e-strava Menu
ŠJ při ZŠ J.z Poděbrad
Frýdek Místek
[0017]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.9.
polévka zeleninová s kuskusem 1.1379 9,30-12,00hRating:
1. tříbarevné maso, brambory, míchaná příloha, ledový čaj 1.179 10
Tue
2.9.
polévka bramboračka 1.179 v.do 13,00 hod.Rating:
1. vepřový plátek na bylinkách, jasmínová rýže, okurkový salát, citronáda 1.179
Wed
3.9.
polévka voňavá čočková 9 v. do 13,00 hodRating:
1. restovaná zelenina na másle,bramborová kaše,kompot/salát, čaj..D 79 10
2. beskydský závitek,brambory,beskydský salát -region, čaj se sirupem 1.1379 10
Thu
4.9.
polévka barevná s pohankou 79Rating:
1. hovězí/krůtí prso na smetaně, houskový knedlík/cereální,čaj bylinný s medem1.137
Fri
5.9.
mrkvovo-cuketový krém s celorznnou houskou 1.134679 11
1. srbské rizoto, steril.okurka, ochucené mléko/čaj, ovoce 79
Mon
8.9.
polévka rajská se zavářkou 1.137
1. mořská štika s byl. přelivem., bramborová kaše, zeleninový salát, nápoj 4796
Tue
9.9.
polévka květáková 1.1379
1. šašlik z krůtího masa, těstoviny kolínka, čaj se sirupem, ovoce 1.1379
Wed
10.9.
polévka krkonošská 1.13796
1. rýžová kaše s jablky, medem a skořicí, kakao/čaj D 79
2. vepřové/drůbeží na kmíně, brambory, zelenin.salát, kakao/čaj 1.179
Thu
11.9.
polévka dýňová 1.1 7
1. hovězí pečeně po burgundsku, gnocchi, čaj bylinný, ovoce D 1.19
2. zeleninová rýže se šunkou, steril.okurka, čaj bylinný, ovoce 79
Fri
12.9.
polévka z bílých fazolí 9
1. vepřové/kuřecí po mlynářsku,brambory s cibulkou,saláty zeleninové,nápoj1.19
Mon
15.9.
1.
Tue
16.9.
1.
Wed
17.9.
1.
Thu
18.9.
1.
Fri
19.9.
1.
Mon
22.9.
1.
Tue
23.9.
1.
Wed
24.9.
1.
Thu
25.9.
1.
Fri
26.9.
1.
Mon
29.9.
1.
Tue
30.9.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available