e-strava Menu
ŠJ TGM 451
Frýdek Místek
[0014]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.4.
Polévka masový krém (1,9)
1. Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb, kyselý okurek, čaj, ovoce (1,3)
2. Čočka na kyselo, pečený celer, chléb, kyselý okurek, ovoce, čaj (1,9)
Wed
2.4.
Drožďová polévka (1,7,9)
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše,kompot, čaj (1,3,7,9)
2. Zelný salát s červenými fazolemi a tuňákem, celozrnné pečivo (4,7,9)
Thu
3.4.
Polévka slepičí s těstovinami (1,3,9)
1. Hovězí dušené na rajčatech a bazalce, rýže, čaj (1)
2. Celozrné těstoviny se sýrem cottagem,žampióny a sher. rajčaty, zak. mléko(1,3,7)
Fri
4.4.
Polévka bramborová s bylinkami (1,9)
1. Maminčino kuře, rajčatový salát, čaj (1,3)
2. Květákové smaženky, vařené brambory, rajčatový salát, čaj (1,3,7)
Mon
7.4.
Polévka špenátová (1,7)
1. Kuřecí plátek, savojské brambory, míchaný salát, ovoce,čaj (1,3,7)
2. Sýrový talíř, zeleninová přízdoba, celozrné,pečivo, ovoce (7)
Tue
8.4.
Zeleninová polévka (1,7,9)
1. Vepřová kýta pečená po selsku, dušená rýže, salát z červené řepy, čaj (1,3)
2. Brokolicový mozeček, míchané brambory s mrkví, salát z červené řepy, džus (3,7)
Wed
9.4.
Polévka mrkvová s pohankou (1,7)
1. Rybí medailonky s rajčaty a mozzarellou, šťouchané brambory, čaj (4,7)
2. Salát těstovinový Morava, čaj (3,4,7,9)
Thu
10.4.
Polévka hrstková (1)
1. Mleté kuličky s koprem a smetanovou omáčkou, těstoviny, čaj (1,3,7)
2. Honzovy buchty, kakao, ovoce (1,3,7)
Fri
11.4.
Hovězí polévka se smaženým hráškem (1,3,7,9)
1. Restovaná masová směs, opékané brambory, pikantní dip, čaj (1,7,10)
2. Brambory zapečené s cuketou a sýrem, hlávkový salát, čaj (3,7)
Mon
14.4.
Polévka z jarní zeleniny (1,9)
1. Špagety s krůtím masem a rajčaty, džus (1,3,7,9)
2. Kuskus se zeleninou, mléko (1,7,9)
Tue
15.4.
Polévka z červené čočky s cuketou a mrkví (7)
1. Hovězí guláš, špaldový houskový knedlík kynutý, čaj (1,3,7)
2. Rybí karbanátek se sýrem, bramborová kaše, míchaný kompot (1,3,4,7)
Wed
16.4.
Polévka kmínová s velikonoční těstovinou (1,3,9)
1. Císařské kuře, vařené brambory s máslem, míchaný salát, čaj (1,7)
2. Dušený špenát, sázené vejce, bramborové soudečky, čaj (1,3,7)
Tue
22.4.
Polévka z velkých fazolí
1. Pikantní kuřecí nudličky, česnekový bulgur, salát z čínského zelí, čaj (1,9)
2. Cuketa plněná mletým masem, vařené brambory, salát z čínsk. zelí, čaj (1,3,7,10)
Wed
23.4.
Selská polévka (1,3,7)
1. Pečená krkovička, hlávkové zelí dušené, bramborové soudečky, čaj (1,3)
2. Vločková kaše s kousky ovoce, kakao (1,7)
Thu
24.4.
Zeleninový vývar s krupicovými nočky (1,3,7,9)
1. Medailonky ze štiky se zeleninou, vař. brambory, salát z červ. řepy, čaj (4,7,9)
2. Pečený kapr na kmíně, zeleninový salát, grahamový chléb, čaj (4,7,9)
Fri
25.4.
Zelná polévka z kysaného zelí (1,7)
1. Vepřové ražniči, šťouchaný brambor, tatarská omáčka z jogurtu (3,7)
2. Směs lisových, salátu s vlašskými ořechy a vajíčkem, pečivo, mléko (1,3,7,8,9,10
Mon
28.4.
1.
2.
Tue
29.4.
1.
2.
Wed
30.4.
1.
2.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available