e-strava Jídelníček
Masarykova ZŠ Návsí
Návsí
[0181]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.3.
Koprová (A.:1,3,7)Hodnocení:
1. Špagety po boloňsku,ovoce,čaj/džus (A.:1,3,7)
Út
4.3.
Špenátová (A.:1,7)Hodnocení:
1. Sekaná pečeně,míchaný brambor,hlávkový salát s dipem,čaj/mléko (A.:1,3,6)
St
5.3.
Frankfurtská (A.:1)
1. Brynzové halušky,ovoce,čaj/káva (A.:1,7)
Čt
6.3.
Zeleninová (A.:9)Hodnocení:
1. Kuře na paprice,kynutý knedlík,ovoce, džus/voda (A.:1,3,7)

7.3.
Hrachová (A.:1)Hodnocení:
1. Kotlet po venkovsku,brambor,salát coleslaw,čaj/káva (A.:7)
Po
10.3.
Česneková (A.:1)Hodnocení:
1. Hovězí kostky s fazolemi,graham,ovoce,čaj/káva (A.:1,7)
Út
11.3.
Kedlubnová (A.:1,7)Hodnocení:
1. Rybí filé po řecku,míchaný brambor,okurkový salát s ředkvič.,džus/voda (A.:4,7)
St
12.3.
Ragú s bramborem (A.:1,9)Hodnocení:
1. Buchtičky s vanilkovým krémem,ovoce,Džus/čaj (A.:1,3,7)
Čt
13.3.
Bramborová s paprikami (A.:1)Hodnocení:
1. Přírodní kuřecí řízek,dušená rýže,okurek,džus/mléko (A.:1)

14.3.
Francouzská (A.:1,3,9)Hodnocení:
1. Čevabčiči,brambor,obloha,džus/voda (A.:1,3,10)
Po
17.3.
Polévka z hlávkového zelí (A.:1)Hodnocení:
1. Králičí perkelt,špecle,čaj/mošt (A1,7)
Út
18.3.
Houbová (A.:1,9)
1. Pečené kuře,brambor,šopský salát,džus/mléko (A.:1,7)
St
19.3.
Polévka bramborová skleněná (A.:1)
1. Hovězí svíčková,kynutý knedlík,ovoce,džus/voda (A.:1,3,7,9)
Čt
20.3.
Čočková s bramborem (A.:)Hodnocení:
1. Zeleninové rizoto,sypané parmazánem,moučník,čaj/káva (A.:1,3,7)

21.3.
Rajčatová s nudlemi (A.:1,3)Hodnocení:
1. Rybí nákyp,míchaný brambor,kompot,čaj/mléko (A.:1,3,4,7)
Po
24.3.
Pastýřská (A.:1,7,9)Hodnocení:
1. Bramborové knedlíky plněné meruňkami,ovoce,čaj/kakao (A.:1,3,7)
Út
25.3.
Hovězí s nudlemi (A.:1,3,9)
1. Hovězí vařené,rajčatová omáčka,těstoviny,džus/mléko (A.:1,7)
St
26.3.
Bramborová na kyselo (A.:1,7)
1. Kuřecí maso po asijsku,basmati rýže,jogurt s cereáliemi,džus/voda (A.:1,3,7)
Čt
27.3.
Mrkvová (A.:7)Hodnocení:
1. Vepřová pečeně,kysané zelí,kynutý knedlík/špaldový,čaj (A.:1,3,7)

28.3.
Fazolová (A.:1)
1. Smažený řízek,bramborová kaše,jarní salát,džus/voda (A.:1,7)
Po
31.3.
Kukuřičná (A.:1)
1. Vepřové na kmíně,brambor,mrkev strouhaná,dřus/voda (A.:1)
Út
1.4.
Dýňová s krutóny (A.:1)
1. Srbské rizoto,hlávkový salát s dresingem,čaj/kapučíno (A.:1,7)
St
2.4.
Houbová (A.:1)
1. Bratislavské plecko,kynutý knedlík,čaj,ovoce (A.:1,3,7)
Čt
3.4.
Polévka z červené čočky s ajvarem (A.:1)
1. Holandský řízek,míchaný brambor,okurkový salát,džus/voda (A.:7)

4.4.
Slovenská zelná polévka (A.:1,7)
1. Jogurtové knedlíky s jahodovým přelivem,ovoce,čaj/kakao (A.:1,3,7)
Po
7.4.
Pohanková s bramborem (A.:)
1. Krémové těstoviny(makarony)s kuřecím masem,ovoce,džus/mléko (A.:1,7)
Út
8.4.
Zeleninová (A.:1,9)
1. Sekaná pečeně.mích. brambor,salát z bílého/červeného zelí,čaj/káva (A.:1,3,7)
St
9.4.
Hovězí s nudlemi (A.:1,9)
1. Hovězí vařené,smetanová omáčka,kynutý knedlík,ovoce,čaj (A.:1,3,7)
Čt
10.4.
Česneková (A.:1)
1. Krůtí ragú,dušená rýže,moučník,čaj/mléko (A.:1,3,7,9)

11.4.
Sýrová se zeleninou (A.:1,7,9)
1. Čočkové karbanátky,brambor,šopský salát,káva/čaj (A.:1,3,7
Po
14.4.
Fazolová (A.:1)
1. Smažené rybí filé/rybí prsty,bramborová kaše,kompot,čaj/mléko (A.:1,3,4,7)
Út
15.4.
Brokolicová (A.:1,7)
1. Italský guláš(Zbruf se sýrem),těstoviny,ovoce,čaj/džus (A.:1,7)
St
16.4.
Kmínová s kapáním (A.:1,3,9)
1. Špenát,vařené vejce,brambor,oplátek,čaj/mléko (A.:1,3,7)
Út
22.4.
Kroupová (A.:1,9)
1. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem,kysané zelí,čaj/káva (A.:1,7)
St
23.4.
Drůbková s nudlemi (A.:1,3,9)
1. Přírodní řízek,brambor,mrkvový salát,čaj (A.:1)
Čt
24.4.
Gulášová (A.:1)
1. Domácí buchty s povidly,ovoce,čaj/kakao (A.:1,3,7)

25.4.
Vločková (A.:1,9)
1. Kuřecí maso na kari,dušená rýže,ovoce,džus/voda (A.:1,7)
Po
28.4.
Kedlubnová (A.:
1. Poděbradské maso,kynutý knedlík,čaj/káva (A.:1,3,7,9)
Út
29.4.
Hrachová (A.:1)
1. Rybí filé na másle,brambor,ledový salát s balkánským sýrem,čaj/mléko (A.:1,7)
St
30.4.
Bramborová na kyselo (A.:1,7)
1. Kuře po baskicku,dušená rýže,ovoce,džus/voda (A.:1,9)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.