e-strava Jídelníček
ŠJ TGM 451
Frýdek Místek
[0014]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
2.4.
Polévka kmínová s cizrnou (1,9)Hodnocení:
1. Losos bylinkovou krustou se zapečenými brambory, mrkvový salát, čaj (1,3,4,7)
2. Kapr pečený na másle, opékaný brambor, koprový přeliv, čaj (1,4,7)
St
3.4.
Hovězí polévka s domácími nudlemi (1,3,7,9)Hodnocení:
1. Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík s mrkví, čaj (1,3,7,9,10)
2. Kuskus se zeleninou a sýrem, podmáslí (1,7,9)
Čt
4.4.
Čočková polévkaHodnocení:
1. Císařské kuře, vařené brambory s bylinkami, míchaný salát, čaj (1,7)
2. Pečena brambora s bylinkovým krémem, ledový salát, mléko (7)

5.4.
Bramborová polévka s hříbky (1,9)Hodnocení:
1. Vídeňská roštěná, divoká rýže, celerový salát, čaj (1,9,10)
2. Tvarohový trhanec s ovocným přelivem, kakao (1,3,7)
Po
8.4.
Drůbková polévka s pohankou (9)Hodnocení:
1. Masové kuličky s rajčatovou omáčkou, těstoviny, čaj (1,3,7,9)
2. Waldorfský salát, cereální pečivo, mléko (1,7,8,9)
Út
9.4.
Polévka z jarní zeleniny (1,9)Hodnocení:
1. Pečená kachna s červeným jabl. zelím, bramborové knedlíky, čaj (1,3)
2. Chlupaté knedlíky s cibulkou, červené jablečné zelí, čaj (1,3,7)
St
10.4.
Rarachův kotel (1,7,9 - celerová polévka s toasty )Hodnocení:
1. Rybí filé se žampióny zapečené v kys. smetaně s opečeným bramborem, čaj(3,4,7)
2. Lilek zapečený v bramborách se zeleninou, salát z čínského zelí (3,7)
Čt
11.4.
Polévka krupicová s vejci (1,3,9)Hodnocení:
1. Rizoto z kuřecího masa se sýrem, rajčatový salát s jarní cibulkou, čaj (1,7)
2. Květákové smaženky, bramborové pyré s mrkví, míchaný kompot, čaj (1,3,7)

12.4.
Zelná polévka (1,7)Hodnocení:
1. Vepřové medailonky s hořčicí a cibuli,brambory,tatarská omáč.z jogurt,čaj(3,7,10
2. Směs list. salátů s ořechy a sázeným vajíčkem, cereální pečivo, mléko (1,3,7,8)
Po
15.4.
Selská polévka (1,3,7)Hodnocení:
1. Přírodní kuřecí řízek, pečené hranolky, bylinkový dip (1,7)
2. Zapékaná pohanka se zeleninou a bramborem, míchaný salát, čaj, ovoce (3,7,9)
Út
16.4.
Hovězí polévka s těstovinou (1,3,9)Hodnocení:
1. Pikantní krůtí nudličky, česnekový bulgur,salát z červené řepy s křenem, čaj(1,9
2. Cuketa plněná mletým masem, vařené brambory, salát z červené řepy, čaj (1,3,7,10
St
17.4.
Zeleninový vývar s vaječným svitkem (1,3,7,9)Hodnocení:
1. Vepřová krkovička pečená, pikantní fazole, chléb, zeleninový salát, čaj (1)
2. Vločková kaše s kousky ovoce, kakao (1,7)
Čt
18.4.
Polévka z červené čočky s kořenovou zeleninou (9)Hodnocení:
1. Smažené medailonky ze štiky, bramborová kaše, okurkový salát, čaj (1,3,4,7)
2. Míchaná zelenina s tuňákem, pečivo, čaj (1,4,7,9)

19.4.
Květáková polévka 1,7)
1. Sekaný máslový řízek na restovaných žampiónech s petrželovými bramb., čaj (1,3,7
2. Syrový talíř se zeleninou, grahamový chléb, podmáslí (7)
Po
22.4.
Hrstková polévka (1)
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, kakao, ovoce (1,3,7)
2. Zapečené těstoviny s kuřecím masem a brokolicí, míchaný salát, čaj (1,3,7)
Út
23.4.
Špenátová polévka (1,3,7)
1. Nudličky hovězího masa, s petrželovou rýží, zelný salát, čaj (1)
2. Celerové karbanátky, bramborová kaše, zelný salát, čaj (1,3,6,7,9)
St
24.4.
1. Z provozních důvodů nevaříme
Čt
25.4.
Kuřecí vývar s masem a rýži (1, 9)
1. Vepřové pečené po Znojemsku, houskový špaldový knedlík, čaj (1,3,7)
2. Kedlubny na smetaně, vařené vejce, šťouchané brambory džus (1,3,7)

26.4.
Zeleninový boršč (1,7,9)
1. Jogurtové kuřecí řízečky, brambory s jarní cibulkou, mrkvový salát, čaj (1,3,7)
2. Zeleninové rizoto s opraženým semínkem, mrkvový salát, čaj (1,8)
Po
29.4.
1.
2.
Út
30.4.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.