e-strava Jídelníček
ŠJ TGM 451
Frýdek Místek
[0014]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.3.
Rajčatová polévka (1,9)Hodnocení:
1. Kuřecí kung pao, barevné těstoviny, čaj (1,3,5,9)
2. Čočkový salát se zeleninou, sázené vejce, čaj, ovoce (3,7,9)
Út
4.3.
Zeleninový boršč (1,7)Hodnocení:
1. Vepřová krkovička pečená, hrachová kaše s cibulkou, zelen. salát, chléb, čaj (1)
2. Grilovaný celer, hrachová kaše s cibulkou, zeleninový salát, chléb, čaj (1,9)
St
5.3.
Ovarová polévka (1)Hodnocení:
1. Pečené žampióny se šunkou a sýrem, vař. brambory, míchaný salát, čaj (1,7)
2. Tortilla s krůtím masem a zeleninou, pikantní dip, čaj (1,3,7,9)
Čt
6.3.
Kuřecí polévka s bylinkovým kapáním (1,3,7,9)Hodnocení:
1. Losos s bylinkami a citrónem, šťouchané brambory, zeleninová přízdoba, džus (4)
2. Pohanková kaše s ovocem, kakao (7)

7.3.
Mrkvová polévka s pažitkou (1)Hodnocení:
1. Vídeňská roštěná, dušená rýže, okurkový salát, čaj (1)
2. Smažený květák, vařené brambory, míchaný kompot, ovoce (1,3,7)
Po
10.3.
Koprová polévka s kroupami (1,7)Hodnocení:
1. Kuřecí prsíčka na másle s jablíčky, vař. brambory s pažitkou, salát, čaj (1, 7)
2. Kapustové karbanátky, míchaný zeleninový salát, čaj (1,3,7)
Út
11.3.
Hovězí vývar s domácí těstovinou (1,3,9)Hodnocení:
1. Hovězí maso vařené, žampiónová omáčka, houskový knedlík špaldový, čaj (1,3,7)
2. Žampiónová omáčka, vařené vejce, vařené brambory, čaj, ovoce (1,3,7)
St
12.3.
Polévka beskydská kmínová (uzené maso) (1,7)Hodnocení:
1. Kynuté knedlíky s borůvkovým žahourem, kakao, ovoce (1,3,7)
2. Těstovinový salát s tuňákem a zeleninou, čaj, ovoce (1,3,4,7,9)
Čt
13.3.
Zeleninový vývar se sýrovým svitkem (1,3,7,9)Hodnocení:
1. Moravský vrabec, teplý salát z hlávkového zelí, bramborové soudečky, čaj (1,3,7)
2. Rizoto zeleninové s hlívou ústřičnou a sýrem, podmáslí, (1,7,9)

14.3.
Ragú polévka jemná (1,7,9)Hodnocení:
1. Rybí filé pečené s dušenou mrkví, červenou čočkou a restovanou cuketou, čaj (4,7
2. Brokolice restovaná na másle, vařené brambory, okurkový salát, mléko (7)
Po
17.3.
Pórková polévka s mrkví (1)Hodnocení:
1. Krůtí maso dušené na kmíně, těstoviny se zeleninou, čaj (1,3,9)
2. Coleslav salát, cereální pečivo, ovoce, mléko (1,7,9)
Út
18.3.
Kuřecí vývar s játrovými noky (1,3,7,9)Hodnocení:
1. Sekaný řízek se zeleninou, bramborová kaše, rajčatový salát, čaj (1,3,7,9,10)
2. Palačinky se špenátem a sýrem, zeleninová přízdoba, kysané mléko, (1,3,7)
St
19.3.
Polévka z červené čočkyHodnocení:
1. Kuře na medu a zázvoru s jasmínovou rýží, okurkový salát, čaj (1,7)
2. Česnekový kuskus s hlívou ústřičnou a pórkem, okurkový salát, mléko (1,7)
Čt
20.3.
Zeleninový vývar s luštěninovými krutóny (9)Hodnocení:
1. Vepřové maso plněné kysaným zelím s opečenými bramborami, čaj (1)
2. Zeleninová poezie, vařené brambory, míchaný kompot, voda s citrónem (3,7,9)

21.3.
Krupicová polévka s vejcem (1,3,9)Hodnocení:
1. Smažené rybí filé, šťouchané brambory s bylinkami, míchaný salát, čaj (1,3,4,7)
2. Salát z grilované červené řepy s balkán. sýrem, jablky a rukolou, pečivo, čaj(7)
Po
24.3.
Květáková polévka (1,7)Hodnocení:
1. Bratislavská vepřová plec, těstoviny, džus, čaj,ovoce (1,3,7,9)
2. Salát Caesar s krutony, džus, ovoce (1,3,7,10)
Út
25.3.
Hrachová polévkaHodnocení:
1. Kuřecí špíz, opékané brambory, tatarská omáčka z jogurtu, čaj (1,7)
2. Šátečky z listového těsta se zeleninou a sýrem, ochucené mléko (1,3,7,9)
St
26.3.
Kuřecí polévka s cizrnou (9)Hodnocení:
1. Žemlovka s tvarohem a jablky, mléko (1,3,7)
2. Zeleninový salát s krůtím masem, cereální pečivo, čaj (1,7,9)
Čt
27.3.
Polévka z jarní zeleniny (1,9)Hodnocení:
1. Přírodní rybí filé s koprovým přelivem, šťouchaný brambor,míchaný salát,čaj(4,7)
2. Brynzové halušky, kysané mléko (1,7)

