e-strava Jídelníček
Stredná zdravotnická škola
Topoľčany
[0176]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.3.
Polievka krupicová s vajcom 9,15,3 Chlieb k polievke 1Hodnocení:
1. Kuracie prsia s ananásom 15 Ryža dusená 15 Čaj ovocný s medom
Út
4.3.
Polievka rybacia so zeleninou a zemiakmi 15,9,11 Chlieb 1Hodnocení:
1. Bravčové stehno na horčici 15,1,10 Zemiaky opekané 11,15 Šalát 15,10 Voda
St
5.3.
Polievka hrachová 15,1,13 Chlieb 1Hodnocení:
1. Rizoto so zeleninou a syrom 15 Kyslá uhorka Čaj 15
Čt
6.3.
Polievka mrkvová 15,1Jačmenné krúpky Chlieb 1Hodnocení:
1. Bravčový rezeň vyprážaný * 1,3,7,15Zemiakové pyré 7 Obloha uhorky šalátové Voda

7.3.
Polievka Markina 15 Chlieb 1Hodnocení:
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 1,7,3,15 Čaj 15 Ovocie
Po
10.3.
Polievka gulášová 15,9,1,11 Chlieb 1Hodnocení:
1. Varené vajcia 3 Prívarok špenátový so smotanou 15,1,7,3 Zemiaky 11 Čaj 15
Út
11.3.
Polievka cesnaková so zemiakmi 15,1 Chlieb1Hodnocení:
1. Morčací perkelt 15,1Cestoviny 1,15 Voda s citrónovou šťavou 15
St
12.3.
Polievka cícerová 6,15,1 Chlieb1
1. Bravčový maslový rezeň1,15,3,7 Zemiakové pyré I 7Šalát zo steril cvikly Čaj 15
Čt
13.3.
Polievka zeleninová 9,15Krupicové halušky 3Hodnocení:
1. Kuracie prsia zapekané so syrom a brosk.15,1Ryža dusená 15 Stolová voda

14.3.
Polievka fazuľová kyslá so zemiakmi7,15,1,10 Chlieb 1Hodnocení:
1. Závin kysnutý s kakaom a kakaovým pud.1,7,3,15Mlieko plnotučné Čaj 15 Ovocie
Po
17.3.
Polievka zemiaková so zeleninou 15,9 Chlieb 1Hodnocení:
1. Kuracie prsia na kari 15 Ryža dusená 15 Šalát paradajkový 15,10 Čaj ovocný
Út
18.3.
Polievka z kyslej kapusty so zemiakmi 15,11,1 Chlieb 1
1. Rybie filé pečené na masle 15,11Zemiakové pyré 7Šalát mrkvový s citrónom1Voda
St
19.3.
Polievka kalerábová 15,1 Pohánka Chlieb 1Hodnocení:
1. Hovädzí guláš maďarský 15,1Knedľa kysnutá 1,3,15,7 Čaj ovocný 15
Čt
20.3.
Polievka brokolicová 15,1Lievanka 1,7,3
1. Záhradnícky sekaný rezeň 3,15Zemiaky varené s maslom 11Obloha Voda s citr.

21.3.
Polievka šošovicová kyslá so zemiakmi 1,15,7,10 Chlieb 1
1. Buchty pečené plnené lekvárom 1,15,3,7 Čaj 15 Mlieko pln. Ovocie
Po
24.3.
Polievka cesnaková so zemiakmi a údeným syrom tofu 15,1,1Hodnocení:
1. Šampiňóny na smotane 15,1,7,10 Cestoviny 1,15 Čaj 15 Cerealna tyčinka
Út
25.3.
Polievka hrachová 13,15,1,9 Chlieb 1Hodnocení:
1. Bravčový guláš mexický 15,1Ryža dusená 15 Voda s citrónovou šťavou 15
St
26.3.
Polievka jarná zeleninová s cestovinou 9,15,1Hodnocení:
1. Kuracie prsia vyprážané * 15,3,1,7Zemiaky varené s maslom 11 Šalát 15,10 Voda
Čt
27.3.
Polievka gulášová srbská 15,1,11 Chlieb 1Hodnocení:
1. Špagety s bolonskou omáčkou 15,9,7 Čaj ovocný15

28.3.
Polievka kyslá zemiaková s vajíčkom 7,1,3,15,10 Chlieb 1
1. Buchty na pare plnené lekvárom 1,15,3,7 Čaj 15 Mlieko Ovocie
Po
31.3.
Polievka mrkvová so zemiakmi 15,9 Chlieb 1
1. Hydinové mäso na čínsky spôsob 15,8 Ryža dusena 15 Čaj 15
Út
1.4.
Polievka hŕstková 15,1,13,9 Chlieb 1
1. Granadiersky pochod s údenou slaninou * 1,15Kyslá uhorka Voda s citr. štavou
St
2.4.
Polievka rybacia so zeleninou a zemiakmi 15,9,11 Chlieb 1
1. Hovädzie na spôsob Stroganov 15,1,10 Slovenská ryža 15 Čaj 15
Čt
3.4.
Polievka rascová s vajcom 9,1,11,15,3 Chlieb 1
1. Bravčový rezeň prírodný 15,1Zemiaky opekané II. 11,15 Šalát Stol.voda

4.4.
Polievka fazuľová kyslá so zemiakmi 7,15,1,10 Chlieb 1
1. Osúch slaný (langoš) so syrom a kečupom * 1,3,7,15 Čaj 15 Ovocie
Po
7.4.
1.
Út
8.4.
1.
St
9.4.
1.
Čt
10.4.
1.

11.4.
1.
Po
14.4.
1.
Út
15.4.
1.
St
16.4.
1.
St
23.4.
1.
Čt
24.4.
1.

25.4.
1.
Po
28.4.
1.
Út
29.4.
1.
St
30.4.
1.

2.5.
1.
Po
5.5.
1.
Út
6.5.
1.
St
7.5.
1.

9.5.
1.
Po
12.5.
1.
Út
13.5.
1.
St
14.5.
1.
Čt
15.5.
1.

16.5.
1.
Po
19.5.
1.
Út
20.5.
1.
St
21.5.
1.
Čt
22.5.
1.

23.5.
1.
Po
26.5.
1.
Út
27.5.
1.
St
28.5.
1.
Čt
29.5.
1.

30.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.