e-strava Jídelníček
ZŠ Komenského 68
Nový Jičín
[0210]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
2.4.
Pórková s quinoa, džus - alerg. 1.1,3,9Hodnocení:
1. Maďarský perkelt, těstoviny - alerg. 1.1
2. Rýžová kaše se skořicí, ovoce- alerg. 7
St
3.4.
Zeleninová s tarhoňou, ledový salát , čaj - alerg. 1.1,9
1. Kuřecí pl. na žampiónech , bramb. kaše - alerg. 1.1,7,10
2. Kuskus se zeleninou a sýrem - alerg. 1.1,7
Čt
4.4.
Brokolicová , ovoce, čaj - alerg. 1.1,3,9Hodnocení:
1. Francouzské brambory , čínské zelí s mrkví - alerg. 1.1,3,7
2. Přír. rybí filé s černou čočkou a zeleninou - alerg. 4

5.4.
Jáhlová, čaj - alerg. 9
1. Krůtí vrabec, kedlubnové zelí, bramb. knedlík- alerg. 1.1,3
2. Zapeč. pohanka s kuřecím masem- alerg.3,7
Po
8.4.
Vločková ze zeleninou, čaj - alerg. 1.1,9Hodnocení:
1. Špagety s vepř. masem- alerg. 1.1,7
2. Hov. v kapustě, brambory- alerg. 1.1,9
Út
9.4.
Z mích. luštěnin, jablečný mošt - alerg. 1.1Hodnocení:
1. Vepř. závitek, duš. rýže, šopský salát- aelrg. 1.1,3,7
2. Rattatouille s těstovinou a sýrem- alerg. 1.1,7
St
10.4.
Selská, červená řepa, čaj - alerg. 1.1,9
1. Smažená telápie , mích. bramb. s pažitkou- alerg. 1.1,3,4,7
2. Plněný paprikový lusk , mích, bramb. s pažitkou- alerg. 1.1,3,7
Čt
11.4.
Zelná s uzeninou, ovoce, čaj - alerg. 1.1,9Hodnocení:
1. Jablková žemlovka- alerg. 1.1,3,7
2. Grenadýrský pochod/bramb., těstoviny, slanina, cibule/- alerg. 1.1,3,7

12.4.
Slepičí s fridát. nudlemi, čaj - alerg. 1.1,3,7,9
1. Kuřecí v hořčičné omáčce , houskový knedlík- alerg. 1.1,3,7,10
2. Vejce, dušený špenát, brambory- alerg. 1.1,3,7
Po
15.4.
Bramborová, rajčatový sal., džus - alerg. 1.1,9Hodnocení:
1. Zapeč. těstoviny s uz. kuř. masem, brok. nivou a zakys. smet. - alerg.1.1,3,7
2. Krůtí srdce na cibulce, pohanka -alerg. 1.1
Út
16.4.
Rybí s hrachem, čaj - alerg. 1.1,4Hodnocení:
1. Luhačovický špaček, mích bramb. , kompot - alerg. 1.1,3,7,10
2. Jablečný jáhelník, ovoce - alerg. 1.1,3,7
St
17.4.
Krupicová, čaj - alerg. 1.1,9Hodnocení:
1. Vepř. přír. maso, jasmínová rýže, zelenina na másle - alerg. 1.1,7,10
2. Krůtí po štýrsku, brambory - alerg. 1.1
Čt
18.4.
Hovězí s kapáním, ovoce, jahodové mléko - alerg. 1.1,3,7,9Hodnocení:
1. Mexické fazole, chléb- alerg. 1.1
2. Zapeč. rybí filé na zelenině, brambory - alerg. 1.1,3,4,7

19.4.
Zeleninová s červenou čočkou, čaj - alerg. 1.1,9Hodnocení:
1. Kuřecí přír. řízek, pečené bramb., tatarská om.- alerg. 1.1,3,7,10
2. Kedlubnové řízečky,těstovinový salát- alerg. 1.1,3,7
Po
22.4.
Rybí s pórkem, čaj - alerg. 1.1,4,9
1. Krůtí po srbsku, těstoviny- alerg. 1.1
2. Hrachová kaše s osmaž. cib., kváskový chléb- alerg.1.1
Út
23.4.
Kroupová, mošt- alerg. 1.1,9
1. Vepř. pečeně, červ. zelí, bramb. knedlík- alerg. 1.1,3,
2. Tagliatelle s brokolicí a houbami - alerg. 1.1
St
24.4.
Borč, čaj - alerg. 1.1,7,9
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem- alerg. 1.1,3,7
2. Květákový mozeček, brambory, sal. z čínského zelí- alerg. 1.1,3,7
Čt
25.4.
Kuřecí s játrovými knedlíčky a těstovinou, ovoce, čaj - alerg. 1.1,3,9
1. Vejce, koprová omáčka , brambory- alerg. 1.1,3,7
2. Zapeč. těst. s treskou a zeleninou- alerg. 1.1,3,4,7

26.4.
Z hlávkového zelí, zel. obloha, džus - alerg. 1.1,7,9
1. Karbenátek, mích. brambory- alerg. 1.1,3,7,10
2. Jáhly s králíčím masem a zeleninou - alerg. 7
Po
29.4.
Pohanková s bramborem, okurkový salát , čaj - alerg. 1.1,9
1. Krůtí játra na cibulce, rýže- alerg. 1.1
2. Zapeč. špecle s vepř. masem a zeleninou- alerg. 1.1,3,7
Út
30.4.
Hrachová s krutóny, čaj - alerg. 1.1,9
1. Cikánský vepř. plátek, tětstoviny -alerg. 1.1
2. Zapeč. rybí filé se smet. a sýrem, bramb. ,mrkv.sal. s broskví- alerg. 1.1,3,4,7
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.