. Vepřové maso v mrkvi,brambory, 1,7,
2. Palačinky s marmeládou 1,3,7,12,
Wed
9.4.
Hrášková krémová 1,7,
1. Rybí filé smažené,bramborová kaše,zelenin.salát 1,3,7,12,
2. Caesar salát s kuřecím masem a krutony 1,7,12,
Thu
10.4.
Česneková s bramborem
1. Masové koule v rajčatové omáčce,rýže , džus 1,3,7,12,
2. Pestrý zeleninový salát s mazarelou/okurek sal.rajče,paprika/ pečivo
Fri
11.4.
Zeleninová s vločkami 1,7,9,
1. Těstoviny s kuřecím maseml,listovým špenátem a sýrem,čaj 1,7,
Mon
14.4.
Zelńačka 1,7,12,
1. Rizoto s kuřecím masem,zeleninou a sýrem,jablkové pyré 7,9,12,
Tue
15.4.
Rajčatová s rýží 1,7,
1. Vepřová pečeně,brambory,zelenin.salát 1,12,
2. Kedlubnové zelí,vařené vejce,brambory 1,3,7,
Wed
16.4.
Bramborovo-póŕková krémová 1,7,
1. Žemlovka s jablky, kakao 1,7,12,
2. Fazolový salát s kysel.okurkou a paprikou,graham 1,12,
Tue
22.4.
Celerová s pohankou 1,7,9,
1. Kuřecí nudličky na čínský způsob, rýže, nápoj 1,7,9,12,
2. Těstoviny s květákem,kurkumou a kokosovým mlékem 1,7,
Wed
23.4.
Čočková 1,
1. Přírodní plátek na česneku,brambory, zelenin.obloha 1,12,
2. Zapečená brokolice s pohankou,zelenin.obloha 1,3,12,
Thu
24.4.
Koprová 1,,7,12,
1. Znojemské kousky, rýže, 1,12,
2. Bramborové placičky se zakysanou smetanou 1,3,7,
Fri
25.4.
Špenátová s vejci 1,3,
1. Bratislavská vepřová plec,těstovinové špecle 1,7,9,12,
Mon
28.4.
Z fazolových lusků s bulgurem 1,7,
1. Špagety po milánsku se sýrem, čaj 1,7,
Tue
29.4.
Cibulová s krutony 1,7,
1. Máslový sekaný řízek,bramborová kaše, ovocný salát 1,3,7,12,
2. Krupicová kaše s máslem a čokoládou,ovocný salát 1,7,12,
Wed
30.4.
Hovězí vývar s těstovinou 1,7,9,
1. Rybí filé s hořčičným přelivem,brambory, zelenin.obloha 1,7,10,12,
2. Středomořský bramborový salát/černé olivy,suš,rajče,cibule,balkán.sýr/7,9,12,
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available