e-strava Jídelníček
ZŠ Vendryně
Vendryně
[0021]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.3.
Bramborová 1,9,Hodnocení:
1. Těstoviny s uzeninou,cibulkou a kyselým zelím,šlehaný tvaroh s ovocem 1,7,12,
Út
4.3.
Brokolicová 1,
1. Pečené kuřecí stehýnko,brambor,zelenin.obloha 1,12,
2. Smažený celer,brambory,zelenin.obloha 1,3,7,9,12,
St
5.3.
Rajčatová s rýží 1,9,
1. Hrachová kaše s cibulkou,chléb,graham,čerstvá zelenina 1,12,
2. Jitrnicový prejt,chléb, kyselý okurek 1,12,
Čt
6.3.
Slepičí vývar s těstovinou 1,9,Hodnocení:
1. Cigánská vepřová pečeně, rýže,džus 1,10,12,
2. Rýžový salát se zeleninou/rajče,paprika,majoneza,cibulka/1,6,10,

7.3.
Gulášová 1,
1. Honzovy buchty s marmeládou,kakao,jablkové pyré 1,3,7,12,
Po
10.3.
Kmínová se zeleninou 1,9,Hodnocení:
1. Plněné bramborové knedlíky ,kyselé zelí,čaj 1,3,12,
Út
11.3.
Fazolová- z bílých fazolí 1,12,Hodnocení:
1. Přírodní sekaný řízek,bramborová kaše,zelenin.salát 1,3,7,12,
2. Salát z červené řepy/cottage,porek/graham 1,7,10
St
12.3.
Květáková s bulgurem 1,Hodnocení:
1. Obalovaná treska se sýrem,brambor,zelen.obloha,kompot 1,3,7,12,
2. Kuskus se zeleninou a nivou,zelenin.obloha 1,7,9,12,
Čt
13.3.
Boršč 1,7,9,Hodnocení:
1. Krůtí plátek na slanině,rýže,zeleninový salát
2. Těstoviny s máslem a perníkem ,1.7.11

14.3.
Droždová 1,3,9,
1. Vepřové kousky s lašskou omáčkou,barevné těstoviny,nápoj 1,7,
Po
17.3.
Jarní zeleninová s vločkami 1,9,Hodnocení:
1. Bolońské špagety se sýrem,ovocný jogurt 1.7.12.
Út
18.3.
Koprová 1,7,Hodnocení:
1. Kuřecí na kmíně a bylinkách,štouchané brambory,ledový salát 1,7,12,
2. Bigos,chléb 1,12,
St
19.3.
Hovězí vývar s písmenky 1,9,Hodnocení:
1. Čočka na kxselo s mrkví,sázené vejce,chléb,graham,zelen.obloha 1,3,12,
2. Kuřecí játra na cibulce,rýže,zelen.obloha 1,12,
Čt
20.3.
Vločková 1,9,
1. Vepřový vrabec,špenát,brambory,džus 1,3,12,
2. Zapečený květák se sušenými rajčaty,brambory 1,3,7,10,12,

21.3.
Italská 1,7,9,
1. Krůtí nudličky na indický /kari,jablko,smetana/rýže, ovoce 1,7,
Po
24.3.
Krupicová s pohankovými kroupami 1,9,Hodnocení:
1. Segedinský guláš,houskový knedlík,čaj 1,3,7,12,
Út
25.3.
Z míchaných luštěnin 1,7,Hodnocení:
1. Vepřové maso v hlávkovém zelí,brambory 1,12,
2. Těstovinový salát se zeleninou a olivami 1,9,12,
St
26.3.
Dyńová krémová s krutony 1,7,Hodnocení:
1. Krůtí plátek na hříbkách,rýže,zelenin.obloha 1.12.
2. Halušky s brynzou a slaninou 1,7,
Čt
27.3.
Kuřecí vývar s drobením 1,9,Hodnocení:
1. Štika na másle,brambory,zelenin.salát 1,7,12,
2. Cuketový karbanátek,brambory,zelen.salát 1,3,12,

