e-strava Jídelníček
6.ZŠ Pionýrů 400
Frýdek Místek
[0166]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
2.5.
Kozí brada(hl.zelí)(1.1,7,3,4,6,9)Hodnocení:
1. Rizoto s uzeným tofu,salát,čaj(7,12)
Út
3.5.
Zeleninová s jáhlami(9,7,1.1,3,4,6)Hodnocení:
1. Pečené kuř.stehno, bram.kaše s pažitkou, kompot,džus(7,1.1,12,3,6,9,10,11,7)
St
4.5.
Z červené čočky(1.1,7,6,10,9,11,3)Hodnocení:
1. Těstovinový salát s krab.tyčinkami a lososem,čaj,ovoce(1.1,9,4)
Čt
5.5.
Bramborová(7,1.1,6,10,9,11,3)Hodnocení:
1. Vepřové labužnické nudličky(žampiony),brambor,salát,džus(1.1,3,12,7)

6.5.
Hovězí s těstovinou(9,1.1,6,3,4,7)Hodnocení:
1. Svíčková na smetaně,celozrnný knedlík,čaj,ovoce(9,12,7,1.1-3,10,6,3,4)
Po
9.5.
Kulajda(7,1.1,3)Hodnocení:
1. Vepřové v mrkvi, brambor,mošt(7,1.1,9,10,12,7)
Út
10.5.
Cibulová se sýrem a krutony(1.1-3,7,3,4,6,9)Hodnocení:
1. Kuřecí nudličky gyros, hranolky,dip, zel.přízdoba,džus(1.1,3,6,7,9,10)
2. Vepřová játra na cibulce, hranolky,dip,zel.přízdoba,džus(1.1,7,9,10)
St
11.5.
Zeleninový vývar s rybími knedlíčky(9,4,3,1.1,7,11,13)
1. Luštěn.prejt(hrách,pohan.),chléb,okurek,čaj s med.,ovoce(7,6,10,9,11,3,1.1-3,13
Čt
12.5.
Kmínová s celozrnným kapáním(1.1,9,3,7,4,6)Hodnocení:
1. Krůtí tokáň, bulgur, salát, džus(1.1,6,3,4,7)
2. Bulgur se zeleninou a sýrem, salát,džus(7,1.1,9)

13.5.
Selská s bramborem(7,1.1,9)
1. Masové koule v rajčat. omáčce,rýž. těstoviny, čaj, ovoce(7,1.1-3,3,6,11,13,9,12)
Po
16.5.
Z jarní zeleniny (7,1.1,9,3,4,6)Hodnocení:
1. Bramborové špecle s mákem, kokos. mléko(7,1.1,3,8,11,6)
Út
17.5.
Brokolicová(7,1.1)Hodnocení:
1. Boloňské špagety (makarony) se sýrem, čaj(7,1.1)
2. Lazaně se špenátovou náplní, čaj(1.1,3,6,7)
St
18.5.
Hrstková(1.1-3,1,7,3,8,6,10,9,11)Hodnocení:
1. Rybí filé pečené se zel.paprikami, bram.kaše, salát, džus, ovoce(4,12,7)
Čt
19.5.
Ragů s rýží tří barev(9,7,1.1,10)Hodnocení:
1. Kuřecí nudličky po orientálsku, kuskus,salát, čaj(1.1,12)
2. Bramborový guláš,pečivo,čaj(3,6,7,9,10,11,1.1-3,12)

20.5.
Česneková s kroupami(1.1-3,6,3,9,4,7,10,11)Hodnocení:
1. Selská vepř.pečeně, kys.zelí, houskový knedlík,džus,ovoce(1.1-3,3,7)
Po
23.5.
Špenátová s krutony(1.1-3,7,3)Hodnocení:
1. Francouzské brambory zapékané, okurek,čaj(12,3,7,10)
Út
24.5.
Krupicová s vejci(9,1.1,3,7,4,6)Hodnocení:
1. Vepřová směs(okurek,kapie), tarhoňa, džus(7,1.1,10,6)
2. Rýžový nákyp s ovocem,mléko(7,3,12,7)
St
25.5.
Bramborová s cizrnou(7,1.1,6,10,9,11,3)Hodnocení:
1. Čočka po francouzsku, chléb, salát,ovoce,čaj(1.1-2,6)
Čt
26.5.
Zeleninová s jáhlami(9,7,1.1,3,4,6)Hodnocení:
1. Fazolové lusky na smetaně,vař.vejce,brambor,džus(7,1.1,3,12,7)
2. Rýžové těstoviny s bazalkovým pestem,džus(1.1,7,8,4)

27.5.
Rajčatová s těstovinou(1.1,3,7,4,6,9,10,11)
1. Hovězí na žampionech,rýže se sójovými klíčky, salát,čaj, ovoce(1.1,7,6,3,9,4,12)
Po
30.5.
Slepičí s fritát.nudlemi(9,1.1,3,7,6,4)
1. Přírodní kuř.řízek,bulgur s čočkou,salát,čaj(1.1,7,3)
Út
31.5.
Mrkvová se zázvorem(1.1,7,10,9,3,4,6)
1. Bramborové halušky se zelím, džus(1.1,7,12)
2. Brynzové halušky, podmáslí(1.1,7,12)
St
1.6.
Luštěninová(1,7,3,8,1.1)
1. Losos na másle, bram.kaše, přesnídávka, čaj(4,7,12)
Čt
2.6.
Cuketový krém s cornflakes(7,1.1,3,4,6,9)
1. Debrecínský guláš, houskový knedlík, džus(3,6,7,9,10,11,1.1-3,4)
2. Zvěřinový guláš, houskový knedlík, džus(3,6,7,9,10,11,1.1-3,4)

3.6.
Pohanková(9,7,1.1,3,4,6)
1. Vepřenky s cibulí, brambor, tzatziky, čaj,ovoce(1.1-3,10,3,12,7)
Po
6.6.
1.
Út
7.6.
1.
2.
St
8.6.
1.
Čt
9.6.
1.
2.

10.6.
1.
Po
13.6.
1.
Út
14.6.
1.
2.
St
15.6.
1.
Čt
16.6.
1.
2.

17.6.
1.
Po
20.6.
1.
Út
21.6.
1.
2.
St
22.6.
1.
Čt
23.6.
1.
2.

24.6.
1.
Po
27.6.
1.
Út
28.6.
1.
St
29.6.
1.
Čt
30.6.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.