e-strava Menu
ZŠ Vendryně
Vendryně
[0021]
Ulrich software
Day Choice
Fri
1.11.
Frankfurtská 1,7,
1. Zeleninové rizoto se strouhaným sýrem,kyselý okurek,čaj 7,12,
Mon
4.11.
Kmínová se zeleninou 1,7,9,Rating:
1. Segedinský guláš, houskový knedlík,nápoj 1,3,7,12,
Tue
5.11.
Koprová s bramborem 1,7,Rating:
1. Krůtí plátek na čínský způsob se zeleninou,rýže s pohankou 1,9,
Wed
6.11.
Brokolicová 1,7,
1. Pečené kachní stehýnko,brambor,slát z červeného zelí 1,12,
Thu
7.11.
Vývar s nudlemi 1,3,9,Rating:
1. Slovenské fazole s uzeným masem,chléb,čaj, banán,jablko 1,12,
Fri
8.11.
Bramborová s kapií 1,12,
1. Žemlovka s jablky, horká čokoláda 1,3,7,12,
Mon
11.11.
Z míchaných luštěnin 1,12,Rating:
1. Zapečené těstoviny s uzeninou, rajčatový salát 1,3,7,12,
Tue
12.11.
Houbová 1,7,
1. Vepřová pečeně na celeru,štouchané brambory,červená řepa 1,12,
Wed
13.11.
Květáková s bulgurem 1,Rating:
1. Obalovaná treska s medem a hořčicí,bramborová kaše,zelen.obloha 1,3,7,12,
Thu
14.11.
Hráškový krém s osmaženou houskou 1.6,Rating:
1. Znojemské kousky, dušená rýže,zelenin.obloha 1,12,
Fri
15.11.
Italská 1,7,
1. Vepřové výpečky,české zelí,bramborový knedlík 1,3,12,
Mon
18.11.
Rybí se zeleninou 1.4.9.Rating:
1. Bolonské špagety se sýrem, šlehaný tvaroh 1,7,
Tue
19.11.
Mrkvová s vločkami 1,
1. Koprová omáčka,vařené vejce,brambor, džus 1,3,7,12,
Wed
20.11.
Dyńová s krutony 1,7,Rating:
1. Krůtí plátek na staročeský způsob,rýže basmati, 1,10,
Thu
21.11.
Vývar s kapáním 1,3,7,9,
1. Hrachová kaše s cibulkou,dietní párek,chléb,ovoce 1,
Fri
22.11.
Slovenská zelnačka 1,7,12,
1. Vepřové maso na ajvarský způsob, těstoviny 1,9,12,
Mon
25.11.
Cibulová s kuskusem 1,7,
1. Buchtičky s vanilkovým krémem, ovocné mléko 1,3,7,12,
Tue
26.11.
Kulajda 1,3,7,
1. Vepřový plátek,fazolové lusky na slanině,brambor 1,7,
Wed
27.11.
Sýrová s bramborem 1,7,
1. Masové koule v rajčatové omáčce, rýže, čaj 1,3,7,9,
Thu
28.11.
Gulášová 1,
1. Treska na kmíně,bramborová kaše,zelenin.salát 7,12,
Fri
29.11.
Hrstková se zeleninou 1,9,
1. Mexické vepřové kousky, rýže, ovoce 1,7,
Mon
2.12.
1.
Tue
3.12.
1.
Wed
4.12.
1.
Thu
5.12.
1.
Fri
6.12.
1.
Mon
9.12.
1.
Tue
10.12.
1.
Wed
11.12.
1.
Thu
12.12.
1.
Fri
13.12.
1.
Mon
16.12.
1.
Tue
17.12.
1.
Wed
18.12.
1.
Thu
19.12.
1.
Fri
20.12.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available