e-strava Jídelníček
6.ZŠ Pionýrů 400
Frýdek Místek
[0166]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
3.1.
Zeleninová(7,1.1,9,3,4,6)Hodnocení:
1. Bramborové halušky s kys.zelím, čaj(1.1,12,7)
St
4.1.
Z červené čočky(1.1,7,6,10,9,11,3)Hodnocení:
1. Treska na česneku s paprikou, brambor, salát, džus, ovoce(4,12,3,6,7,9,10,11)
Čt
5.1.
Selská s houbami(7,1.1)Hodnocení:
1. Vepřové na kmíně, rýže, salát, čaj(1.1)
2. Pohankový kontrabáš(pohanka, brambory, klobása), kys.zelí, čaj(1.1)

6.1.
Kmínová s vejci(1.1,9,3,7,4,6)Hodnocení:
1. Svíčková na smetaně, housk. a celozr.knedlík, džus, ovoce(9,12,7,1.1-3,10,6,3,4)
Po
9.1.
Květáková(7,1.1,3)Hodnocení:
1. Vepřové rizoto, okurek, čaj(7,9,10,12)
2. Rýžová kaše s medem a ořechy, čaj(7,12,8)
Út
10.1.
Bramborová s cizrnou(7,1.1,6,10,9,11,3)Hodnocení:
1. Řecký guláš z krůtího masa, těstoviny, džus(1.1,7,6,10,9,11,3)
2. Zeleninové ražničí s tofu a žampiony, brambor, salát, džus(6,12,7)
St
11.1.
Zeleninová s pohankou(9,7,1.1,3,4,6)Hodnocení:
1. Chilli con carne, chléb, čaj, ovoce(1,7,3,8,6,9,10,11,1.1-2)
Čt
12.1.
Rajčatová s kapáním(1.1,3,7,6,9,10,11,4)Hodnocení:
1. Kuřecí na kari, bram.kaše, salát, džus(1.1,11,10,9,7,12)
2. Křenová omáčka, vejce, brambor, džus(7,12,1.1,3)

13.1.
Hovězí s rýží a hráškem(9,1.1,6,3,4,7)Hodnocení:
1. Smažený karbenátek, kys.zelí, brambor, čaj ovoce(7,3,6,10,9,11,1.1-3,13,12)
Po
16.1.
Cibulová se sýrem a krutony(1.1-3,7,3,4,6,9)Hodnocení:
1. Vepřové v mrkvi, brambor, džus(7,1.1,9,10,12)
2. Bramborový guláš s uzeninou, chléb, džus(3,6,7,9,10,11,1.1-2)
Út
17.1.
Z jarní zeleniny(7,1.1,9,3,4,6)Hodnocení:
1. Hovězí nudličky po pražsku, kuskus, salát, čaj(1.1,12)
2. Těstovinový salát s kuř. masem, čaj(1.1,9,7,3,10,12)
St
18.1.
Hrstková(1.1,1.3,1,7,3,8,6,10,9,11)Hodnocení:
1. Ryba po řecku(olivy, protlak), brambor, salát, džus, ovoce(4,1.1,7,3,12)
Čt
19.1.
Z vaječné jíšky(9,7,1.1,3,4,6)Hodnocení:
1. Domácí buchty s povidly, mléko(1.1,7,3,12)
2. Zapečené smetanové brambory, mléko(12,7,3,1.1,6,11,13)

20.1.
Pórková s kapáním(3,1.1,7,4,6,9)Hodnocení:
1. Masové koule v rajčatové omáčce, rýže, čaj, ovoce(7,1.1-3,3,6,11,13,9,12)
Po
23.1.
Česneková s kroupami(1.1,1.3,6,3,9,4,7,10,11)Hodnocení:
1. Mor. vrabec, duš. špenát, bram. knedlík, džus(1.1,7,3,6,11)
Út
24.1.
Mrkvová s ovesnými vločkami(1.1,7,9,10,3,4,6,1.4)Hodnocení:
1. Žampionová omáčka, vejce, brambor, čaj(7,1.1,3,12)
2. Bramborové placky s játry, přízdoba, čaj(1.1,3)
St
25.1.
Zeleninová s rybími knedlíčky(7,1.1,9,3,4,6,11,13)Hodnocení:
1. Hrachová kaše s cibulkou, chléb, salát, džus, ovoce(1.1,7,6,10,9,11,3,1.1-2,6)
Čt
26.1.
Jáhlová(9,7,1.1,3,4,6)Hodnocení:
1. Smažené kuř. stehno, brambor, salát, čaj(1.1,3,7,6,11,13,9,10,12)
2. Smažený sýr, brambor, tatarka, čaj(7,1.3,12,10)

27.1.
Kapustová(1.1,7,6,10,9,11,3,4)Hodnocení:
1. Boloňské špagety, džus, ovoce(7,1.1)
2. Zapečené tortily s mletým masem, džus, ovoce(1.1,3,1,7,8)
Po
30.1.
Bramborová farmářská(7,1.1,1.3,9,12)
1. Bratislavská vepř. plec, houskový a celozrnný knedlík, čaj(7,1.1-3,12,9,10,3)
2. Květák s vejci - mozeček, brambor, salát, čaj(3,12,7)
Út
31.1.
Zeleninová s drožďovými knedlíčky(9,7,3,1.1,6,11,13,4)
1. Ryba pečená s uzeným sýrem, brambor. kaše, salát, džus(4,7,12)
2. Těstoviny s bazalkovým pestem a rybou, džus(1.1,7,8,4,12)
St
1.2.
Fazolová(1.1,1,7,3,8,6,10,9,11)
1. Krůtí nudličky, bulgur po staročesku, salát, čaj, ovoce(7,1.1)
Čt
2.2.
Zelňačka s kroupami(1.1,7)
1. Zbojnický skřivan(s párkem), brambor, salát, mošt(1.1,12,7)
Po
13.2.
1.
2.
Út
14.2.
1.
2.
St
15.2.
1.
Čt
16.2.
1.
2.

17.2.
1.
Po
20.2.
1.
2.
Út
21.2.
1.
2.
St
22.2.
1.
Čt
23.2.
1.
2.

24.2.
1.
Po
27.2.
1.
2.
Út
28.2.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.