e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Suchdol n. Odrou
Suchdol nad Odrou
[0191]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
1.9.
Polévka česneková /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Boloňské špagety sypané sýrem /1,3,7/
Út
2.9.
Polévka zeleninová s bulgurem /1,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík /1,3,7/
2. Zeleninové karbenátky, brambory,zeleninový salát /1,3,7/
St
3.9.
Polévka bramborová s paprikami /1,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Vepřové nudličky na pepři, těstoviny /1,3,7/
2. Jarní salát (steril. zelí, šunka, vejce), bagetka /1,3,7/
Čt
4.9.
Polévka hovězí vývar s těstovinou /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Kuřecí plátek, bramborová kaše, zeleninový salát /1/
2. Krémová pohanka s trhaným vepřovým, peč. zeleninou a sezamem /7,11/

5.9.
Polévka rajská /1,6,7,9,10/
1. Čočka na kyselo, vejce, chléb, kyselý okurek /1,3,7/
2. Gratinované brambory, přírodní plátek z kotlety, zeleninový salát /1,7/
Po
8.9.
Polévka cibulová se sýrem /1,6,7,9,10/
1. Rybí filé na másle, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
2. Vepřová játra na slanině, rýže, kyselý okurek /1/
Út
9.9.
Polévka zeleninová s kapáním /1,3,6,7,9,10/
1. Pečené kuřecí stehno, rýže, zeleninový salát /1,7/
2. Špecle se sýrovou omáčkou, restovaná cibulka /1,3
St
10.9.
Polévka mrkvová /1,3,6,7,9,10/
1. Koprová omáčka, vejce, brambory /1,3,7/
2. Tokáň se sójovými kostkami, rýže /1,6/
Čt
11.9.
Polévka frankfurtská /1,6,7,9,10/
1. Bramborové šišky s mákem /1,3,7/
2. Pilaf s vepřovým masem, sýr, kyselý okurek /1,7/

12.9.
Polévka kmínová s vejcem /1,3,6,7,9,10/
1. Štěpánská vepřová pečeně, těstoviny /1,3,7/
2. Halušky s bryndzou a slaninou /1,3,7/
Po
15.9.
Polévka italská s vločkami /1,6,7,9,10/
1. Hrachová kaše s uzeninou, chléb, kyselý okurek /1,7/
2. Celozrnné špagety s kuřecím masem, smetanou a sýrem /1,3,7/
Út
16.9.
Polévka ragú s bramborem /1,6,7,9,10/
1. Zapečené těstoviny s mletým vepřovým masem, kys. okurek /1,3,7/
2. Venkovská pečeně (slanina, žampiony, zelenina), brambory /1/
St
17.9.
Polévka rybí ucha /1,4,7,9,10/
1. Segedínský guláš, houskový knedlík /1,3,7/
2. Pohanková kaše sypaná kakaem /7/
Čt
18.9.
Polévka špenátová /1,3,6,7,9,10/
1. Kuřecí čína, rýže /1/
2. Zapečený květák, šťouchané brambory, zeleninový salát /3,7/

19.9.
Polévka rýžová /1,6,7,9,10/
1. Hovězí pečeně na česneku, braborová kaše, zeleninový salát /1,7/
2. Kuřecí závitek , kuskus se zeleninou /1,7/
Po
22.9.
Polévka hovězí vývar s rýží a hráškem /1,6,7,9,10/
1. Rybí filé na kmíně, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
2. Přírodní vepřový plátek, rýže tří barev, zeleninový salát /1/
Út
23.9.
Polévka kulajda /1,3,6,7,9,10/
1. Dukátové buchtičky s krémem /1,3,7/
2. Luštěninové rizoto s kroupami a bulgurem, zeleninový salát /7/
St
24.9.
Polévka jáhlová /1,3,6,7,9,10/
1. Vepřové výpečky, špenát, bramborový knedlík /1,3,7/
2. Smetanová tarhoňa s kuřecím masem a žampiony /1,3,7/
Čt
25.9.
Polévka ruský boršč /1,6,7,9,10/
1. Kuřecí po italsku, těstoviny /1,3,7/
2. Skládaný salát (st. celer, šunka, vejce, sýr, kukuřice, ananas), bageta/1,3,7,9/

26.9.
Polévka pórková s bramborem /1,6,7,9,10/
1. Vepřové nudličky na zelenině, rýže, zeleninový salát /1/
2. Staropražské kuře, brambory, zeleninový salát /1,7/
Po
29.9.
Polévka rychlá s vejci /1,3,6,7,9,10/
1. Vepřová sekaná, bramborová kaše, kompot /1,3,7/
2. Zeleninové ragů s rajčaty, čočkou a cizrnou, těstoviny /1,3,7/
Út
30.9.
Polévka bramboračka /1,6,7,9,10/
1. Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík /1,3,7/
2. Vločková kaše se skořicí /1,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.