e-strava Jídelníček
Masarykova ZŠ Návsí
Návsí
[0181]
Ulrich software
Den Nabídka

2.5.
Krupicová s vejci (A.:1,3,9)
1. Plněná kuřecí rolka,brambor,zelný salát s koprem,čaj (A.:1,7)
Po
5.5.
Pórková se smaženými nudlemi (A.:1,3)Hodnocení:
1. Moravský vrabec,dušené zelí,brambor,ovoce,káva/čaj (A.:1,7)
Út
6.5.
Koprová (A.:1,3,7)Hodnocení:
1. Těstovinový salát,rybí filé(plátek),tyčinka,čaj/džus (A.:1,4,7)
St
7.5.
Bramborová s paprikami (A.:1)
1. Svíčková na smetaně,kynutý knedlík,ovoce,džus/voda (A.:1,3,7,9)
Po
12.5.
Beskýdská kmínová (A.:1,7)Hodnocení:
1. Kynuté knedlíky s posypem,ovoce,čaj/kakao (A.:1,3,7)
Út
13.5.
Zeleninová s drožďovými knedlíčky (A.:1,3,9)Hodnocení:
1. Sekaná pečeně,brambor,obloha,džus/voda (A.:1,3,6)
St
14.5.
Kapustová (A.:1)
1. Kuře na paprice,těstoviny,ovoce,čaj/džus (A.:1,3,7)
Čt
15.5.
Brokolicová (A.:1,7)
1. Rizoto po srbsku,okurek,moučník,džus/kapučíno (A.:1,3,7)

16.5.
Hrachová se smaženým hráškem (A.:1)
1. Rybí filé po řecku,bramborová kaše,hlávkový salát,čaj/mléko (A.:1,4,7)
Po
19.5.
Ruský boršč (A.:1,7,9)
1. Ryžová kaše sypaná grankem,ovoce,džus/čaj (A.:7)
Út
20.5.
Kedlubnová (A.:1,9)
1. Králík po myslivecku,chlupaté knedlíky,čaj/mléko (A.:1,7,9)
St
21.5.
Frankfurtská s bramborem (A.:1,7)
1. Hrachová kaše na cibulce,drůbeží párek,chléb,džus/káva (A.:1,7)
Čt
22.5.
Česneková (A.:1)
1. Debrecínský guláš,těstoviny,jogurt s cereáliemi,džus/voda (A.:1,37)

23.5.
Anglická z červené čočky (A.:1,9)
1. Přírodní kuřecí řízek,šťouchaný brambor,ovocný salát,džus/voda (A.:1)
Po
26.5.
Květáková s bramborem (A.:)
1. Segedínský guláš,kynutý knedlík špaldový,ovoce,čaj/káva (A.:1,3,7)
Út
27.5.
Fazolová (A.:1)
1. Pečený kuřecí steak,bramborová kaše,okurkový salát,džus/mléko (A.:1,7)
St
28.5.
Vločková (A.:1,9)
1. Plněný paprikový lusk v rajčatové omáčce,dušená rýže,ovoce,džus/voda (1,3,6)
Čt
29.5.
Bramborový krém s medvědím česnekem (A.:1,7)
1. Zapékané těstoviny s masem,šopský salát,džus/čaj (A.:1,3,7)

30.5.
Rajčatová s nudlemi (A.:1)
1. Smažený sýr,brambor,tatarka,obloha,oplatek,cola (A.:1,3,7)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.