e-strava Jídelníček
ZŠ Vendryně
Vendryně
[0021]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
2.4.
Vločková 1,9,Hodnocení:
1. Neapolské špagety se strouhaným sýrem , čaj 1,7,10,
2. Zapečený květák ,brambor,kys.okurek 1,3,7,12,
St
3.4.
Česneková s bramborem 1,3,Hodnocení:
1. Krůtí plátek přírodní,rýže , zelenin.salát 1,12,
2. Černé fazole s rýží a zeleninou ,zelenin.salát 10,12,
Čt
4.4.
Rajčatová s rýží 1,Hodnocení:
1. Mořská štika na másle,brambor,zelenin.salát 1,4,12,
2. Jáhlový nákyp se švestkami a máslem 1,7,12,

5.4.
Krupicová 1,3,Hodnocení:
1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík 1,3,7,9,10,
Po
8.4.
Zelńačka 1,7,Hodnocení:
1. Srbské rizoto s vepřovým masem a sýrem,ochucené mléko 7,12,
Út
9.4.
Květáková s bulgurem 1,7,Hodnocení:
1. Smažený vepřový řízek,bramborová kaše,zelný s koprem 1,3,7,12,
2. Brambory s cibulkou,podmáslí 7,
St
10.4.
Frankfurtská 1,7,Hodnocení:
1. Čočka na kyselo,sázené vejce,graham,chléb , ovocné pyré 1,3,
2. Studentský salát se zeleninou/mrkrev,kys.okurek,majoneza,vejce/graham 1,3,12,
Čt
11.4.
Italská 1,
1. Vepřový vrabec,špenát,bramborový knedlík 1,3,7,
2. Zeleninový karbenátek,brambor,obloha 1,3,9,12,

12.4.
Rybí s krutony 1,4,,7,Hodnocení:
1. Masové koule v rajčatové omáčce,rýže 1,7,9,
Po
15.4.
Jarní zeleninová 1,7,Hodnocení:
1. Buchtičky s vanilkovým krémem,bílá káva 1,3,7,
Út
16.4.
Z míchaných luštěnin 1,7,Hodnocení:
1. Kuřecí plátek na rozmarýnu,americký brambor 1,
2. Gnocchi se špenátem a parmazánem 1,7,
St
17.4.
Celerová s jablky 1,9,Hodnocení:
1. Obalovaná treska se sýrem,bramborová kaše,ovocný salát 1,3,7,12,
2. Plněná paprika kuskusem a zeleninou,ovocný salát 1,12,
Čt
18.4.
Slepičí vývar s nudlemi 1,3,9,Hodnocení:
1. Cigánská vepř.pečeně, rýže, džus 1,12,
2. Houbový kuba,kyselý okurek 12,

19.4.
Špenátová s ovesnými vločkami 1,7,
1. Kuřecí nudličky v sýrové omáčce,barevné těstoviny 1,3,7,
Po
22.4.
Kmínová se zeleninou 1,7,9,
1. Plněný bramborový knedlík uzeným masem,kyselé zelí 1,3,7,12,
Út
23.4.
Batátová krémová 1,7,
1. Krůtí plátek,baby karotka na másle,brambor 1,7,
2. Krůtí játra na cibulce, hranolky 1,
St
24.4.
Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi 1,3,7,9,
1. Hrachová kaše s cibulkou ,chléb,graham ovoce 1,3,7,
2. Polský bigos, chléb 1,3,12,
Čt
25.4.
Kapustová s rýží 1,7,
1. Přírodní sekaný řízek,bramborová kaše,mrkvový salát 1,3,7,12,
2. Bramborové placičky se zakysanou smetanou 1,3,7,

26.4.
Z bílých fazolí 1,7,
1. Vepřová pečeně,české zelí,houskový knedlík 1,3,7,12,
Po
29.4.
Bramborová 1,7,
1. Znojemský guláš, rýže, šlehaný tvaroh s ovocem 1,7,12,
Út
30.4.
Brokolicová s pohankou 1,7,
1. Kuře ala bažant,brambor,zelenin.salát 1,12,
2. Palačinky s marmeládou 1,3,7,12,
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.