e-strava Jídelníček
Masarykova ZŠ Návsí
Návsí
[0181]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
1.7.
Bramborová na kyselo (A.:1,7)
1. Vepřový kotlet se zeleninou a sýrem,těstoviny (A.:1,3,7)
St
2.7.
Čočková (A.:1)
1. Smažený květák,brambor,tatarka,ovoce (A.:1,3,7)
Čt
3.7.
Česneková (A.:1)
1. Plněný paprikový lusk,rajská omáčka,dušená rýže (A.:1,3)

4.7.
Dršťková z ovesných vloček (A.:1)
1. Kuřecí špíz se zeleninou,opékané brambory,hlávkový salát (A.:1)
Po
7.7.
Luštěninová (A.:1)
1. Pečené kuřecí stehno,míchaný brambor,rajčatový salát (A.:1,7)
Út
8.7.
Selská (A.:1,7,9)
1. Vepřové plátky po srbsku,těstoviny (A.:1)
St
9.7.
Gulášová (A.:1)
1. Kynuté knedlíky s borůvkovou náplní,ovoce (A.:1,3,7)
Čt
10.7.
Bramborová s paprikou (A.:1)
1. Sekaná svíčková na smetaně,kynutý knedlík (A.:1,3,7,9)

11.7.
Plévka s vaječnou jíškou (A.:1,3,9)
1. Řízek na ruby,šťouchaný brambor,okurkový salát (A.:1,3,7)
Po
14.7.
Kmínová s kapáním (A.:1,3,7)
1. Záhorácký závitek,brambor (A.:1)
Út
15.7.
Pohánková s bramborem (A.:1)
1. Přírodní kuřecí plátek na houbách,dušená rýže,řepa (A.:1)
St
16.7.
Zeleninová polévka (A.:1,9)
1. Pečená krkovice,dušené zelí,kynutý knedlík (A.:1,3,7)
Čt
17.7.
Cibulová s bramborem (A.:1)
1. Kuře na paprice,těstoviny (A.:1,3,7)

18.7.
Krupicová s vejci (A.:1,3,9)
1. Bramborák s uzeným masem,zelný salát (A.:1,3)
Po
11.8.
1.
Út
12.8.
1.
St
13.8.
1.
Čt
14.8.
1.

15.8.
1.
Po
18.8.
1.
Út
19.8.
1.
St
20.8.
1.
Čt
21.8.
1.

22.8.
1.
Po
25.8.
1.
Út
26.8.
1.
St
27.8.
1.
Čt
28.8.
1.

29.8.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.