e-strava Jídelníček
Stredná zdravotnická škola
Topoľčany
[0176]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
1.12.
Polievka cibuľová so zemiakmi 7,15,1 KrutónyHodnocení:
1. Kurací rezeň prírodný 15,1 Ryža dusená 15 Šalát 15,10 Čaj 15 Cere.tyčinka
Út
2.12.
Polievka šošovicová so zeleninou 1,15,9 Chlieb 1
1. Rybie filé vyprážané * 1,3,15,7Slovenský šalát 9,15,10Voda s pomarančovou
St
3.12.
Polievka zeleninová s drožďovými haluškami 9,15,3,1Hodnocení:
1. Hovädzí guláš znojemský 15,1,11Ryža dusená 15Čaj ovocný 15
Čt
4.12.
Polievka krupicová s vajcom 9,15,3 Chlieb 1
1. Mäsové guľky v paradajkovej omáčke 15,3,1,8.1Zemiaky varené I. 11 Voda

5.12.
Polievka z fazuľových strukov kyslá 7,15,1,10 Chlieb 1Hodnocení:
1. Šišky s džemom 1,7,3,15 Čaj 15 Mlieko Ovocie
Po
8.12.
Polievka zo zeleného hrášku 15,1 Chlieb 1
1. Hovädzie na spôsob Stroganov 15,1,10 Tarhoňa dusená 15 Čaj 15 Tyčinka
Út
9.12.
Polievka gulášová 15,9,1,11 Chlieb 1
1. Karfiol vyprážaný * 1,3,7,15Zemiaky varené s maslom11Tatárska omáčka z jogurtu
St
10.12.
Polievka kuracia 15,9 Cestoviny - niťovky
1. Hydinové mäso na čínsky spôsob 15,8 Ryža dusená 15 Čaj ovocný 15
Čt
11.12.
Polievka mrkvová 15,1Jačmenné krúpky Chlieb 1
1. Bravčovinky 15,7,1,10Zemiaky varené I. 11 Cibula Horčica 10,15 Ovocný nápo

12.12.
Polievka šošovicová kyslá so zemiakmi 1,15,7,10 Chlieb 1
1. Závin kysnutý s kakaom a kakaovým pud.1,7,2,15 Mlieko,Čaj Ovocie
Po
15.12.
1.
Út
16.12.
1.
St
17.12.
1.
Čt
18.12.
1.

19.12.
1.
Čt
8.1.
1.

9.1.
1.
Po
12.1.
1.
Út
13.1.
1.
St
14.1.
1.
Čt
15.1.
1.

16.1.
1.
Po
19.1.
1.
Út
20.1.
1.
St
21.1.
1.
Čt
22.1.
1.

23.1.
1.
Po
26.1.
1.
Út
27.1.
1.
St
28.1.
1.
Čt
29.1.
1.

30.1.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.