e-strava Jídelníček
ZŠ Mosty u Jablunkova
Mosty u Jablunkova
[0020]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.3.
brokolicový krém s krutony/7Hodnocení:
1. zeleninové bulgureto s kuřecím masem,ovocný salát,čaj/7
Út
4.3.
hovězí s těstovinovou rýží/1,9
1. selská vepřová pečeně,brambory,zelný salát s koprem,džus/1
St
5.3.
z míchaných luštěnin/1,9Hodnocení:
1. barevné těstoviny se sýrovou omáčkou,banán,divoká malina,ovocné mléko/1,7
Čt
6.3.
z kysaného zelí/1,7
1. rybí filé na bylinkách,bramborová kaše,mrkvový salát,voda se sirupem/1,4,7

7.3.
květáková/1,3,7
1. pečené kuře,dušená rýže,kyselý okurek,čaj s citrónem/1,7
Po
10.3.
krupicová s vejci/1,3,7,9
1. segedinský guláš,špaldový knedlík,jablko,ovocný čaj/1,7
Út
11.3.
zeleninová s kuskusem/1,9
1. holandský řízek,bramborová kaše,zelný salát s jablky,džus/1,3,7
St
12.3.
kedlubnová/1,7Hodnocení:
1. krůtí prso na kari,rýže dušená,čaj s citrónem/1,37
Čt
13.3.
rajčatová s rýží/1Hodnocení:
1. tortila s kuřecím masem a zeleninou,ovocné mléko,voda,mandarinka/1,3,

14.3.
bramborová/1,9
1. čočka na kyselo,vejce vařené,chléb,tvarohový krém,čaj s citrónem/1,3,7
Po
17.3.
rybičková1,4,7,9
1. zeleninové rizoto s vepřovým masem,kyselý okurek,ovocný čaj/7
Út
18.3.
hovězí s těstovinovou rýží/1,9Hodnocení:
1. hovězí maso vařené,křenová omáčka,brambory,kakao,banán/1,7
St
19.3.
hrachová/1,9Hodnocení:
1. zapečené těstoviny s kuřecím masem,sal. z červené řepy a zelí,citronový čaj/1,3
Čt
20.3.
česneková/1,3 ČESKÁ KUCHYNĚHodnocení:
1. smažený sýr,hranolky,jogurtový dip,Honzova buchta s povidly,džus/1,3,7

21.3.
zeleninová s bulgurem/1,9
1. špagety s tuňákem a boloňskou omáčkou,jablko,čaj/1,4
Po
24.3.
pohanková se zeleninou/9Hodnocení:
1. masové koule v rajčatové omáčce,dušená rýže,pomeranč/1,3,79
Út
25.3.
koprová/1Hodnocení:
1. selská vepřová pečeně,bramborová kaše,celerový salát s jably,džus/1,7,9
St
26.3.
zeleninová s celozrnými těstovinami/1,9Hodnocení:
1. srdce na smetaně,celozrný knedlík,citrónový čaj/1,3,7,9
Čt
27.3.
selská/1,7,9
1. hrachová kaše,vídeňský párek,chléb,mléčná káva/1,6,7

28.3.
hráškový krém/1,7,9
1. formanské halušky,ovocný čaj/1,3,7
Po
31.3.
zeleninová s kroupy/1,9
1. italský guláš,těstoviny,ovocný čaj/1,7
Út
1.4.
z bílé fazole/1,9
1. zahradnická sekaná,bramborová kaše,salát coleslaw,džus/1,3,7
St
2.4.
zeleninová s celozrnými těstovinami//1,9
1. přírodní kuřecí řízek,rýže dušená,zel. přízdoba,meruňkový jogurt,čaj citron/1,7
Čt
3.4.
celerová s kapáním/1,3,7,9
1. štika pečená na bylinkovém másle,brambory,sal. mrkvový s dýňovým komp./1,3,4,7

4.4.
gulášová/1
1. těstoviny penne s mákem,pistaciové mléko,čaj,banán/1,7
Po
7.4.
1.
Út
8.4.
1.
St
9.4.
1.
Čt
10.4.
1.

11.4.
1.
Po
14.4.
1.
Út
15.4.
1.
St
16.4.
1.
Čt
17.4.
1.
Út
22.4.
1.
St
23.4.
1.
Čt
24.4.
1.

25.4.
1.
Po
28.4.
1.
Út
29.4.
1.
St
30.4.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.