e-strava Menu
ZŠ a MŠ Suchdol n. Odrou
Suchdol nad Odrou
[0191]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.7.
Polévka kmínová s vejci /1,3,6,7,9,10/
1. Pečené kuřecí stehno, rýže, zeleninový salát /1/
Wed
2.7.
Polévka špenátová /1,3,6,7,9,10/
1. Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík /1,3,7/
Thu
3.7.
Polévka selská bramboračka /1,6,7,9,10/
1. Čočka na kyselo, vejce, chléb, okurek /1,3,7/
Fri
4.7.
Polévka jáhlová /1,6,7,9,10/
1. Plněný vepřový závitek šunkou a sýrem, brambory, zeleninový salát /1,7/
Mon
7.7.
Polévka hrstková /1,6,7,9,10/Rating:
1. Polomská kotleta, bramborový knedlík /1,3,7/
Tue
8.7.
Polévka kapustová /1,6,7,9,10/
1. Rybí filé na bylinkách, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
Wed
9.7.
Polévka valašská kyselica /1,6,7,9,10/Rating:
1. Kynuté knedlíky plněné ovocem, máslo, cukr /1,3,7/
Thu
10.7.
Polévka zeleninová s kapáním /1,3,6,7,9,10/Rating:
1. Kuřecí kousky v cornflakes, brambory, zeleninový salát, dip /1,3,7/
Fri
11.7.
Polévka uzená s krupkami /1,6,7,9,10/
1. Boloňské špagety sypené sýrem /1,3,7/
Mon
14.7.
Polévka rajská s kapáním /1,3,6,7,9,10/
1. Kuřecí ražnicí, brambory, zeleninový salát /1/
Tue
15.7.
Polévka zeleninová s tarhoňou /1,3,6,7,9,10/
1. Vepřová pečeně, hlávkové zelí, houskový knedlík /1,3,7/
Wed
16.7.
Polévka vločková /1,6,7,9,10/
1. Námořnické maso, rýže /1/
Thu
17.7.
Polévka kulajda /1,3,6,7,9,10/
1. Hrachová kaše s uzeninou, chléb, okurek /1,7/
Fri
18.7.
Polévka gulášová /1,6,7,9,10/
1. Zapečené těstoviny s vepřovým masem, zeleninový salát /1,3,7/
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available