e-strava Jídelníček
6.ZŠ Pionýrů 400
Frýdek Místek
[0166]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
2.4.
Zeleninová(7,1.1,9,3,4,6)Hodnocení:
1. Čočka na kyselo, vejce, chléb, salát, džus(1.1-2,3,6)
St
3.4.
Rybí šči (porek, zelí, smetana) (4,9,1.1,7)Hodnocení:
1. Vepřový kotlet na kmíně, bram. kaše, salát, čaj, ovoce(7,1.1,12)
Čt
4.4.
Bramborová s cizrnou(7,1.1,6,10,11,9,3)Hodnocení:
1. Hovězí tokáň, tarhoňa, džus(1.1,6,3,9,4,7)

5.4.
Brokolicová se smetanou(7,1.1)Hodnocení:
1. Kuře na zelí, brambor, čaj, ovoce(7,6,10,9,11,3,12)
Po
8.4.
Špenátová s krutony(1.1-3,7,3)Hodnocení:
1. Zapečené smetanové brambory, salát, džus(12,7,3,1.1,6,11,13)
2. Falešné halušky s kyselým zelím, džus(1.1)
Út
9.4.
Ragů s knedlíčky (9,7,1.1-3,10,3,6,11,13)Hodnocení:
1. Krůtí rizoto po japonsku(porek, žampiony), okurek, čaj(7,10)
2. Nudle s mákem, mléko(1.1,7)
St
10.4.
Z červené čočky(1.1,7,6,10,9,11,3)Hodnocení:
1. Rybí filé s koprem, brambor, salát, džus, ovoce(4,1.1,12,7)
Čt
11.4.
Krupicová s vejci(9,1.1,3,7,4,6)Hodnocení:
1. Kuřecí na rajčatech, těstoviny, čaj(1.1,7,6,3,9,4)
2. Dušená játra na cibulce, rýže, okurek, čaj(1.1,10)

12.4.
Květáková s bramborem(9,10,1.1,7)Hodnocení:
1. Vepřový italský guláš, houskový a celozrnný knedlík, čaj s med., ovoce(1.1-3,3,7
Po
15.4.
Zelňačka(1.1,7)Hodnocení:
1. Zahradnická sek. pečeně, bram. kaše s pažit., salát, džus(1.1-3,7,3,6,10,9,11,13
2. Špecle se slaninou a balkánským sýrem, salát, džus(1.1,3,6,7)
Út
16.4.
Česneková s kroupami(1.1-3,6,3,9,4,7,10,11)Hodnocení:
1. Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek, čaj(1.1,9,10,3,7)
St
17.4.
Z vaječné jíšky(9,7,1.1,3,4,6)Hodnocení:
1. Hrachová kaše s cibulkou, chléb, salát, mléko, ovoce(1.1-2,7,6,10,9,11,3)
2. Teplý franc. salát s bramborem(čočka), mléko, ovoce(1,7)
Čt
18.4.
Zeleninová s rýží(9,7,1.1,3,4,6)Hodnocení:
1. Vepřové v dušené mrkvi s hráškem, brambor, džus(1.1,7,12)
2. Houbový kuba(kroupy), salát, džus(1.3,12)

19.4.
Žampionová(1.1,7)Hodnocení:
1. Masové koule s rajčatovou omáčkou, rýže, čaj, ovoce(1.1-3,7,3,6,11,13,9,12)
Po
22.4.
Kmínová s vejci ( 1.1,9,3,7,4,6)Hodnocení:
1. Hovězí nudličky po znojemsku, dušená rýže, salát, čaj (1.1,10,6,3,9,4,7)
2. Rýžové těstoviny se sušenými rajčaty, salát, čaj (1.1,12,9,7)
Út
23.4.
Luštěninová (1,7,3,8,1.1)Hodnocení:
1. Halušky s kysaným zelím, džus (1.1,7,12)
St
24.4.
Rajčatová s těstovinou (1.1,3,7,4,6,9,10,11)Hodnocení:
1. Rybí filé na másle, bramborová kaše, salát, čaj, ovoce (4,7,12)
Čt
25.4.
Bramborová (7,1.1,6,10,9,11,3)Hodnocení:
1. Špagety po boloňsku, mošt (7,1.1)
2. Špecle se slaninou a balkánským sýrem, mošt (1.1,3,6,7)

26.4.
Kapustová (1.1,7,6,10,9,11,3,4,1.3)
1. Kuřecí prso na paprice, housk. a celoz. knedlík, čaj s med.,ovoce (3,6,7,9,10,11
Po
29.4.
Zeleninová (7,1.1,9,3,4,6)
1. Bramborové šišky s ořechy, mléko (1.1,3,7,6,11)
2. Bramborový guláš, pečivo, čaj (12,3,6,7,9,10,11,1.1-3)
Út
30.4.
Polévka z fazolových lusků (1.1,12,7)
1. Krůtí tokáň, těstoviny, ovoce, džus (1.1,6,3,9,4,7,12)
Čt
2.5.
Bramborová s houbami (7,1.1,9,12,1.3)
1. Horňácký fazolový guláš s masem, chléb, čaj, mléko (1,7,3,8,1.1,6,9,10,11,1.2)

3.5.
Gulášová polévka (3,6,7,9,10,11,1.1,4)
1. Kuřecí nudličky na kari, dušená rýže, salát, džus, ovoce (1.1,11,10,9,7)
Po
6.5.
1.
Út
7.5.
1.
Čt
9.5.
1.

10.5.
1.
Po
13.5.
1.
Út
14.5.
1.
St
15.5.
1.
Čt
16.5.
1.

17.5.
1.
Po
20.5.
1.
Út
21.5.
1.
St
22.5.
1.
Čt
23.5.
1.

24.5.
1.
Po
27.5.
1.
Út
28.5.
1.
St
29.5.
1.
Čt
30.5.
1.

31.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.