e-strava Menu
Masarykova ZŠ Návsí
Návsí
[0181]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.7.
Bramborová na kyselo (A.:1,7)
1. Vepřový kotlet se zeleninou a sýrem,těstoviny (A.:1,3,7)
Wed
2.7.
Čočková (A.:1)
1. Smažený květák,brambor,tatarka,ovoce (A.:1,3,7)
Thu
3.7.
Česneková (A.:1)
1. Plněný paprikový lusk,rajská omáčka,dušená rýže (A.:1,3)
Fri
4.7.
Dršťková z ovesných vloček (A.:1)
1. Kuřecí špíz se zeleninou,opékané brambory,hlávkový salát (A.:1)
Mon
7.7.
Luštěninová (A.:1)
1. Pečené kuřecí stehno,míchaný brambor,rajčatový salát (A.:1,7)
Tue
8.7.
Selská (A.:1,7,9)
1. Vepřové plátky po srbsku,těstoviny (A.:1)
Wed
9.7.
Gulášová (A.:1)
1. Kynuté knedlíky s borůvkovou náplní,ovoce (A.:1,3,7)
Thu
10.7.
Bramborová s paprikou (A.:1)
1. Sekaná svíčková na smetaně,kynutý knedlík (A.:1,3,7,9)
Fri
11.7.
Plévka s vaječnou jíškou (A.:1,3,9)
1. Řízek na ruby,šťouchaný brambor,okurkový salát (A.:1,3,7)
Mon
14.7.
Kmínová s kapáním (A.:1,3,7)
1. Záhorácký závitek,brambor (A.:1)
Tue
15.7.
Pohánková s bramborem (A.:1)
1. Přírodní kuřecí plátek na houbách,dušená rýže,řepa (A.:1)
Wed
16.7.
Zeleninová polévka (A.:1,9)
1. Pečená krkovice,dušené zelí,kynutý knedlík (A.:1,3,7)
Thu
17.7.
Cibulová s bramborem (A.:1)
1. Kuře na paprice,těstoviny (A.:1,3,7)
Fri
18.7.
Krupicová s vejci (A.:1,3,9)
1. Bramborák s uzeným masem,zelný salát (A.:1,3)
Mon
11.8.
1.
Tue
12.8.
1.
Wed
13.8.
1.
Thu
14.8.
1.
Fri
15.8.
1.
Mon
18.8.
1.
Tue
19.8.
1.
Wed
20.8.
1.
Thu
21.8.
1.
Fri
22.8.
1.
Mon
25.8.
1.
Tue
26.8.
1.
Wed
27.8.
1.
Thu
28.8.
1.
Fri
29.8.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available