e-strava Menu
ZŠ Komenského 68
Nový Jičín
[0210]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.9.
Čočková, džus - alerg. 1.1,9
1. Vepřové rizoto , zeleninový salát
Tue
2.9.
Zeleninová s drožďovými knedlíčky, voda se sirupem - alerg. 1.1,3,9Rating:
1. Plovdivské krůtí maso , těstoviny- alerg. 1.1
Wed
3.9.
Rajská s ovesnýma vločkama, kompot , čaj - alerg. 1.1,9Rating:
1. Telápie v těstíčku, mích. brambory- alerg. 1.1,3,4,7,12
Thu
4.9.
Kuřecí s nudlemi, ovoce, voda se sirupem - alerg. 1.1,9Rating:
1. Vejce, pažitková omáčka, brambory- alerg. 1.1,3,7,12
Fri
5.9.
Krupicová, mošt - alerg. 1.1,3,9
1. Segedínský guláš, houskový knedlík- alerg. 1.1,3,7
Mon
8.9.
Písmenková, jahodové mléko - alerg. 1.1,7,9,
1. Párek, hrachová kaše, chléb- alerg. 1.1
2. Rybí filé na másle, mích. bramb., zel. salát - alerg. 1.1,4,7
Tue
9.9.
Květáková, červená řepa, čaj - alerg. 1.1,9
1. Kuřecí přírodní plátek, jasmínová rýže - 1.1,10
2. Valašský zapečený kontrabaš/bramb., poh., uz. maso, angl. sl, sýr/- alerg.7
Wed
10.9.
Rybí s pórkem,kompot , mošt- alerg. 1.1,4,9
1. Sekaná pečeně, brambory s pažitkou- alerg. 1.1,3,10
2. Bulgur s quinoa a pohankou s králíčím masem - alerg. 1.1
Thu
11.9.
Hov. s masem a frid. nudlemi, ovoce, čaj - alerg. 1.1,3,7,9
1. Švestkové knedlíky s tvarohem- alerg. 1.1,7
2. Těst. salát se šunkou a zeleninou- alerg. 1.1,3,7
Fri
12.9.
Rýžová, čaj - alerg. 1.1,9
1. Kuřecí na smetaně, houskový knedlík- alerg. 1.1,3,7,9
2. Zapečené těst . se špenátem a tofu- alerg. 1.1,3,6,7
Mon
15.9.
Bramborová, zelný s koprem, džus - alerg. 1.1,9,12
1. Krůtí játra na cibulce, rýže- alerg. 1.1
2. Zapeč. bramb. s brokol. a sýrem- alerg. 1.1,3,7
Tue
16.9.
Rybí s hrachem, čaj - alerg. 1.1,4,9
1. Vep.pl. na hlívě, mích bramb.se zel. cib., rajč. sal. s mozzarellou- alerg 1.1,7
2. Pohanková kaše s medem, jablky a skořicí, ovoce-alerg. 7
Wed
17.9.
Selská, čaj - alerg. 1.1,9
1. Plněný paprikový lusk , rajská om., penne- alerg. 1.1,3,9
2. Krůtí po štýrsku , brambory- alerg. 1.1,12
Thu
18.9.
Slepičí se smaženým hráškem, vanilkové mléko, ovoce- alerg. 1.1,9
1. Vejce, čočka na kyselo, chléb- alerg. .1.1,3
2. Kuřecí džuveč - alerg. 1.1,7
Fri
19.9.
Vločková, čaj - alerg. 1.1,9
1. Krůtí vrabec, hlávkové zelí, bramborový knedlík s cizrnou - alerg. 1.1,3,9
2. Kuskus jako rizoto s lososem a zeleninou - alerg. 1.1,4,7
Mon
22.9.
Pórková s vejcem, čaj , čínské zelí s ředkvičkou - alerg. 1.1,3,9
1. Zapečené těstoviny s krůtím masem a cuketou- alerg.1.1,3
2. Kuřecí na kari, divoká rýže- alerg. 1.1
Tue
23.9.
1.
2.
Wed
24.9.
1.
2.
Thu
25.9.
1.
2.
Fri
26.9.
1.
2.
Mon
29.9.
1.
2.
Tue
30.9.
1.
2.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available