e-strava Menu
6.ZŠ Pionýrů 400
Frýdek Místek
[0166]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.12.
Pórková s bramborem (1.1,7,3,4,6,9)Rating:
1. Kuřecí nudličky se zeleninou, kuskus, čaj ovocný (9,7,3,6,1.1)
Tue
2.12.
Kulajda (7,1.1,3)Rating:
1. Rybí filé s rajčaty a sýrem, vař.brambor,salát,džus (4,12,7)
Wed
3.12.
Polévka z míchaných luštěnin (1.1,1,7,3,8,6,10,9,11,1.3)Rating:
1. Přírodní vepř. kotlet na ajvaru,bram.kaše,ovoce,salát,čaj s medem (1.1,7,12)
Thu
4.12.
Zeleninová s kroupami (9,1.3,7,1.1,3,4,6)Rating:
1. Pečené kuřecí stehno, rýže dvou barev, salát, džus (7,1.1,12,3,6,9,10,11)
2. Kuskus se zeleninou a uzeným tofu, salát, džus (1.1,9,6)
Fri
5.12.
Bramborová s paprikou (7,1.1)Rating:
1. Vepřové v kapustě, vař.brambor, ovoce, perník, čaj (1.1,12,7,1.4,5,6,8)
Mon
8.12.
Špenátová s krutony(1.1-3,7,3)
1. Zapečené těstoviny s uzeným masem, salát, džus(1.1,9,10,3,7)
2. Kuřecí směs s játry, chléb, salát, džus(1.1-2,6)
Tue
9.12.
Vánoční rybí polévka(1.1-3,9,7,10,4)
1. Smažený vepř. řízek, vař.brambor, salát, čaj(1.1,3,7,6,11,13,9,10,12)
2. Lokše s povidly, čaj(1.1,3,7)
Wed
10.12.
Celerová(7,1.1-3,9)
1. Fazole na kyselo, bača chléb, salát, mléko, ovoce(1.1-2,7,3,8,6)
2. Lasagne s čočkovou náplní, salát, mléko, ovoce(1.1,6,3,7)
Thu
11.12.
Zeleninová s pohankou(9,7,1.1,3,4,6)
1. Srbské rizoto, okurek, džus(3,6,7,9,10,11)
Fri
12.12.
Krkonošská zelňačka (houby) (7,1.1,12)
1. Hovězí na paprice, houskový knedlík, čaj, ovoce(3,6,7,9,10,11,1.1-3,12)
Mon
15.12.
Cibulová se smetanou(1.1,7,3,4,6,9)
1. Vepřový tokáň, tarhoňa, mošt(1.1)
Tue
16.12.
Zeleninová (7,1.1,9,3,4,6)
1. Žemlovka s tvarohem a jablky, džus, ovoce(1.1-3,7,3,12)
Wed
17.12.
Hovězí s celest. nudlemi(9,1.1,3,7,6,4)
1. Treska na másle, brambor. kaše, salát, čaj(4,7,12,7)
Thu
18.12.
Zimní z luštěnin(1.1,7,3,8,9,6,10,11)
1. Moravský vrabec, kyselé zelí, brambor, džus(1.1,12,7)
Fri
19.12.
Rajčatová s kapáním (1.1,3,7,6,9,10,11,4)
1. Kuřecí nudličky na řapíkatém celeru, bulgur, salát, džus(1.1)
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available