e-strava Menu
ZŠ Komenského 68
Nový Jičín
[0210]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.4.
Z cizrny a pórku,okurkový sal. s rajčaty, mošt - alerg. 1.1,9
1. Kuřecí plátek na žampiónech, kari rýže- alerg. 1.1,10
2. Zapečená cuketa se šunkou, bramb. - alerg. 3,12
Wed
2.4.
Gulášová , ovoce, čaj s citr.- alerg. 1.1,12
1. Krupicová kaše s kakaem- alerg. 1.1,7
2. Luštěninový karbenátek se zel. salátkem, jogurt. dip- alerg. 1.1,3
Thu
3.4.
Fazolová s rajským protl.,mrkvový sal. s jablky , čaj s medem- alerg. 1.1,9
1. Ryba v těstíčku, míchané brambory - alerg. 1.1,3,4,7,12
2. Kuskus s vepř. masem a zeleninou- alerg. 1.1
Fri
4.4.
Vločková, džus - alerg. 1.1,9
1. Bramborový knedlík plněný uzeninou , kysané zelí- alerg. 1.1,3
2. Srbské rizoto s krůtím mase - alerg. 7
Mon
7.4.
Hovězí s těstovinou,malinové mléko - alerg. 1.1,7,9
1. Drůbeží párek , hrachová kaše, chléb- alerg. 1.1,9
2. Zapeč. rybí filé se zeleninou, bramb. s cibulkou- alerg. 4.3.7,12
Tue
8.4.
Krupicová, mošt- alerg. 1.1,3,9
1. Karbenátek, mích. bramb. , zel. obloha- alerg. 1.1,3,10,12
2. Noky se špenátem a angl. slaninou- alerg. 1.1,3
Wed
9.4.
Zel. s drožďovými knedlíčky, čínské zelí s rajčaty, ovocný čaj - alerg. 1.1,3,9
1. Těstoviny po lotrinsku s kuřecím masem - alerg. 1.1,7
2. Zeleninový kuskus s uz. tofu - alerg. 8,9,10,11
Thu
10.4.
Rybí s bramborem, kompot, bylinkový čaj s citr.- alerg. 1.1,4,9,12
1. Vepř. na slanině, rýže se zeleninou- aleg. 1.1
2. Květákový mozeček, brambory - alerg. 3,7,12
Fri
11.4.
Rýžová , džus - alerg. 1.1,9
1. Krůtí guláš, celozrný knedlík- alerg. 1.1
2. Rattatouille s těstovinou a sýrem - alerg.. 1.1,7
Mon
14.4.
Brokolicová s bramborem , zelný sal. s koprem, čaj s medem- alerg. 1.1,9,12
1. Rizoto z vepřového masa- alerg.7
2. Kápie plněná kuskusem a nivou, brambory - alerg. 1.1,7,12
Tue
15.4.
Z mích. luštěnin, jablkový kompot, ovocný čaj - alerg. 1.1,9
1. Kuřecí pl. na barev. pepři, bramb. kaše s pažitkou- alerg. 1.1,7,10,12
2. Vepř. játra po uhersku, natural rýže- alerg. 1.1,7
Wed
16.4.
Kuřecí s těstovinou, džus - alerg. 1.1,9
1. Krůtí po bratislavsku , houskový knedlík- alerg. 1.1,3,7,9
2. Nudle s mákem- alerg. 1.1,7
Tue
22.4.
Kroupová, mošt- alerg. 1.1,9
1. Uzené maso vař. , křenová omáčka, brambory - alerg. 1.1,7,12
2. Vejce, dušený špenát, brambory- alerg. 1.1,3,7,12
Wed
23.4.
Kmínová s vejcem ,červená řepa, ovocný čaj- alerg. 1.1,3,9
1. Smažená telápie, mích. brambory- alerg. 1.1,3,4,7,12
2. Zapečená pohanka s králíčím masem- alerg. 3,7
Thu
24.4.
Zelná s uzeninou,ovoce, černý čaj s citrónem - alerg. 1.1,7,9
1. Buchtičky s vanilkovým krémem- alerg. 1.1,3,7
2. Těstovinový salát se šunkou a zeleninou - alerg. 1.1,7
Fri
25.4.
Hovězí s kapáním , džus- alerg. 1.1,3,9
1. Hovězí na česneku, bramborový knedlík- alerg. 1.1,3,9
2. Špenátové špecle se smetanovou omáčkou- alerg. 1.1,3,7
Mon
28.4.
Francouzská, čaj - alerg. 1.1,9
1. Horňácký guláš, chléb - alerg. 1.1
2. Bulgurový salát se zeleninou a tuňákem - alerg. 1.1,4,7
Tue
29.4.
Květáková ,kompot, černý čaj s citr., - alerg. 1.1,3,9
1. Kuřecí stehno ala bažant, rýže nautral - alerg,. 1.1
2. Špecle s angl. slaninou a balkánským sýrem - alerg. 1.1,3,7
Wed
30.4.
Rajská s rýží , džus- alerg. 1.1,9
1. Pštrosí vejce, mích. bramb. s pažitkou, ledový salát- alerg. 1.1,3,7,10,12
2. Ovocný jáhelník - alerg. 7
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available