e-strava Jídelníček
Masarykova ZŠ Návsí
Návsí
[0181]
Ulrich software
Den Nabídka
St
1.10.
Houbová (A.:1)Hodnocení:
1. Segedínský guláš,kynutý knedlík,čaj/káva (A.:1,3,7)
Čt
2.10.
Bramborová se zeleninou (A.:1,9)Hodnocení:
1. Kuřecí plátek,sýrová omáčka,celozrnné těstoviny,džus/voda (A.:1,7)

3.10.
Hrachová se smaženým hráškem (A.:1)
1. Rybí filé v hořčičné krustě,brambor,salát coleslaw,čaj s citronem (A.:1,4,7,10)
Po
6.10.
Frankfurtská (A.:1,7)Hodnocení:
1. Čočka na kyselo,vařené vejce,chléb,ovoce,čaj/káva (A.:1,3,7)
Út
7.10.
Kapustová (A.:1)Hodnocení:
1. Kuře na česneku,dušená rýže,červená řepa,džus/voda (A.:1)
St
8.10.
Hovězí polévka s nudlemi (A.:1,3,9)Hodnocení:
1. Hovězí vařené,koprová omáčka,brambor,džus/čaj (A.:1,7)
Čt
9.10.
Brokolicová (A.:1,7)Hodnocení:
1. Plovdivské maso,těstoviny,moučník,čaj/kakao (A.:1,3,7)

10.10.
Rajčatová s kapáním (A.:1,3,7)Hodnocení:
1. Krůtí plátek s fazolkami,brambor šťouchaný,džus/voda (A.:1)
Po
13.10.
Dýňová s krutony (A.:1)
1. Vepřová kýta po selsku,bramborový knedlík,české zelí,čaj/káva (A.:1,7)
Út
14.10.
Bramborová skleněná (A.:1,9)
1. Znojemská pečeně,těstoviny,ovocný salát,čaj (A.:1,3)
St
15.10.
Zeleninová s drožďovými knedlíčky (A.:1,3,9)
1. Kuřecí řízek smažený,bramborová kaše,okurkový salát,džus/voda (A.:1,3,7)
Čt
16.10.
Gulášová (A.:1)
1. Krupicová kaše s ovesnými vločkami sypaná grankem,ovoce,džus/voda(A.:1,7)

17.10.
Fazolová (A.:1)
1. Rybí nákyp,brambor,šopský salát,čaj/kapučíno (A.:1,3,4,7)
Po
20.10.
Česneková (A.:1)
1. Kuře po asijsku,rýžové těstoviny,ovoce,čaj/džus (A.:1,7)
Út
21.10.
Anglická z červené čočky (A.:9)
1. Sekaná pečeně,míchaný brambor,ledový salát s balkánem,čaj/káva (A.:1,3,6,7)
St
22.10.
Pastýřská (A.:1,7,9)
1. Kynuté knedlíky sypané perníkem,ovoce ,kakao/čaj (A.:1,3,7)
Čt
23.10.
Špenátová s vejci (A.:1,3)
1. Přírodní kuřecí řízek,brambor,zeleninová obloha,džus/voda (A.:1)

24.10.
Bramborová na kyselo (A.:1,7)
1. Lasagne s masem a zeleninou,jogurt s cereáliemi,čaj/džus (A.:1,7)
Po
27.10.
Kroupová (A.:1,9)
1. Kuřecí stehno pečené na zelenině,bramborové gnochi (A.:1,9)
St
29.10.
Květáková (A.:1,7)
1. Ražničí,brambor opékaný,obloha (A.:1)
Čt
30.10.
Kapustová (A.:1)
1. Bratislavské plecko,kynutý knedlík,ovoce,džus/voda (A.:1,3,7)

31.10.
Bramborová s paprikou (A.:1)
1. Zapečené kuřecí maso se žampiony a smetanou,těstoviny,oplátek,čaj (A.:1,7)
Po
3.11.
1.
Út
4.11.
1.
St
5.11.
1.
Čt
6.11.
1.

7.11.
1.
Po
10.11.
1.
Út
11.11.
1.
St
12.11.
1.
Čt
13.11.
1.

14.11.
1.
Út
18.11.
1.
St
19.11.
1.
Čt
20.11.
1.

21.11.
1.
Po
24.11.
1.
Út
25.11.
1.
St
26.11.
1.
Čt
27.11.
1.

28.11.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.