e-strava Menu
Masarykova ZŠ Návsí
Návsí
[0181]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.4.
Dýňová s krutóny (A.:1)
1. Srbské rizoto,hlávkový salát s dresingem,čaj/kapučíno (A.:1,7)
Wed
2.4.
Houbová (A.:1)
1. Bratislavské plecko,kynutý knedlík,čaj,ovoce (A.:1,3,7)
Thu
3.4.
Polévka z červené čočky s ajvarem (A.:1)
1. Holandský řízek,míchaný brambor,okurkový salát,džus/voda (A.:7)
Fri
4.4.
Slovenská zelná polévka (A.:1,7)
1. Jogurtové knedlíky s jahodovým přelivem,ovoce,čaj/kakao (A.:1,3,7)
Mon
7.4.
Pohanková s bramborem (A.:)
1. Krémové těstoviny(makarony)s kuřecím masem,ovoce,džus/mléko (A.:1,7)
Tue
8.4.
Zeleninová (A.:1,9)
1. Sekaná pečeně.mích. brambor,salát z bílého/červeného zelí,čaj/káva (A.:1,3,7)
Wed
9.4.
Hovězí s nudlemi (A.:1,9)
1. Hovězí vařené,smetanová omáčka,kynutý knedlík,ovoce,čaj (A.:1,3,7)
Thu
10.4.
Česneková (A.:1)
1. Krůtí ragú,dušená rýže,moučník,čaj/mléko (A.:1,3,7,9)
Fri
11.4.
Sýrová se zeleninou (A.:1,7,9)
1. Čočkové karbanátky,brambor,šopský salát,káva/čaj (A.:1,3,7
Mon
14.4.
Fazolová (A.:1)
1. Smažené rybí filé/rybí prsty,bramborová kaše,kompot,čaj/mléko (A.:1,3,4,7)
Tue
15.4.
Brokolicová (A.:1,7)
1. Italský guláš(Zbruf se sýrem),těstoviny,ovoce,čaj/džus (A.:1,7)
Wed
16.4.
Kmínová s kapáním (A.:1,3,9)
1. Špenát,vařené vejce,brambor,oplátek,čaj/mléko (A.:1,3,7)
Tue
22.4.
Kroupová (A.:1,9)
1. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem,kysané zelí,čaj/káva (A.:1,7)
Wed
23.4.
Drůbková s nudlemi (A.:1,3,9)
1. Přírodní řízek,brambor,mrkvový salát,čaj (A.:1)
Thu
24.4.
Gulášová (A.:1)
1. Domácí buchty s povidly,ovoce,čaj/kakao (A.:1,3,7)
Fri
25.4.
Vločková (A.:1,9)
1. Kuřecí maso na kari,dušená rýže,ovoce,džus/voda (A.:1,7)
Mon
28.4.
Kedlubnová (A.:
1. Poděbradské maso,kynutý knedlík,čaj/káva (A.:1,3,7,9)
Tue
29.4.
Hrachová (A.:1)
1. Rybí filé na másle,brambor,ledový salát s balkánským sýrem,čaj/mléko (A.:1,7)
Wed
30.4.
Bramborová na kyselo (A.:1,7)
1. Kuře po baskicku,dušená rýže,ovoce,džus/voda (A.:1,9)
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available