e-strava Menu
ZŠ Komenského 68
Nový Jičín
[0210]
Ulrich software
Day Choice
Thu
2.5.
Hovězí s rýží, voda se sirupem - alerg. 1.1,9Rating:
1. Debrecínský guláš, houskový knedlík- alerg. 1.1,3,7
2. Nudle s perníkem a máslem, ovoce - alerg.1.1,7
Fri
3.5.
Italská, nektarinkový kompot , čaj - alerg.1.1,9
1. Kuřecí stehno ala bažant, mích. brambory - alerg. 1.1,7,9
2. Špenátové rizoto - alerg. 7
Mon
6.5.
Kedlubnová s bramborem, zelný sal. s ananasem - alerg.1.1,7,9
1. Bulgur s kuř. masem jako rizoto- alerg.1.1,7
2. Krůtí játra na tymiánu, pohanka - alerg. 1.1
Tue
7.5.
Francouzská, džus - alerg. 1.1,9
1. Krůtí na paprice, penne- alerg. 1.1
2. Kapie plněná kuskusem a nivou, mích. brambory- alerg. 1.1,7
Thu
9.5.
Z vaječné jíšky,ovoce, karamelové mléko- alerg. 1.1,3,7,9
1. Horňácký guláš, chléb - 1.1
2. Zapečené těst. se špenátem a tofu- alerg.1.1, 3,7
Fri
10.5.
Rybí s bramborem, voda se sirupem - alerg. 1.1,4,9
1. Vepř. přír. plátek, bramb. kaše s pažitkou, led.sal. s rajčaty- alerg. 1.1,7,10
2. Bramborové špecle s mákem, ovoce - alerg. 1.1,3,7
Mon
13.5.
Rýžová, čaj - alerg. 1.1,9
1. Plovdivské maso, těstoviny- alerg. 1.1
2. Vejce, fazolové lusky na smetaně, brambory- alerg. 1.1,3,7
Tue
14.5.
Brokolicová, čínské zelí s cizrnou , čaj - alerg. 1.1,3,9
1. Kuřecí přírodní řízek na červ. pepři, rýže- alerg. 1.1,10
2. Zapeč. cuketa se šunkou, brambory- alerg. 1.1,3,7
Wed
15.5.
Fazolová s rajským protlakem, mrkvový sal. s jablky , čaj- alerg. 1.1,9
1. Ryba v bylinkovém těstíčku, brambory- alerg. 1.1,3,4,7
2. Krůtí na kari, čínské nudle- alerg. 1.1
Thu
16.5.
Frankfurtská s bramborem, ovoce, voda se sirupem - alerg. 1.1,9
1. Krupicová kaše s kakaem- alerg. 1.1,7
2. Brynzové halušky s angl. slaninou- alerg. 1.1,3,7
Fri
17.5.
Kuřecí se smaž. hráškem,čaj - alerg. 1.1,3,7,9
1. Segedínský guláš, houskový knedlík- alerg. 1.1,3,7,9
2. Kuskus se zeleninou a mozzarelou- alerg. 1.1,7
Mon
20.5.
Krůtí s těst. rýží, steril. okurek, jahodové mléko - alerg. 1.1,7,9
1. Vejce, horská čočka na kyselo, chléb- alerg. 1.1,3
2. Milánské brambory/ uz. maso, sýr, rajčata, žamp. / alerg.1.1,7
Tue
21.5.
Kroupová, čaj - alerg. 1.1,9
1. Krůtí vrabec, hl. bílé zelí, bramborový knedlík - alerg. 1.1,3,7,9
2. Jáhlové rizoto s králíčím masem a zel. - alerg. 1.1,7
Wed
22.5.
Špenátová, voda se sirupem - alerg. 1.1,3,9
1. Sekaná pečeně, mích. bramb. s pažitkou, kompot - alerg.1.1,3,7,10
2. Rýžová kaše s čokoládou, ovoce - alerg. 1.1,7
Thu
23.5.
Zeleninová s drožď. knedlíčky, zelný sal. s koprem , čaj - alerg. 1.1,3,9
1. Smetanové brambory s kuřecím masem- alerg. 1.1,3,7
2. Krůtí játra po uhersku, divoká rýže- alerg.1.1,7
Fri
24.5.
Z mích. luštěnin, meruňkový mošt, hl. salát - alerg. 1.1,9
1. Hov. po znojemsku, jasmínová rýže- alerg. 1.1
2. Rybí karbenátek, brambory- alerg. 1.1,3,4,7
Mon
27.5.
Kuřecí s masem a těst., čaj - alerg. 1.1,3,9
1. Vejce, pažitková om., brambory- alerg. 1.1,3,7
2. Mexický těst. salát s kuřecím masem- alerg. 1.1,3,7,10
Tue
28.5.
Zeleninová s tarhoňou, voda se sirupem - alerg. 1.1,3,9
1. Vepř. plátek na hlívě, rýže, červená řepa- alerg. 1.1,10
2. Guláš z krůtího srdce , kváskový chléb- alerg. 1.1
Wed
29.5.
Čočková s uzeninou, ovoce, mléko - alerg. 1.1,3,7,9
1. Kynuté knedlíky s povidly a tvarohem- alerg. 1.1,3,7
2. Kuskus s vepř. masem a zeleninou- alerg. 1.1,7
Thu
30.5.
Bramborová, okurkový sal. čaj - alerg. 1.1,9
1. Zapeč. těstoviny s tuňákem a lososem- alerg. 1.1,3,4,7
2. Beskydská směs/vepř. maso, klob., žamp., zel/, pohanka- alerg.1.1
Fri
31.5.
Krupicová,džus - alerg. 1.1,3,9
1. Kuřecí řízek, bramb. salát bez majonézy- alerg. 1.1,3,7,10
2. Tagliatelle s kečupem a sýrem, ovoce- alerg. 1.1,7
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available