e-strava Jídelníček
ZŠ El.Krásnohorské
Frýdek Místek
[0016]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.2.
Čočková polévka 1,9Hodnocení:
1. Vepřová bakoňská kotleta,tříbarevná rýže,čaj s citronem 1,7
Út
4.2.
Minestrone 1,6,7,9Hodnocení:
1. Strapačky se zelím,ovoce,čaj se sirupem
St
5.2.
Podmáslová polévka s vejcem 3,7Hodnocení:
1. Rybí filé v zakysané smetaně se sýrem,brambory,zeleninová obloha,džus 4,7,12
2. Tortila plněná masem a zeleninou,džus 1,7,10
Čt
6.2.
Zeleninový vývar 1,6,7,9Hodnocení:
1. Rajská omáčka,masové koule,rýže,čaj/caro 1,7,3,9,10,11,5,13
2. Bramborový guláš,chléb, čaj/caro 1

7.2.
Drožďová polévka 1,3,7,9Hodnocení:
1. Smaž.kuř. řízek,bramb.kaše,kompot,čaj/mléko 1,3,5,7,11,13
Po
10.2.
Barevná polévka s pohankou 1
1. Vepř.kýta na paprice,těstoviny,pudink s tvar. zdobený ovocem,caro/čaj ov. 1,7
Út
11.2.
Brokolicová polévka 1,7
1. Kuřecí stehno na kysaném zelí,vařený brambor,džus
St
12.2.
Vločková polévka 1,7,9
1. Chilli con carne s masem,chléb,muffiny,bylinkový čaj/ochucené mléko 1,7,3
Čt
13.2.
Rybí polévka šči 1,4,7,9
1. Čevabčiči,pažitkové brambory,domácí tatarka,čaj/caro 1,10

14.2.
Vývar se strouháním 1,3,7,9
1. Hovězí pečeně přírodní,rýže basmati,zeleninový salát/kompot,čaj se sirupem 1
Po
17.2.
Zeleninová polévka 1,6,7,9
1. Zapékané těstoviny s uzeninou,ovocný čaj 1,3,7,10
Út
18.2.
Kmínová polévka s kapáním 1,3,7,9
1. Italský zbruf,rýže,čaj se sirupem 1,7
St
19.2.
Krupicová polévka s vejcem 1,3,7,9
1. Smažený karbanátek,brambory,kompot,bylinkový čaj 1,7,3,11,5,13
Čt
20.2.
Květáková polévka 1,3,7
1. Znojemská vepřová pečeně,bulgur,ovocný čaj 1

21.2.
Vývar s nudlemi 1,3,9
1. Srdce na smetaně,houskový knedlík,čaj s citronem 12,9,7,1,3
Po
24.2.
1.
Út
25.2.
1.
St
26.2.
1.
Čt
27.2.
1.

28.2.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.