e-strava Menu
ZŠ a MŠ Suchdol n. Odrou
Suchdol nad Odrou
[0191]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.9.
Polévka česneková /1,3,6,7,9,10/Rating:
1. Boloňské špagety sypané sýrem /1,3,7/
Tue
2.9.
Polévka zeleninová s bulgurem /1,6,7,9,10/Rating:
1. Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík /1,3,7/
2. Zeleninové karbenátky, brambory,zeleninový salát /1,3,7/
Wed
3.9.
Polévka bramborová s paprikami /1,6,7,9,10/Rating:
1. Vepřové nudličky na pepři, těstoviny /1,3,7/
2. Jarní salát (steril. zelí, šunka, vejce), bagetka /1,3,7/
Thu
4.9.
Polévka hovězí vývar s těstovinou /1,3,6,7,9,10/Rating:
1. Kuřecí plátek, bramborová kaše, zeleninový salát /1/
2. Krémová pohanka s trhaným vepřovým, peč. zeleninou a sezamem /7,11/
Fri
5.9.
Polévka rajská /1,6,7,9,10/
1. Čočka na kyselo, vejce, chléb, kyselý okurek /1,3,7/
2. Gratinované brambory, přírodní plátek z kotlety, zeleninový salát /1,7/
Mon
8.9.
Polévka cibulová se sýrem /1,6,7,9,10/
1. Rybí filé na másle, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
2. Vepřová játra na slanině, rýže, kyselý okurek /1/
Tue
9.9.
Polévka zeleninová s kapáním /1,3,6,7,9,10/
1. Pečené kuřecí stehno, rýže, zeleninový salát /1,7/
2. Špecle se sýrovou omáčkou, restovaná cibulka /1,3
Wed
10.9.
Polévka mrkvová /1,3,6,7,9,10/
1. Koprová omáčka, vejce, brambory /1,3,7/
2. Tokáň se sójovými kostkami, rýže /1,6/
Thu
11.9.
Polévka frankfurtská /1,6,7,9,10/
1. Bramborové šišky s mákem /1,3,7/
2. Pilaf s vepřovým masem, sýr, kyselý okurek /1,7/
Fri
12.9.
Polévka kmínová s vejcem /1,3,6,7,9,10/
1. Štěpánská vepřová pečeně, těstoviny /1,3,7/
2. Halušky s bryndzou a slaninou /1,3,7/
Mon
15.9.
Polévka italská s vločkami /1,6,7,9,10/
1. Hrachová kaše s uzeninou, chléb, kyselý okurek /1,7/
2. Celozrnné špagety s kuřecím masem, smetanou a sýrem /1,3,7/
Tue
16.9.
Polévka ragú s bramborem /1,6,7,9,10/
1. Zapečené těstoviny s mletým vepřovým masem, kys. okurek /1,3,7/
2. Venkovská pečeně (slanina, žampiony, zelenina), brambory /1/
Wed
17.9.
Polévka rybí ucha /1,4,7,9,10/
1. Segedínský guláš, houskový knedlík /1,3,7/
2. Pohanková kaše sypaná kakaem /7/
Thu
18.9.
Polévka špenátová /1,3,6,7,9,10/
1. Kuřecí čína, rýže /1/
2. Zapečený květák, šťouchané brambory, zeleninový salát /3,7/
Fri
19.9.
Polévka rýžová /1,6,7,9,10/
1. Hovězí pečeně na česneku, braborová kaše, zeleninový salát /1,7/
2. Kuřecí závitek , kuskus se zeleninou /1,7/
Mon
22.9.
Polévka hovězí vývar s rýží a hráškem /1,6,7,9,10/
1. Rybí filé na kmíně, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
2. Přírodní vepřový plátek, rýže tří barev, zeleninový salát /1/
Tue
23.9.
Polévka kulajda /1,3,6,7,9,10/
1. Dukátové buchtičky s krémem /1,3,7/
2. Luštěninové rizoto s kroupami a bulgurem, zeleninový salát /7/
Wed
24.9.
Polévka jáhlová /1,3,6,7,9,10/
1. Vepřové výpečky, špenát, bramborový knedlík /1,3,7/
2. Smetanová tarhoňa s kuřecím masem a žampiony /1,3,7/
Thu
25.9.
Polévka ruský boršč /1,6,7,9,10/
1. Kuřecí po italsku, těstoviny /1,3,7/
2. Skládaný salát (st. celer, šunka, vejce, sýr, kukuřice, ananas), bageta/1,3,7,9/
Fri
26.9.
Polévka pórková s bramborem /1,6,7,9,10/
1. Vepřové nudličky na zelenině, rýže, zeleninový salát /1/
2. Staropražské kuře, brambory, zeleninový salát /1,7/
Mon
29.9.
Polévka rychlá s vejci /1,3,6,7,9,10/
1. Vepřová sekaná, bramborová kaše, kompot /1,3,7/
2. Zeleninové ragů s rajčaty, čočkou a cizrnou, těstoviny /1,3,7/
Tue
30.9.
Polévka bramboračka /1,6,7,9,10/
1. Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík /1,3,7/
2. Vločková kaše se skořicí /1,7/
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available