28.3.
Polévka česneková s krutony (1,3,7)Hodnocení:
1. Znojemské krůtí prso, jasmínová rýže, salát z čínského zelí, čaj (1)
2. Pohanka se šťouchaným bramborem a grilovanou červenou řepou, kysané mléko (1,7)
Po
31.3.
Zeleninový boršč (1,7,9)
1. Jogurtové kuřecí řízečky, brambory s jarní cibulkou,okurkový salát,čaj(7)
2. Zeleninové rizoto s opraženým semínkem, okurkový salát, čaj (1,8)
Út
1.4.
Polévka masový krém (1,9)
1. Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb, kyselý okurek, čaj, ovoce (1,3)
2. Čočka na kyselo, pečený celer, chléb, kyselý okurek, ovoce, čaj (1,9)
St
2.4.
Drožďová polévka (1,7,9)
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše,kompot, čaj (1,3,7,9)
2. Zelný salát s červenými fazolemi a tuňákem, celozrnné pečivo (4,7,9)
Čt
3.4.
Polévka slepičí s těstovinami (1,3,9)
1. Hovězí dušené na rajčatech a bazalce, rýže, čaj (1)
2. Celozrné těstoviny se sýrem cottagem,žampióny a sher. rajčaty, zak. mléko(1,3,7)

4.4.
Polévka bramborová s bylinkami (1,9)
1. Maminčino kuře, rajčatový salát, čaj (1,3)
2. Květákové smaženky, vařené brambory, rajčatový salát, čaj (1,3,7)
Po
7.4.
Polévka špenátová (1,7)
1. Kuřecí plátek, savojské brambory, míchaný salát, ovoce,čaj (1,3,7)
2. Sýrový talíř, zeleninová přízdoba, celozrné,pečivo, ovoce (7)
Út
8.4.
Zeleninová polévka (1,7,9)
1. Vepřová kýta pečená po selsku, dušená rýže, salát z červené řepy, čaj (1,3)
2. Brokolicový mozeček, míchané brambory s mrkví, salát z červené řepy, džus (3,7)
St
9.4.
Polévka mrkvová s pohankou (1,7)
1. Rybí medailonky s rajčaty a mozzarellou, šťouchané brambory, čaj (4,7)
2. Salát těstovinový Morava, čaj (3,4,7,9)
Čt
10.4.
Polévka hrstková (1)
1. Mleté kuličky s koprem a smetanovou omáčkou, těstoviny, čaj (1,3,7)
2. Honzovy buchty, kakao, ovoce (1,3,7)

11.4.
Hovězí polévka se smaženým hráškem (1,3,7,9)
1. Restovaná masová směs, opékané brambory, pikantní dip, čaj (1,7,10)
2. Brambory zapečené s cuketou a sýrem, hlávkový salát, čaj (3,7)
Po
14.4.
Polévka z jarní zeleniny (1,9)
1. Špagety s krůtím masem a rajčaty, džus (1,3,7,9)
2. Kuskus se zeleninou, mléko (1,7,9)
Út
15.4.
Polévka z červené čočky s cuketou a mrkví (7)
1. Hovězí guláš, špaldový houskový knedlík kynutý, čaj (1,3,7)
2. Rybí karbanátek se sýrem, bramborová kaše, míchaný kompot (1,3,4,7)
St
16.4.
Polévka kmínová s velikonoční těstovinou (1,3,9)
1. Císařské kuře, vařené brambory s máslem, míchaný salát, čaj (1,7)
2. Dušený špenát, sázené vejce, bramborové soudečky, čaj (1,3,7)
Út
22.4.
Polévka z velkých fazolí
1. Pikantní kuřecí nudličky, česnekový bulgur, salát z čínského zelí, čaj (1,9)
2. Cuketa plněná mletým masem, vařené brambory, salát z čínsk. zelí, čaj (1,3,7,10)
St
23.4.
Selská polévka (1,3,7)
1. Pečená krkovička, hlávkové zelí dušené, bramborové soudečky, čaj (1,3)
2. Vločková kaše s kousky ovoce, kakao (1,7)
Čt
24.4.
Zeleninový vývar s krupicovými nočky (1,3,7,9)
1. Medailonky ze štiky se zeleninou, vař. brambory, salát z červ. řepy, čaj (4,7,9)
2. Pečený kapr na kmíně, zeleninový salát, grahamový chléb, čaj (4,7,9)

25.4.
Zelná polévka z kysaného zelí (1,7)
1. Vepřové ražniči, šťouchaný brambor, tatarská omáčka z jogurtu (3,7)
2. Směs lisových, salátu s vlašskými ořechy a vajíčkem, pečivo, mléko (1,3,7,8,9,10
Po
28.4.
1.
2.
Út
29.4.
1.
2.
St
30.4.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.