e-strava Menu
ZŠ El.Krásnohorské
Frýdek Místek
[0016]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.9.
Květáková polévka s bulgurem 1,3,7Rating:
1. Špagety po boloňsku s vepřovým masem,bylinkový čaj 1,7
Tue
2.9.
Pórková polévka s bramborem 1,7,9Rating:
1. Segedínský guláš,houskový knedlík,čaj 1,3,7
Wed
3.9.
Zeleninová polévka 1,6,7,9Rating:
1. Čočka na kyselo,chléb,kys.okurek,ovoce,nápoj 1
Thu
4.9.
Krupková polévka se zeleninou 1,9Rating:
1. Koprová omáčka,vařené vejce,brambory,ledový čaj 1,3,7
Fri
5.9.
Bramborová polévka s vařeným vejcem 1,3,7,9
1. Kuřecí přírodní řízek,bramb.kaše,okurkový salát s rajčaty,ochuc.mléko/kakao 1,
Mon
8.9.
Zelná polévka s bramborem 1,7,9
1. Námořnické maso,rýže basmati,šlehaný jogurt s ovocem,ovocný čaj 1,3,7
2. Zapečené špecle se sýrem,salát,ovocný,šlehaný jogurt s ovocem,čaj 1,3,7
Tue
9.9.
Zeleninová polévka 1,6,7,9
1. Treska na egyptský způsob,pažitkové brambory,ovoce,džus 4,7
Wed
10.9.
Fazolová polévka 1,9,10
1. Maminčino kuře,mini větrníček,ochucené mléko/čaj 1,3,7
Thu
11.9.
Mrkvová polévka s rajčaty a pohankou 1
1. Pečené maso,dušený špenát,bramborový knedlík,džus 1,7,3,6,9,10
2. Cikánské halušky,džus 1,3,7
Fri
12.9.
Slepičí vývar 1,9
1. Králík na divoko,šťouchané brambory,mrkvový salát s jablky,ledový čaj 1,9,12
2. Malinové bramborové knedlíky s cukrem a máslem,ledový čaj 1,7,3,6,12
Mon
15.9.
Česneková polévka s opečeným hráškem 1,3,9
1. Vepřové maso v kedlubnách,brambory s pažitkou,mléko/mošt 1,7,10
Tue
16.9.
Zeleninová babiččina polévka 1,9
1. Fazole s rajčatovou omáčkou,chléb,ovoce,čaj 1
Wed
17.9.
Pohanková krémová polévka
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem,caro/čaj 1,3,7
2. Losos na restované zelenině,brambory,caro/čaj 4,7
Thu
18.9.
Hovězí polévka rychlá s vejci 1,3,7,9
1. Kuřecí maso po čínsku,rýže,džus 10
2. Tortilla plněná vepř.masem a zeleninou,přízdoba,džus 10,11,9,7,1
Fri
19.9.
Polévka z fazolových lusků 1,7,9
1. Italský guláš,těstoviny,ochucené mléko/bylinkový čaj 1,7
2. Řecký salát choriatiki,pečivo,ochucené mléko/bylinkový čaj 1,7,13
Mon
22.9.
1.
Tue
23.9.
1.
Wed
24.9.
1.
Thu
25.9.
1.
Fri
26.9.
1.
Mon
29.9.
1.
Tue
30.9.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available