e-strava Menu
ŠJ při ZŠ J.z Poděbrad
Frýdek Místek
[0017]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.4.
polévka ze zeleného hrachu 9
1. špagety a la carbonara, nápoj, ovoce 1.137 10
2. drůbeží prsa po portugalsku,celozrnný knedlík/dieta těst.,nápoj,ovoce D1.1369 11
Wed
2.4.
polévka s růž.kapustou a bramborami 1.179
1. hovězí pečeně protýkaná zeleninou,dušená rýže, saláty výběr, ovocný čaj 1.179
Thu
3.4.
polévka zeleninový boršč 1.179
1. kynuté bochánky s ovocným přelivem, granko/čaj D 1.137
2. putimská vepřová kýta(plněná),šťouchané brambory,celerový salát,čaj/granko1.19
Fri
4.4.
polévka jáhlová s brokolicí 79
1. kachní prso, hlávkové zelí, bramborový knedlík, nápoj, ovoce 1.1376
Mon
7.4.
polévka rajská se zavářkou 1.137
1. zapečené rybí filé se sýrem,bramborová kaše,kompot/zel.salát, čaj 479
Tue
8.4.
polévka bulharská květáková 1.1 1.3 79
1. vepřová kýta na paprice, houskový knedlík, ovocínek, ovoce 1.137
Wed
9.4.
polévka čočková 9 oběd č.1. výběr žáků
1. bramborové placky s ďáb.omáčkou, tvar.krém s toppingem,šípkový čaj D 1.137
2. srdce na slanině, jasmínová rýže, příloha,tvar.krém s toppingem, šípkový čaj1.17
Thu
10.4.
polévka vločková 1.1 1.4 79
1. kuřecí prso gril bylinky, brambory m.m.,saláty výběr, ovocný čaj 1.1379 10
Fri
11.4.
polévka bramboračka 1.179
1. krůtí maso na divoko, těstovina, nápoj, ovoce D 1.179
2. šoulet (bezmasé), steril.okurka , nápoj, ovoce 1.4 9
Mon
14.4.
1.
Tue
15.4.
1.
Wed
16.4.
1.
Thu
17.4.
vaříme pouze dospělým strávníkům - žáci prázdniny
1.
Tue
22.4.
1.
Wed
23.4.
1.
Thu
24.4.
1.
Fri
25.4.
1.
Mon
28.4.
1.
Tue
29.4.
1.
Wed
30.4.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available