e-strava Menu
ŠJ TGM 451
Frýdek Místek
[0014]
Ulrich software
Day Choice
Mon
2.12.
Zeleninová polévka s drožďovými nočky (1,3,7,9)Rating:
1. Biftek s mletého masa, brambory s bylinkami, okurkový salát, čaj (1,3,7,10)
2. Pečené hříbky s pohankovými bramborami,okurkový salát, podmáslí (1,7)
Tue
3.12.
Květáková polévka (1,7)Rating:
1. Restované krůtí kousky s paprik. - jablečným gulášem, rýže, čaj (1)
2. Kynuté knedlíky s borůvkovým žahourem, mléko (1,3,7)
Wed
4.12.
Kozí brada (1,7)
1. Pečené žampióny se šunkou a sýrem, brambory, míchaný salát, čaj (1,7)
2. Mexická tortilla s kuřecím masem a zeleninou, čaj (1,7,9,10)
Thu
5.12.
Slepičí polévka s domácí těstovinou (1,3,9)
1. Přírodní plátek krkovičky, hrachová kaše s cibulkou, okurek, chléb, čaj (1)
2. Grilovaný celer, hrachová kaše s cibulkou, okurek, chléb, čaj (1,9)
Fri
6.12.
Zeleninový boršč (1,7,9)
1. Maminčino kuře, rajčatový salát, čaj (1,3)
2. Rybí filé na másle, restovaná čočka se zeleninou, čaj (4,7,9)
Mon
9.12.
Polévka česneková s ovesnými vločkami a brambory, (1,6,9)
1. Boloňské špagety, ovocný nápoj (1,3,7,9)
2. Šopský salát, cereální pečivo, mléko (7)
Tue
10.12.
Italská polévka (1,3,9)
1. Kapr pečený na kmíně, bramborová kaše s karamel. cibulkou, salát, čaj (4,7)
2. Rybí špíz, opékaný brambor, pikantní dip, čaj (4,7)
Wed
11.12.
Kmínová polévka s vejcem (1,3,9)
1. Svíčková na smetaně s brusinkami a citrónem, housk. knedlík s mrkví, čaj (1,3,7,
2. Zeleninový talíř se sýrem, cereální pečivo, džus, ovoce (7,9)
Thu
12.12.
Hrstková polévka (1)
1. Jogurtové kuřecí řízečky, brambory s jarní cibulkou, zelenin. přízdoba,čaj (1,7)
2. Jáhlový nákyp s glazurovanými jablky a skořicí, kakao (3,7)
Fri
13.12.
Zeleninový vývar s bulgurem (1,7,9)
1. Vepřová pečeně s restovanou zeleninou, rýže s čočkou, čaj (1,9)
2. Květákový mozeček, vařený brambor, rajčatový salát, čaj (3,7)
Mon
16.12.
1.
2.
Tue
17.12.
1.
2.
Wed
18.12.
1.
2.
Thu
19.12.
1.
Fri
20.12.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available