28.3.
Ragú s bramborem 1,7,9,
1. Kuřecí perkelt/raj.protlak,paprika ml.,česnek,smetana/ těstoviny,nápoj 1,7,12,
Po
31.3.
Fraknkfurtská 1,7,
1. Bramborovo-tvarohové šišky s mákem,mléčný nápoj 1,7,8,
Út
1.4.
Kedlubnová s jáhly 1,7,
1. Sekaná pečeně,bramborová kaše,míchaný kompot,1,3,7,12,
2. Květákový mozeček,brambor,míchaný kompot 3,7,12,
St
2.4.
Kulajda 1,3,7,
1. Bretanské fazole,chléb,graham,čalamáda,kys.okurek 1,7,
2. Šoulet se slaninou, kyselý okurek , 1,12,
Čt
3.4.
Kuřecí polévka s tarhońou 1,9,
1. Kuře na paprice,těstoviny, nápoj 1,7,12,
2. Hanácký salát/červ,zelí ster.hrášek,majolka/, pečivo 5,7,

4.4.
Mrkvová 1,
1. Smažený květák,brambory,domácí dip, čaj 1,3,7,
Po
7.4.
Krupicová 1,9,
1. Hovězí guláš,houskový knedlík, džus 1,3,7,12,
Út
8.4.
Vepřový vývar s rýží 9,
1. Vepřové maso v mrkvi,brambory, 1,7,
2. Palačinky s marmeládou 1,3,7,12,
St
9.4.
Hrášková krémová 1,7,
1. Rybí filé smažené,bramborová kaše,zelenin.salát 1,3,7,12,
2. Caesar salát s kuřecím masem a krutony 1,7,12,
Čt
10.4.
Česneková s bramborem
1. Masové koule v rajčatové omáčce,rýže , džus 1,3,7,12,
2. Pestrý zeleninový salát s mazarelou/okurek sal.rajče,paprika/ pečivo

11.4.
Zeleninová s vločkami 1,7,9,
1. Těstoviny s kuřecím maseml,listovým špenátem a sýrem,čaj 1,7,
Po
14.4.
Zelńačka 1,7,12,
1. Rizoto s kuřecím masem,zeleninou a sýrem,jablkové pyré 7,9,12,
Út
15.4.
Rajčatová s rýží 1,7,
1. Vepřová pečeně,brambory,zelenin.salát 1,12,
2. Kedlubnové zelí,vařené vejce,brambory 1,3,7,
St
16.4.
Bramborovo-póŕková krémová 1,7,
1. Žemlovka s jablky, kakao 1,7,12,
2. Fazolový salát s kysel.okurkou a paprikou,graham 1,12,
Út
22.4.
Celerová s pohankou 1,7,9,
1. Kuřecí nudličky na čínský způsob, rýže, nápoj 1,7,9,12,
2. Těstoviny s květákem,kurkumou a kokosovým mlékem 1,7,
St
23.4.
Čočková 1,
1. Přírodní plátek na česneku,brambory, zelenin.obloha 1,12,
2. Zapečená brokolice s pohankou,zelenin.obloha 1,3,12,
Čt
24.4.
Koprová 1,,7,12,
1. Znojemské kousky, rýže, 1,12,
2. Bramborové placičky se zakysanou smetanou 1,3,7,

25.4.
Špenátová s vejci 1,3,
1. Bratislavská vepřová plec,těstovinové špecle 1,7,9,12,
Po
28.4.
Z fazolových lusků s bulgurem 1,7,
1. Špagety po milánsku se sýrem, čaj 1,7,
Út
29.4.
Cibulová s krutony 1,7,
1. Máslový sekaný řízek,bramborová kaše, ovocný salát 1,3,7,12,
2. Krupicová kaše s máslem a čokoládou,ovocný salát 1,7,12,
St
30.4.
Hovězí vývar s těstovinou 1,7,9,
1. Rybí filé s hořčičným přelivem,brambory, zelenin.obloha 1,7,10,12,
2. Středomořský bramborový salát/černé olivy,suš,rajče,cibule,balkán.sýr/7,9,12,
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.