e-strava Jedálny lístok
ŠJ TGM 451
Frýdek Místek
[0014]
Ulrich software
Deň Ponuka
Ut
2.4.
Polévka kmínová s cizrnou (1,9)Hodnotenie:
1. Losos bylinkovou krustou se zapečenými brambory, mrkvový salát, čaj (1,3,4,7)
2. Kapr pečený na másle, opékaný brambor, koprový přeliv, čaj (1,4,7)
St
3.4.
Hovězí polévka s domácími nudlemi (1,3,7,9)Hodnotenie:
1. Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík s mrkví, čaj (1,3,7,9,10)
2. Kuskus se zeleninou a sýrem, podmáslí (1,7,9)
Št
4.4.
Čočková polévkaHodnotenie:
1. Císařské kuře, vařené brambory s bylinkami, míchaný salát, čaj (1,7)
2. Pečena brambora s bylinkovým krémem, ledový salát, mléko (7)
Pi
5.4.
Bramborová polévka s hříbky (1,9)Hodnotenie:
1. Vídeňská roštěná, divoká rýže, celerový salát, čaj (1,9,10)
2. Tvarohový trhanec s ovocným přelivem, kakao (1,3,7)
Po
8.4.
Drůbková polévka s pohankou (9)Hodnotenie:
1. Masové kuličky s rajčatovou omáčkou, těstoviny, čaj (1,3,7,9)
2. Waldorfský salát, cereální pečivo, mléko (1,7,8,9)
Ut
9.4.
Polévka z jarní zeleniny (1,9)Hodnotenie:
1. Pečená kachna s červeným jabl. zelím, bramborové knedlíky, čaj (1,3)
2. Chlupaté knedlíky s cibulkou, červené jablečné zelí, čaj (1,3,7)
St
10.4.
Rarachův kotel (1,7,9 - celerová polévka s toasty )Hodnotenie:
1. Rybí filé se žampióny zapečené v kys. smetaně s opečeným bramborem, čaj(3,4,7)
2. Lilek zapečený v bramborách se zeleninou, salát z čínského zelí (3,7)
Št
11.4.
Polévka krupicová s vejci (1,3,9)Hodnotenie:
1. Rizoto z kuřecího masa se sýrem, rajčatový salát s jarní cibulkou, čaj (1,7)
2. Květákové smaženky, bramborové pyré s mrkví, míchaný kompot, čaj (1,3,7)
Pi
12.4.
Zelná polévka (1,7)Hodnotenie:
1. Vepřové medailonky s hořčicí a cibuli,brambory,tatarská omáč.z jogurt,čaj(3,7,10
2. Směs list. salátů s ořechy a sázeným vajíčkem, cereální pečivo, mléko (1,3,7,8)
Po
15.4.
Selská polévka (1,3,7)Hodnotenie:
1. Přírodní kuřecí řízek, pečené hranolky, bylinkový dip (1,7)
2. Zapékaná pohanka se zeleninou a bramborem, míchaný salát, čaj, ovoce (3,7,9)
Ut
16.4.
Hovězí polévka s těstovinou (1,3,9)Hodnotenie:
1. Pikantní krůtí nudličky, česnekový bulgur,salát z červené řepy s křenem, čaj(1,9
2. Cuketa plněná mletým masem, vařené brambory, salát z červené řepy, čaj (1,3,7,10
St
17.4.
Zeleninový vývar s vaječným svitkem (1,3,7,9)Hodnotenie:
1. Vepřová krkovička pečená, pikantní fazole, chléb, zeleninový salát, čaj (1)
2. Vločková kaše s kousky ovoce, kakao (1,7)
Št
18.4.
Polévka z červené čočky s kořenovou zeleninou (9)Hodnotenie:
1. Smažené medailonky ze štiky, bramborová kaše, okurkový salát, čaj (1,3,4,7)
2. Míchaná zelenina s tuňákem, pečivo, čaj (1,4,7,9)
Pi
19.4.
