e-strava Menu
ZŠ Vendryně
Vendryně
[0021]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.12.
Z míchaných luštěnin 1,Rating:
1. Srbské rizoto se sýrem , kyselý okurek,čaj 7.12.
Tue
2.12.
Vločková se zeleninou 1.9.Rating:
1. Vepřový vrabec,špenát,brambor,džus 1,12,
2. Dušené kedlubny,vařené vejce,brambor,džus, 1,3,12,
Wed
3.12.
Žampionová 1,7,
1. Obalovaná treska se sýrem,bramborová kaše,ovocný salát 1,3,7,12,
2. Brambory s cibulkou,podmáslí 7,
Thu
4.12.
Květáková s pohankou 1,7,Rating:
1. Masové koule v kari omáčce,těstoviny,čaj s citronem, 1,3,7,
2. Řecký guláš/vepř.maso,fazol.lusky,olivy,sýr/ těstoviny,7,12
Fri
5.12.
Gulášová 1,Rating:
1. Honzovy buchty s marmeládou, kakao 1,3,7,12,
Mon
8.12.
Bramborová nezahuštěná 7,
1. Těstoviny s kyselým zelím a uzeninou,šlehaný tvaroh s topingem, 1,7,12,
Tue
9.12.
Pórková s bulgurem 1,7,
1. Krůtí plátek na bylinkách,brambor,zelenin.salát,nápoj,1,7,12,
2. Kapustové placičky,brambor,zelenin.salát.3,12,
Wed
10.12.
Hovězí vývar s nudlemi 1,3,9,
1. Čočka na kyselo,sázené vejce,chléb,graham, 1,3,7,
2. Vlámský těstovinový salát/zelenina,salám,hořčice,majoneza,vorčestr/1,3,7,10
Thu
11.12.
Zelńačka s paprikou 1,7,
1. Vepřové kousky na slanině,štouchaný brambor,zelenin.salát 1,12,
2. Zapékané brambory s lilkem a bylinkami,zelen.salát 3,12,
Fri
12.12.
Koprová s bramborem 1,7,
1. Námořnické maso,těstovinové špecle,nápoj,ovoce 1,3,12,
Mon
15.12.
Kroupová 1,7,9,
1. Bolońské špagety se sýrem, puding s ovocem 1,3,7,12,
Tue
16.12.
Kuřecí vývar s těstovinou 1,3,9,
1. Kuře na paprice, rýže , čaj 1,7,
2. Losos na másle,brambor,obloha 1,7,12,
Wed
17.12.
Italská 1,7,
1. Treska na kmíně.brambor,zelenin.salát, čaj 1,4,7,12,
2. Bulgurové rizoto se sýrem,zelen.salát, čaj 7,12,
Thu
18.12.
Špenátová s rýží 1,7,
1. Babiččina sekaná,hlávkové zelí,brambor, nápoj, 1,3,7,12,
2. Krupicová kaše s čokoládou,nápoj , 1,6,7,12
Fri
19.12.
Krupicová 1,3,9,
1. Italský guláš,těstoviny,vitamin.nápoj 1,3,12,
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available