Květáková polévka 1,7)Hodnotenie:
1. Sekaný máslový řízek na restovaných žampiónech s petrželovými bramb., čaj (1,3,7
2. Syrový talíř se zeleninou, grahamový chléb, podmáslí (7)
Po
22.4.
Hrstková polévka (1,9)Hodnotenie:
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, kakao, ovoce (1,3,7)
2. Zapečené těstoviny s kuřecím masem a brokolicí, míchaný salát, čaj (1,3,7)
Ut
23.4.
Špenátová polévka (1,3,7)Hodnotenie:
1. Nudličky hovězího masa, s petrželovou rýží, zelný salát, čaj (1)
2. Celerové karbanátky, bramborová kaše, zelný salát, čaj (1,3,6,7,9)
St
24.4.
1. Z provozních důvodů nevaříme
Št
25.4.
Kuřecí vývar s masem a těstovinou (1,3,7,9)Hodnotenie:
1. Vepřové pečené po Znojemsku, houskový špaldový knedlík, čaj (1,3,7)
2. Kedlubny na smetaně, vařené vejce, šťouchané brambory džus (1,3,7)
Pi
26.4.
Zeleninový boršč (1,7,9)Hodnotenie:
1. Jogurtové kuřecí řízečky, brambory s jarní cibulkou, mrkvový salát, čaj (1,3,7)
2. Zeleninové rizoto s opraženým semínkem, mrkvový salát, čaj (1,8)
Po
29.4.
Houbová polévka (1,7)
1. Boloňské vepřové ragú, špagety, ovocný nápoj (1,3,7,9)
2. Špaldové těstoviny se sušenými rajčaty a parmazánem, džus (1,3,7)
Ut
30.4.
Kapustová polévka s uzeným masem (1)
1. Plněná kuřecí kapsa (mrkev, sýr), opék. brambory, zelný salát s koprem,čaj (1,7)
2. Listové saláty s pečenou řepou a hermelínem, opečený toast, džus (7)
Št
2.5.
Hrachová s pažitkou
1. Rybí filé na másle s mandlemi, zeleninový kuskus, džus, ovoce (4,7,9)
2. Kuřecí plátek přírodní, dušená rýže basmati, hlávkový salát, čaj (1)
Pi
3.5.
Hovězí polévka s celestinskými nudlemi (1,3,7,9)
1. Hovězí maso vařené, fazolové lusky na smetaně, vařené brambory, čaj (1,7)
2. Zeleninový salát s hruškou, cereální rohlík, čaj (1,7,9)
Po
6.5.
Mrkvová polévka (1,7,9)
1. Vepřové výpečky, dušený špenát, špecle, čaj (1,3,7)
2. Bulgur se zeleninou a sýrem, míchaný salát, čaj, ovoce (1,7,9)
Ut
7.5.
Kulajda (1,3,7)
1. Čevapčiči, bramborová kaše, míchaný kompot, džus, (1,3,7,10)
2. Šopský salát, cereální pečivo, džus (7)
Št
9.5.
Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky (1,3,7,9)
1. Kuře na paprice, jasmínová rýže, čaj (1,3,7)
2. Květákový mozeček, vařené brambory, salát z čínského zelí, mléko (3,7)
Pi
10.5.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné (1)
1. Rybí špíz, opékané brambory, salát z červené řepy, džus (4)
2. Lasagne s mletým masem a zeleninou, čaj (1,3,7,9)
Po
13.5.
1.
2.
Ut
14.5.
1.
2.
St
15.5.
1.
2.
Št
16.5.
1.
2.
Pi
17.5.
1.
2.
Po
20.5.
1.
2.
Ut
21.5.
1.
2.
St
22.5.
1.
2.
Št
23.5.
1.
2.
Pi
24.5.
1.
2.
Po
27.5.
1.
2.
Ut
28.5.
1.
2.
St
29.5.
1.
2.
Št
30.5.
1.
2.
Pi
31.5.
1.
2.
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno